Onko torrentin laitonta Kanadassa


Elämme päivää ja ikää, jolloin länsimaissa ihmiset pelkäävät pidätyttään asioista, joita he sanovat ja / tai tekevät Internetissä, ja tarkoitamme sitä kirjaimellisesti. Siksi tänään’Aihe on omistettu lukijoillemme Kanadassa: piinaa laitonta Kanadassa?

Ole varma torrentin aikana. Aloita yhdellä parhaista torrentin VPN: isistä: ExpressVPN ▸

Markkinoiden tehokkain VPN kattaa kaikki torrenterit’nopeuden ja turvallisuuden tarpeet.

NordVPN ▸

Ei vain tällä hetkellä nopein VPN, mutta myös sellainen, josta on hienoja tarjouksia käyttäjille.

CyberGhost ▸

Halpa ja käyttäjäystävällinen - CyberGhost tarjoaa loistavan palvelinluettelon ja hyvät P2P-ominaisuudet.

Anna ilman liiallista sanoa’pääset suoraan aiheen lihaan.

Onko torrentin laitonta Kanadassa?

TL; DR: Ei.

Kanada on erittäin mielenkiintoinen maa tekijänoikeuslakien täytäntöönpanon kannalta. Toisaalta Kanada’Rikoslaki ei kata tekijänoikeusloukkauksia, kuten torrentia ja vastaavia. Toisaalta, jos lataat “herkkä” juttuja, jotka tekevät kriminalisoidusta sisällöstä, saatat kuulua Kanadaan’rikoslain ja kasvojen sakot ja jopa vankila. Kuten yleensä, kaikki pyörii sisällön luonteen ympärillä’uudelleenlataus torrentin kautta, ei tekniikan kautta, sinänsä.

Torrentin Kanadassa

Kanadalaiset ja torrentit ovat synonyymejä, koska tiedostojen jakaminen on yleinen käytäntö kaiken tyyppisen sisällön lataamisessa Kanadasta riippumatta siitä’puhutaan tekijänoikeuksien suojaamasta sisällöstä tai muuten. OECD: n raporttien mukaan Kanadassa oli vuonna 2004 ylpeys maailman suurimmasta väestöprosentista, joka käytti torrentteja, mutta nykyään Kanada tuskin on kärkikymmenessä tekijänoikeuksien alaisten kilpailujen lataamisessa. Torrenting on kuitenkin Kanadassa edelleen erittäin suosittu maan takia’Huipputason Internet-infrastruktuuri, joka tarjoaa nopeimpia latausnopeuksia maailmassa.

Siksi torjuvista elokuvista ja TV-ohjelmista (viihdetehtävät väittävät lähinnä) on tullut yhä suositumpia, etenkin viime vuosina, samoin kuin kirjojen, kappaleiden ja dokumenttien lataamiseen. Virallisten kuluttajakyselyjen mukaan 75 prosenttia Kanadasta on torrentien suosio Kanadassa’s netizens ovat hyvässä asemassa tekijänoikeuslain kannalta, ts. valtaosa kanadalaisista väittää koskaan lataavan tekijänoikeuksilla suojattua sisältöä.

Noin viisi prosenttia kanadalaisista, jotka käyttävät televisiota, elokuvia ja muun tyyppistä digitaalista sisältöä verkossa, sanoo kuitenkin kuluttavansa kyseistä sisältöä laittomasti. Liittovaltion tilaamassa tutkimuksessa haastateltiin yli 3300 yli 12-vuotiasta kanadalaista.

Kantar TNS: n kyselyssä, jossa haastateltiin Kanadan vanhempia (yli 65-vuotiaita) kansalaisia, havaittiin, että puolet tutkituista netizenistä hankkii ainakin osan digitaalisesta viihteestään laittomin keinoin. Joka neljäs kanadalainen ilmoittaa ohittavansa Internet-palveluntarjoajiensa ilmoitukset tekijänoikeuksien loukkauksista, mikä tarkoittaa, että ainakin 25 prosenttia kanadalaisista kuluttaa laittomasti sisältöä tavalla tai toisella, mukaan lukien piinaaminen. Kanadan tekijänoikeusrikkomusten väestörakenne on melko epäselvä alueesta (maaseutu / kaupunki), sukupuolesta ja työllisyystilasta riippumatta. Piratismi näyttää kuitenkin olevan yleisempää nuorten keskuudessa ja omituisen kyllä ​​rikkaiden kanadalaisten keskuudessa (kotitalouksien tulot vähintään 100 000 dollaria). Tutkimuksessa todettiin, että “Verrattuna Internetin kokonaiskäyttäjään torrentit käyttäjät ovat todennäköisemmin miehiä (62%) ja ovat pääosin 18–34-vuotiaita (52%)..”

Torrent-sivustojen / tiedostojen käyttöä määrittelevät lakiasiakirjat

Kanada’Torrentia koskeva lainsäädäntö pyörii vuonna 2011 käyttöön otetun tekijänoikeuksien nykyaikaistamislain ympärillä. Tässä pari katkelmaa laista, joka voi olla mielenkiintoinen Kanadan torjuntaa harrastaville:

-Rajoittaa ei-kaupallisten rikkomusten lakisääteisten vahingonkorvausten määrät 100–5 000 dollariin kaikista rikkomuksista yhdessä menettelyssä kaikille töille. Lakisääteiset vahingot kaupallisista rikkomuksista vaihtelevat 500 dollarista 20 000 dollariin rikkottua työtä kohti.

