Semua tentang streaming torrent dan bagaimana untuk memulakan hari ini


Banyak pengguna internet merasa sukar untuk memahami mengapa sesiapa pun akan mencari jalan untuk menerbangkan torrents apabila terdapat beberapa laman web streaming yang dibina atas sebab satu-satunya kandungan video streaming.

Banyak laman streaming akan memberi anda akses segera kepada kandungan hebat seperti rancangan TV, filem dan setiap kandungan yang baik yang anda boleh fikirkan. Tetapi mengapa memilih streaming aliran apabila anda mendapat semua barangan streaming dari perkhidmatan berlangganan streaming yang berbeza? Jika anda tertanya-tanya, ini adalah artikel untuk dibaca.

Menjadi selamat semasa torrentingMulai bermula dengan salah satu VPN terbaik untuk mengurai: ExpressVPN ▸

VPN yang paling berkuasa di pasaran merangkumi semua torrenter’kelajuan dan keperluan keselamatan.

NordVPN ▸

Bukan sahaja VPN terpantas pada masa ini, tetapi juga yang mempunyai beberapa tawaran hebat untuk pengguna.

CyberGhost ▸

Murah dan mesra pengguna - CyberGhost menawarkan senarai pelayan yang hebat dan keupayaan P2P yang baik.

Kami’akan menerangkan mengapa anda harus bermula dengan streaming aliran sedikit. Inilah yang akan kami tunjukkan kepada anda dalam panduan ini:

 • Torrenting 101 - asas-asas
 • Streaming dan mengapa ia’s penting
 • Apa itu aliran streaming
 • Keperluan untuk streaming
 • Streaming Torrent - 5 cara untuk bermula

Sekarang, kembali ke mengapa pengguna internet memilih aliran streaming, meninggalkan perkhidmatan langganan streaming. Nah, lihatlah cara ini: mengetepikan kesahihan menggunakan tapak torrent untuk menonton rancangan TV kegemaran anda, adakah anda lebih suka menonton filem sekali dan tidak mempunyai akses lanjut ke sana atau menonton filem dan mempunyai akses seumur hidup kepadanya?

Yang terakhir adalah sebab utama orang memilih untuk aliran menggunakan fail torrent.

Anda dapat menyimpan fail walaupun selepas streaming video dan apabila anda melihat berapa lebar bandwidth digunakan dalam kedua-dua senario, mereka adalah sama.

Torrenting 101 - asas-asas

Bahagian ini merangkumi asas-asas torrenting dan teknologi di belakangnya. Jangan ragu untuk melangkau bahagian ini jika anda sudah mempunyai idea.

Bagi pemula, menggerut bukanlah jenayah yang paling menyalahi undang-undang di internet seperti anda kemungkinan besar telah membaca di suatu tempat. Pada dasarnya, teknologi peer-to-peer yang membolehkan pengguna berkongsi fail dan kandungan secara umum dari beberapa komputer.

Cara mengunduh konvensional adalah dengan mengklik pada butang muat turun di pelayar anda, dan fail masuk ke komputer anda seperti sihir. Dengan mengerikan, ia benar-benar berbeza; dan bukannya memuat turun satu fail dari pelayan, satu torrent memecah fail ke dalam paket yang disebut.

Paket ini datang dari pelayan, yang disebut sebagai penyedia, tetapi juga dari rangkaian mesin yang dikongsi yang memuat turun fail yang tepat yang anda muat turun.

Jika tidak dikenali sebagai rakan sebaya atau leechers dalam lingua yang mengerikan, kumpulan ini mempunyai bahagian yang berbeza dari fail yang akan dimuat turun, maka fail torrent yang anda gunakan dalam muat turun menyimpan tab orang yang mempunyai paket dan fail torrent ini membantu menukar tempat paket anda datang dari bila perlu.

