Είναι παράνομη στην Αυστραλία


Το Torrenting, επίσης γνωστό ως P2P κοινή χρήση αρχείων, είναι μια πολύ δημοφιλής προσπάθεια για τους Aussies, αλλά πρώτα πρέπει να απαντήσουμε σε μια θεμελιώδη ερώτηση.

Να είστε ασφαλείς ενώ torrenting Ξεκινήστε με ένα από τα καλύτερα VPN για torrenting: ExpressVPN ▸

Το πιο ισχυρό VPN στην αγορά καλύπτει το σύνολο ενός καταιγισμού’της ταχύτητας και των αναγκών ασφαλείας.

NordVPN ▸

Δεν είναι μόνο το ταχύτερο VPN αυτή τη στιγμή, αλλά και ένα που έχει μερικές εξαιρετικές προσφορές για τους χρήστες.

CyberGhost ▸

Φτηνές και φιλικές προς το χρήστη - το CyberGhost προσφέρει μια μεγάλη λίστα server και καλές δυνατότητες P2P.

Είναι παράνομη στην Αυστραλία?

TL · DR: Όχι.

Ως γενικός κανόνας, η λήψη περιεχομένου μέσω torrents δεν είναι παράνομη σε καμία χώρα, εφόσον γνωρίζουμε. Ωστόσο, ο διάβολος είναι στις λεπτομέρειες: όλα εξαρτώνται από το είδος του περιεχομένου σας’λήψη. Το θέμα είναι, αν εσύ’να κατεβάσετε υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα μέσω torrenting, εσείς’αναλαμβάνοντας παράνομη δραστηριότητα σύμφωνα με την αυστραλιανή νομοθεσία.

Συνεχίζοντας στην Αυστραλία

Σύμφωνα με επίσημες έρευνες, το torrenting στην Αυστραλία δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο ήταν, όπως ήταν’μειώνεται από το 2014. Η μείωση της δημοτικότητας λέγεται ότι οφείλεται στη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα νομικού περιεχομένου, σύμφωνα με έρευνα της αυστραλιανής κυβέρνησης, όπως οι υπηρεσίες συνεχούς ροής όπως οι Stan και Netflix.

Συχνότητα κατανάλωσης ψηφιακού περιεχομένου στην Αυστραλία 2018

Όσον αφορά τις χρονοβόρες προτιμήσεις, οι περισσότεροι Αυστραλοί χρησιμοποιούν BitTorrent πελάτες για να κατεβάσουν ταινίες, μουσική και video-games. Το’Αξίζει να σημειωθεί ότι από τότε που η αυστραλιανή κυβέρνηση μπλόκαρε πάνω από πενήντα πειρατικές ιστοσελίδες οι οποίες ήταν γνωστές για την παράδοση τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών παράνομα μετά από καταγγελία από μια οργάνωση κλοπής κατά των πνευματικών δικαιωμάτων (Creative Content Australia), οι torrenting μειώθηκαν κατά 20% από το 2014. Για παράδειγμα, το 2016, το 21% των Αυστραλών χρησιμοποίησε πειρατικό περιεχόμενο, σε σύγκριση με το 16% το 2017.

Το Torrenting στην Αυστραλία είναι το πιο δημοφιλές μεταξύ των ατόμων ηλικίας 18-24 ετών, με σχεδόν το εβδομήντα τοις εκατό της αντίστοιχης ομάδας που παραδέχεται ότι έχει συμμετάσχει σε κάποια μορφή πειρατείας torrenting / online σύμφωνα με μια έκθεση του 2010. Ωστόσο, περισσότερο από το ήμισυ της χώρας’ο πληθυσμός του κόσμου που χρησιμοποιούσε το torrenting λογισμικό για να πειρατεία τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, σύμφωνα με την ίδια έκθεση, δηλαδή torrenting είναι εξαιρετικά δημοφιλής μεταξύ των Aussies, ανεξάρτητα από την ηλικία και την κοινωνική κατάσταση.

Ως εκπληκτικό γεγονός, πριν από μερικά χρόνια, ο Αμερικανός πρεσβευτής Jeffrey Bleich ζήτησε από τους Αυστραλούς μέσω μηνύματος Facebook να σταματήσουν να κατεβάζουν (παράνομα) την 3η σεζόν του παιχνιδιού των Θρόνων. Το θέμα είναι ότι οι Αυστραλοί παίρνουν σοβαρά το χτύπημα τους.

