Ultrasurf VPN för Firestick


Att strömma innehåll blir snabbt det bästa sättet att konsumera TV, sport och filmer. Gamla stil kabel- och satellitsystem ersätts snabbt av tekniker som Amazon Firestick. Denna eleganta lilla enhet tar strömmande innehåll från webben och strålar till Smart TV-apparater. Med ett enkelt gränssnitt för fjärrkontroll låter det användare välja program, ställa scheman, installera appar och till och med spela spel. Så du kan se varför äldre sändningsformer kämpar.

År 2019, Amazon’s Fire TV-streamingtjänst har samlat 30 miljoner användare, och det’följs noga av konkurrenter som Roku, Apple TV och Google Chromecast. Samtidigt har officiella innehållsbibliotek utökats via inofficiella tjänster som Kodi - vilket gör Firesticks ännu mer tilltalande för människor som vill ha ett maximalt val för sin kvällsunderhållning.

Det kan dock finnas säkerhetsproblem för Firestick-användare att beakta, särskilt om de litar på Kodi eller liknande tjänster. Den här bloggen kommer att titta på en säkerhetslösning som många Firestick-användare vänder sig till: Ultrasurf VPN. Kan det vara vettigt att använda Ultrasurf VPN för Firestick? Låta’s ta reda på det.

Varför skulle du vilja använda ett VPN med Amazon Firestick?

Ultrasurf VPN för Firestick-2Innan vi gräver i Ultrasurf’s säkerhetsbona fides, det hjälper förmodligen att redogöra för varför virtuella privata nätverk har en viktig roll att spela för Firestick-användare.

där’det är ingen tvekan om att Amazon’s Firestick ger ägare tillgång till ett stort bibliotek med strömmande innehåll. Det inkluderar många helt lagliga källor, som Crackle, Netflix, HBO Now, ESPN och BBC iPlayer. Med en enkel fjärrkontroll som synkroniseras sömlöst med de flesta smarta TV-apparater kan du enkelt strömma alla typer av TV, film och sportinnehåll.

Men det finns begränsningar. Firestick-ägare kan till exempel göra det’t får alltid tillgång till hela Netflix-innehållet. Olika länder har olika bibliotek, beroende på lokal efterfrågan och upphovsrättsfrågor. Så när du reser utomlands kanske du tycker att avgörande utställningsarenor är’t tillgänglig. Och vissa streamingtjänster kan vara helt utanför gränserna. Genom att dirigera din trafik tillbaka via amerikanska servrar kan VPN hjälpa till att lösa problemet.

Sedan finns det mindre legitima strömningstjänster. Firestick kan användas för att få tillgång till strömningsbibliotek som de som finns tillgängliga via Kodi (som inte är tillgängliga)’t alltid 100% lagligt). Genom att installera en VPN på din Firestick kan du skydda dina strömningsaktiviteter från utomstående och minimera risken för att upphovsrättsinnehavare och brottsbekämpande kan granska dina vanor. Vi don’t uppmuntra till olaglig strömning, men om du vill är ett VPN inte’t tillval.

Hur lyckas VPN: n lösa dessa problem? Tja, att ansluta till en VPN-server åstadkommer två relaterade saker:

  • Den ändrar din IP-adress till en som ges av VPN. Detta döljer din verkliga IP och därmed din plats / identitet från vilken onlinetjänst du har’åter åtkomst.
  • På den andra sidan av ekvationen kan din ISP bara se dig ansluta till VPN-servern, snarare än till din faktiska onlinedestination.

Denna kombination låter dig kringgå geo-blockering som påläggs av innehållsplattformar och övervakning av din ISP.

Introduktion av Ultrasurf: ett av de äldsta integritetsverktygen i onlinevärlden

Det finns många VPN på marknaden just nu - vissa är bra, andra är elaka. Ultrasurf är inte’t den mest berömda VPN runt, men kan det vara ett anständigt alternativ för Firestick-användare?

Företaget har varit verksamt sedan 2001, så det’s positivt geriatriska med nutida standarder. Ultrasurf började som ett verktyg för att slå censur på fastlandet i Kina och erbjöd kryptering och IP-anonymisering, ungefär som alla bra VPN. Och det gör det fortfarande.

För närvarande är Ultrasurf helt gratis att använda, men det är inte’t en klassisk VPN, så don’t luras. I stället för att använda en fristående klient fungerar Ultrasurf som ett slags webbläsartillägg och skapar säkra tunnlar när användare navigerar på webben. Data går fortfarande från användardatorer till centrala servrar, och det’är fortfarande krypterad, men det’är egentligen mer besläktad med en proxy än ett fullständigt virtuellt privat nätverk.

