Penghantaran untuk Mac: pelanggan torrent ringan


Terdapat masa ketika pengguna Mac’ Pilihan pertama untuk mengerut adalah Transmisi. Hari-hari sudah lama sejak Transmisi memutuskan untuk pergi lintas platform. Tetapi kita masih fikir Transmisi bernilai mencubanya kerana kemasyhuran yang masih ada dan ciri yang ditawarkannya.

Penghantaran

Orang suka Transmisi untuk Mac atas sebab yang sangat baik. Ia adalah yang paling banyak “Mac seperti” pelanggan torrent di luar sana. Pengguna Mac menganggap diri mereka berbeza dari yang lain, dan mereka mahu aplikasi mereka juga berbeza. Mungkin ini adalah salah satu sebab mengapa Transmisi telah kehilangan pesona kepada ramai orang hari ini.

Apa-apa pun, Penghantaran sangat ringan dan mudah. Tetapi itu tidak’t bermakna ia mempunyai kurang ciri. Ciri-ciri yang cukup mengagumkan, kita perlu mengakui. Sebab utama ia mengambil pendekatan minimalis dari segi reka bentuk adalah untuk memastikan semua orang dapat menggunakannya. Permohonan tidak memerlukan konfigurasi yang sedikit.

Walaupun sesetengah orang lebih suka kesederhanaan sedemikian, ada pengguna yang mahu pelanggan torrent mereka berbuat lebih banyak. Walau bagaimanapun, sebelum kami memberikan keputusan kami mengenai Transmisi untuk Mac, mari’s melihat ciri-ciri yang ditawarkannya.

Menjadi selamat semasa torrentingMulai bermula dengan salah satu VPN terbaik untuk mengurai: ExpressVPN ▸

VPN yang paling berkuasa di pasaran merangkumi semua torrenter’kelajuan dan keperluan keselamatan.

NordVPN ▸

Bukan sahaja VPN terpantas pada masa ini, tetapi juga yang mempunyai beberapa tawaran hebat untuk pengguna.

CyberGhost ▸

Murah dan mesra pengguna - CyberGhost menawarkan senarai pelayan yang hebat dan keupayaan P2P yang baik.

Ciri asas

 • Sistem penyambung tempatan
 • Pengedit Tracker
 • Rakan rakan kongsi
 • Muat turun dan muat naik pengurus
 • Sokongan pautan magnet

Walaupun ciri asas mungkin kelihatan agak kurang berbanding dengan pelanggan torrent mac lain yang ada, kami fikir ciri-ciri ini cukup untuk pengguna ringan yang tidak’tidak mahu terlalu banyak beban pada komputer mereka. Sejujurnya, kebanyakan ciri torrent pelanggan tidak digunakan oleh kebanyakan pengguna sekalipun.

Bagaimana untuk memasang Transmisi pada Mac

Memasang torrent Transmisi adalah semudah seperti antara muka yang ada. Langkah-langkahnya sangat mudah dan mudah diikuti untuk sesiapa sahaja yang tidak pernah menggunakan mana-mana pelanggan torrent lain sebelum ini.

 • Pergi ke transmissionbt.com, dan muat turun torrent transmisi versi terkini.
 • Buka fail .dmg
 • Seret Penghantaran ke folder Aplikasi

Pasang Transmisi pada Mac 1

Di sana anda pergi, Transmisi bersedia untuk digunakan!

Proses pemasangan ini adalah lebih mudah terutamanya kerana sifat ringan utama aplikasi. Aplikasi yang lebih besar biasanya mengambil masa yang lebih lama untuk memasang dan juga mengandungi langkah-langkah yang lebih kompleks.

Bagaimana untuk memuat turun fail dengan Transmisi

Satu kelemahan utama menggunakan pelanggan torrent seperti itu adalah, anda menang’t dapat mencari fail torrent secara langsung dari aplikasi. Anda perlu memuat turun torrent dari laman web pihak ketiga yang lain, dan kemudian buka torrent dengan Transmisi untuk memuat turun fail.