Νομικά έγγραφα που ορίζουν τη χρήση τόπων / αρχείων torrent

Η αυστραλιανή κυβέρνηση ψήφισε ορισμένους νόμους που επιτρέπουν πρόσφατα “Μεγάλος αδερφός” για να παρακολουθείτε τους πολίτες της στο διαδίκτυο, και εμείς’μιλάμε για νομοθεσία περί υποχρεωτικών δεδομένων και για απόφαση του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου που επιτρέπει στις αρχές να ασκούν νομικές ενέργειες εναντίον ατόμων “πειρατές.” Επίσης, τον Ιούνιο του 2015, το αυστραλιανό κοινοβούλιο ενέκρινε το νομοσχέδιο για την τροποποίηση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας (online violation), με στόχο τον περιορισμό της επιγραμμικής πειρατείας.

Νομικές συνέπειες για το χτύπημα υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα στην Αυστραλία

Η σχετική νομοθεσία σχετικά με τη λήψη υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα είναι νόμος που ψηφίστηκε από το 1968, το αυστραλιανό νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας αντιστοίχως. Προκειμένου να καταστεί ποινικό αδίκημα, οι χρήστες που ασχολούνται με το torrenting περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα πρέπει να το κάνουν σε εμπορική κλίμακα. Ωστόσο, εάν εναχθεί εναντίον ιδιοκτητών δικαιωμάτων, οι χρήστες που μεταφορτώνουν / αναμεταδότες ενδέχεται να υποχρεωθούν να καταβάλλουν αποζημιώσεις από το νόμο / αποζημίωση που είναι ουσιαστικά αόριστες, δηλ.’δεν έχει καθοριστεί μέγιστη υποχρέωση σύμφωνα με την αυστραλιανή νομοθεσία όσον αφορά την πνευματική ιδιοκτησία.

Στατιστικά στοιχεία σχετικά με αγωγές που σχετίζονται με το torrenting στην Αυστραλία

Τα καλά νέα για τους λάτρεις του torrenting είναι ότι η Αυστραλία φαίνεται να ασκεί α “laissez faire” πολιτικής στον τομέα της πειρατείας στο Διαδίκτυο. Βασικά, δεν υπάρχουν αρχεία ανθρώπων που έχουν επιβληθεί πρόστιμο στην Αυστραλία για παραβίαση της χώρας’της σε απευθείας σύνδεση νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων σε σχέση με torrenting.

Πώς να torrent με ασφάλεια στην Αυστραλία - χρησιμοποιήστε ένα VPN!

Τώρα έρχεται το διασκεδαστικό μέρος, όπως εμείς’Θα διδάξει πώς να torrent με ασφάλεια και ανώνυμα στην Αυστραλία. Εφόσον διαθέτετε ήδη ένα πρόγραμμα BitTorrent πελάτη (uTorrent / BitTorrent / whatever) εγκατεστημένο στο μηχάνημά σας, εδώ’ένα σύντομο φροντιστήριο βήμα προς βήμα:

Βήμα 1: επιλέξτε έναν παροχέα υπηρεσιών VPN και κάντε λήψη / εγκατάσταση του λογισμικού στον υπολογιστή σας ακολουθώντας τις οδηγίες.

Βήμα 2: επιλέξτε ένα διακομιστή P2P (λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι παροχείς VPN προσφέρουν αποκλειστικούς διακομιστές για torrenting) και να συνδεθείτε με αυτόν.

Βήμα 3: ελέγξτε εάν η πραγματική διεύθυνση IP σας είναι κρυμμένη πριν αρχίσετε να τρέχετε. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πραγματική σας διεύθυνση IP, στη συνέχεια, ελέγξτε ξανά με την υπηρεσία VPN που ξεκίνησε και δείτε εάν αλλάζει.

Βήμα 4: όταν δημιουργηθεί η σύνδεση VPN και αλλάξει η πραγματική διεύθυνση IP, μπορείτε να ξεκινήσετε με ασφάλεια το torrenting.

