Είναι παράνομη παράνομη στον Καναδά


Ζούμε σε μια εποχή που οι άνθρωποι του δυτικού κόσμου φοβούνται ότι θα συλληφθούν για πράγματα που λένε και / ή κάνουν στο διαδίκτυο, και αυτό το λέμε κυριολεκτικά. Ως εκ τούτου, σήμερα’Το θέμα του θέματος είναι αφιερωμένο στους αναγνώστες μας στον Καναδά: παραβιάζεται παράνομα στον Καναδά?

Να είστε ασφαλείς ενώ torrenting Ξεκινήστε με ένα από τα καλύτερα VPN για torrenting: ExpressVPN ▸

Το πιο ισχυρό VPN στην αγορά καλύπτει το σύνολο ενός καταιγισμού’της ταχύτητας και των αναγκών ασφαλείας.

NordVPN ▸

Δεν είναι μόνο το ταχύτερο VPN αυτή τη στιγμή, αλλά και ένα που έχει μερικές εξαιρετικές προσφορές για τους χρήστες.

CyberGhost ▸

Φτηνές και φιλικές προς το χρήστη - το CyberGhost προσφέρει μια μεγάλη λίστα server και καλές δυνατότητες P2P.

Χωρίς πάρα πολύ κόπο, ας’s πηγαίνετε δεξιά στο κρέας του θέματος.

Είναι παράνομη παράνομη στον Καναδά?

TL · DR: Όχι.

Ο Καναδάς είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χώρα όσον αφορά την επιβολή των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων. Από τη μία πλευρά, ο Καναδάς’του ποινικού κώδικα δεν καλύπτει ζητήματα παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων, όπως torrenting και τα παρόμοια. Από την άλλη πλευρά, εάν κάνετε λήψη “ευαίσθητος” πράγματα που κάνουν για εγκληματοποιημένο περιεχόμενο, μπορεί να εμπίπτουν στον Καναδά’του ποινικού κώδικα και των προστίμων, ακόμα και του χρόνου φυλάκισης. Ως συνήθως, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τη φύση του περιεχομένου σας’να κατεβάσετε μέσω torrenting, όχι για την τεχνολογία, per se.

Συνεχίζοντας στον Καναδά

Οι καναδοί και οι torrenting είναι συνώνυμοι, καθώς η κοινή χρήση αρχείων είναι συνήθης πρακτική για τη λήψη όλων των τύπων περιεχομένου στον Καναδά, είτε εμείς’μιλάτε για περιεχόμενο με προστασία πνευματικών δικαιωμάτων ή με άλλο τρόπο. Σύμφωνα με τις εκθέσεις του ΟΟΣΑ, ο Καναδάς χρησιμοποίησε το υψηλότερο ποσοστό του πληθυσμού στον κόσμο, χρησιμοποιώντας torrents το 2004, αλλά σήμερα ο Καναδάς καθιστά την πρώτη δεκάδα σε σχέση με τη λήψη πνευματικών δικαιωμάτων. Ωστόσο, το torrenting εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλές στον Καναδά, λόγω της χώρας’η οποία προσφέρει μερικές από τις ταχύτερες ταχύτητες λήψης στον κόσμο.

Ως εκ τούτου, τα torrenting ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές (ψυχαγωγία που σχετίζονται κυρίως με) έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής, ειδικά για τα τελευταία χρόνια, καθώς και τη λήψη βιβλίων, τραγουδιών και ντοκιμαντέρ. Μιλώντας για τη δημοτικότητα των χειμάρρων στον Καναδά, σύμφωνα με επίσημες έρευνες καταναλωτών, το 75% του Καναδά’οι νεότεροι των πολιτών είναι σε καλή κατάσταση όσον αφορά το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας, δηλαδή η μεγάλη πλειοψηφία των Καναδών ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν κατεβάζουν περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Ωστόσο, περίπου το 5% των Καναδών που έχουν πρόσβαση σε τηλεόραση, ταινίες και άλλα είδη ψηφιακού περιεχομένου σε απευθείας σύνδεση δηλώνουν ότι καταναλώνουν το αντίστοιχο περιεχόμενο παράνομα. Η έρευνα που υποβλήθηκε σε ομοσπονδιακό επίπεδο ανέθεσε σε περισσότερους από 3300 καναδούς άνω των δώδεκα ετών.

