Torrents.me: n 6 parasta vaihtoehtoa


Selatessaan torrentteja voimme joskus siirtyä suoraan torrent.me-sivulle torrent-hakuksi, mutta entä jos haluamme laajentaa saalistamme muihin yhteisöihin? Hyvin ennen kuin aloitat Torrents.me-vaihtoehtojen villissä maailmassa, varmista, että et’t tehdä mitään hullua ja aiheuttaa itsellesi ongelmia.

Jotkut epäluotettavat sivustot voivat olla täynnä vaarallista sisältöä, kuten kaukosäätövirukset (muuten kutsutaan troijalaisiksi) ja jopa niin kauan kuin hunajapotit, jotka viranomaiset ovat asettaneet ansaksi pyydystämään punaisten käden lataajia. Kuten kaikki torrents.me-toiminnot, sinun on suojattava nimettömyksesi verkossa ja suojattava yhteys laadukkaalla VPN: llä.

Ole varma torrentin aikana. Aloita yhdellä parhaista torrentin VPN: isistä: ExpressVPN ▸

Markkinoiden tehokkain VPN kattaa kaikki torrenterit’nopeuden ja turvallisuuden tarpeet.

NordVPN ▸

Ei vain tällä hetkellä nopein VPN, mutta myös sellainen, josta on hienoja tarjouksia käyttäjille.

CyberGhost ▸

Halpa ja käyttäjäystävällinen - CyberGhost tarjoaa loistavan palvelinluettelon ja hyvät P2P-ominaisuudet.

VPN-verkot tarjoavat mielenrauhan selata Internetiä turvallisesti paljastamatta tietokonettasi’henkilökohtainen IP-osoitteesi ja salaa myös liikenteesi niin, että kuka tahansa kokeilee hämärää yhteyden kuuntelemista tai esimerkiksi jos jaat verkon tuntemattomien osallistujien kanssa, jotka eivät voineet olla niin taitavia ja jotka ovat itse tartunnan saaneet - VPN estää nämä roistoohjelmat haistaa liikennettä jaetun verkon lähiverkon kautta, esimerkiksi suuressa kampuksella / julkisessa wifi-tilassa ja niin edelleen, jos et tiedä muiden samassa julkisessa verkossa olevien laitteiden legitiimiyttä.

Ennen kuin lataat ensimmäisen torrent-tiedostosi alla luetelluista torrent-verkkosivustoista, suosittelemme, että tutustu parhaisiin VPN-torrent-luetteloomme ja valitse VPN, joka suojaa sinua torrentin aikana.

Pirate Bay

‘Maailma’s kestävin torrent sivusto’ on todella varmistanut nimensä!

Pirate Bay -torrent-sivuston arvostelu

Valitse täältä luotettava Pirate Bay -välityspalvelin.

Tämä legendaarinen torrent-sivusto on yksi ensimmäisistä ja puhutuimmista torrent-verkkosivustoista Internetissä. Sen, joka sisältää kirjaimellisesti minkä tahansa torrent-muodon, jonka voit kuvitella, saatavana täydellisenä magneettlinkkien ja vahvistettujen lähetyslaitteiden kanssa, sen tulisi toimia ensimmäisenä satamana etsiessäsi torrents.me-vaihtoehtoja.

Löydät kaiken torrents.me-sivustolta ja muilta The Pirate Bayltä! Jos se’Sillä sovelluksilla, elokuvilla tai sarjailla, joita etsit, sinua hukuttaa käytettävissäsi olevien magnetilinkkien määrä. Kirjaimellisesti kaikki, mitä ajattelet, on täällä kiusannut, aivan uusista julkaisuista palaamiseen takaisin aikakalensseihin.

Yksi tapa, jolla merirosvolahti ansaitsee rahaa, on kaivosta salauksen valuutta selaimessa, kun jätät välilehden auki, joten jos haluat tukea sivustoa. Voit joko lähettää salaustarjouksen tai jättää selaimesi auki. Se käyttää tyhjäkäynnistysprosessorin tehoa kryptoiden kaivamiseen taustalla auttaaksesi pitämään sivuston verkossa. Mukava, mutta usein vajaakäyttöinen ominaisuus, joka tarkoittaa, että Pirate Bay on joustavampi ja kannattavampi poissa pelkästään mainostuloista.

1337x

Nopea, monipuolinen sivusto, jolla on valtava luettelo ja tehokas hakutoiminto

Katsaus 1337x torrent -sivustoon

Jos etsit hyvää torrents.me-vaihtoehtoa, etsi enempää kuin 1337! Se’s sai kaikki kategoriat torrentteja, joita voit odottaa huippuluokan torrent-verkkosivustolta. Tältä erinomaiselta sivustolta löydät uusimmat elokuvat, sovellukset, pelit ja jopa aikuisille suunnatun sisällön.

Tiedostot varmennetaan ja verkkosivusto reagoi nopeasti. Ponnahdusikkunoilla tai mainoksilla ei juurikaan tai ole lainkaan esteitä magneettilinkkien löytämiselle. Televisiokirjasto on täynnä sisältöä, mikä tarkoittaa, että voit saada käsiksi kaikki etsimät vuodenajat yhdestä kätevästä helpon pääsyn paikasta.

