Bitdefender VPN Review

Yleiskatsaus

Romaniassa vuonna 2001 perustettu Bitdefender on arvostettu Internet-tietoturvaohjelmistoyritys, jonka valikoimassa on runsaasti kiinteitä tuotteita. Aikaisemmin heidän pääpainopisteensa olivat yksinomaan Internet-tietoturvapaketit. Mutta nyt he ovat ottaneet askeleen uudelle alueelle ottamalla käyttöön Bitdefender VPN.

On kuitenkin syytä huomata, että et voi käyttää Bitdefender Premium VPN -sovellusta ostamatta Bitdefender-tietoturvaratkaisua, kuten Bitdefender Total Security. Mutta jos suunnittelet joka tapauksessa Internet-tietoturvaohjelmistojen ostamista, voit’t mennä pieleen tämän paketin kanssa.

Bitdefender Total Security -ohjelman lisäetu on, että voit käyttää heidän VPN: n ilmaista versiota. Tämän avulla voit tuntea palvelusi ennen kuin ostat enemmän ansaittua rahaa.


Seuraava katsaus tutkii tarkemmin sitä, mitä voit odottaa ennen ostamista Bitdefender VPN.

Onko Bitdefender VPN turvallista käyttää?

Bitdefender VPN käyttää seuraavia suojausominaisuuksia:

 • L2TP / IPSec
 • IKEv2
 • OpenVPN
 • Hotspot-kilpi’s Catapult Hydra
 • AES-256-bittinen salaus

Tämä tarkoittaa, että IP-osoitteesi peitetään ja henkilökohtaiset tietosi pidetään kaukana mahdollisten hakkereiden ulottuvilta.

Pitääkö Bitdefender VPN lokit?

Heidän verkkosivuston UKK-osiossa todetaan, että lokit eivät ole’t tallennettu ja että IP-osoitteesi ja henkilökohtaiset tietosi voittivat’t jaettavaksi kolmansien osapuolten kanssa:

“…Bitdefender VPN: n avulla yksityisyytesi on 100% turvallinen. Kukaan (mainostoimistot, ISP’s, vakuutusyhtiöt jne.) pääsevät online-lokiin.”

Siksi henkilökohtaisiin tietoihisi ei pääse kukaan muu kuin sinä itse.

Nopeus ja suorituskyky

Koska Bitdefender VPN on markkinoille suhteellisen uusi, se on melko rajallinen palvelimien määrän suhteen, joita se pystyy tarjoamaan. Tämä tarkoittaa, että riippuen siitä, missä asut maailmassa, saatat kokea hitaan yhteydenopeuden, kun olet yhteydessä tiettyyn palvelimeen. Toinen haittapuoli on, että Internet-nopeudet saattavat laskea, koska samaan palvelimeen voi olla yhteydessä useita ihmisiä kerralla.

Tästä huolimatta se ei haluaisi’Ei ole yllättävää, että Bitdefender kasvattaa asteittain sen palvelussa olevien palvelimien määrää. Jos yhteysnopeus ja palvelinten valinta ovat korkealla prioriteettiluettelossasi, on olemassa monia edullisia vaihtoehtoja, kuten NordVPN. Tämä tarjoaa paljon suuremman määrän palvelimia vertailukelpoisella kuukausimaksulla.

Helppokäyttöisyys ja monimuotoinen tuki

Kun kyse on Bitdefender VPN: n käytöstä, sinä’Huomaat, että sitä voidaan käyttää kaikilla pääalustoilla:

 • Windows
 • Mac käyttöjärjestelmä
 • Android
 • iOS

Vaikka Bitdefender VPN käyttää OpenVPN: ää, sinä olet’Huomaat, että sitä ei voi asentaa toissijaisiin alustoihin, kuten reitittimeen. Tämä tarkoittaa, että joudut asentamaan sen erikseen kaikkiin laitteisiisi, jotka eivät ehkä sovellu joillekin.

Jokaisessa sovelluksessa on helppo navigoida, ja sillä on moderni teema, joka on helppo lukea. Se voidaan asentaa helposti joko erikseen tai lisätä automaattisesti Bitdefender-pakettiin. Joten jos ostat esimerkiksi Bitdefender Total Security -sovelluksen, voit käyttää VPN: n ilmaista versiota, koska se asennetaan vakiona.

Vaihtoehtoisesti sinulla on mahdollisuus päivittää premium-versioon, johon pääsee myös suojauspaketin kautta. Tätä käsitellään tarkemmin myöhemmin katsauksessa.

Bitdefender VPN Netflixille

Monet ihmiset asuvat maassa, jonka sisältö on rajoitettua suoratoistopalveluiden, kuten Netflixin, kautta. Joten, on käynyt yhä yleisemmäksi, että joku käyttää VPN: tä mahdollisten maantieteellisten rajoitusten ohittamiseksi.

