DeSearch (BitClave) -katsaus


Jos sinä’etsitkö vaihtoehtoa Googlelle, minne sinun pitäisi kääntyä? Suurimmalla osalla meistä on ollut epäilyjämme maailmasta’suurin hakukone viime aikoina, mutta vaihtaminen toiseen vaihtoehtoon ei ole’t niin helppoa kuin sen pitäisi olla. Lukuisat kilpailijat kilpailevat huomiostamme, mutta ovatko he jotakin vastuussa tehtävästään?

Yksi näistä kilpailijoista on DeSearch - yksityinen hakukone, joka asettaa tietosuojaa ennen helppoa mukavuutta. Mutta tämä ei ole’t mitään vanhaa hakukonetta. Se on suunniteltu kryptovaluuttafaneja ajatellen, ja se on suunniteltu hajautetuksi Google-vaihtoehdoksi.

Mitä se tarkoittaa käytännössä? Antaa’s lisätietoja DeSearchista ja siitä’vanhempi organisaatio BitClave, jotta näet, onko tämä oikea haku.

Mikä on DeSearch?

Nimi DeSearch tarkoittaa “Hajautettu haku” - joka kuvaa siististi tämän seuraavan sukupolven hakupalvelun ideaa.

BitClave-valmistajien mukaan DeSearch lopettaa keskitetyn, data-nälkäisen Google-mallin. Ja se parantaa myös Googlen luomaa markkinoita. Sen sijaan, että toimitettaisiin huonosti vastaavia mainoksia, jotka on johdettu puutteellisesti analysoiduista tiedoista, BitClave on luonut blockchain-pohjaisen vaihtoehdon, joka heidän sanojensa mukaan - “antaa yrityksille ja ekosysteemikumppaneille mahdollisuuden kohdistaa tehokkaasti potentiaalisia asiakkaita ja antaa loppukäyttäjille mahdollisuuden saada paremmin vastaavia tarjouksia.”

Joten tämä ei ole’t täsmälleen radikaali hanke. Mutta todellinen DeSearch-konsoli on potentiaalisesti vallankumouksellinen, ainakin kryptovaluutan faneille.

Mitä tämä hakukone toimittaa salauksen valuutan seuraajille?

BitClaven perusteet’Keskittyminen on yksinkertaista. Vuonna 2018 kävi ilmi, että Google oli alkanut kieltää salausvaluutta-ilmoitukset. Tämä esti uusien valuuttojen, lompakkojen, kauppapaikkojen ja jopa kryptovaluutta-uutissivustojen kehittäjiä mainostamasta tuotteitaan.

Tämä muutos aiheutti kryptoasiantuntijoiden halveksuntaa ja sijoittajien puol paniikkia. Kieltoa lievennettiin hieman vuoden 2018 lopulla, mutta vahingot tehtiin. Sijoittajat menettivät luottamuksensa Googleen siirtääkseen tietoja salausvaluutoista ympäri maailmaa, ja BitClaven kaltaiset organisaatiot astuivat rikkomiseen.

Tärkeimpien DeSearch-ominaisuuksien tarkistaminen

DeSearch ei ole mikään poikkeuksellinen. Sillä on selkeä, helppokäyttöinen käyttöliittymä hakukentän kanssa - eikä mitään muuta. Minkäänlaista mainosta (vielä) ei ole, ja voit etsiä mitä haluat. Tulokset toimitetaan melko perusmuodossa, jossa on linkki ja kuvaukset, ja ne vaikuttavat olevan merkityksellisiä käyttäjien lähettämiin kyselyihin.

Päähakukentän alla käyttäjät voivat napsauttaa myös linkkejä suosittuihin salaustekniikan valuutoihin, tuoda heti esiin tietoja niiden arvosta, samoin kuin suositellut lompakot ja kauppapaikat. Joten voit soittaa BitClave-hinnan milloin vain tarvitset - kaikki kätevä tieto sijoittajille.

Kuitenkin mitä’todella tapahtuu täällä konepellin alla? Onko mitään ikäviä yksityisyyteen liittyviä yllätyksiä, joista käyttäjien on tiedettävä.

Onko DeSearch turvallinen? Arvioidaan tietosuojakäytäntöä

Kun napsautat DeSearch-tietosuojakäytäntöä, jotkut asiat hyppäävät välittömästi. Vaikka hakukonetta mainostetaan hajautettuna ja erilaisena Googleen nähden, sen tiedonkeruupotentiaali on melko suuri.