Streaming dan mengapa ia’s penting

Video on Demand kini menggunakan teknologi penstriman video paling popular. Anda boleh menjadi tuan rumah fail video pada mana-mana pelayan dan mereka akan menjadi tersedia kepada sesiapa yang mempunyai komputer yang disambungkan ke internet.

Streaming media membolehkan banyak pengguna mengakses teknologi penstriman melalui internet. Ia membolehkan anda menonton aliran video permainan langsung seperti tenis dan bola sepak. Bergantung pada penyedia aliran, anda boleh memilih untuk bertukar-tukar antara dua aliran tindakan langsung. Sesetengah pengguna juga boleh menonton arus berita berita dan acara-acara terkini yang lain.

Ringkasnya, terdapat banyak kegunaan untuk streaming video. Pengguna internet juga boleh menstrimkan kandungan terus dari bilik mereka, bergantung pada jenis perisian streaming video yang digunakan.

Apa itu aliran streaming?

Selepas memahami dasar-dasar peniruan dan streaming media, ia’masa untuk mengetahui mengenai apa yang sedang streaming dan mengapa anda mungkin menganggapnya.

Di sana’tidak banyak yang perlu dibincangkan di sini. Sekiranya anda sudah memahami konsep penstriman video, teknologi tidak berbeza apabila mengalir dengan torrents.

Sama seperti laman penstriman konvensional, anda mendapat akses segera ke kandungan anda sebaik sahaja anda memberi kebenaran untuk memulakan streaming fail torrent anda. Oleh itu, anda dapat mula menghidupkan fail media anda sebelum melengkapkan muat turun anda.

Apabila torrent disiarkan, muat turun terpaksa berlaku secara berurutan dari bahagian hadapan ke belakang fail. Apabila cukup fail dimuat turun, streaming media bermula.

Keperluan untuk streaming

Ada perkara-perkara tertentu yang perlu dilakukan sebelum anda boleh mula streaming. Tanpa sebarang komponen ini, adalah mustahil untuk mengalirkan media dari fail torrent:

 1. laman web torrent
 2. fail torrent
 3. platform streaming

Torrents streaming - 5 cara untuk bermula

Biarkan’s meneroka lima cara terbaik anda boleh bermula dengan aliran torrent hari ini.

# 1 Gunakan klien torrent untuk streaming

Salah satu pilihan anda yang terbaik ketika datang ke aliran kilat menggunakan klien torrent. Perisian klien BitTorrent utama seperti uTorrent, Vuze dan Tixati akan membantu anda melakukan tugas memuat fail fail torrent anda tanpa cacat.

Walaupun perisian klien ini sangat kuat dan boleh dipercayai untuk dimuat turun, tidak semuanya memberi anda keupayaan untuk menyiarkan video.

uTorrent menjadi perisian klien yang paling popular yang membolehkan pengguna premiumnya melakukan aliran fail media torrent dengan menggunakan fungsi penyemak imbasnya. Anda boleh memulakan dengan melawat laman web mereka yang mengukus.

streaming uTorrent

Selepas memasang aplikasi web uTorrent, anda boleh menstrim dan memuat turun dalam tiga langkah mudah:

 • Cari fail torrent menggunakan bar carian
 • Muat turun atau gunakan pautan untuk memulakan streaming
 • Alurkan fail media anda semasa muat turun

Anda mempunyai dua pilihan untuk mengimport fail torrent anda seperti yang ditunjukkan di bawah:

 1. Klik pautan magnet dari web
 2. Buka fail torrent yang dimuat turun dari komputer anda

Langkah-langkah streaming Torrent

Apabila penyemak imbas mengenal pasti dan memuatkan fail torrent dari pautan atau komputer anda, ia mula bermain seperti yang ditunjukkan dalam imej.

Semasa bermain, anda boleh memuat turun fail pada masa yang sama.

