CyberGhost granskning

CyberGhost är en rumänsk VPN-leverantör du’Jag ser på de flesta Topp 10 VPN-listor runt webben. Medan jag tidigare berömde den för sin stora potential, bestämde jag mig nu för att besöka och testa CyberGhost för att se om all den potentialen slutligen realiserades som en riktigt bra VPN-tjänst.


Är CyberGhost säkert att använda? Erbjuder den en automatisk kill-switch? Kan det pålitligt avblockera Netflix? Är det bra för att strömma? Och, viktigast av allt, är det fortfarande en av de lättaste att använda VPN på marknaden?

jag’Jag svarar på dessa och fler frågor i min djupgående CyberGhost VPN-granskning för att hjälpa dig ta reda på om den här tjänsten passar alla dina behov.

Cyberghost CyberGhost VPNpro-betyg: 9.1 / 10

Översikt

 • Rang: # 3
 • Baserat i: Rumänien
 • Servrar och platser: 6200+ servrar i 90+ ​​länder
 • loggar: minimal datainsamling
 • Kryptering och protokoll: huvudprotokoll OpenVPN och IKEv2, kryptering av militär kvalitet (AES-256)
 • Netflix: Ja
 • torrenta: Ja, tillåtet på P2P-kompatibla servrar
 • Apps: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Amazon Fire TV & Fire Stick, Android TV
 • Stöd: 24/7 livechatt
 • Pris: från $ 2,75 / månad
 • Gratis version eller rättegång: 24-timmars gratis provperiod
 • Hemsida: cyberghost.com

Säkerhets- och sekretessfunktioner

Låta’börjar med den viktigaste aspekten av varje VPN - hur det kan säkra din integritet online. Sammantaget är CyberGhost en mycket säker lösning, särskilt om du’litar inte på det för att dölja dig för världen’s bästa underrättelsebyråer.

Protokoll för kryptering och tunneling

CyberGhost använder 256-bitars AES-kryptering i bankgrad, som är guldstandarden för kryptering bland VPN: er. Detta chiffer är praktiskt taget obrottsligt. Om inte angriparen som’s försöker brute-force det har flera miljarder år att spara.

För närvarande stöder CyberGhost följande protokoll (inte alla är tillgängliga på alla enheter):

 • OpenVPN (UDP och TCP)
 • IKEv2 / IPSec
 • L2TP / IPSec
 • PPTP

Ganska mycket varje högst rankade VPN erbjuder stöd för OpenVPN-protokollet, och CyberGhost är inget undantag. Eftersom detta protokoll är säkrare än de flesta alternativ, är det’är ett välkommet tillägg. I själva verket borde OpenVPN- och IKEv2 / IPSec-protokollparet räcka för de allra flesta CyberGhost-användare.

Med det sagt, se till att undvika PPTP såvida du inte riktigt vet vad du har’gör igen. den’är ett osäkert och föråldrat tunnelprotokoll som endast ska användas under exceptionella omständigheter. Det där’varför det’s inaktiverade som standard och kan bara ställas in manuellt.

Alla saker som beaktas, CyberGhost’s-erbjudandenkryptering och protokollmässigt är i princip industristandard.

Dödsbrytaren

CyberGhost har en automatisk kill-switch, som är en viktig säkerhetsfunktion som stänger av din internetanslutning om din VPN-täckning sjunker. Även om det’s alltid på (vilket betyder att du kan’t slå det på eller av), det’är ett måste när du använder VPN.

Under mina tester hittade jag CyberGhost’s kill switch fungerar perfekt när jag tappade min VPN-anslutning - den automatiska kill switch stängde min nätverksanslutning omedelbart.

Inga IP- eller DNS-läckor

CyberGhost har inga DNS- eller IP-läckor. Det vann’t avslöja din identitet genom att läcka din IP-adress eller DNS-förfrågningar, vilket innebär att dina onlineaktiviteter förblir anonyma.

För att se till att CyberGhost är läcksäker körde jag några DNS- och IP-läcktester genom att ansluta till en tysk server - jag fick IP-adressen 84.17.49.131.

Efter att ha fått CyberGhost IP-adress fortsatte jag att kontrollera om min IP-adress eller någon av mina DNS-frågor läckte. Låta’s titta på resultaten:

CyberGhost IP-läckagetest

Som vi ser har CyberGhost inga IP-, DNS- eller WebRTC-läckor.

