Avast SecureLine VPN Review


Avastin kanssa’vaikuttava tausta kyberturvallisuudessa, sinä’d luulet sinut’Tulen olemaan turvallinen ja tuntematon verkossa. Mutta se arvioisi kirjaa kannen perusteella.

Tämä on yritys, joka antoi meille erinomaisia ​​ja luotettavia työkaluja, kuten Avast Internet Security ja Avast Antivirus. Meidän on kuitenkin kerrottava yksityisyyden suojaa herättäville lukijoillemme, että heidän pitäisi todennäköisesti käyttää ansaitut rahansa muualle. Tästä huolimatta, täydelliselle VPN-aloittelijalle, SecureLine voisi olla juuri sitä, mitä he tarvitsevat.

Joten onko tämä VPN turvallinen vai hyvää lopulta? No sehän’mitä me’uudelleen täällä saadaksesi selville.

Turvallisuus ja yksityisyys

Verkkoturva ja yksityisyys ovat tärkeimmät näkökohdat’haluat ostaa VPN: n.

Antaa’näet mitä SecureLine VPN on sinulle:

 • AES-256 armeijan luokan salaus
 • IPSec ja OpenVPN UDP-protokolloissa
 • IP- ja DNS-vuodonsuojaus
 • Tapa kytkin
 • Kaikki portit ovat salattuja pitää online-toiminnot yksityisinä

Nämä ominaisuudet voivat tehdä VPN: stä riittävän turvallisen sen mukaan, mihin sitä käytät. Jos ehdoton nimettömyys on välttämätöntä, voimme’t neuvoa käyttämään Avast SecureLine -sovellusta. Jos kuitenkin aiot vain käyttää tätä VPN: tä pääsyä Netflixiin, saatat olla täysin hieno.

Pitääkö Avast VPN lokit??

Mitä mieltä olet VPN-palveluntarjoajasta, joka pitää henkilökohtaisia ​​tietojasi sinusta, kuten sinun yhteyslokit mukaan lukien oikea IP-osoitteesi?

Avast SecureLine VPN kirjaa aikaleimat, IP-osoitteesi (sans viimeisen oktetin) ja VPN-palvelimien IP-osoitteet, joihin yhdistät

Heidän tietosuojakäytännössään todetaan, että Avast kirjaa yhteydet, mutta ei toimintasi (ts. Selaamasi tai tarkastelemasi verkkosivuston sisältö).

Vuoden 2017 Avast-avoimuusraportin mukaan eri maiden viranomaisilta pyydettiin 28 lokin paljastamista koskevaa pyyntöä. Avast osoittautui hyödylliseksi yhdessä tapauksessa tšekkiläisessä tutkimuksessa, missä poliisille annettiin henkilökohtaisia ​​tietoja. Tarkemmin sanottuna käyttäjä’Todellinen IP-osoite yhdistettiin sähköpostitiliin.

Että’s melko huolestuttava levy. Vaikka Avast VPN kirjaa IP-osoitteesi nimettömän version, viimeisestä oktetista voi olla vain 256 versiota, ja pariliitokset, jotka VPN-palvelimien kanssa saattavat antaa juuri tarpeeksi tunnistaaksesi sinut.

Onko Avast SecureLine VPN -vuodonkestävä?

Vaikka palvelu tarjoaa luotettavan IP- ja DNS-vuodonsuojauksen, WebRTC-vuodot ovat toinen asia.

WebRTC (Web Real-Time Communication) on sisäänrakennettu selainominaisuus käytössä oletuksena joissain tärkeimmistä selaimista, kuten Firefox, Chrome ja Opera. Toisin sanoen, tämä ei ole’t itse asiassa Avast VPN’ongelma. Silti se voi aiheuttaa vakavia yksityisyyden ja turvallisuuden ongelmia.

Väliaikainen ratkaisu tähän Avastin tarjoamaan suurta vuoto-ongelmaan on “suojaa yksityisyyttäsi sillä välin estämällä tai poistamalla WebRTC käytöstä.”

Huomatkaa että tietyt sovellukset riippua WebRTC-ominaisuudessa. Esimerkiksi tiedostojen jakaminen ja videokeskustelu ei ehkä toimi sen kanssa.