Fail aliran fail torrent

# 2 Menstrim menggunakan Obor

Pelayar obor tidak benar-benar sebuah laman web yang popular, tetapi ia adalah antara yang terbaik ketika datang ke streaming fail torrent dengan penyemak imbas. Pelayar yang kelihatan Chrome dilengkapi dengan lebih banyak ciri daripada Chrome.

Beberapa ciri yang menarik adalah pemain media, akselerator permainan, muat turun torrent dan streaming kilat.

Pemain streaming obor

Ciri streaming aliran membolehkan anda memainkan video semasa memuat turun. Untuk aliran menggunakan pelayar obor, selepas memuat fail torrent anda dalam penyemak imbas, anda’akan mahu:

 • Muatkan fail torrent
 • Tunggu fail untuk menunjukkan folder pada video untuk disegerakkan
 • Klik kanan dan klik mainkan

# 3 Pasang Rox Player

Pemain Rox kelihatan seperti setiap pemain media minimalis yang lain, tetapi saya sebenarnya sangat canggih. Jika anda ingin jahitan terus dari pemain media, maka pemain Rox akan menjadi pertaruhan terbaik anda. Anda mempunyai tiga pilihan untuk mengaitkan torrent anda dengan Rox, iaitu:

 • Buka torrent dari fail
 • Buka torrent dari URL
 • Buka torrent dari pautan magnet

Langkah pemain Rox

Sebaik sahaja anda mengimport fail torrent dari salah satu daripada tiga pilihan, fail torrent anda akan mula disiarkan selepas memuatkan.

# 4 Aliran sungai terus dari Pirate Bay

Pirate bay adalah salah satu laman torrent paling popular. Untuk beberapa sebab, sukar bagi pihak berkuasa untuk mengambil laman webnya. Teluk Pirate membolehkan anda mengetuk video dari laman web mereka. Anda mungkin perlu memasang perisian streaming yang disyorkan untuk ini.

Kami fikir ini adalah ciri laman web torrent lain yang boleh mencontohi kerana saya hebat untuk pengalaman pengguna.

Untuk memulakan penstriman dari teluk bajak laut, cari fail torrent yang anda mahu muat turun dari bar carian atau semak imbas fail-fail torrent. Sebaik sahaja anda memilih fail torrent, cari tempat yang dikatakannya “mainkan / menstrimkan video” dan anda akan diarahkan semula ke pemain media lanun.

Torrent streaming dengan Pirate Bay

Perhatikan bahawa pemain media berubah, dan oleh itu anda mungkin perlu memasang lain pada mesin anda.

# 5 Menggunakan Masa Popcorn

Masa Popcorn adalah salah satu daripada platform penstriman yang membolehkan penggunanya menstrim video dengan VPN terbina. Kita boleh’Tekanan cukup bagaimana betapa pentingnya VPN apabila mengotorkan. Ia’s sangat penting untuk mengekalkan ketidaksonymitas anda semasa mengakses dan memuat turun fail torrent anda. Masa Popcorn mengetahui pentingnya VPN, dan itulah sebabnya mereka telah menyediakan VPN terbina.

Langkah-langkah Masa Popcorn

Untuk memulakan penstriman torrent menggunakan Masa Popcorn, lawati laman web mereka dan muat turun perisian rasmi Popcorn Time. Selepas muat turun dan pemasangan, mulakan streaming dengan menyeret fail torrent ke dalam perisian Popcorn Time.

Kami berharap panduan ini dapat membantu anda menyatakan dengan aliran torrent.

Pilih satu atau dua kaedah dan lihat mana yang paling sesuai untuk anda. Beberapa kaedah ini boleh menjadi ketinggalan zaman dalam beberapa tahun akan datang, kerana dengan mengerikan, banyak sumber dan perkhidmatan boleh diturunkan bila-bila masa terutamanya apabila ia mengendalikan perkhidmatan yang menyalahi undang-undang.

Disyorkan baca:

Bagaimana untuk memuat turun torrents dengan selamat?

VPN Terbaik untuk Torrenting

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − = 48