Päivitykset ovat usein, mutta eivät aivan yhtä paljon kuin merirosvo lahti’päivitämme edelleen uusilla julkaisuilla joka päivä, jonka tarkistimme tarkistuksen aikana. Ei ollut myöskään seisokkeja, kun tarkistimme 1337: n, mikä tarkoittaa, että voit luottaa palveluun ja siihen’Se ei katoa yön yli.

RARBG

Yksinkertainen, kevyt torrent.me-vaihtoehto, jolla on valtava valikoima torrenteja sinulle

RARBG-arvostelu

Käyttöliittymä on yksinkertainen ja hieno, mutta se ei’t tarkoittaa, että RARBG on vähemmän käyttökelpoinen torrents.me-vaihtoehto kuin muut listallamme! Listaan ​​päivitetään säännöllisesti runsaasti siemeniä ja iiltoja, mikä tekee tästä yhteisöstä vilkkaan paikan, joka on täynnä kaikenlaista korkealaatuista sisältöä..

Kaikki suuret torrent-tiedostot, jotka löydät torrent.me-sivustosta, on lueteltu täällä, ja valtava valikoima vanhoja julkaisuja, jotka ovat edelleen aktiivisia ja joilla on hyvä suojien ja kylvökoneiden suhde. RARBG ansaitsee ehdottomasti olevan torrents.me-vaihtoehtojen kirjanmerkkiluettelossasi, sivusto reagoi nopeasti ja hakukone on tehokas. Se tuottaa paljon tuloksia kaikille hakuille.

Sisältö on luokiteltu lajin ja laadun mukaan, joten voit etsiä helposti korkealaatuisia HD-tiedostoja tai vain pienempiä tiedostokokovaihtoehtoja. Elokuvan julkaisuissa, kuten IMDB ja tvmaze.com, on myös huomattava määrä linkkejä metatietoihin - mikä helpottaa otsikon lisätietojen löytämistä ennen lataamista.

YTS.am

Laaja valikoima pienikokoisia, korkealaatuisia HD-elokuvia katseluellenne varten!

Katsaus YTS (YIFY) torrent-sivustoon

Yksinkertaisesti sanottuna - HD-lataukset taskutiedostoilla! YTS.am on kaikki upeat YIFY-elokuvien lataukset optimoitu mobiililaitteellesi tai tietokoneellesi, mikä tekee lataamisesta hitaammalla yhteydellä helppoa.

Kaikki suositut lataukset ovat täällä, ja esitys on riittävän hyvännäköinen, jotta se tuntuu premium-palvelulta, kuten monilta suosituilta tilaussivustoilta. Tyylikäs asettelu ja monipuolinen käyttöliittymä tekevät lataamisesta YTS: llä loistavan vaihtoehdon torrents.me-vaihtoehtoksi, jota suosittelemme!

Zooqle.com

Laaja valikoima TV- ja elokuvalinkkejä, arvokas vaihtoehto torrents.me-sivustolle

Zooqle torrent-sivuston arvostelu

Mukana massiivinen 3,8 miljoonaa vahvistettua torrenttia, Zooqle on yksi sivusto, joka palvelee kerta toisensa jälkeen upeita tuloksia kaikkein vaikeimmin torrent-hakuillesi. Zooqlessa on todella niin paljon hyvin siemennettyä sisältöä, että et tule pettymään etsimällä torrents.me-hakuasi täältä.

Zooqlessa ei juurikaan ole mainoksia ja selauskokemus on monipuolinen. Kausijaksot on laadittu tiedostonlaadun (1080p tai 720p) mukaan, joten voit helposti valita valinnan ja eksyä suosikki vuodenaikojen jaksoihisi..

LimeTorrents

Paljon valita, kevyellä ja nopealla käyttöliittymällä.

LimeTorrents-arvostelu

Tämän sivuston vierailu voi antaa sinulle flashback-kuvia Limewire-vertaisverkkojen tiedostojen jakamisen päivistä! Täällä on tarjolla niin monia tiedostoja LimeTorrentsissa, suosittelemme sitä, ei vain Limewire-muistojen nostalgialle - vaan koska siellä on todella paljon hienoa sisältöä, jota saatat unohtaa, jos et’t tarkistaa.

LimeTorrents -päivitystä päivitetään usein, ja sivusto on hyvin suunniteltu niin, että sitä ei juurikaan paisuta, mikä tarkoittaa, että sivut latautuvat nopeasti ja häiritsemästä tai ärsyttäviä mainoksia on tulossa vain vähän. Mitä etsitkin, löysimme verkosta paljon tuloksia, paljon siemeniä. Uusia julkaisuja on paljon ja sivusto on täynnä siemeniä, joten laadukkaiden torrentien saaminen todella ei ole’t kysymys.

Joten mitä näistä tänään luetelluista Torrents.me-vaihtoehdoista käytät vuonna 2020? Onko olemassa suuria, joita me’kaipaan?

Jokainen mitä me’Oletko luetellut ongelmia? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 87 = 94