EarthVPN Review

I denna EarthVPN-granskning kommer vi att prata om vad EarthVPN har att erbjuda och om det är värt att kolla in.

EarthVPN är en mycket prisvärd VPN-tjänst med många fantastiska funktioner. Det är kompatibelt med många protokoll, vilket ökar dess effektivitet när det gäller att tillhandahålla säkerhet.

Den använder OpenVPN-krypteringen Advanced Encryption Standard (AES) (med 265-bitars tillgänglig) och även 2048 bitars RSA, som är en krypteringsstandard av militär kvalitet som för närvarande inte kan hackas. De erbjuder en mycket snabb internetuppkoppling, och det är möjligt eftersom de har 190 servrar i 54 olika länder över 6 kontinenter.

Vi testade EarthVPN med Netflix och det spärrade sömlöst begränsningen på biblioteken. EarthVPN ger också användare tillgång till P2P-servrar, vilket gör att de kan delta i torrentaktiviteter utan begränsning. Om du planerar att besöka Kina kan du använda EarthVPN för att kringgå begränsningen som placerats genom “Stor brandvägg i Kina“.


EarthVPN är en av de framtidsinriktade VPN-tjänsterna som erbjuder installationsprogramvara med ett klick. EarthVPN kan användas på skrivbordet, bärbara datorer och mobila enheter. Klientgränssnittet är mycket enkelt och lätt att navigera; även en icke-teknik behöver ingen handledning för att använda den.

Klienten har en kill switch-funktion som hjälper dig att automatiskt stoppa din anslutning om VPN tappar eller slutar fungera. Även om det finns en begränsning för antalet enheter du kan ansluta på en gång kan du välja att ställa in din router med EarthVPN och ha alla anslutna enheter skyddade.

Deras prisplan är mycket prisvärd och flexibel. EarthVPN accepterar flera betalningsmetoder, inklusive kryptokurser. Om du inte vill ha någon finansiell post som spåras av att du köper en VPN-tjänst kan du välja att prenumerera med hjälp av en cryptocurrency.

En viktig nackdel är att EarthVPN’s support är endast via ett biljettsystem, och deras responstid är bara genomsnittlig. Fortsätt läsa denna EarthVPN för att lära dig mer.

Är EarthVPN säkert att använda?

EarthVPN är en av de säkrare VPN-tjänsterna. De erbjuder ett trevligt utbud av säkerhetsprotokoll: OpenVPN med antingen 128 eller 256 bitars AES-kryptering, L2TP / IPSec med 256-bitar, Socks Proxy / SSH-tunnel och Sure Socket Tunneling Protocol (SSTP) med 2048-bitar.

Baserat på Cypern loggar EarthVPN inte din information, och de är arenor’t del av alla datadelnings- och övervakningsnätverk. Om du inte gör det’t vill dela någon personlig information alls kan du välja att betala med Bitcoin.

EarthVPN för Netflix och torrenting

Bortsett från att kryptera en’s data och gör att en användare blir anonym online kan du också använda en VPN-tjänst för att få tillgång till begränsat innehåll, till exempel det amerikanska Netflix-biblioteket.

Så om du tycker om filmer kan du få tillgång till allt Netflix-innehåll med hjälp av EarthVPN-tjänsten. Det ger dig också tillgång till webbplatser som BBC iPlayer och Hulu. Förutom möjligheten att få åtkomst till begränsat innehåll har EarthVPN Peer to Peer (P2P) -server. Dessa servrar gör det möjligt för användare att strömma överallt i världen.

Med torrenting kan du ladda ner valfri fil, oavsett storlek och behållbar kvalitet. Det är ett av de mest effektiva sätten att dela filer utan att påverka kvaliteten.

Hastighet och prestanda

Innan vi uttalar oss om hastigheten är det viktigt att notera att alla VPN-tjänster du använder definitivt kommer att minska hastigheten på din anslutning.

När vi anslöt till internet via EarthVPN-klienten märkte vi att anslutningshastigheten sjönk.

