Όλα σχετικά με το torrent streaming και πώς να ξεκινήσετε σήμερα


Πολλοί χρήστες του διαδικτύου δυσκολεύονται να κατανοήσουν γιατί κάποιος θα αναζητούσε ποτέ τρόπους για τη ροή torrents όταν υπάρχουν αριθμοί δικτυακών τόπων που έχουν δημιουργηθεί μόνο για τη συνεχή ροή περιεχομένου βίντεο.

Πολλές από αυτές τις τοποθεσίες ροής θα σας δώσουν άμεση πρόσβαση σε εξαιρετικό περιεχόμενο όπως τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και κάθε άλλο καλό περιεχόμενο που μπορείτε να σκεφτείτε. Αλλά γιατί επιλέγετε το torrent streaming όταν παίρνετε όλα αυτά τα streaming καλούδια από διαφορετικές υπηρεσίες συνδρομητικής ροής; Εάν αναρωτιέστε, αυτό είναι το άρθρο που διαβάζετε.

Να είστε ασφαλείς ενώ torrenting Ξεκινήστε με ένα από τα καλύτερα VPN για torrenting: ExpressVPN ▸

Το πιο ισχυρό VPN στην αγορά καλύπτει το σύνολο ενός καταιγισμού’της ταχύτητας και των αναγκών ασφαλείας.

NordVPN ▸

Δεν είναι μόνο το ταχύτερο VPN αυτή τη στιγμή, αλλά και ένα που έχει μερικές εξαιρετικές προσφορές για τους χρήστες.

CyberGhost ▸

Φτηνές και φιλικές προς το χρήστη - το CyberGhost προσφέρει μια μεγάλη λίστα server και καλές δυνατότητες P2P.

Εμείς’Θα σας εξηγήσω γιατί πρέπει να ξεκινήσετε με το torrent streaming σε λίγο. Αυτό θα σας δείξουμε σε αυτόν τον οδηγό:

 • Torrenting 101 - τα βασικά
 • Streaming και γιατί’είναι σημαντικό
 • Τι είναι η ροή του torrent
 • Απαιτήσεις για streaming
 • Torrent streaming - 5 τρόποι για να ξεκινήσετε

Τώρα, πίσω στους λόγους για τους οποίους οι χρήστες του διαδικτύου επιλέγουν τη ροή με torrent, αφήνοντας τις συνδρομητικές υπηρεσίες συνεχούς ροής. Λοιπόν, κοιτάξτε το έτσι: αφαιρώντας τη νομιμότητα της χρήσης ιστότοπων torrents για να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές, προτιμάτε να παρακολουθήσετε μια ταινία μία φορά και να μην έχετε πλέον πρόσβαση σε αυτήν ή να παρακολουθήσετε μια ταινία και να έχετε πρόσβαση σε αυτήν?

Ο τελευταίος είναι ο βασικός λόγος που οι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν ροή με αρχεία torrent.

Μπορείτε να κρατήσετε τα αρχεία ακόμα και μετά τη ροή βίντεο και όταν εξετάζετε πόσο εύρος ζώνης χρησιμοποιείται και στα δύο σενάρια, είναι τα ίδια.

Torrenting 101 - τα βασικά

Αυτή η ενότητα καλύπτει τα βασικά στοιχεία του torrenting και την τεχνολογία πίσω από αυτό. Μη διστάσετε να παραλείψετε αυτό το μέρος αν έχετε ήδη μια ιδέα.

Για έναν αρχάριο, το torrenting δεν είναι το πιο παράνομο έγκλημα στο διαδίκτυο, όπως πιθανότατα έχετε διαβάσει κάπου. Βασικά, είναι τεχνολογία peer-to-peer που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται αρχεία και περιεχόμενο εν γένει από διάφορους υπολογιστές.

