Είναι παράνομη στη Σιγκαπούρη;


Δεδομένου ότι η Σιγκαπούρη είναι μια ιδιαίτερα ανεπτυγμένη χώρα στη Νότια Ασία που διαθέτει την τελευταία γενιά υποδομών διαδικτύου, η οποία είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες στον κόσμο, σήμερα’Το άρθρο αυτό αποσκοπεί στο να κατακλύσει τους λάτρεις της ζωής που ζουν εκεί. Αφήνω’s αρχίζουν με τα βασικά.

Είναι παράνομη στη Σιγκαπούρη?

TL · DR: Οχι.

Ωστόσο, εκεί’είναι μια προειδοποίηση για αυτό: όλα εξαρτώνται από αυτό που εσείς’λήψη.

Δεδομένου ότι η τεχνολογία P2P Peer to Peer είναι ουσιαστικά μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για κοινή χρήση αρχείων, το μόνο πράγμα που μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα στη Σιγκαπούρη είναι η φύση του περιεχομένου. Εάν η πηγή του υλικού είναι kosher και το άτομο που μεταφορτώνει το αντίστοιχο ηλεκτρονικό περιεχόμενο έχει άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων για να το κάνει αυτό,’όλα τα μονόκερα και τα ουράνια τόξα.

Να είστε ασφαλείς ενώ torrenting Ξεκινήστε με ένα από τα καλύτερα VPN για torrenting: ExpressVPN ▸

Το πιο ισχυρό VPN στην αγορά καλύπτει το σύνολο ενός καταιγισμού’της ταχύτητας και των αναγκών ασφαλείας.

NordVPN ▸

Δεν είναι μόνο το ταχύτερο VPN αυτή τη στιγμή, αλλά και ένα που έχει μερικές εξαιρετικές προσφορές για τους χρήστες.

CyberGhost ▸

Φτηνές και φιλικές προς το χρήστη - το CyberGhost προσφέρει μια μεγάλη λίστα server και καλές δυνατότητες P2P.

Συνεχίζοντας στη Σιγκαπούρη

Απο τοτε που εμεις’έχετε ήδη απαντήσει στην ερώτηση “είναι παράνομη στη Σιγκαπούρη,” αφήνω’s ρίχνει μια γρήγορη ματιά στην ιστορία της torrenting στη χώρα. Δεδομένου ότι η Σιγκαπούρη είναι μια από τις πλέον τεχνολογικά προηγμένες χώρες στον κόσμο, με τη συντριπτική πλειοψηφία των νοικοκυριών που συνδέονται με το διαδίκτυο μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης, το torrenting και η κοινή χρήση αρχείων είναι γενικά δημοφιλής. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, τουλάχιστον το ήμισυ του πληθυσμού (ένας στους δύο ερωτώμενους) δεν κάνει’t έχει α “ηθικό ζήτημα” με λήψη περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα μέσω torrenting.

Ωστόσο, αυτό’είναι αστείο να μάθουμε ότι 80 τοις εκατό ή 4 στους 5 Σιγκαπούρη ισχυρίζονται ότι ο σεβασμός της πνευματικής ιδιοκτησίας είναι σημαντική, σύμφωνα με το Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Σιγκαπούρης’τελευταία έρευνα. Το Torrenting είναι ένα μεγάλο πράγμα στη Σιγκαπούρη, λόγω δύο βασικών γεγονότων: φλεγόμενων γρήγορων ταχύτητας στο διαδίκτυο και ενός τεράστιου αριθμού δωρεάν / ανοικτών (ως εκ τούτου ανώνυμων) σημείων πρόσβασης στο διαδίκτυο ασύρματου LAN, που διατίθενται σε διαδικτυακές καφετέριες και δημόσιες βιβλιοθήκες.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το torrenting είναι ευρέως διαδεδομένο στη Σιγκαπούρη είναι ότι εκεί’υπάρχει έλλειψη νομικών μέσων για τη λήψη / ροή ψηφιακού περιεχομένου. Περιττό να πούμε ότι το torrenting είναι το πιο δημοφιλές μεταξύ των νεότερων Σιγκαπούρων, των δημογραφικών ηλικιών 18-24 ετών αντίστοιχα, εκ των οποίων σχεδόν το 40% λένε ότι κάνουν τακτικά λήψη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών μέσω torrenting.

Νομικά έγγραφα που ορίζουν τη χρήση τόπων / αρχείων torrent

Η σχετική νομοθεσία σχετικά με τη χρήση ιστοσελίδων torrent και τη συμμετοχή σε torrenting είναι ο Νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας (Σιγκαπούρη) 2014.

Νομικές συνέπειες για το χτύπημα υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα στη Σιγκαπούρη

Σύμφωνα με το ποινικό δίκαιο της Σιγκαπούρης, αν καταδικαστεί για την παράνομη και σημαντική παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων για να αποκτήσει ένα εμπορικό πλεονέκτημα των ειδών, μπορεί να σας επιβληθεί πρόστιμο έως και 20.000 δολάρια και μπορείτε επίσης να υπηρετήσετε μέχρι και 6 μήνες στη φυλακή. Οι επαναλαμβανόμενοι παραβάτες μπορούν να επιβληθούν πρόστιμα έως και 50.000 δολάρια και μπορεί να εξυπηρετήσουν έως 3 χρόνια φυλάκισης.