Integritetsvänlig plats: Rumänien

CyberGhost är baserat i rumänien, som har mycket sekretessvänlig lagstiftning och inte’Det tillhör alla allianser med delning av underrättelser som övervakningsnätet Fourteen Eyes. Detta minskar avsevärt möjligheten att alla USA-baserade upphovsrättsinnehavare eller utländska myndigheter får tillgång till deras nätverk.

Deras integritetsvänliga plats gör att CyberGhost kan ha en verklig policy för att inte logga in, vilket innebär att de vet nästan ingenting om dig.

Ingen loggningspolicy

Cyberghost’s ingen loggpolicy ser bra ut. Enligt det, de loggar inte:

 • Riktiga IP-adresser
 • Tilldelade servrar (som du loggar in via deras nätverk)
 • De gånger du loggar in eller loggar ut
 • Trafikdata
 • Konversationer genomförs via CyberGhost-nätverket

Dessutom gör CyberGhost inte’t “sammanfoga” all personlig identifierbar information som betalningsinformation, medan integritetspolicyn anger det “den’det är inte möjligt att spela in vilket konto som loggades in på vilken server vid vilken tidpunkt eller att ansluta en riktig person till ett visst CyberGhost VPN-konto.”

Detta innebär att i kombination med CyberGhost’din integritetsvänliga plats, dina data är säkra när du startar detta VPN.

CyberGhost arbetar med Tor

Med CyberGhost kan du dirigera din onlinetrafik genom Tor-nätverket ovanpå din VPN-tunnel för att få ett ytterligare skydd. Tor-kompatibilitet är en funktion som erbjuds av få VPN och lägger till CyberGhost’s redan solid säkerhets arsenal.

Cryptocurrency-betalningar

Att betala för din VPN-prenumeration med cryptocurrencies är ett helt säkert sätt att öka din anonymitet online. Lyckligtvis erbjuder CyberGhost ett enkelt Bitcoin-betalningsalternativ via BitPay-plattformen.

Cyberghost CyberGhost VPNpro-betyg: 9.1 / 10

Stöder CyberGhost min enhet?

Det gör det förmodligen. CyberGhost VPN erbjuder appar för Windows, Mac, iOS, Android, Linux och Amazon Fire TV & Fire Stick. Det har webbläsarutvidgningar för Chrome och Firefox, och ger också fullt stöd för routrar, NAS och Chromebooks.

Du kan använda CyberGhost på 7 enheter samtidigt för kostnaden för en enda prenumeration.

CyberGhost-skrivbordsappar: Windows och macOS

CyberGhost Mac-appen skiljer sig från Windows-versionen - det gör det inte’t låter dig välja protokollet och saknar några säkerhetsfunktioner. I övrigt har de ett nästan identiskt gränssnitt och funktioner, inklusive AES-256-kryptering, den automatiska kill-omkopplaren och Split Tunneling (benämnd undantag i CyberGhost-appen).

Hur man använder CyberGhost

Hemskärmen har fyra huvudsakliga interaktiva element: Strömbrytare, inställning kugghjul, rullgardinsmeny för favoritserver, och den Pilknapp, som växlar mellan vyn Compact och Expanded.

Servrar kan sorteras efter deras avstånd, belastningsprocent, namn och taggas som Favoriter.

I För strömning och För strömningssektioner, du’Jag hittar servrar för att strömma och titta på geo-blockerat innehåll.

CyberGhost conection funktioner

Anslutningsfunktioner, bland andra alternativ, erbjuda blockera skadliga webbplatser, annonser och spårning online. För maximal säkerhet rekommenderar jag att du sätter på dem som de gör’är av som standard.

De Förbindelse fliken under inställningar ger dig valet av protokoll, DNS-servrar och skydd mot IPv6-läckor.

CyberGhost-inställningar

Dödsbrytaren är som standard på och du kan inte inaktivera den.

Sammantaget kan jag säkert säga att CyberGhost erbjuder några av de mest användarvänliga apparna på marknaden. Deras design är oerhört strömlinjeformad och intuitiv, vilket gör daglig VPN-användning till en lek.