-Hyväksyy a “ilmoitus-ja-ilmoitus” Järjestelmä, joka vaatii Internet-palveluntarjoajia toimittamaan kaikki tekijänoikeuksien omistajilta saamiensa rikkomusten ilmoitukset kyseisille tilaajille.

Oikeudelliset seuraukset tekijänoikeuksilla suojatun aineiston torrentimiselle Kanadassa

Tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin torrenting Kanadassa (edellyttäen että sinut joutuu tekoon) ei ole rikos, vaan siviilioikeus, mikä tarkoittaa, että pahimmassa tapauksessa sinä’Saat sakkoa, mutta sinä’En tule vastaamaan vankilaan. Ei-kaupallisista tekijänoikeusrikkomuksista vähimmäissakko on 100 dollaria, kun taas enimmäismäärä on 5 000 dollaria (kaikista tietyn oikeusjutun rikkomuksista, ei rikkomisesta).

Torrentiaan liittyvät oikeusjuttuja koskevat tilastot Kanadassa

Kanadan sanomalehtien mukaan tekijänoikeuksien haltijat aloittivat Internet-merirosvojen torjunnan vuonna 2016 annetun lain nojalla, joka velvoittaa Internet-palveluntarjoajat lähettämään sähköposti-ilmoituksia asiakkailleen, jotka ovat kiinni lataamasta tekijänoikeuksien alaista sisältöä..

Vaikka suurin osa ihmisistä sivuuttaa nämä sähköposti-ilmoitukset’Koska kyse ei ole kirjaimellisista oikeustoimien uhista, elokuvan oikeuksien haltijat ovat nostaneet vuodesta 2017 lähtien noin 1000 kanadalaista. Joissakin tapauksissa Kanada’liittovaltion tuomioistuimet ovat määränneet “Online-merirosvot” maksamaan LHF Productions LLC: lle ja Headhunter LLC: lle lakisääteiset vahingot 5000 dollaria kappaleelta. John-Doe-oikeudenkäynneissä on myös tuntematon määrä ihmisiä, jotka ovat maksaneet julkistamatonta sopimusta väitetyistä tekijänoikeusrikkomuksista.

Kuinka torrent turvallisesti Kanadassa

Nyt tulee hauska osa, kuten mekin’Opetan kuinka torrent turvallisesti ja nimettömästi Kanadassa. Täältä edellyttäen, että koneellesi on jo asennettu BitTorrent-asiakasohjelma’s lyhyt askel askeleelta -opetusohjelma:

Vaihe 1: Valitse VPN-palveluntarjoaja ja lataa / asenna ohjelmisto tietokoneellesi noudattamalla ohjeita.

Vaihe 2: Valitse P2P-palvelin (muista, että jotkut VPN-palveluntarjoajat tarjoavat erillisiä palvelimia torrentia varten) ja muodosta yhteys siihen.

Vaihe 3: tarkista onko piilotettu todellinen IP-osoitteesi ennen torrentin aloittamista. Napsauta tätä nähdäksesi todellisen IP-osoitteesi, tarkista se uudelleen käynnistetyn VPN-palvelun kanssa ja katso muuttuuko se.

Vaihe 4: Kun VPN-yhteys on muodostettu ja todellinen IP-osoitteesi on muuttunut, voit aloittaa torrentin turvallisesti.

Paras VPN torrentiaan Kanadassa

Viimeinkin suosittelemme nyt parasta VPN-palveluntarjoajaa torrentia varten Kanadassa. Ja voittaja on Astrill VPN.

Ennen kuin kysyt, tässä on tärkeimmät syyt, jotka tekevät Astrill VPN: stä parhaan valinnan torrentia varten: ensinnäkin yritys on jonka kotipaikka on Seychellit, maa, joka ei’sinulla ei ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, mikä tarkoittaa, että sinä’Tulen täysin yksityisyyden suojaan. Tämän lisäksi Astrillilla on enemmän kuin 300 palvelinta yli 62 maassa, luominen huippuluokan VPN-palveluntarjoajalle huipputasolla ja ystävällisellä live-chat-tuella (melko harvinainen ominaisuus) ja hienostuneilla ohjelmistoilla.

ilmeisesti, P2P-sovellukset ovat sallittuja ja tuettu OpenVPN tai StealthVPN -tila valituilla palvelimilla, ja kaikki verkkoliikenteesi on salattu käyttämällä AES-256. Ohjelmistoon sisältyy pakollinen tapikytkentäominaisuus, joka sammuttaa Internet-yhteytesi automaattisesti, jos ohjelmisto kaatuu tai vaarantuu, mikä estää IP-osoitteesi paljastamisen kolmansille osapuolille sekä sisäänrakennetun suojaus DNS: tä, IPv6: ta ja WebRTC: tä vastaan vuodot.

Se’On erittäin tärkeää oppia, että Astrill tarjoaa sinulle omistettu palvelimet BitTorrent-pohjaisille sovelluksille, jotka on optimoitu P2P / torrenting eli sinun’Saat hyötyä suosikkisisällön kuumasta latausnopeudesta ja rajoittamattomasta kaistanleveydestä.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 46 =