Ο συμβατικός τρόπος λήψης είναι κάνοντας κλικ στο κουμπί λήψης στο πρόγραμμα περιήγησής σας και τα αρχεία μπαίνουν στον υπολογιστή σας σαν μαγικά. Με torrenting, είναι εντελώς διαφορετική? αντί να κάνετε λήψη ενός μόνο αρχείου από ένα διακομιστή, ένα torrent καταρρίπτει το αρχείο σε αυτό που ονομάζεται πακέτα.

Αυτά τα πακέτα προέρχονται από ένα διακομιστή, που αναφέρεται ως μηχανή σποράς, αλλά είναι επίσης από ένα κοινό δίκτυο μηχανών που κατεβάζουν τα ακριβή αρχεία που κατεβάζετε.

Διαφορετικά γνωστοί ως συνομηλίκοι ή leechers στο torrenting lingua, αυτές οι ομάδες έχουν διαφορετικά τμήματα των αρχείων προς λήψη, εξ ου και το αρχείο torrent που χρησιμοποιείτε για τη λήψη διατηρεί τις καρτέλες του ποιος έχει ποια πακέτα και αυτό το torrent αρχείο βοηθά να αλλάξει όπου πακέτα σας έρχονται από όπου είναι απαραίτητο.

Streaming και γιατί’είναι σημαντικό

Το Video on Demand είναι σήμερα η πιο δημοφιλής χρήση της τεχνολογίας βίντεο streaming. Μπορείτε να φιλοξενήσετε αρχεία βίντεο σε οποιοδήποτε διακομιστή και θα είναι διαθέσιμα σε οποιονδήποτε έχει έναν υπολογιστή συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.

Η ροή πολυμέσων επιτρέπει στους πολλούς χρήστες να έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία συνεχούς ροής μέσω του Διαδικτύου. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ροές βίντεο ζωντανών παιχνιδιών όπως το τένις και το ποδόσφαιρο. Ανάλογα με τον παροχέα του ρεύματος, μπορείτε να επιλέξετε εναλλαγή μεταξύ δύο ροών ζωντανής δράσης. Μερικοί χρήστες μπορούν ακόμη να παρακολουθήσουν βίντεο ροές ειδήσεων και άλλων τρεχουσών εκδηλώσεων ζουν.

Με λίγα λόγια, υπάρχουν πολλές χρήσεις για streaming βίντεο. Οι χρήστες του Διαδικτύου μπορούν επίσης να προβάλλουν περιεχόμενο απευθείας από το δωμάτιό τους, ανάλογα με το είδος του χρησιμοποιούμενου λογισμικού ροής βίντεο.

Τι είναι η ροή του torrent?

Αφού κατανοήσουμε τα βασικά στοιχεία του torrenting και του streaming media, αυτό’ο χρόνος για να μάθετε ποια ροή είναι όλα και για ποιο λόγο θα το θεωρήσετε.

Εκεί’δεν υπάρχει τίποτα πολύ να μιλήσω εδώ. Αν καταλαβαίνετε ήδη την έννοια της ροής βίντεο, η τεχνολογία δεν διαφέρει κατά τη ροή με torrents.

Όπως και με τους συμβατικούς ιστότοπους ροής, έχετε άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενό σας μόλις δώσετε τα δικαιώματα για να ξεκινήσετε τη ροή των αρχείων torrent. Έτσι, μπορείτε να ξεκινήσετε τη ροή των αρχείων πολυμέσων σας προτού ολοκληρώσετε τις λήψεις σας.

Όταν γίνεται ροή του torrent, οι λήψεις υποχρεώνονται να εμφανίζονται διαδοχικά από το μπροστινό μέρος στο πίσω μέρος του αρχείου. Όταν λάβετε αρκετά αρχεία, αρχίζει η ροή των μέσων εκτύπωσης.

