The 7 terbaik torrent torrent Nyaa pada tahun 2020


Oleh kerana ia telah disahkan oleh para penyederhana bahawa tapak anime Nyaa telah jatuh cinta dengan pakar penyampaian kandungan Cloudflare, yang menyebabkan pelbagai nama domain (khususnya .se, .eu, dan .org) menjadi tidak tersedia, kita telah menjelajahi web untuk alternatif Nyaa . Dan di dunia di mana banyak yang kini memilih untuk mengalir ke atas, ada lebih baik lagi beberapa sebab yang baik untuk memilih pengganti Nyaa.

Walaupun tapak seperti torrents yang sekarang tidak berfungsi berkongsi muat turun di kalangan komuniti pengguna yang semua mempunyai fail di komputer mereka, streaming menawarkan fail di sini sekarang. Tetapi apabila anda log off, ia’s pergi. Jika seperti kami, anda sering mahukan akses ke fail itu lagi, atau anda merasakan bahawa mengutamakan berkongsi manfaat di khalayak yang lebih luas berbanding streaming, maka senarai alternatif Nyaa ini adalah untuk anda.

Dengan Nyaa turun kerana apa yang mereka’panggil semula “isu sambungan yang berterusan”, kami memilih untuk menggunakan laman web yang mudah. Dalam artikel ini anda’akan mencari tapak untuk torrenting umum, untuk menonton filem dan TV, dan juga laman web yang paling sesuai untuk permainan torrents.

Menjadi selamat semasa torrentingMulai bermula dengan salah satu VPN terbaik untuk mengurai: ExpressVPN ▸

VPN yang paling berkuasa di pasaran merangkumi semua torrenter’kelajuan dan keperluan keselamatan.

NordVPN ▸

Bukan sahaja VPN terpantas pada masa ini, tetapi juga yang mempunyai beberapa tawaran hebat untuk pengguna.

CyberGhost ▸

Murah dan mesra pengguna - CyberGhost menawarkan senarai pelayan yang hebat dan keupayaan P2P yang baik.

Alternatif Nyaa untuk mengutuk umum

1. Pirate Bay

The Pirate Bay diasaskan pada tahun 2003 dan boleh dikatakan laman torrent yang paling terkenal di internet.

The Pirate Bay

Walaupun halaman rumah itu tidak’t banyak untuk melihat, laman web itu diatur dengan cara yang mudah dan mudah dinavigasi. Terdapat sistem semakan peer yang hebat yang harus anda gunakan sebelum anda torrent fail, kerana ia direka untuk membantu anda mengelakkan virus. Pada tahun 2018, mahkamah Belanda memutuskan bahawa penyedia perkhidmatan internet di Belanda harus cuba menghalang tapak tersebut. Bagi kebanyakan negara lain, walaupun laman web ini merupakan alternatif yang hebat dari Nyaa.

2. LimeTorrents

LimeTorrents juga telah wujud selama beberapa tahun, walaupun baru-baru ini laman utama dan domain berubah sedikit demi sedikit untuk memastikan laman web ini.

Kajian LimeTorrents

Anda perlu memasang adblocker untuk mendapatkan yang terbaik dari laman web ini, dan banyak pautan akan menghalau anda ke laman web lain. Setelah mengatakan itu, ini adalah pengganti Nyaa yang hebat kerana mereka memposting banyak kandungan, banyak yang tidak tersedia di tempat lain. Mereka mempunyai 9.8 juta torrents, walaupun diharamkan di UK, Australia, dan Perancis.

3. 1337X

Menurut TorrentFreak 1337X adalah tapak torrent paling popular ketiga pada tahun 2018.

Kajian semula laman torrent 1337x

Dengan skema warna laman utama yang berwarna merah muda laman web lucah Tube Merah, 1337X tidak’t membuat pengalaman merasakan rasa kurang haram. Terdapat bahagian khusus untuk filem, permainan, muzik, dan juga XXX. Ramai pengguna telah mengeluh tentang fungsi carian yang lemah, dan kerana ia kurang digunakan, terdapat sedikit komen mengenai fail. Walaupun dengan Nyaa mungkin ada yang bersedia untuk berubah sebagai pengguna kepala di sini untuk torrents mereka.

Alternatif Nyaa untuk filem dan TV yang mengerikan

1. YTS.AM

Pasar YTS.AM sendiri sebagai laman torrent filem rasmi, dan pengganti YTS.

Kajian semula tapak torrent YTS (YIFY)

Halaman utama menawarkan amaran yang berguna bahawa sebelum menggunakan laman web ini anda dinasihatkan untuk menggunakan VPN, seperti kebanyakan tempat memuat turun secara haram adalah kesalahan serius. Laman web ini mempunyai berjuta-juta pengguna harian dan oleh itu mendapat banyak pilihan siaran filem baru. Siaran baru mengambil masa kira-kira dua hingga tiga bulan untuk bangun di laman web ini, tetapi apabila mereka berada, mereka boleh didapati dengan kualiti yang baik. Mereka menawarkan sarikata dalam 100-an bahasa - sentuhan yang bagus yang membuat semua perbezaan apabila memilih di mana untuk mengalir filem anda.