CyberGhost-mobilappar: Android och iOS (iPhone / iPad)

CyberGhost-appar för Android och iOS ser bra ut - GUI verkar vara perfekt för både datorer och mobila enheter. Vad’s annorlunda är emellertid att de’är mindre funktionsdugliga än sina skrivbords motsvarigheter. Varken Android eller iOS-appen till exempel låter dig välja ditt protokoll eller ha kill switch-funktionen.

Med det sagt är nedskalade funktionserbjudanden normen hos de allra flesta VPN-leverantörer.

CyberGhost Android-app

Android-appen har ganska många alternativ för webbskydd som inte finns i iOS-versionen. Några av dem är port randomisering, datakomprimering samt blockerare mot annonser, skadliga webbplatser och online-spårning.

Du kan hitta CyberGhost Android-appen antingen på Google Play eller ladda ner den direkt som en APK-fil från cyberghost.com.

CyberGhost iOS-app

IOS-appen är överlägset den enklaste att använda, delvis på grund av dess begränsade funktionspaket jämfört med stationära och Android-versioner. Du kan enkelt ansluta till din valda server genom att knacka på en plats, med en belastningsprocent och antalet anslutna användare som visas bredvid varje objekt i listan.

CyberGhost iOS-appen är tillgänglig i App Store.

CyberGhost för webbläsare: Chrome och Firefox

CyberGhost har webbläsare tillägg för både Chrome och Firefox. Dessa tillägg erbjuder mycket grundläggande funktioner och används bäst som enkla tillägg för att snabbt ändra din plats utan att kompromissa med din anslutningshastighet.

CyberGhost Chrome-förlängning

Andra plattformar för CyberGhost

CyberGhost stöder också Android TV, Amazon Fire TV och Fire Stick-enheter, så att du kan ställa in VPN på din smarta TV så att du enkelt kan njuta av geo-blockerat videoinnehåll.

Du kan också använda CyberGhost för att skydda hela anslutningen genom att manuellt ställa in den på din router. Du kan hitta installationsinstruktioner för din specifika routermodell på den officiella webbplatsen.

Hastighet: en av de snabbaste VPN: erna?

När du testar hastighet finns det för många variabler att redogöra för. Som sådan, försök själv att få en uppfattning om hastigheten på din plats.

Mina ursprungliga hastigheter för nedladdning och uppladdning uppgick till cirka 240 Mbps:

CyberGhost hastighetstest - baslinjehastighet

 • Ladda ner: 236 Mbps
 • Ladda upp: 243 Mbps
 • Ping: 4 ms

CyberGhost visar varje server’s last, så jag’har alltid valt den minst laddade.

Storbritannien, London

CyberGhost hastighetstest i Storbritannien, London

 • Ladda ner: 89 Mbps (62% drop-off)
 • Ladda upp: 133 Mbps (45% drop-off)
 • Ping: 59

USA, New York

CyberGhost hastighetstest i USA, New York

 • Ladda ner: 102 Mbps (56% drop-off)
 • Ladda upp: 33 Mbps (86% drop-off)
 • Ping: 114

Japan, Tokyo

CyberGhost hastighetstest i Japan, Tokyo

 • Ladda ner: 71 Mbps (69% drop-off)
 • Ladda upp: 9 Mbps (96% drop-off)
 • Ping: 284

Sammantaget kan jag dra slutsatsen CyberGhost erbjuder snabba hastigheter över hela världen, men jag’Jag är medveten om att resultaten kan variera med hjälp av en annan anslutning.

Netflix och andra streamingtjänster

Cyberghost’s Netflix-kapacitet är bra - hastigheterna är utmärkta, och geo-avblockering är mestadels tillförlitlig över streaming-plattformar.

CyberGhost för Netflix

Du kan komma åt USA: s Netflix-bibliotek via specialiserade För strömningsservrar. Andra regioner är också tillgängliga, om än mindre pålitligt så, vilket visas i vår djupgående CyberGhost för Netflix-tester.

CyberGhost för Kodi

CyberGhost för Kodi gör ett bra jobb med att avblockera innehåll och erbjuder dig:

  • Hulu
  • Amazon Prime
  • BBC iPlayer
  • Youtube
  • YouTube Red
  • Himmel
  • ZDF
  • TF1
  • CBS
  • MTV
  • Pandora
  • Spotify
  • Zattoo

Och det’s bara några av de medieplattformar som du kan komma åt med CyberGhost.