Απαιτήσεις για streaming

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να τεθούν σε ισχύ πριν μπορέσετε να ξεκινήσετε τη ροή. Χωρίς κάποια από αυτές τις συνιστώσες, είναι αδύνατο να κάνετε streaming media από ένα αρχείο torrent:

 1. μια ιστοσελίδα torrent
 2. ένα αρχείο torrent
 3. μια πλατφόρμα ροής

Torrents συνεχούς ροής - 5 τρόποι για να ξεκινήσετε

Αφήνω’s εξερευνήστε τους πέντε καλύτερους τρόπους που μπορείτε να ξεκινήσετε με το torrent streaming σήμερα.

# 1 Χρησιμοποιήστε τους υπολογιστές torrent για streaming

Μία από τις καλύτερες επιλογές σας όταν πρόκειται για streaming torrents χρησιμοποιεί ένα torrent client. Μεγάλο λογισμικό υπολογιστή-πελάτη BitTorrent, όπως το uTorrent, το Vuze και το Tixati, θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη δουλειά του να κατεβάσετε αρχεία torrent άψογα.

Παρόλο που αυτά τα προγράμματα-πελάτες είναι πολύ ισχυρά και αξιόπιστα για λήψη, δεν είναι όλα αυτά που σας δίνουν τη δυνατότητα να προβάλλετε βίντεο.

Το uTorrent είναι το πιο δημοφιλές λογισμικό πελάτη που επιτρέπει στους premium χρήστες του να μεταφέρουν αρχεία πολυμέσων torrent χρησιμοποιώντας τη λειτουργικότητα του προγράμματος περιήγησης. Μπορείτε να ξεκινήσετε με την επίσκεψή τους στην ατμόσφαιρα ιστοσελίδα.

uTorrent streaming

Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής web uTorrent, μπορείτε να κάνετε streaming και λήψη με τρία βήματα:

 • Αναζητήστε ένα αρχείο torrent χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης
 • Κάντε λήψη ή χρησιμοποιήστε ένα σύνδεσμο για να ξεκινήσετε τη ροή
 • Μεταδώστε τα αρχεία πολυμέσων σας ενώ κάνετε λήψη

Έχετε δύο επιλογές για την εισαγωγή του αρχείου torrent όπως φαίνεται παρακάτω:

 1. Κάντε κλικ σε έναν μαγνητικό σύνδεσμο από τον ιστό
 2. Ανοίξτε ένα αρχείο torrent που έχετε λάβει από τον υπολογιστή σας

Στάδια ροής Torrent

Όταν το πρόγραμμα περιήγησης εντοπίσει και φορτώσει το αρχείο torrent από τη σύνδεση ή τον υπολογιστή σας, αρχίζει να αναπαράγεται όπως φαίνεται στην εικόνα.

Κατά την αναπαραγωγή, μπορείτε να κάνετε λήψη των αρχείων ταυτόχρονα.

Αρχείο συνεχούς ροής Torrent

# 2 ροής με φακό

Το torch browser δεν είναι πραγματικά ένας δημοφιλής ιστότοπος, αλλά είναι μεταξύ των καλύτερων όταν πρόκειται για ροή αρχείων torrent με ένα πρόγραμμα περιήγησης. Το πρόγραμμα περιήγησης που έρχεται με Chrome έχει περισσότερες λειτουργίες από το Chrome.

Μερικά από τα δροσερά χαρακτηριστικά είναι οι συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων, ο επιταχυντής παιχνιδιών, οι λήψεις torrent και η ροή των torrents.

Φακός συνεχούς ροής

Η δυνατότητα ροής με torrent σάς επιτρέπει να αναπαράγετε βίντεο ενώ κάνετε λήψη. Για να πραγματοποιήσετε ροή χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Torch, μετά τη φόρτωση του αρχείου torrent στο πρόγραμμα περιήγησης, εσείς’θα ήθελα να:

 • Τοποθετήστε το αρχείο torrent
 • Περιμένετε μέχρι το αρχείο να εμφανίσει ένα φάκελο στο βίντεο προς μετάδοση
 • Κάντε δεξί κλικ και κάντε κλικ στην αναπαραγωγή