Ωστόσο, μια δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η Kantar TNS, η οποία έλαβε συνέντευξη από καναδούς ηλικιωμένους (ηλικίας άνω των 65 ετών), διαπίστωσε ότι οι μισοί από τους νέτιους που ερωτήθηκαν αποκτούν τουλάχιστον μέρος της ψηφιακής ψυχαγωγίας τους με παράνομα μέσα. Ένας στους τέσσερις καναδούς λένε ότι αγνοούν τις ειδοποιήσεις παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων από τους ISP τους, πράγμα που σημαίνει ότι τουλάχιστον το 25% των Καναδών καταναλώνει πειρατικό περιεχόμενο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, συμπεριλαμβανομένου του torrenting. Οι δημογραφικές γραμμές όσον αφορά την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων στον Καναδά είναι μάλλον θολή, ανεξάρτητα από την περιοχή (αγροτική / αστική), το φύλο και το καθεστώς απασχόλησης. Ωστόσο, η πειρατεία φαίνεται να είναι συχνότερη στους νέους, και αρκετά παράξενα, μεταξύ των πλουσίων Καναδών (εισοδήματα των νοικοκυριών ύψους 100.000 δολαρίων ή περισσότερο). Η μελέτη το βρήκε “Σε σχέση με το σύνολο των χρηστών του διαδικτύου, οι χρήστες είναι πιο πιθανό να είναι άνδρες (62%) και είναι κατά κύριο λόγο 18 έως 34 (52%) ετών.”

Νομικά έγγραφα που ορίζουν τη χρήση τόπων / αρχείων torrent

Καναδάς’της νομοθεσίας σχετικά με το torrenting περιστρέφεται γύρω από το νόμο περί εκσυγχρονισμού πνευματικής ιδιοκτησίας που εισήχθη πίσω το 2011. Εδώ μερικά αποσπάσματα από το νόμο που μπορεί να είναι ενδιαφέρον για torrenting aficionados από τον Καναδά:

-Περιορίζει το ποσό των κατασταλτικών αποζημιώσεων για περιπτώσεις μη εμπορικής παράβασης μεταξύ $ 100 και $ 5.000 για όλες τις παραβάσεις σε μια ενιαία διαδικασία για όλα τα έργα. Οι νόμιμες αποζημιώσεις για εμπορικές παραβάσεις κυμαίνονται από $ 500 έως $ 20.000 ανά παραβιασμένη εργασία.

-Υιοθετεί α “ειδοποίηση-και-ειδοποίηση” που απαιτεί από τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου να διαβιβάζουν οποιαδήποτε ειδοποίηση σχετικά με παραβίαση από τους κατόχους δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας στους εν λόγω συνδρομητές.

Νομικές συνέπειες για το χτύπημα υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα στον Καναδά

Το ανώνυμο υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα στον Καναδά (υπό τον όρο ότι παγιδεύεστε στην πράξη) δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα, αλλά ένα αστικό αδίκημα, που σημαίνει ότι, σε χειρότερη περίπτωση, εσείς’Θα λάβετε πρόστιμο, αλλά εσείς’Δεν θα αντιμετωπίζετε χρόνο φυλάκισης. Για μη εμπορικές παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων, το ελάχιστο πρόστιμο είναι $ 100, ενώ το ανώτατο όριο ανέρχεται σε 5.000 $ (για όλες τις παραβάσεις σε μια συγκεκριμένη αγωγή, όχι για κάθε παράβαση).

Στατιστικά στοιχεία σχετικά με αγωγές που σχετίζονται με το torrenting στον Καναδά

Σύμφωνα με καναδικές εφημερίδες, οι κάτοχοι δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας άρχισαν να καταστρέφουν τους πειρατές στο διαδίκτυο σύμφωνα με νόμο που ψηφίστηκε το 2016, ο οποίος απαιτεί από τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου να αποστέλλουν ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους πελάτες τους που αλιεύονται κατεβαίνοντας περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Ακόμα κι αν οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν αυτές τις ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως αυτές’δεν είναι οι κυριολεκτικές απειλές της δικαστικής δράσης, περίπου 1000 καναδικοί κατηγορήθηκαν από το 2017 από κατόχους δικαιωμάτων κινηματογράφου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, στον Καναδά’τα ομοσπονδιακά δικαστήρια διέταξαν “online πειρατές” να καταβάλει τις νόμιμες αποζημιώσεις ύψους 5.000 δολαρίων ανά μετοχή της LHF Productions LLC και Headhunter LLC. Υπάρχουν επίσης άγνωστοι αριθμοί ατόμων που ασχολούνται με αγωγές John-Doe που έχουν καταβάλει ακοινοποίητους διακανονισμούς για φερόμενες παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων.