Καλύτερο VPN για torrenting στην Αυστραλία

Το NordVPN είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο VPN για το torrenting στην Αυστραλία. Γιατί; Υπάρχουν πολλοί λόγοι, και οι σημαντικότεροι είναι για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια. Η Αυστραλία είναι μέρος της συμμαχίας των πέντε οφθαλμών, η οποία καθιστά μια συμμαχία πληροφοριών αγγλόφωνων μεταξύ 5 κρατών (Αυστραλία, Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες). βασικά, η Αυστραλία παρακολουθεί όλη την κίνηση στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των πολιτών’ ιδιωτικές επικοινωνίες μέσω του συστήματος παρακολούθησης ECHELON, μεταξύ άλλων.

Παναμάς (ότι’είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα όσον αφορά τη δικαιοδοσία) Το NordVPN πέτυχε το θρυλικό καθεστώς μεταξύ των μηδενικό ιδιωτικό απόρρητο κεντρική πολιτική. Ένας πάροχος VPN που επιβάλλει σαφώς πολιτική μηδέν καταγραφής σημαίνει ότι όλες οι ηλεκτρονικές σας δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου του torrenting, δεν αποθηκεύονται από το NordVPN’και το ίδιο ισχύει και για τη διεύθυνση IP και για το όνομά σας, συμπεριλαμβανομένου του “μεταδεδομένα.” Τίποτα δεν αποθηκεύεται ή μοιράζεται με κανέναν, συμπεριλαμβανομένου του Big Brother.

Και μιλώντας για την ασφάλεια, το NordVPN προσφέρει AES-256 κρυπτογράφηση ως πρότυπο για όλη την κυκλοφορία του δικτύου τους, συμπεριλαμβανομένου του torrenting. Πάνω από αυτό, εσύ’Θα επωφεληθείτε από τα διάφορα πρωτόκολλα σύνδεσης, μαζί με ένα ενσωματωμένο χαρακτηριστικό διακόπτη kill, το οποίο θα προστατεύει την ανωνυμία σας όταν χτυπάει ακόμα και αν η σύνδεσή σας στο internet πέσει για οποιονδήποτε λόγο.

Το Torrenting είναι κάτι για την ταχύτητα λήψης και εδώ το NordVPN λάμπει, καθώς προσφέρει υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης και αξιόπιστες για torrenting, όπως μια ειδική διεύθυνση IP, η οποία σας παρέχει την ίδια διεύθυνση IP σε συγκεκριμένους διακομιστές μαζί με το Tor Over VPN και διπλό VPN. Το πράγμα Tor Over VPN είναι ένα μάλλον μοναδικό χαρακτηριστικό και θα κάνει την διαδικτυακή σας κίνηση σχεδόν ανιχνεύσιμη. Αν εσύ’ένα torrent maniac, αυτό το χαρακτηριστικό θα σας κάνει να κοιμάστε καλύτερα τη νύχτα.

Και τότε, εκεί’s Διπλή δυνατότητα VPN, η οποία προσφέρει διπλή προστασία, όπως στην διπλή κρυπτογράφηση, όπως προτείνει το όνομα. Σύμφωνα με τους ειδικούς ασφαλείας, αυτή η κρυπτογράφηση είναι βασικά άθικτη. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας αυτό το δροσερό χαρακτηριστικό μπορεί να προκαλέσει πτώση στις ταχύτητες λήψης. Αλλά πρώτα, ασφάλεια, σωστά?

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, το NordVPN πραγματικά ενθαρρύνει το torrenting, καθώς προσφέρει διακομιστές στο τεράστιο δίκτυο τους (πάνω από 5.700 εξυπηρετητές σε 60 χώρες) τα οποία είναι βελτιστοποιημένα για κοινή χρήση P2P, δηλ. όταν επιλέγετε ένα διακομιστή P2P, εσείς’θα συνδεθεί αυτόματα με το καλύτερο για torrenting, με βάση την τοποθεσία και τον τύπο σύνδεσης. Και μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν διακομιστή με μη αυτόματο τρόπο, από μια λίστα χωρών. Τέλος, το NordVPN είναι συμβατό με όλα τα σημαντικά λειτουργικά συστήματα’es, συμπεριλαμβανομένων macOS, Windows, Linux, iOS, Android , και επιτρέπει έξι ταυτόχρονες συνδέσεις από έναν λογαριασμό.

Προτείνεται ότι:

Καλύτερο δωρεάν VPN για την Αυστραλία

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − 24 =