Anslutningshastighetstester gav blandade resultat, men europeiska och nordamerikanska målgrupper borde vara bra.

För mer information, kolla in vår dedikerade CyberGhost för Kodi-artikel.

Stödjer CyberGhost torrenting?

Ja, CyberGhost stöder strömning.

Cyberghost’s torrenting-funktioner är utmärkta: tjänsten erbjuder tillräcklig säkerhet för P2P-användare, har en bra distribution av servrar och gör inte’t blockera eller stryp P2P-trafik.

Vad’s mer, hastigheterna är stora och CyberGhost’s ingen loggningspolicy säkerställer att företaget kan’lämna över all information om dig till myndigheterna. Vilket innebär att du kan säga igel när du håller dig utanför radaren.

För mer information om detta ämne, se vår CyberGhost-artikel för torrenting.

Support: CyberGhost livechatt, guider och vanliga frågor

Cyberghost-stöd

CyberGhost är ganska bra när det gäller kundsupport, särskilt om du jämför det med den lägre nivån för VPN-tjänster på marknaden. Jämfört med VPN: s högsta nivå är CyberGhost-support nästan lika bra men lite saknas i avsnittet om självhjälp..

CyberGhost erbjuder Hur man gör-guider, en felsökare, vanliga frågor och livechatt dygnet runt. där’s inget telefonsupport, men Du kan skicka in en begäran på hemsidan.

Instruktionsguider ger instruktioner för att hantera de vanligaste problemen inte bara på de mest populära plattformarna utan också på spelkonsoler, Kodi eller Linux.

Felsökaren adresserar allmänna frågor, t.ex. anslutnings- och snabbproblem eller problem med användaren’s konto och prenumeration.

Vanliga frågor besvarar några av de grundläggande förfrågningarna om VPN och CyberGhost i allmänhet, integritet, servrar, P2P och sådant.

Vi försökte ställa kundsupport några frågor och tyckte att 24-timmars livechattagenter var hjälpsamma, kunniga och snabba att svara. Vi’har stött på rapporter om supportrepresentanter som ber kunderna vänta på ett e-postmeddelande, men detta är normalt med problem som kräver komplexa lösningar.

Prissättning: är CyberGhost en bra affär?

CyberGhost-prisplaner

Om du väljer ett långsiktigt abonnemang är CyberGhost faktiskt mycket. Det finns fyra olika prisplaner du kan välja mellan:

 • 1 månad ($ 12,99 / månad)
 • 1 år ($ 5,99 / månad)
 • 2 år ($ 3.69 / månad)
 • 3 år ($ 2,75 / månad)

Du kan också få en dedicerad IP-adress i USA, Storbritannien, Kanada, Tyskland eller Frankrike för $ 5 / månad.

Alla alternativ har samma funktioner, inklusive 7 samtidiga anslutningar och a 45-dagars återbetalningsgaranti (14 dagar för en 1-månaders prenumeration). Denna återbetalningspolicy fungerar mycket bra - jag hade absolut inga problem med den.

där’s också en 24-timmars gratis testversion av CyberGhost. Det har många funktioner tillgängliga för betalande kunder och ger dig en god känsla av vad du har’kommer in utan att behöva ange dina kreditkortsuppgifter eller annan personlig information. Detta är en väsentlig fördel jämfört med många premium-VPN-tjänster som endast sport-back-garanterar.

CyberGhost har en lista över betalningsmetoder som täcker alla huvudbaser - kreditkort, PayPal, Bitcoin, liksom några andra platsspecifika alternativ.

Är CyberGhost en bra VPN?

ja! CyberGhost är inte bara en av de mest populära, utan också en av de bättre VPN på marknaden.

Denna tjänst har en stor uppsättning funktioner för nybörjare - det snygga och användarvänliga gränssnittet gör allt enkelt och eliminerar behovet av att spendera mer tid än nödvändigt när du försöker hitta rätt server för dina behov. den’s bra för streaming och torrents och är för närvarande ett av de billigaste verktygen i marknadens övre ände.

Kort sagt CyberGhost’s popularitet är verkligen välförtjänt - medan det’är inte det perfekta verktyget för gnistrande VPN-entusiaster, de flesta dagliga användare kommer att hitta CyberGhost en utmärkt tjänst.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − = 16