Πώς να torrent με ασφάλεια στον Καναδά

Τώρα έρχεται το διασκεδαστικό μέρος, όπως εμείς’Θα διδάξει πώς να torrent με ασφάλεια και ανώνυμα στον Καναδά. Με την προϋπόθεση ότι έχετε ήδη εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα BitTorrent στον υπολογιστή σας, εδώ’ένα σύντομο φροντιστήριο βήμα προς βήμα:

Βήμα 1: επιλέξτε έναν παροχέα υπηρεσιών VPN και κάντε λήψη / εγκατάσταση του λογισμικού στον υπολογιστή σας ακολουθώντας τις οδηγίες.

Βήμα 2: επιλέξτε έναν διακομιστή P2P (λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι παροχείς VPN προσφέρουν αποκλειστικούς διακομιστές για torrenting) και να συνδεθείτε σε αυτόν.

Βήμα 3: ελέγξτε αν η πραγματική διεύθυνση IP σας είναι κρυμμένη πριν αρχίσετε να τρέχετε. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πραγματική σας διεύθυνση IP, στη συνέχεια, ελέγξτε ξανά με την υπηρεσία VPN που ξεκίνησε και δείτε εάν αλλάζει.

Βήμα 4: όταν δημιουργηθεί η σύνδεση VPN και αλλάξει η πραγματική διεύθυνση IP σας, μπορείτε να ξεκινήσετε με ασφάλεια το torrenting.

Καλύτερο VPN για torrenting στον Καναδά

Τέλος, τώρα θα σας συστήσουμε τον καλύτερο πάροχο υπηρεσιών VPN για το torrenting στον Καναδά. Και ο νικητής είναι Astrill VPN.

Πριν να ρωτήσετε, εδώ είναι οι κύριοι λόγοι που καθιστούν την Astrill VPN την καλύτερη επιλογή για να χτυπήσει: πρώτον, η εταιρεία είναι με έδρα στις Σεϋχέλλες, μια χώρα που δεν το κάνει’t έχουν νόμους διατήρησης δεδομένων, πράγμα που σημαίνει ότι εσείς’θα καλύπτονται απόλυτα από την ιδιωτική ζωή. Επιπλέον, η Astrill έχει περισσότερα από 300 διακομιστές σε περισσότερες από 62 χώρες, καθιστώντας τον πάροχο υπηρεσιών VPN ανώτερου επιπέδου με κορυφαία εγκοπή και φιλική υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας (ένα μάλλον σπάνιο χαρακτηριστικό γνώρισμα) και εξελιγμένο λογισμικό.

Προφανώς, Οι εφαρμογές P2P επιτρέπονται και υποστηρίζονται στο OpenVPN ή StealthVPN σε επιλεγμένους διακομιστές και όλη η διαδικτυακή σας κίνηση είναι κρυπτογραφημένη AES-256. Το λογισμικό συνοδεύεται από την υποχρεωτική λειτουργία διακόπτη kill, η οποία απενεργοποιεί αυτόματα τη σύνδεση στο διαδίκτυο σε περίπτωση διακοπής ή παραβίασης του λογισμικού, αποτρέποντας έτσι την αποκάλυψη της IP σας σε τρίτους, μαζί με ενσωματωμένο προστασία από DNS, IPv6 και WebRTC διαρροές.

Το’Είναι πολύ σημαντικό να μάθετε ότι σας προσφέρει η Astrill dedicated servers για εφαρμογές που βασίζονται στο BitTorrent, οι οποίες βελτιστοποιούνται για P2P / torrenting, δηλ. εσείς’Θα επωφεληθείτε από τις απίστευτες ταχύτητες λήψης για το αγαπημένο σας περιεχόμενο και από το απεριόριστο εύρος ζώνης.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 51 =