Το καθεστώς παραγραφής για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων στη Σιγκαπούρη είναι 6 έτη. Το’αξίζει να σημειωθεί ότι ο νόμος περί πνευματικών δικαιωμάτων στη Σιγκαπούρη βασίζεται στην αυστραλιανή νομοθεσία.

Στατιστικά στοιχεία σχετικά με αγωγές που σχετίζονται με το torrenting στη Σιγκαπούρη

Μιλώντας για στατιστικές αγωγών, το 2006, ο Σύνδεσμος Βιομηχανίας Καταγραφής της Σιγκαπούρης (RIAS) κατέθεσε τις πρώτες αγωγές που σχετίζονταν με δραστηριότητες torrenting, παράνομη κοινή χρήση αρχείων μουσικής αντίστοιχα, στο πλαίσιο της Συμφωνίας Ελεύθερων Συναλλαγών Ηνωμένων Πολιτειών-Σιγκαπούρης. Ένα χρόνο αργότερα, το 2007, ένας διανομέας anime (Odex) άρχισε να παρακολουθεί και ακόμη και να στέλνει νομικές απειλές εναντίον των χρηστών του torrent. Σιγκαπούρη’δικαστήρια διέταξε τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου να αποκαλύψουν συνδρομητές’ προσωπικές πληροφορίες.

Έγινε παύση και αποστολή επιστολών από το Odex σε χρήστες ηλικίας έως εννέα ετών και οι ενέργειες αυτές οδήγησαν σε εξωδικαστικούς διακανονισμούς για τουλάχιστον 2.000 δολάρια ανά άτομο. Πιο πρόσφατα, οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου στη Σιγκαπούρη μπλοκάρουν αρκετές τοποθεσίες torrent ακολουθώντας παραγγελίες από τη χώρα’s High Court, συμπεριλαμβανομένων των The Pirate Bay και Kickass Torrents.

Πώς να torrent με ασφάλεια στη Σιγκαπούρη

Τώρα έρχεται το διασκεδαστικό μέρος, όπως εμείς’Θα σας διδάξει πώς να torrent με ασφάλεια και ανώνυμα στη Σιγκαπούρη. Εφόσον διαθέτετε ήδη ένα πρόγραμμα BitTorrent πελάτη (uTorrent / BitTorrent / whatever) εγκατεστημένο στο μηχάνημά σας, εδώ’ένα σύντομο φροντιστήριο βήμα προς βήμα:

Βήμα 1: Επιλέξτε έναν πάροχο υπηρεσιών VPN και κάντε λήψη / εγκατάσταση του λογισμικού στον υπολογιστή σας ακολουθώντας τις οδηγίες.

Βήμα 2: Επιλέξτε ένα διακομιστή P2P (λάβετε υπόψη ότι οι καλύτεροι παροχείς VPN προσφέρουν αποκλειστικούς διακομιστές για torrenting) και συνδεθείτε με αυτό.

Βήμα 3: Ελέγξτε αν η πραγματική διεύθυνση IP σας είναι κρυμμένη πριν αρχίσετε να τρέχετε. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πραγματική σας διεύθυνση IP, στη συνέχεια, ελέγξτε ξανά με την υπηρεσία VPN που ξεκίνησε και δείτε εάν αλλάζει.

Βήμα 4: Όταν δημιουργηθεί η σύνδεση VPN και αλλάξει η πραγματική διεύθυνση IP σας, μπορείτε να ξεκινήσετε με ασφάλεια το torrenting.

Καλύτερο VPN για torrenting στη Σιγκαπούρη

Το NordVPN είναι το καλύτερο VPN για το torrenting στη Σιγκαπούρη. Η αλήθεια είναι ότι όσον αφορά το torrenting, το NordVPN είναι σχεδόν πάρα πολύ καλό για να είναι αλήθεια, κάνοντας την ιδανική επιλογή εάν’αναζητώντας τον καλύτερο πάροχο υπηρεσιών VPN για να περιηγηθείτε στον ιστό με ασφάλεια και εντελώς ανώνυμα.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του NordVPN

Αρχικά, το NordVPN είναι εξαιρετικό και για τα δύο torrenting & P2P και streaming βίντεο, καθώς διαθέτει πάνω από 5.7000 διακομιστές που διαδίδονται σε όλο τον κόσμο και χρησιμοποιεί τα καλύτερα πρωτόκολλα VPN στον κλάδο, με προεπιλεγμένο OpenVPN, μαζί με στρατιωτική κρυπτογράφηση για όλα τα δεδομένα σας (AES 256- bit κρυπτογράφηση αντίστοιχα).

Τα βασικά χαρακτηριστικά που καθιστούν τη NordVPN μια εξαιρετική επιλογή για χτύπημα περιλαμβάνουν μια αυστηρή πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής, το γεγονός ότι προσφέρει έναν δωρεάν πληρεξούσιο SOCKS5, καθώς και το γεγονός ότι η εταιρεία εδρεύει στον Παναμά - μια χώρα που δεν’t έχουν νόμους διατήρησης δεδομένων.

Παρόλο που δεν επιτρέπουν όλοι οι διακομιστές τους να κάνουν torrenting, αυτοί που κάνουν είναι πραγματικά βελτιστοποιημένοι για κοινή χρήση αρχείων P2P, δηλ. Βελτιστοποιούνται για torrents,’Θα επωφεληθούν από τις απίστευτες γρήγορες ταχύτητες λήψης.

Προτείνεται ότι:

Καλύτερο VPN για τη Σιγκαπούρη

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =