Satu-satunya tapak filem torrent Hindi yang anda perlukan pada tahun 2020


Adakah anda peminat filem bahasa Hindi, dengan kisah yang kompleks, menangkap bunyi, tarian yang menarik dan pemandangan yang berwarna-warni? Kami tahu berapa ramai orang suka menonton filem Bollywood, serta filem Hindi yang lain.

Anda sering boleh mencari filem-filem India terkini dan terbaik secara dalam talian secara percuma, tetapi mengetahui laman web mana yang akan mempunyai kandungan yang tepat, serta mudah untuk dijelajahi dan digunakan sering sukar.

Lebih-lebih lagi, pengguna harus berhati-hati bahawa memuat turun kandungan berhak cipta boleh mendapatkannya dalam masalah yang serius. Untuk mengelakkan terjebak dengan tangan merah, anda harus mengaburi identiti dalam talian anda dengan menggunakan perkhidmatan proksi atau VPN.

Berikut adalah tujuh pembekal VPN terbaik untuk berkongsi fail tanpa nama:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMINIMUM PRICE1.NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492.CyberGhost2.CyberGhost ‣ $ 2.753.Surfshark VPN4.Surfshark VPN ‣ $ 1,994.ExpressVPN3.ExpressVPN ‣ $ 8.325.PrivateVPN5.PrivateVPN ‣ $ 3.826.Perisai Hotspot6. Perisai Hotshot ‣ $ 7.997.TorGuard7.TorGuard ‣ $ 4.17

Semak senarai penuh VPN terbaik untuk mengutuk.

Untuk membantu anda mengikuti keghairahan anda untuk filem Hindi, kami’telah membundarkan beberapa laman torrent teratas dengan torrent filem Hindi yang bekerja pada tahun 2020.

RARBG

Satu-satunya tapak filem torrent Hindi yang anda perlukan pada tahun 2020

RARBG adalah tapak yang sangat baik untuk pelbagai jenis torrents, terutamanya filem dan rancangan TV. Halaman rumah memaparkan berita yang berkaitan dengan filem dan perniagaan persembahan, jadi anda’anda perlu menavigasi ke tab Torrents untuk melihat torrents yang ada.

Kami menyukai kenyataan bahawa RARBG mempunyai komuniti pemunggah khusus yang berkongsi kandungan terkini, dan tidak seperti banyak laman web lain, laman web ini mempunyai standard kualiti yang ketat sehingga kebanyakan filem dan kandungannya berkualiti tinggi. Ia mempunyai kira-kira 700,000 torrent yang tersedia dan 500,000 pengguna, dengan jumlah yang semakin meningkat setiap hari.

Filem 99HD

Satu-satunya tapak filem torrent Hindi yang anda perlukan pada tahun 2020

99 Filem HD mempunyai bahagian yang khusus untuk filem-filem Bollywood dan Hindi yang lain, di mana anda boleh menemui filem harta karun yang penuh dengan tindakan, percintaan, dan semua genre lain. Seperti biasa, ia’yang terbaik untuk torrent secara anonim, menggunakan perkhidmatan seperti ExpressVPN.

Pada Filem 99HD, anda boleh mencari filem yang ditandai dan dikategorikan oleh pelbagai frasa dan tag. Walau bagaimanapun, kesihatan torrent, umur dan bilangan penyertaan tidak kelihatan, jadi anda menang’t tahu mana yang akan berfungsi.

Kami pasti mengesyorkan laman web ini untuk pencinta filem Hindi kerana anda tidak hanya mendapat filem’ringkasan, tetapi laman web’susun atur s menjadikannya sangat mudah untuk mencari filem mana-mana genre yang anda mahukan. Walau bagaimanapun, anda mungkin tidak dapat mencari filem yang anda mahukan, sebagaimana yang mereka mahukan’t mempunyai banyak filem lama.

Filem HD Terbaik

Satu-satunya tapak filem torrent Hindi yang anda perlukan pada tahun 2020

Ini adalah tapak untuk filem Bollywood terkini, tetapi tidak seperti laman web torrent tradisional, di sana’hanya pilihan melayari yang ada. Setiap halaman mempunyai senarai filem Hindi yang boleh anda muat turun, tetapi anda boleh’t cari filem tertentu.

Ini menjadikan laman web itu sedikit kurang berguna untuk peminat filem Hindi. Juga, kesihatan torrent, umur dan bilangan pembiak tidak kelihatan, jadi anda menang’t tahu mana yang mempunyai seeders yang cukup untuk kelajuan yang baik.

Kami mengesyorkan laman web ini untuk orang yang mencari kasual untuk beberapa filem Hindi menonton, tetapi tidak mencari mana-mana satu filem khususnya.

ExtraTorrents

Satu-satunya tapak filem torrent Hindi yang anda perlukan pada tahun 2020

Dengan antara muka yang agak berantakan, Extratorrents tidak’t memenangi sebarang poin gaya, tetapi ia bagus untuk peminat filem Hindi. Laman torrent ini benar-benar menyampaikan barang, dengan beribu-ribu filem Hindi boleh dimuat turun.

Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa anda’anda perlu meluangkan sedikit masa mencari apa yang anda perlukan, kerana ada’t bahagian khusus untuk filem Hindi. Kami menyukai fakta bahawa kesihatan setiap aliran jelas kelihatan dan anda boleh mengurutkan filem dengan jumlah biji.

LimeTorrents

Satu-satunya tapak filem torrent Hindi yang anda perlukan pada tahun 2020

Kami suka Limetorrent’susunatur mudah dan antara muka mudah digunakan. Anda boleh mencari apa sahaja anda’mencari dengan cepat dengan melayari torrents teratas 100 atau menggunakan pilihan carian yang terletak di bahagian atas halaman. Pengguna juga boleh membuat akaun untuk membuat penanda halaman, memberi maklum balas dan berbual dengan pengguna lain.

Pada sisi negatifnya, banyak filem Hindi yang lebih tua mungkin tidak tersedia atau mempunyai torrents yang sihat, jadi dalam kes seperti itu, anda mungkin perlu mencari tempat lain.

The Pirate Bay

Satu-satunya tapak filem torrent Hindi yang anda perlukan pada tahun 2020

The Pirate Bay adalah laman web legenda untuk torrents, dan anda mungkin tahu bahawa tapak asal telah diambil dan sejak itu pelbagai cermin dan reinkarnasi telah datang dan pergi. The Pirate Bay mudah digunakan, dan mempunyai tata letak yang sederhana dan minimalis.

Laman utama mempunyai medan carian untuk mencari apa yang anda mahukan dan anda juga boleh melayari torrents teratas dalam berbilang kategori.

Walaupun standard kualiti untuk isi kandungan’t yang ketat seperti dalam beberapa tapak torrent lain, pangkalan pengguna yang besar, berjuta-juta torrent dan komuniti pemuat naik menjadikan tempat ini sebagai tempat yang baik untuk mencari filem-filem Hindi baru dan lama. Tag pengguna VIP / Dipercayai boleh membantu anda mengenal pasti torrents palsu atau buruk.

Laman web ini adalah disyorkan untuk mencari siaran filem Hindi baru-baru ini, tetapi kerana kesihatan torrent miskin, pilihan anda untuk mencari filem lama akan jauh lebih rendah daripada di beberapa laman web.

Torlock

Satu-satunya tapak filem torrent Hindi yang anda perlukan pada tahun 2020

Torlock isn’t juga dikenali sebagai tapak lain dalam senarai ini, tetapi ia adalah laman web yang layak untuk filem Hindi. Dengan beberapa spanduk, pop timbul dan 5 juta torrents yang disahkan, laman web ini adalah kegembiraan untuk digunakan.

Kebaikan laman web ini termasuk perkara itu’s mudah untuk melihat kesihatan torrent, ia mempunyai kandungan berkualiti tinggi, dan mencari apa yang anda mahu adalah mudah.

Bagi mereka yang lebih suka melayari, pilihan untuk melayari torrents teratas dalam pelbagai kategori juga tersedia. Antara keburukan adalah bilangan kecil filem Hindi, kekurangan bahagian filem Hindi yang berdedikasi dan kesukaran dalam melayari filem bahasa Hindi.

Zooqle

Satu-satunya tapak filem torrent Hindi yang anda perlukan pada tahun 2020

Zooqle didasarkan pada data torrent dari Bitsnoop, jadi ia mempunyai pangkalan data yang besar di torrents, walaupun beberapa torrents agak ketinggalan zaman. Walaupun ada’bukan seksyen filem Hindi yang berdedikasi, anda boleh menyemak imbas dan mencari dari pelbagai pilihan filem Hindi.

Di samping itu, anda dapat melihat huraian, foto dan ringkasan ringkas setiap filem, menjadikannya lebih mudah untuk memutuskan apakah anda ingin menontonnya. Kelemahan untuk Zooqle adalah bilangan kecil filem Bollywood dan umur beberapa torrents, jadi anda mungkin tidak menemui pembiakan pada kebanyakan mereka.

Gunakan Zooqle untuk mencari siaran lama untuk filem Hindi, tetapi kerana kesihatan torrent miskin, anda mungkin menghadapi masalah. Jadi ini menang’t menjadi pilihan pertama anda.

Kickass Torrents

Satu-satunya tapak filem torrent Hindi yang anda perlukan pada tahun 2020

Nama Kickass Torrents biasa kepada mana-mana peminat torrents lama, dan ia’s melihat bahagian atas dan bawahnya baru-baru ini, telah diturunkan dan kemudian mendapat penjelmaan semula pada pelbagai cermin.

Ia menawarkan antara muka yang biasa dan bersih dan anda boleh menyemak imbas melalui filem yang dimuat naik baru-baru ini. Pada sisi negatifnya, fungsi carian itu seolah-olah rusak pada masa ini jadi mencari filem Hindi yang anda mahu tonton tidak akan mudah.

Intinya, kami fikir ini adalah pilihan yang baik untuk mencari filem Hindi yang baru-baru ini dan filem-filem popular.

Muat turun Torrent

Satu-satunya tapak filem torrent Hindi yang anda perlukan pada tahun 2020

Tapak ini menawarkan pelbagai dalam kategori, dan mempunyai antara muka yang mudah dan bersih dengan mudah untuk memvisualkan kesihatan torrent dan

Muat turun Torrent mempunyai koleksi filem Hindi yang luas, lama dan baru. Bagaimanapun, filem lama lebih kerap tidak dibina, jadi tidak’t mengharapkan untuk mencari sesuatu yang terlalu esoterik. Tetapi jika anda mahu menonton filem Hindi terbaru, anda’akan mudah mencari mereka di sini.

Keselamatan semasa menggunakan torrents

Walaupun menonton filem melalui torrents adalah keseronokan dan kos tidak ada apa-apa, ia juga mungkin berisiko!
Sekiranya aktiviti dalam talian anda dikesan oleh agensi perlindungan harta intelek atau penguatkuasaan undang-undang, anda boleh didenda atau dihukum kerana memuat turun atau menonton filem.

Di samping itu, penggodam boleh mengumpul maklumat tentang tempat anda atau komputer melalui torrents, membolehkan mereka mengakses data peribadi anda.

Cara terbaik untuk melindungi diri anda dari bahaya ini adalah untuk mengekalkan diri anda tanpa nama dalam talian, menggunakan VPN. Perkhidmatan VPN yang hebat seperti ExpressVPN atau NordVPN bukan sahaja melindungi anda dari akibat undang-undang apabila memuat turun secara haram, menyembunyikan lokasi dan alamat IP anda, membolehkan anda mengakses laman web yang sering disekat di rantau anda..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − = 20