Parasta suojausta WebRTC-vuotoilta vastaan ​​suosittelemme käyttämään ylin VPN-verkkoa, kuten ExpressVPN, NordVPN tai mitä tahansa muuta premium-palvelua. Joka on osoittautunut, ettei vuotaa minnekään.

Nopeus ja suorituskyky

Jotta voimme nähdä, kuinka Avast SecureLine toimii, suoritimme useita nopeustestejä eri paikoissa. Ennen yhteyden muodostamista ensimmäiseen testipalvelimeemme nämä olivat lähtötilanteemme Euroopassa:

Avast SecureLine VPN -nopeustestin lähtötila

 • Ladata: 279 Mbit / s
 • Tallennettu: 263 Mbit / s
 • ping: 4 ms

Sitten yritimme eri puolilla maailmaa nähdä yleiskuvan. Tässä’mitä löysimme.

Lontoo, Iso-Britannia

Avast SecureLine VPN -testaustesti LontoossaLontoo, UK - 52 Mbit / s lataus | Lataa 23 Mbit / s

 • Ladata: 52 Mbit / s (pudotus 81%)
 • Tallennettu: 23 Mbit / s (pudotus 91%)
 • ping: 57 ms

Washington, Yhdysvallat

Avast SecureLine VPN nopeustesti WashingtonissaWashington, Yhdysvallat - 45 Mbps lataus | Lataa 9 Mbit / s

 • Ladata: 45 Mbit / s (pudotus 84%)
 • Tallennettu: 9 Mbit / s (pudotus 97%)
 • ping: 131 ms

Tokio, Japani

Avast SecureLine VPN -nopeustesti TokiossaTokio, Japani - 39 Mbps lataus | Lataa 3 Mbit / s

 • Ladata: 39 Mbit / s (pudotus 84%)
 • Tallennettu: 3 Mbit / s (pudotus 99%)
 • ping: 271 ms

Nämä ovat melko hyvät nopeudet - riittää jopa 4K: n videon suoratoistoon, torrenttiin ja geo-vapauttamiseen. Muista kuitenkin, että lähtötasonopeutemme olivat suhteellisen nopeat. Jos perusnopeutesi ovat pienemmät, suorituskyky saattaa heikentyä huonon pudotusprosentin vuoksi.

Palvelimen kattavuus

Avast SecureLine VPN: ssä on julkistamaton määrä palvelimia vain 55 sijaintia 34 maassa. Palvelulla on kuitenkin edelleen kunnollinen kattavuus tärkeimmistä paikoista ympäri maailmaa, mukaan lukien Kiina ja Venäjä. Jälkimmäinen, meidän on varoitettava, on jo syrjäyttänyt useimmat premium-VPN-verkot uusien tunkeilevien lakiensa avulla.

Yhtiö väittää, että nämä VPN-palvelimet pystyvät teoriassa käsittelemään jopa 2 Gbit / s liikennekuormitusta. He tekevät myös säännöllisiä stressitestejä ja saavat keskimääräisen nopeuden 450-600 Mbit / s, mikä on erittäin houkutteleva luku.

Helppokäyttöisyys ja monialustainen tuki

Sinulla on melko perusvalinnat Avast SecureLine -asiakkaiden suhteen:

 • Windows
 • Mac käyttöjärjestelmä
 • Android ja Android TV
 • iOS

Yksi positiivinen asia, joka tässä mainitaan, on se näitä sovelluksia on erittäin helppo käyttää.

Voit ladata PC- ja Mac-versioille ilmainen kokeiluversio, tai voit napsauttaa Osta nyt. Avast VPN Android- ja iOS-asiakasohjelmat voidaan kuitenkin ladata vain kokeilijoille.

Kun olet hankkinut VPN-asiakkaasi, se’on vain kysymys useista napsautuksista “OK-Seuraava-Hyväksyn…-Seuraavan ensi-Install-Finish” poraa saadaksesi sen käyntiin.