Det gör det inte’t menar att du inte borde’t använder det med Amazon Firestick. När allt kommer omkring det’är gratis att använda, har en lång meritlista av att slå censur och har en världsomfattande användarbas.

Det som räknas något mot Ultrasurf är bristen på en dedicerad Firestick-klient. Amazon driver ett bibliotek med VPN som har godkänts för att arbeta med sitt operativsystem, och Ultrasurf isn’ingår inte. Men don’antar att’s historiens slut.

En snabb och enkel guide för hur du installerar Ultrasurf VPN på Firestick

Normalt skulle du bara kunna navigera till Firestick-webbläsaren och välja en VPN-nedladdning, men det’är inte tillgängliga här. Istället du’Jag måste konfigurera ett verktyg som heter Firestick Downloader innan du kan få Ultrasurf att fungera. Det här är inte’t för komplex och att ha Downloader kan vara användbart för andra ändamål, så det’det är en bra idé i alla fall.

Här’hur man installerar Ultrasurf VPN på Firestick:

  • Ladda upp din Firestick och öppna huvudmenyn. Klicka nu på sökfunktionen och söka efter “Loader.”
  • När du’har hittat nedladdningsverktyget, Välj den “Skaffa sig” alternativ, och Downloader-appen läggs till i din Firestick.
  • Nu, du’Jag måste öppna Downloader som du gör med någon Firestick-app. Detta ger dig möjlighet att ladda ner tredjepartsapplikationer som finns’t tillgänglig via Amazon Store.
  • Nästa steg är att ladda ner Ultrasurf APK. För att göra det, du’Jag måste skriva in länken “https://apkpure.com/ultrasurf-beta-unlimited-free-vpn-proxy/us.ultrasurf.mobile.ultrasurf”
  • När du’Har du skrivit länken i adressfältet kommer Firestick-webbläsaren att laddas upp. Du bör föras till en APK-nedladdningssida för Ultrasurf.
  • Använd webbläsaren för att Klicka på knappen Hämta på den här sidan. Nedladdaren ska upptäcka filen och ladda ner den automatiskt till din Firestick.
  • När Ultrasurf APK har laddats ner börjar installationen omedelbart. Följ anvisningarna så kommer proxy att läggas till dina Firestick-verktyg.
  • Ultrasurf bör nu finnas tillgängligt, precis som alla andra appar på din enhet, så gå vidare och öppna den. När du ansluter kommer din streaming att krypteras.

Är Ultrasurf VPN för Firestick ett bra alternativ?

Nu när du’har gått till besväret med att installera Ultrasurf, känn dig fri att prova. Om hastigheterna är supersnabba kan du ha hittat ett gratis Firestick-sekretessverktyg som uppfyller dina behov. Men det’är viktigt att vara medveten om några eventuella nackdelar som är förknippade med denna leverantör.

Till att börja med är Ultrasurf en gratis VPN. Det låter bra, men det’är ofta ett varningstecken. I den digitala världen. gratisprodukter är med rätta ökända för att fungera som gateways för datadelning och kommodifiering. Tanken är vanligtvis att användare är produkten, vilket leder utvecklare att hitta kreativa sätt att utvinna värde.

Sedan Ultrasurf startade har incitamenten att samla in data och sälja dem till tredje parter ökat exponentiellt, så företaget kanske inte är en gosig grupp av censuristerna längre.

Till exempel medger Ultrasurfs webbplats att företaget samlar in 30 dagars användaruppgifter, vilket inte är’t är alltid fallet med VPN: er. Tjänsten är också baserad i USA och anger att den kommer att uppfylla alla juridiska begäranden. Detta kan göra olaglig strömning lite riskabelare. Och med VPN: er tillgängliga i säkra jurisdiktioner som Panama (som NordVPN), varför ta risken?

Installera en VPN för att göra Firestick-strömning säkrare än någonsin

Även om Ultrasurf kanske inte är det perfekta verktyget för jobbet (även om det kan fungera för vissa människor), är det inte något du kan gå förbi som Firestick-användare att ha ett VPN. Med enorma mängder innehåll som görs utanför gränserna genom geo-blockering och allvarliga integritetsproblem för dem som använder tjänster som Kodi,’är bara en no-brainer för att installera en högkvalitativ VPN.

Rekommenderad läsning

Bästa VPN för Fire Stick

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 + = 50