Onko torrentin laitonta Yhdysvalloissa


Jos sinä’olet iso tuuletin torrenting, sinä’Ve laskeutui oikeaan paikkaan, kuten tänään’Artikkelissa vastataan peruskysymykseen: onko torrenting laiton Yhdysvalloissa? “piinaava kysymys” voidaan kuvata lyhyesti kolmessa yksinkertaisessa kysymyksessä: onko se laillista? Onko se turvallista? Ja jos vastaus ensimmäiseen kysymykseen on “ei,” mitä tapahtuu, jos joudut kiinni? Antaa’Aloitamme tärkeimmällä kysymyksellä, laillisuutta koskevalla kysymyksellä, ja me’Työskentelen sen sieltä.

Torrentin oikeudellinen asema Yhdysvalloissa

TL; DR: Se’s laillinen.

Kuitenkin siellä’s huomautus: kaikki riippuu siitä mitä sinä’lataat uudelleen.

Kuten monissa asioissa elämässä, kun me’puhumme uutisia Yhdysvalloissa, me’käsitellään monitahoista kysymystä, ts. tähän kysymykseen ei voida vastata yksinkertaisella kyllä ​​tai ei. Voit tehdä siitä todella yksinkertaista, jos lataat tekijänoikeuksien alaista materiaalia’rikkoo lakia.

Ja ennen kuin kysyt, torrentinointi ei ole merirosvouksen vastainen. Tässä’Sopimus: torrent-protokolla on vain tekniikka, joka on kehitetty auttamaan ihmisiä lataamaan sisältöä helpommin. Se’s kyseisen sisällön luonne, joka tekee piinaamisesta laitonta tai ei. Ja Yhdysvaltain laki erottaa tekijänoikeuksien alaisen ja muun tekijänoikeuksien alaisen materiaalin lataamisen.

Ole varma torrentin aikana. Aloita yhdellä parhaista torrentin VPN: isistä: ExpressVPN ▸

Markkinoiden tehokkain VPN kattaa kaikki torrenterit’nopeuden ja turvallisuuden tarpeet.

NordVPN ▸

Ei vain tällä hetkellä nopein VPN, mutta myös sellainen, josta on hienoja tarjouksia käyttäjille.

CyberGhost ▸

Halpa ja käyttäjäystävällinen - CyberGhost tarjoaa loistavan palvelinluettelon ja hyvät P2P-ominaisuudet.

Torrenting Yhdysvalloissa

Huolimatta siitä, mitä jotkut saattavat ajatella, USA: n torjunta on edelleen erittäin suosittua. Lisäksi Yhdysvallat on maailman johtava tässä suhteessa lähes 28 miljardilla käynnillä torrent-sivustoilla / lataamalla portaaleja / streaming-sivustoja vuoden 2018 tietojen mukaan. Vaikka suurin osa ihmisistä (53 prosenttia näistä käynteistä) menee streaming-sivustoille, kuten Spotify ja Neflix, on edelleen kymmeniä miljoonia ihmisiä, jotka käyttävät piinaavia asiakkaita ladatakseen laittomasti elokuvia, TV-sarjoja (lue Game of Thrones, piraattisimmat TV-sarjat vuonna) 2016), musiikkia tai kirjoja.

Tiedostojen jakaminen pohjois-amerikan kaaviossa

Väestötieteestä puhuttaessa nuoret aikuiset yleensä käyttävät kiusallisia asiakkaita eniten, ja me’viittaavat 18–29-vuotiaisiin ihmisiin. Tilastotietojen mukaan yli puolet tästä väestöryhmästä on ladannut sisältöä torrentsilla. 30–49-vuotiaita Internet-käyttäjiä tunnetaan myös lataamasta sisältöä säännöllisesti torrentien kautta. Vähintään 27 prosenttia ilmoittaa, että he’olet ladannut tekijänoikeuksien alaista sisältöä. Vain 12 prosenttia yli 50-vuotiaista amerikkalaisista on ilmoittanut tiedostojen lataamisen torrentin kautta.

Opiskelijat lataavat todennäköisemmin sisältöä Internetistä kuin muut kuin opiskelijat, koska lataamiskäyttäytyminen liittyy sekä koulutustasoon että kotitalouksien tuloihin Yhdysvalloissa, ts. Vähemmän ansaitsevilla ihmisillä on taipumus ladata enemmän laitonta sisältöä..

Se’On myös syytä mainita, että suurin osa ihmisistä käyttää torrentia elokuvien ja TV-ohjelmien / sarjojen lataamiseen (noin 24 prosenttia Yhdysvaltain kuluttajista), sekä musiikin (35 prosenttia Yhdysvaltain kuluttajista) ja kirjojen (vähintään 16,5 miljoonaa ihmistä Yhdysvalloissa latasi kirjoja 2017).

Torrent-sivustojen / tiedostojen käyttöä määrittelevät lakiasiakirjat

Jos haluat ymmärtää asiaa paremmin, sinun on opittava legaleesta, joka määrittelee torrentisivustojen ja / tai tiedostojen käytön Pohjois-Amerikassa. Yhdysvalloissa on perheviihde- ja tekijänoikeuslaki, joka on vuonna 2005 annettu liittovaltion laki ja joka koostuu kahdesta osasta: taiteilija’s Oikeuksien ja varkauksien ehkäisemistä koskeva laki ja Perhe-elokuvalaki.