Kun kirjaudut aktivoituun sovellukseen, sinä’Näet aloitusnäytön:

Avast SecureLine VPN käynnistyspainike

Tässä aloitusnäytössä on perustiedot siitä, mukaan lukien todellinen sijaintisi ja viimeisin valitsemasi sijainti.

Jos valitset POIS-painike, sinä’Yhdistän automaattisesti viimeksi käytettyyn palvelimeen. Kun napsautat Vaihda sijainti -painike, näytölle tulee kaikki palvelimet, jotka on luokiteltu alueiden ja toimintojen mukaan (P2P tai streaming).

Avast Secureline VPN -palvelimet

Hyvä asia on, että et’t on irrotettava nykyisestä palvelimesta, ennen kuin valitset toisen. Pidämme siitä, kun tarpeettomia napsautuksia ei ole.

Mutta entä Asetukset-valikko ja räätälöinti? Yleinen valikko tarjoaa sinulle vain neljä vaihtoehtoa, joista yksikään ei tarjoa mitään sisältöä:

Avast SecureLine VPN -asetukset

…Jep, ei paljon tekemistä täällä. Antaa’s tarkista Verkkoturvavalikko Seuraava. Löydämmekö sieltä mielenkiintoisia vaihtoehtoja?

Avast SecureLine VPN -verkon suojausasetukset

…Ei. Jatkaa matkaa. Ei mitään täältä.

Pohjimmiltaan se’kaikki ominaisuudet. Avast ei’t antaa sinulle liikaa teknisiä valintoja, minkä vuoksi se voisi olla hyvä aloitus aloittelijalle, mutta varmasti voitti’t vaikuta VPN-harrastajaa.

Toimiiko se Netflixin ja Kodin kanssa?

Aloimme testata Netflix Yhdysvallat luettelo ensin ja huomasin yllättyneenä, että erillisten Yhdysvaltain suoratoistopalvelimien lisäksi myös muut satunnaiset yhdysvaltalaiset palvelimet (New York ja Washington) toimivat.

Netflix US Mowgli -elokuvakuva

Yhteydessämme UK: n suoratoistopalvelimeen emme kuitenkaan päässeet käyttämään Netflix UK: ta. Sitten kokeilimme Lontoon palvelinta vain tapauskohtaisesti ja onnistuimme: kyllä, voit katsella Netflix UK: ta.

Valitettavasti epäonnistimme edelleen muiden Netflix-alueiden, kuten Kanadan ja Australian, kanssa. Olemme kuitenkin onnekkaita, kun kokeilimme Pariisin palvelinta Netflix FR: lle ja Tokion palvelinta Netflix JP: lle. Itse asiassa olimme yllättyneitä siitä, että löysimme Tokion palvelimen toimimaan uskomattoman nopeasti.

Kaiken kaikkiaan havaitsimme Avastin olevan melko kohtuullinen Netflixille.

Avast SecureLine Kodille

Teoriassa voit käyttää Avast VPN: ää Kodille, koska sillä on hyvät nopeudet, tuki Kodille ja salaus. Sinun tulisi kuitenkin miettiä kahdesti, kun kyse on yhdestä suurimmista Avast VPN -ongelmista: sen kirjauskäytännöstä.

Tietysti voit käyttää Kodia vain rajoitettuihin TV-ohjelmiin pääsemiseksi, ei niihin “varjoisa” torrenting-lisäosat ilmaisilla elokuvakirjastoilla. Mutta jopa se voi olla “paheksutaan” hallituksen tai tiedotusvälineiden edustajien toimesta. Joten astu huolellisesti, kun käytät tätä VPN: ää Kodin kanssa.

P2P ja torrenting

Avast SecureLine VPN tukee torrenttia rajoitetulla määrällä palvelimia ja sen yhteysnopeudet voisivat olla hienosti P2P-tiedostojen jakamisessa, mutta siellä’Tämä ongelma liittyy yksityisyyttä ja puunkorjuuta koskeviin huolemme.

Kuten me’Kuten aiemmin totesin, yrityksellä on taipumus jakaa tietoja viranomaisten kanssa. Pohjimmiltaan tämä hylkää tämän VPN: n hyvänä vaihtoehtona torrentia varten.