# 3 Εγκαταστήστε το Rox Player

Ο παίκτης Rox μοιάζει με κάθε άλλο μινιμαλιστικό μέσο αναπαραγωγής πολυμέσων, αλλά πραγματικά πολύ εξειδικευμένος. Αν θα θέλατε να ραμψετε απευθείας από ένα media player, τότε ο παίκτης Rox θα είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Έχετε τρεις επιλογές για να συσχετίσετε το torrent σας με τον Rox, είναι:

 • Ανοίξτε το torrent από ένα αρχείο
 • Ανοίξτε το torrent από μια διεύθυνση URL
 • Ανοίξτε το torrent από μαγνητικό σύνδεσμο

Rox παίκτης βήματα

Μόλις εισαγάγετε το αρχείο torrent από οποιαδήποτε από τις τρεις επιλογές, το αρχείο torrent αρχίζει να συνεχίζει μετά τη φόρτωση.

# 4 Stream torrents απευθείας από το Pirate Bay

Ο κόλπος των πειρατών είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους torrent. Για κάποιους λόγους, ήταν δύσκολο για τις αρχές να πάρουν την περιοχή του κάτω. Ο κόλπος Pirate σας επιτρέπει να κάνετε ατμό βίντεο από την ιστοσελίδα τους. Μπορεί να χρειαστεί να εγκαταστήσετε το προτεινόμενο λογισμικό ροής για αυτό.

Πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό άλλο ιστοχώρους torrent μπορεί να μιμηθεί, όπως εγώ μεγάλη για την εμπειρία του χρήστη.

Για να ξεκινήσετε με streaming από τον πειρατικό κόλπο, αναζητήστε το αρχείο torrent που θέλετε να κατεβάσετε από τη γραμμή αναζήτησης ή περιηγηθείτε στα αρχεία torrent. Μόλις επιλέξετε το αρχείο torrent, αναζητήστε το πού λέει “αναπαραγωγή / ροή βίντεο” και θα μεταφερθείτε στο media player του πειρατικού κόλπου.

Torrent συνεχούς ροής με Pirate Bay

Σημειώστε ότι η συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων αλλάζει και συνεπώς ενδέχεται να σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε ένα άλλο στο μηχάνημά σας.

# 5 Χρησιμοποιήστε την ώρα Popcorn

Το Popcorn Time είναι μια από τις λίγες πλατφόρμες ροής που επιτρέπει στους χρήστες του να μεταδίδουν βίντεο με ενσωματωμένο VPN. Μπορούμε’t το πόσο σημαντικό είναι τα VPN όταν το torrenting. Το’είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε την ανωνυμία σας κατά την πρόσβαση και τη λήψη αρχείων torrent. Το Popcorn Time γνωρίζει τη σημασία ενός VPN και γι 'αυτό έχουν προετοιμάσει ένα ενσωματωμένο VPN.

Popcorn Time steps

Για να ξεκινήσετε με ροή με torrent χρησιμοποιώντας Popcorn Time, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους και κατεβάστε το επίσημο λογισμικό Popcorn Time. Μετά τη λήψη και την εγκατάσταση, ξεκινήστε τη ροή μεταφέροντας το αρχείο torrent στο λογισμικό Popcorn Time.

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να ενημερωθείτε με ροή torrent.

Επιλέξτε μία ή δύο μεθόδους και δείτε ποια λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Ορισμένες από αυτές τις μεθόδους μπορεί να είναι ξεπερασμένες μέσα σε λίγα χρόνια για να έρθουν, επειδή με torrenting, πολλοί πόροι και υπηρεσίες μπορούν να αφαιρεθούν οποιαδήποτε στιγμή ειδικά όταν λειτουργεί μια παράνομη υπηρεσία torrenting.

Συνιστώμενη ανάγνωση:

Πώς να κατεβάσετε τα torrents με ασφάλεια?

Το καλύτερο VPN για το Torrenting

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 91