Kaikilla VPN-palveluilla ei kuitenkaan ole kykyä kiertää Netflixiä’Geo-estävät käytännöt. Kokemuksemme mukaan Bitdefender VPN ei ole poikkeus. Huomasimme, että kaikki yritykset ohittaa Netflix’Ge-rajoitukset epäonnistuivat.

Bitdefender VPN torrentia varten

Koska Bitdefender VPN käyttää kiinteitä VPN-protokollia ja tarjoaa kunnolliset salausmenetelmät, se on erittäin todennäköisesti turvallista käyttää torrentia.

Se tosiasia, että he eivät’t IP-osoitteesi tai kaikkien lokien jakaminen kolmansien osapuolten kanssa on myös erittäin rauhoittavaa.

Onko Bitdefender VPN hyvä käyttäjille Kiinassa?

Vaikka yritys toteaa, että sinulla voi olla täysi rajoittamaton pääsy sisältöön riippumatta sinusta’maassa, joka harjoittaa Internet-sensuuria, he ovat päättäneet, että sitä ei voida käyttää Kiinassa:

Haluamme tarjota VPN-palvelumme kaikille, mutta valitettavasti joillakin alueilla tällaisen palvelun käyttöön on rajoituksia. Tietosuojana me’ole rajoittanut yhteyksiä näissä maissa:

1. Kiina: VPN: n käyttö on laitonta Kiinassa. VPN-palveluntarjoajat voivat silti toimia, jos he saavat lisenssin hallitukselta, mutta ehdot, jotka heidän on sitouduttava yksinkertaisesti voittamaan koko tarkoitus.

Itse asiassa he luettelevat 7 muuta maata, joissa VPN-palvelua ei ole’t käytettävissä, mukaan lukien Venäjä, Valkovenäjä, Iran, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Turkki, Oman ja Irak.

Tuki

Bitdefenderillä on seuraavat tukivaihtoehdot:

 • live chat
 • puhelin
 • sähköpostitukilippu
 • FAQ
 • foorumi

Tämä tarkoittaa, että kodinkäyttäjät ja yrityskäyttäjät voivat odottaa löytävänsä etsimänsä vastaukset - omistautuneen teknisen henkilöstön ansiosta. Kyselyyn palaamiseen ei ole määritetty aikataulua. Mutta he mainitsevat, että heidän asiantuntevat teknikot ovat käytettävissä ympäri vuorokauden.

Mitä’s enemmän, sinä’Tulen myös huomaamaan, että on olemassa koko joukko omistettuja asennusoppaita eri alustoille. Tämä varmistaa, että sinä’Tiedän tarkalleen, kuinka VPN saadaan käynnissä laitteesi käyttöjärjestelmästä riippumatta.

hinnoittelu

Kuten aiemmin arvostelumme yhteydessä mainittiin, sinä’Sinun on oltava asennettuna Bitdefender-tietoturvatuote voidaksesi käyttää Bitdefender VPN: tä. Joten VPN: n hinta riippuu kaikesta siitä, kumpaa Internet-tietoturvapakettia päätät valita, sekä kuinka monta laitetta haluat suojata.

 • Vuotuinen premium VPN: 39,99 dollaria tai 3,33 dollaria kuukaudessa
 • Kuukausittainen premium VPN: 6,99 dollaria kuukaudessa.

Vaikka yleinen kokemuksemme Bitdefenderistä oli yleensä luotettavuuden ja nopeuden suhteen positiivinen, on syytä mainita, että voit käyttää Bitdefender VPN -sovellusta vain yhdessä samanaikaisessa yhteydessä. Tämä on pettymys, kun otetaan huomioon, että voit valita VPN: n samanlaisessa hintapisteessä ja käyttää sitä useissa laitteissa kerralla.

Peruskäyttäjille, sinulle’Huomaat, että myös Bitdefender VPN on ilmainen versio. Tämä tulee vakiona Bitdefender Total Security -pakettiin. Vaikka kuten monissa muissakin ilmaisissa VPN-palveluissa, on olemassa rajoituksia, jotka houkuttelevat sinua päivittämään heidän premium-palveluunsa. Tämä sisältää 200 Mt päivittäisen rajan, eikä sillä ole mahdollisuutta valita useita erilaisia ​​palvelimia.

Alarivi

On turvallista sanoa, että Bitdefender VPN: n kustannukset ovat suhteellisen korkeat ottaen huomioon, että se on vasta alkuvaiheessa. Tämä on selvää, koska heillä on tällä hetkellä rajoitettu määrä palvelimia sekä niiden palvelinten toisinaan hidas nopeus.

Tämän lisäksi sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ostaa Bitdefender-Internet-tietoturvapaketti päivittääksesi Premium VPN -palveluun. Siksi sinun on otettava tämä huomioon budjetissasi.

Samanlaisesta hinnasta voit valita vakiintuneemman VPN-palveluntarjoajan, joka tarjoaa pääsyn suuremmalle määrälle palvelimia ja jolla on suuremmat palvelinopeudet. Joten, kannattaa tehdä ostoksia löytääksesi VPN, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − = 7

Adblock
detector