Onko torrenting laitonta Singaporessa?


Koska Singapore on Etelä-Aasian erittäin kehittynyt maa, joka ylpeilee uusimman sukupolven Internet-infrastruktuurilla, joka on kiistatta yksi maailman parhaista,’Artikkelin tarkoituksena on torjua siellä asuvia harrastajia. Antaa’s alkaa perusteista.

Onko torrentin laitonta Singaporessa?

TL; DR: Ei.

Kuitenkin siellä’s huomautus: kaikki riippuu siitä mitä sinä’lataat uudelleen.

Koska vertaisverkko eli P2P-tekniikka on pohjimmiltaan online-tiedostoalustan jakaminen, ainoa asia, joka saattaa saada sinut vaikeuksiin Singaporessa, on sisällön luonne. Jos materiaalin lähde on kosher ja vastaavaa verkkosisältöä lataavalla henkilöllä on tekijänoikeuksien omistajan lupa tehdä niin,’kaikki yksisarviset ja sateenkaarit.

Ole varma torrentin aikana. Aloita yhdellä parhaista torrentin VPN: isistä: ExpressVPN ▸

Markkinoiden tehokkain VPN kattaa kaikki torrenterit’nopeuden ja turvallisuuden tarpeet.

NordVPN ▸

Ei vain tällä hetkellä nopein VPN, mutta myös sellainen, josta on hienoja tarjouksia käyttäjille.

CyberGhost ▸

Halpa ja käyttäjäystävällinen - CyberGhost tarjoaa loistavan palvelinluettelon ja hyvät P2P-ominaisuudet.

Torrentin Singaporessa

Koska me’ve on jo vastannut kysymykseen “on torrentin laitonta Singaporessa,” antaa’Katsokaa nopeasti valheiden historiaa maassa. Koska Singapore on yksi teknisesti edistyneimmistä maista maailmassa, jossa suurin osa kotitalouksista on yhteydessä Internetiin laajakaistayhteyden kautta, torrentit ja tiedostojen jakaminen ovat yleisesti ottaen erittäin suosittuja. Virallisten tietojen mukaan vähintään puolet väestöstä (joka toinen haastatelluista) ei tee’t on “moraalinen kysymys” lataamalla tekijänoikeuksien alaista sisältöä torrentin kautta.

Kuitenkin’Hauska oppia, että 80 prosenttia tai neljä viidestä singaporelaisesta väittää, että teollis- ja tekijänoikeuksien kunnioittaminen on tärkeää, kuten Singaporen teollis- ja tekijänoikeustoimisto vastaa’viimeisin kysely. Torrenting on iso asia Singaporessa kahden tärkeän tosiasian takia: nopean Internet-nopeuden ja suuren määrän ilmaisia ​​/ avoimia (siis nimettömiä) langattomia LAN-yhteyspisteitä, joita on saatavana Internet-kahviloissa ja julkisissa kirjastoissa.

Toinen syy siihen, miksi piinaaminen on yleistä Singaporessa, on se, että siellä’s laillisten keinojen puute digitaalisen sisällön lataamiseen / suoratoistamiseen. Sanomattakin on selvää, että torrentinointi on suosituinta nuorempien, 18–24-vuotiaiden singaporelaisten keskuudessa, joista lähes 40 prosenttia sanoo, että he lataavat säännöllisesti elokuvia ja TV-ohjelmia torrentin kautta.

Torrent-sivustojen / tiedostojen käyttöä määrittelevät lakiasiakirjat

Torrent-sivustojen käyttöä ja torrent-toimintaan liittyvä asiaa koskeva lainsäädäntö on vuoden 2014 tekijänoikeuslaki (Singapore).

Oikeudelliset seuraamukset tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin torrentialle Singaporessa

Singaporen rikoslain mukaan, jos tuomitaan tahallisesta ja merkittävästä tekijänoikeusrikkomuksesta sellaisen kaupallisen hyödyn saamiseksi, saatat sakottaa jopa 20 000 dollaria, ja voit myös palvella jopa 6 kuukautta vankilassa. Toistuvat rikoksentekijät voidaan sakottaa enimmillään 50 000 dollarilla, ja ne voivat olla jopa 3 vuoden vankilassa.