Pasang Transmisi pada Mac 2

Pertama, muat turun torrent fail yang anda inginkan dari laman web yang dipercayai. Don’t pergi ke mana-mana laman web yang anda lihat dalam talian, kerana kebanyakan daripada mereka akan meletakkan perisian hasad dalam komputer anda. Simpan torrent dalam folder yang berkaitan untuk memulakan proses muat turun fail.

Kini buka torrent Transmisi, dan gunakannya untuk menavigasi fail .torrent yang telah anda muat turun dan tekan Buka.

Pasang Transmisi pada Mac 3

Ini akan membawa anda ke tetingkap pengesahan, di mana anda akan dapat melihat senarai semua fail yang anda muat turun sebagai fail .torrent’bahagian s. Anda boleh membuang fail yang tidak diingini dengan mudah dari senarai ini. Jika anda telah memilih fail yang anda ingin muat turun dengan kotak semak, maka anda sudah bersedia untuk dimuat turun. Klik Tambah.

Pasang Transmisi pada Mac 4

Unduhan akan bermula dengan serta-merta, dan anda akan dapat melihat nama fail, kelajuan muat turun dan masa anggaran dalam tetingkap Transmisi Mac anda. Di samping itu, maklumat itu juga boleh didapati di Dok anda, di mana ikon Transmisi diletakkan. Ini adalah ciri yang sangat keren, kerana tidak perlu membuka keseluruhan tetingkap aplikasi untuk melihat kelajuan muat turun.

Anda juga boleh memilih untuk menghadkan muat turun dan memuat naik mengikut kemudahan anda. Apa yang perlu anda lakukan ialah dengan hanya mengklik kanan atas fail yang sedang dimuat turun pilih had anda.

Perkara yang kami suka

Berikut ialah senarai perkara yang kami sukai mengenai Transmisi Mac:

 • Sangat ringan dan menggunakan sumber minimum
 • Proses muat turun yang sangat mudah dan mudah
 • Mudah dipasang
 • Kelajuan yang baik
 • Percuma apa-apa caj

Perkara yang kami buat’tidak suka

Berikut adalah perkara-perkara yang kita fikir tidak mempunyai torrent Transmisi:

 • Tiada pilihan carian terbina dalam
 • Tidak terlalu banyak ciri canggih
 • Tiada pemain media
 • Tiada pembenihan super
 • Tiada tracker tertanam

Keputusan kami

Sama ada anda akan menyukai torrent Transmisi atau tidak, bergantung sepenuhnya pada pilihan dan jangkaan yang anda miliki dari klien torrent anda. Jika anda seorang pengguna yang berat dan perlu memuat turun banyak fail setiap hari, maka kami tidak’t berfikir Transmission Mac app akan menjadi pilihan yang tepat untuk anda. Kami akan mengesyorkan menggunakan pelanggan seperti qTorrent atau BitTorrent kepada pengguna berat.

Tetapi jika anda seorang pengguna ringan dan memuat turun filem atau dua sekali seketika, maka anda boleh menggunakan Transmisi torrent pada bila-bila masa. Sebaliknya lebih baik menggunakan klien ini untuk pengguna tersebut kerana banyak sumber daya dapat disimpan.

Sesetengah pengguna telah menyatakan keprihatinan mereka mengenai isu perisian malware Mac Transmisi dari semasa ke semasa, yang kelihatannya agak serius kepada kami. Walaupun kita masih tidak yakin ia adalah kesalahan aplikasi itu sendiri, adalah disyorkan untuk menggunakan firewall dan anti-virus. Awak boleh’t lebih berhati-hati, anda tahu!

P.S .: Untuk kekal selamat semasa menggunakan Transmisi, VPN untuk Mac sepatutnya digunakan bersama-sama.

Adakah anda menggunakan Transmisi sebagai pelanggan torrent Mac anda? Bagaimana pengalaman anda? Marilah kita dan pengguna torrent lain tahu dengan memberi komen. Don’t lupa untuk menyebut bagaimana ia dilakukan berbanding dengan pelanggan torrent lain anda’telah digunakan.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 73