2. RARBG

RARBG juga hebat untuk filem, dan dilaporkan menyambut 1.8 juta pengguna sebulan, jadi anda tahu di sana’s akan menjadi pilihan yang baik.

Rundingan torrents RARBG

Don’t biarkan hakikat bahawa laman web ini kelihatan seperti versi anggaran laman pendaratan Facebook yang menghalang anda’s telah bermula sejak tahun 2008 dan meletakkan semua usahanya menjadi video berkualiti tinggi. Walaupun penyenaraian berita kelihatan agak ketinggalan zaman, dan banyak iklan clickbait, banyak pengguna memberi ulasan yang baik tentang kualiti filem di laman web ini.

Alternatif Nyaa untuk torrents permainan

1. Seedpeer

Nyaa alternatif don’t mendapatkan lebih banyak permainan khusus daripada ini. Pasar Seedpeer itu sendiri sebagai tapak torrent untuk pemain, dan mempunyai laman web yang bersih dan mudah, serta logo Pirate Bay mengingatkan.

Kajian laman web Seedpeer torrent

Seedpeer mempunyai sejarah yang menggerogoti torrents palsu, penjenayah semula, dan pertempuran terhadap syarikat pelanggaran hak cipta Media Defender. Tetapi kemudian itu’s diharapkan dengan laman web itu’s telah wujud sejak awal 00-an. Nasihatnya adalah menggunakan VPN untuk laman web ini, jika anda ingin menggunakan torrents mereka. Tanda kutu hijau menandakan torrents yang telah dikaji semula.

2. GamesTorrents

GamesTorrents berkhidmat untuk PC, Xbox, Playstation, dan peminat Wii, dengan pelbagai bahagian dan kemudahan carian yang baik.

Permainan Torrents review

Laman torrent laman web sering lebih perlahan untuk melancarkan siaran baru dalam keadaan teratas, kerana tidak seperti industri muzik dan filem, para pemain kelihatan memahami bahawa jika anda ingin permainan yang bagus dibuat, anda perlu menyokong industri.

Seperti semua laman web di atas, semak komen untuk melihat betapa selamatnya torrent itu. Sekiranya tidak ada komen, periksa nisbah seeder-leecher. Ini menerangkan bilangan orang yang membiak fail tersebut. Lebih banyak lagi, lebih selamat dalam teori.

Salah satu kejatuhan laman web ini adalah bahawa pada masa ini terdapat lebih sedikit seeders di sini daripada di banyak laman pesaing.

Keselamatan amalan semasa memuat turun torrents

Walaupun semua laman web ini adalah alternatif Nyaa yang hebat, masing-masing datang dengan perangkap mereka sendiri. Jika torrenting adalah perkara baru untuk anda kemudian pilih nama-nama besar di dalam senarai, dan luangkan masa untuk membaca ulasan dan elakkan fail mencari yang tidak jelas.

Lakukan penyelidikan anda, dan gunakan forum seperti Reddit untuk mendapatkan komen daripada orang-orang yang selalu menggunakan torrents ini. Halaman r / torrents adalah fon pengetahuan.

Bahaya torrenting diketahui oleh semua, dan banyak wang dibelanjakan setiap tahun untuk memecahkan pasaran muat turun haram. Filem, muzik, dan industri permainan semuanya menderita apabila orang tidak lagi bersedia membayar untuk produk mereka. Ini benar-benar keputusan yang perlu anda buat sendiri, tentang keluaran yang anda mahu untuk menyokong dan memberi ganjaran dengan wang tunai yang diperolehi yang sukar, dan yang anda rasa tidak memenuhi tanda.

Kami sepatutnya mengharapkan piawaian yang tinggi apabila kami mengeluarkan wang yang baik untuk produk media, dan mungkin masa depan kandungan terletak pada pengguna menentukan harga yang mereka mahu bayar untuk barangan tersebut, berdasarkan merit.

Sekiranya anda membuat keputusan untuk menggunakan alternatif-alternatif yang dicadangkan di sini VPN, rangkaian peribadi maya, akan menyembunyikan aktiviti anda dalam talian. VPN yang baik mempunyai kelajuan muat turun yang hebat, dan terdapat di beberapa negara, amalan standard. Di Rusia contohnya VPN digunakan oleh ramai untuk mendapatkan kawalan kerajaan yang dikenakan di internet.

Bagi mereka yang baru menyusut persediaan pemula yang sempurna adalah ExpressVPN, yang boleh didapati di 94 negara, dipasangkan dengan YTS.AM, untuk katalog unggulnya sahaja. Anda juga boleh menyemak senarai VPN Terbaik kami untuk torrenting.

Alternatif Nyaa kegemaran kami ialah YTS.AM

Jadi, mana antara alternatif Nyaa yang disenaraikan di sini hari ini yang anda gunakan pada tahun 2018? Adakah terdapat mana-mana perkara utama yang kita ada’telah terlepas?

Mana-mana yang kita’yang disenaraikan yang mengalami masalah? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 + = 86