Tekijänoikeusrikkomusten vanhentumisaika Singaporessa on 6 vuotta. Se’On syytä mainita, että Singaporen tekijänoikeuslaki perustuu Australian lainsäädäntöön.

Torrentiaan liittyvät oikeusjuttuja koskevat tilastot Singaporessa

Oikeusjuttuja koskevista tilastoista puhuttaessa Singaporen Records Industry Association of Singapore (RIAS) jätti vuonna 2006 Yhdysvaltojen ja Singaporen välisen vapaakauppasopimuksen mukaisesti ensimmäiset torrentitoimintaan liittyvät laittomat musiikkitiedostojen jakamiset. Vuotta myöhemmin, 2007, animejakelija (Odex) aloitti jäljityksen ja jopa lähetti laillisia uhkia torrentin käyttäjiä vastaan. Singapore’tuomioistuimet määräsivät Internet-palveluntarjoajat paljastamaan tilaajat’ henkilökohtaiset tiedot.

Odex lähetti lopettamis- ja luopumiskirjeet jo yhdeksän vuoden ikäisille käyttäjille, ja nämä toimet johtivat tuomioistuimen ulkopuolisiin sovintoihin vähintään 2000 dollarilla per henkilö. Äskettäin Singaporen Internet-palveluntarjoajat estivät useita torrent-sivustoja seuraamalla maasta saatuja tilauksia’s High Court, mukaan lukien The Pirate Bay ja Kickass Torrentit.

Kuinka torrent turvallisesti Singaporessa

Nyt tulee hauska osa, kuten mekin’Opetan sinulle torrentin turvallisesti ja nimettömästi Singaporessa. Edellyttäen, että tietokoneellasi on jo asennettu BitTorrent-asiakas (uTorrent / BitTorrent / mikä tahansa), täällä’s lyhyt askel askeleelta -opetusohjelma:

Vaihe 1: Valitse VPN-palveluntarjoaja ja lataa / asenna ohjelmisto tietokoneellesi noudattamalla ohjeita.

Vaihe 2: Valitse P2P-palvelin (muista, että parhaat VPN-palveluntarjoajat tarjoavat erillisiä palvelimia torrentia varten) ja muodosta yhteys siihen.

Vaihe 3: Tarkista ennen pilarien aloittamista, onko todellinen IP-osoitteesi piilotettu. Napsauta tätä nähdäksesi todellisen IP-osoitteesi, tarkista se uudelleen käynnistetyn VPN-palvelun kanssa ja katso muuttuuko se.

Vaihe 4: Kun VPN-yhteys on muodostettu ja todellinen IP-osoitteesi on muuttunut, voit aloittaa torrentin turvallisesti.

Paras VPN torrentia varten Singaporessa

NordVPN on paras VPN torrentiaan Singaporessa. Totuus on, että torjunnan suhteen NordVPN on melkein liian hyvä ollakseen totta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan, jos’etsit parasta VPN-palveluntarjoajaa, joka voi selata Internetiä turvallisesti ja täysin nimettömästi.

Lue koko NordVPN-arvostelu

Aluksi, NordVPN on erinomainen molemmille torrentille & P2P- ja videoiden suoratoisto, koska se tarjoaa yli 5 7000 palvelinta ympäri maailmaa ja käyttää alan parhaita VPN-protokollia, oletusarvo on OpenVPN, samoin kuin armeijan luokan salaus kaikille tietoillesi (AES 256- bittisalaus vastaavasti).

Tärkeimpiä ominaisuuksia, jotka tekevät NordVPN: stä erinomaisen valinnan torrentiksi, ovat tiukat nollapalkipolitiikat, se, että se tarjoaa ilmaisen SOCKS5-välityspalvelimen, sekä se, että yritys sijaitsee Panamassa - maassa, joka ei’t ei ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja.

Vaikka kaikki heidän palvelimet eivät salli torrenttia, ne, jotka todella ovat optimoitu P2P-tiedostojen jakamiseen, ts., Optimoitu torrenteihin, mikä tarkoittaa sinua’Saat hyötyä nopeasta latausnopeudesta.

Suositus:

Paras VPN Singaporelle

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 48