Entinen jakso lisää rangaistuksia tekijänoikeusrikkomusten takia sekä ohjelmistoille että elokuville. siellä’s myös Music Modernization Act 2018, joka sääntelee äänitteiden / musiikin tekijänoikeuksien alaisia ​​kysymyksiä digitaalisen suoratoiston ja vastaavien asioiden suhteen. Vanhempiin liittovaltion lakiin kuuluvat DMCA ja CTEA vuodesta 1998 sekä laki elektronisista varkauksista (1994), jotka sallivat rikosoikeudelliset syytteet henkilöille, jotka osallistuvat tekijänoikeusrikkomuksiin tietyissä olosuhteissa.

Tekijänoikeuksien alaisen materiaalin torrentin lailliset seuraukset Yhdysvalloissa

Jos sinä’Pysyessäsi tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia Yhdysvalloissa, saatat joutua vankilaan (pahimmassa tapauksessa) tai kotiarestin ja sakkojen kanssa. Esimerkiksi sen jälkeen, kun FBI sulki vuonna 2005 erittäin suositun BitTorrent-verkkosivuston EliteTorrents.org, sivuston ylläpitäjät tunnustivat syyllisyytensä rikoksellisesta salaliitosta, ja jotkut vastaajat saivat vankilarangaistuksia (5 kuukauden vankeusaika + 3 vuoden koeaika), kotiarestin tai sakkoja (3000–15 000 dollaria). Äskettäin Amerikan äänitysteollisuusyhdistys haastoi laittomasti musiikin lataamista saaneet käyttäjät nostamaan kanteen maksamaan noin 750 dollaria jokaisesta ladatusta kappaleesta.

Virgin Records America, Inc v. Thomas-Rasset -tapauksessa syytetty oikeudenkäynnissä tuomariston edessä, ja hänet käskettiin maksamaan 220 000 dollaria 24 kappaleesta, jotka hän antoi ilmaiseksi yleisön saataville..

Torrenttiin liittyvät oikeusjuttuja koskevat tilastot USA: ssa

Tämä aihe on erittäin tärkeä torrent-freakeille, koska Internet-piratismiin / tekijänoikeuksiin liittyvien oikeusjuttujen määrä on kasvussa. Useimmissa Yhdysvaltojen tekijänoikeuksien loukkaustapauksissa hallitsee kaksi suhteellisen tuntematonta yritystä, Strike 3 Holdings (mikä on’s nimessä, eikö?) ja Malibu Media.

Juuri vuoden 2018 ensimmäisellä puoliskolla nämä kaksi yritystä ylikuormittivat Yhdysvaltojen tuomioistuimia yli 1 700 erillisellä tiedostojenjakoon liittyvällä oikeudenkäynnillä. Justitian mukaan vuonna 2018 oli yhteensä hieman yli 6000 tiedostojenjakoon liittyvää tapausta.

Periaatteessa heidän liiketoimintamallinsa keskittyvät uhkaan, koska suurin osa tapauksista riitautetaan tuomioistuimen ulkopuolella. Tapausten vireillepano, lukuun ottamatta muutamaa julkistettua esimerkkiä, on aivan liian riskialtista todennäköisen taloudellisen tuoton kannalta. Viimeisen vuosikymmenen aikana laittomien tiedostojen jakamisten lukumäärä näyttää pysyneen suhteellisen vakiona.

Kuinka torrent turvallisesti Yhdysvalloissa

Nyt tulee hauska osa, kuten mekin’Opetan kuinka torrent turvallisesti ja nimettömästi Yhdysvalloissa. Täältä edellyttäen, että koneellesi on jo asennettu BitTorrent-asiakasohjelma’s lyhyt askel askeleelta -opetusohjelma:

Vaihe 1: Valitse paras VPN torrentia varten ja lataa / asenna ohjelmisto tietokoneellesi noudattamalla ohjeita.

Vaihe 2: Valitse P2P-palvelin (muista, että parhaat VPN-palveluntarjoajat tarjoavat erillisiä palvelimia torrentia varten) ja muodosta yhteys siihen.

Vaihe 3: Tarkista ennen pihdistämistä, onko todellinen IP-osoitteesi piilotettu. Napsauta tätä nähdäksesi todellisen IP-osoitteesi, tarkista se uudelleen käynnistetyn VPN-palvelun kanssa ja katso muuttuuko se.

Vaihe 4: Kun VPN-yhteys on muodostettu ja todellinen IP-osoitteesi on muuttunut, voit aloittaa torrentin turvallisesti.

Paras VPN torrentia varten Yhdysvalloissa

Voidaan kiistää, että paras all-around VPN-palveluntarjoaja torrentia varten Yhdysvalloissa on ExpressVPN. Miksi? Se’Todella yksinkertainen: ensinnäkin ExpressVPN: llä on yli 3000 palvelinta 94 maassa, mikä tarkoittaa sinua’Voit hyötyä nopeasta latausnopeudesta kaikkialla maailmassa.

Lisäksi ExpressVPN: llä on tiukka nollapolkikäytäntö, ja se tarjoaa rajattoman kaistanleveyden ja tuen P2P: lle kaikilla palvelimillaan. Mutta se paranee entisestään: yritys sijaitsee Brittiläisillä Neitsytsaaret, joka on yksityisyyden paratiisi ja jolla ei ole mitään tietojen säilyttämistä koskevista laeista puhua. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät ExpressVPN: stä parhaan valinnan torrentia varten Yhdysvalloissa.

Suositus:

Paras VPN Yhdysvalloissa

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − 18 =