Väärän VPN-ohjelmiston käyttäminen tiedostojen jakamiseen voi päättyä ilkeällä tekijänoikeusilmoituksella tai huonommalla tavalla. Lisätietoja täältä Avast VPN ja torrenting.

Asiakaspalvelu

Voit käyttää Avastia’s verkossa Tukipalvelu, mutta se ei välttämättä vie sinua kaukana. Tukikeskuksen vaihtoehdot sisältävät:

 • UKK-tietokanta
 • Ohjefoorumit
 • Ilmainen 24/7-neuvonta puhelimitse
 • Ei live chat-tukea

Tukiasemilla voi myös kestää kaksi päivää, ennen kuin he ratkaisevat ongelmasi. Itse voit’t edes lähettää heille sähköpostia suoraan, mutta se’on mahdollista lähettää tukilippu napsauttamalla Ota yhteyttä -painike UKK-sivujen alaosassa.

Ainoa “elää” tapa olla yhteydessä ihmiseen on soittaa asiakastuen puhelinnumeroon.

hinnoittelu

Tätä Avast tarjoaa Yhden vuoden suunnitelma ja yksittäiset laitteet:

Avast SecureLine VPN -hinnoittelu

Ja sitten on olemassa kaikenlaisia ​​muita vaihtoehtoja:

 • Yhden vuoden suunnitelma useille laitteille (enintään 5): 79,99 dollaria ($ 6.66 / kk)
 • Kahden vuoden suunnitelma useille laitteille (enintään 5): 149,99 dollaria ($ +6,24 / kk)
 • Kolmen vuoden suunnitelma useille laitteille (enintään 5): 219,99 dollaria ($ 6,11 / kk)
 • Kahden vuoden suunnitelma yhdelle tietokoneelle tai Macille: 109,99 dollaria ($ 4,58 / kk)
 • Kolmen vuoden suunnitelma yhdelle tietokoneelle tai Macille: 159,99 dollaria ($ 4,44 / kk)

Kyllä, $ 4xx kuukausittaiset summat saattavat kuulostaa kohtuullisilta ja suhteellisen alhaisilta. Mutta anna’Älä unohda, että nämä on tarkoitettu vain yhdelle laitteelle muut kilpailijat tarjoavat 5 tai 6 useita laitteita samanlaisilla hinnoilla. Joten, teet matematiikan.

Voit maksaa Avast-suunnitelmastasi luottokortilla, pankkikortilla tai PayPalilla. Ei nimettömät maksut tarjotaan tai hyväksytään.

SecureLine tarjoaa 7 päivän ilmainen kokeiluversio. Se näyttää olevan täysin toimiva ja ilman mitään ilmeisiä rajoituksia. Itse asiassa voit myös valita a 60 päivän ilmainen kokeilu. Tässä tapauksessa oletustilauksesi on yhden vuoden suunnitelma, jonka voit’t muuttaa.

Voit kokeilla Avastia ilmaiseksi jopa 60 päivän ajan niin kauan kuin annat maksutiedot. Muista, että sinun on peruutettava tilauksesi ajoissa, ellet halua veloittaa koko vuotta.

Alarivi

Voimme sanoa kaiken, mitä otetaan huomioon tämä VPN on ylivoimaisesti helpoin käyttää kaikille, jotka eivät ole oikeasti tietotekniikan tai verkkoturvallisuuden alaisia. Kuitenkin, jos sinä’Jos olet usein matkustava, hakkeri, toimittaja tai aktivisti, saatat löytää Avast SecureLine: n huonosti varusteltu turvaominaisuuksilla.

Voit antaa sille mahdollisuuden ja saada hyvitystä 30 päivän kuluessa, jos se ei viehätä sinua. Tai vielä parempaa: suojaa itsesi parhaalla mahdollisella VPN-ohjelmistolla todellisen mielenrauhan saavuttamiseksi.

Otetaan oppia kokemuksestasi

Oletko koskaan yrittänyt käyttää Avast VPN tai muita VPN-palveluita aiemmin? Mitkä ovat vaikutelmasi?

Jätä kommentti alla.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + = 6