Esimerkiksi BitClave kirjaa tiedot käyttämästäsi selaimesta, IP-osoitteestasi, käyttöajoista, mitä sovellusta käytät, “katsotut sivut” ja mistä tulit, samoin kuin laite- ja sijaintitiedot. Yhtiö käyttää sekä evästeitä että pikseleitä tietojen keräämiseen - aivan kuten Google.

Joten me’uudelleen puhumatta yksityisyyden suojan omaavaa käyttäjän oikeuksien puolustajaa. DeSearch on rahaa antava yritys, joka pyrkii käyttämään tietoja tehokkaammin kuin Google. Ja sillä ei ole mitään tekemistä identiteettisi suojaamisen kanssa.

Kuinka DeSearch toimii?

Tapa, jolla BitClave on suunnitellut DeSearchin, on erittäin mielenkiintoinen. Kuten aiemmin selitimme, hakujärjestelmä on suunniteltu a “hajautettu” muodossa, jossa käyttäjätiedot (yllä luetellut asiat), pidetään hajautetussa muodossa - ei keskuspalvelimilla.

Nämä tiedot tallennetaan blockchain-muodossa nimeltään BitClave Active Search Ecosystem (BASE). Ajatuksena on, että käyttäjät voivat hallita tietojen käyttöä ja hyötyä niiden markkinoinnista. Näiden etujen tarkka luonne ei kuitenkaan ole’t selvä.

Huolimatta BitClave-verkkosivuston monesta teknisestä žargonista, järjestelmä muistuttaa lähinnä vähittäiskaupan kanta-asiakasohjelmia, joissa keräät pisteitä transaktioiden tekemistä varten. Teoriassa, kun ostat enemmän, saamasi tarjoukset keskittyvät entistä enemmän ja rohkaisevat lisää ostoksia. Mikä on siisti - mutta ei maailmanmuutos monille ihmisille.

Tässä vaiheessa se’On tärkeää huomata, että nämä edut ovat saatavissa vain käyttäjille, joilla on BitClave-tili. Kirjaudu sisään käyttämällä vain DeSearch-etusivun oikeassa yläkulmassa olevaa linkkiä.

Lisätietoja tekijöistä: Nopea BitClave-arvostelu

Vaikka tämä artikkeli koskee pääasiassa DeSearchia, voit’t todella ymmärrä, mitä hakukone tekee tietämättä enemmän sen luojasta, joten lyhyt BitClave-katsaus voi auttaa.

Alex Bessonov (kerran LG Electronics) perusti BitClaven vuonna 2017 Kalifornian San Josessa sijaitsevan BitClaven perustamiseksi, joten se’on melko uusi tulokas hakukoneen areenalle.

Siitä lähtien se on osallistunut yhdeksi suurimmista koskaan suunnitelluista kolikkotarjouksista, ja se on kerännyt noin 25 miljoonaa dollaria hajautettujen hakutoimintojensa käynnistämiseksi..

Ajatus ei kuitenkaan ole’t vielä kiinni kuluttajien kanssa (mahdollisesti vuoden 2018 salauskaatumisen vuoksi), ja CoinGeckon tarjoama BitClave-hinta on edelleen suhteellisen alhainen. Siellä on potentiaalia luoda jotain tehokkaampaa kuin Google, mutta on edelleen kysyttävää siitä, ottavatko käyttäjät omaksua BitClave-mallin ja tekevätkö DeSearchistä päivittäin osan Internet-reitityksestä.

Palaa takaisin DeSearchiin: toimiiko se Google-vaihtoehtona?

Nyt me’olemme tutustuneet BitClaveen ja DeSearchiin, voimme ehkä vastata alkuperäiseen kysymykseemme: toimiiko tämä hakukone ihmisille, jotka haluavat siirtyä Googlesta?

Jos sinua motivoi pääasiassa yksityisyys, ei ehkä. DeSearch vetoaa tietoihin yhtä nälkäiseen malliin kuin Google, vaikka se käyttäisi tietoja hajautetummin, käyttäjän suostumuksella järjestelmän ytimessä..

Mutta jos haluat olla yhteydessä tehokkaammin ilmoituksiin, kenties siellä’rooli tälle hakukoneelle. Mutta onko tämän DeSearch BitClave -arvioinnin tuomio? Odota niin näet. Tämä voi olla tapaus, jossa hype yli aineen, tai vain toinen tech-yritys, joka pyrkii kääntämään hakujasi voitolliseksi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 87 = 92