Dock jämför vi EarthVPN med andra VPN-tjänster, drog vi slutsatsen att deras tjänst erbjuder ganska snabb hastighet eftersom kvalitetsminskningen var minimal.

Appar och tillägg

EarthVPN har kompatibla klienter för Windows, Mac OS, iOS, Android och Linux-plattformar så att du kan njuta av denna VPN på stationära, bärbara datorer, surfplattor och smartphones.

Om du föredrar att konfigurera VPN på routrar kan du göra det med EarthVPN, som kan konfigureras på DD-WRT-routrar. Med det här alternativet kommer alla enheter som är anslutna till routern definitivt att skyddas.

EarthVPN tillåter användare att ansluta tre enheter samtidigt.

Hur man laddar ner och installerar EarthVPN

EarthVPN är mycket enkelt att ladda ner, installera, konfigurera och använda. Faktum är att du inte behöver någon teknisk erfarenhet, men först måste du skapa ett konto på deras webbplats.

Om du är Windows-användare går du till fliken Inställningar på hemsidan och klickar på den specifika versionen av Windows du använder. Klicka på OpenVPN, längst upp i instruktionen, ser du en uppmaning att ladda ner ett program med ett klick.

Se till att vara inloggad på Windows som en användare med administrativa rättigheter innan du laddar ner.

När du har klickat på länken bör din nedladdning börja omedelbart.

När du har slutfört nedladdningen hittar du en zip-fil med klienten .exe-filen och en säkerhetscertifikatfil. Kör .exe och, voila, du är klar. Fyll i användarinformationen du använde för att öppna ett konto och klicka sedan på Anslut.

Kan användare i Kina använda EarthVPN?

En annan bra sak med EarthVPN är att du kan kringgå begränsningar i Kina.

Kina, i ett försök att minska påverkan av internetanvändning på sina medborgare, har gjort stora begränsningar för internetaktiviteter och till och med gått ytterligare för att blockera många VPN-tjänster.

Emellertid hävdar EarthVPN att kringgå Kina’s begränsning. Recensioner från andra användare bekräftar också detta påstående.

Prissättning

Prenumerationsplanen för EarthVPN är mycket enkel och flexibel. Den aspekten vi älskar med detta VPN är att det är mycket prisvärd.

Det finns två olika planer att välja mellan om du vill börja använda tjänsten. Den första planen är en månatlig prenumerationsplan som kostar $ 3,99. Den andra planen är en årlig plan som kostar $ 3,33 / månad

Det är tydligt att du sparar mer med den årliga prenumerationen.

EarthVPN accepterar flera betalningsmetoder för användarflexibilitet. Dessa alternativ är Paypal, Bitcoin, Alipay, UnionPay och WebMoney. EarthVPN erbjuder en 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Förutom de grundläggande funktionerna ger EarthVPN också tillgång till vissa extrafunktioner för mindre än $ 1,99 vardera.

Dessa funktioner inkluderar ett mobilt VPN-konto, en statisk IP-adress, en dedikerad IP-adress, en SSH Tunnel / Socks-proxy, port vidarebefordran och 256-bitars kryptering

Kundsupport

Tyvärr EarthVPN’s supportteam kan endast kontaktas via ett Ticket-system. Det finns ingen livechatt. Även svar på frågor inträffar endast under arbetstid.

EarthVPN gjorde dock ett ganska bra jobb i avsnittet om installation och FAQ på sin webbplats och erbjuder detaljerad information för att hjälpa användare under installationsprocessen.

Slutsats

Från denna EarthVPN-granskning kan vi dra slutsatsen att VPN-tjänsteleverantören erbjuder en ganska bra affär för prenumerationspriset.

Det finns lite mer än standardkrypteringarna, vilket gör det möjligt att ta sig runt de begränsningar som länder med strikt censur har lagt.

den’Det är fantastiskt att ha en VPN-tjänsteleverantör som har åtkomst till Netflix på mer än en server, och det är möjligt att torrentera, även om hastigheterna kan försvinna lite.

Om de förbättras med kundsupporten kan detta vinna dem ännu fler prenumeranter.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + = 26

Adblock
detector