Easy Hide IP-granskning


Översikt

Easy Hide IP VPN är en fin VPN om du bara behöver standardfunktionerna och är villiga att göra lite manuellt arbete för att konfigurera det. Läs mer i vår djupgående Easy Hide IP-granskning.

Detta är verkligen en nyckelord-fyllning typ av VPN. Det enda sättet att det kan vara mer nyckelord (och mindre vänligt för människor) är om de kallade sig "Få Bästa VPN Now" eller något lika otrevligt.

Förutom det fruktansvärda namnet ser VPN ut som om det kastades ihop under helgen av människor som har verkliga heltidsjobb. Det köptes ut av Edelino Commerce Ltd (som också äger Anonine VPN, FrootVPN, BoxPN och VPNTunnel), som definitivt är baserat på Seychellerna.

Den har 90+ servrar i 26 länder som erbjuder obegränsad data med upp till 5 samtidiga anslutningar. De har inga loggar och har en 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti. De don’Jag kan inte glömma Netflix eller Kina. De har klienter för Windows, Mac, Linux, routrar, Android och iOS - även om mobilen och routrarna kräver manuell installation.

Är Easy Hide IP VPN säkert att använda?

För det mesta, ja. Först och främst är vi det’t riktigt säker var det är’s baserat. Vissa recensioner placerar den i London, som är i ett land med 5 ögon. Till skillnad från alla andra respekterade VPN-tjänster vi’Vi har sett någonsin, det finns ingen funktionssida på sin webbplats, inga protokoll eller kryptering listade - nada.

En VPN-tjänst som inte påstår sig ha den säkraste programvaran som någonsin har skapats är lite misstänksam, men inte listar några säkerhetsfunktioner överhuvudtaget är väldigt konstigt. Deras prissida påstår sig ha massor av protokoll, och 800 servrar, men vi visar dig nedan, i vårt Support-avsnitt, varför det’s mestadels BS.

I själva verket stöder Easy Hide IP VPN OpenVPN-TCP, OpenVPN-UDP, PPTP och Windows-endast Classic-protokollet, som använder deras egenutvecklade protokoll. De använder också:

  • OpenVPN / Stunnel
  • IPSec IKEv2
  • L2TP / IPSec

De don’Jag har en kill-switch. De har en policy för att inte logga ut, men de förbehåller sig också rätten att tillhandahålla nödvändig information till juridiska myndigheter. De har spårningskakor, pixlar och andra marknadsrelaterade tredje parts saker på sin webbplats.

Medan det’s mestadels säkert, det’rekommenderas inte för nybörjare. Detta är också sant eftersom vissa människor har problem med att helt avinstallera appen från sin dator.

Hastighet och prestanda

Med 5 000 IP-adresser fördelade på 90 servrar i 26 länder är hastigheterna på Easy Hide IP bra. Vi såg en hastighet på 70-80% hastighet när vi använder OpenVPN.

På en bas, utan VPN-hastighet på cirka 300 Mbps, räckte det för att få högkvalitativ strömning, spel och nästan alla vanliga användningar. Tyvärr, som du’Jag ser nedan, det kan du’t gör verkligen så mycket med denna VPN-leverantör, så mestadels du’Jag ska bara titta på vanlig, icke-Netflix, icke-BBC iPlayer, icke-torrenting användning.

Easy Hide IP för Netflix

Denna VPN fungerar inte för Netflix i något land. I våra tester blev vi fruktade “Du verkar använda en avblockerare eller proxy..” meddelande.

Lyckligtvis vi’Vi har redan skapat en lista över de bästa VPN: erna för Netflix-njutning, och vi rekommenderar definitivt att du besöker det.

Easy Hide IP för strömning

När det gäller torrent kan du tekniskt använda denna VPN. Den verkliga frågan här är om de utåt stöder P2P, och mer specifikt torrenting.

Detta är svaret: de har inga dedikerade P2P-servrar. De listar inte ens P2P (eller andra sorter, som “peer-to-peer”) i deras vanliga frågor. Vad beträffar strömning inkluderar deras användarvillkor avtalet att användare använder Easy Hide IP VPN, samtycker till att inte dela upphovsrättsfiler. Om de gör det förbehåller sig VPN rätten att säga upp sitt konto.

Eftersom torrenting ofta innehåller copyright-filer, vi’d rekommenderar att du håller dig borta från detta VPN om du’är en hardcore torrenter. För det, kolla in våra bästa torrenting VPN.

Easy Hide IP för Kina

Det där’s ett nej. Dom kan’t till och med åtkomst till Netflix, så det’det är givet att de vann’t kunna komma runt Kina’s Stor brandvägg.

Om det’är vad du’Vi rekommenderar att du kolla in vår lista över de bästa VPN: erna för Kina.

Easy Hide IP VPN-prissättning

Easy Hide IP erbjuder sina användare dessa tre paket:

  • 1 månad till $ 5,95 / månad
  • 6 månader till $ 4,50 / månad
  • 12 månader till $ 3,95 / månad

Enkel dölj IP-prissättning

Lyckligtvis erbjuder Easy Hide IP lite fler betalningsalternativ än din vanliga VPN-leverantör. Förutom det vanliga kreditkortet och PayPal, erbjuder de också cryptocurrency (som Bitcoin) och perfekta pengar.

Detta möjliggör ökad anonymitet - och när du kombinerar den med en anonym e-postadress (eftersom din e-post krävs) kan du behålla din hemliga identitet.

Kundsupport

Som en del av Edelino Commerce Inc. förväntar vi oss att det kommer att finnas en viss överlappning med det moderbolaget’s andra VPN-produkter. Här verkar det som om de delar minst två saker uttryckligen: prissidan och supportpersonalen.

För vår Anonine-granskning interagerade vi med Veronika när vi hade frågor om hur många servrar de faktiskt hade. Deras serversida sa 150, men deras prissida sa 800:

Anoninprissättningsfunktioner

För Easy Hide IP mötte vi samma problem. Deras huvudwebbplats anger 90 servrar medan deras prissättningssida (samma layout som Anonine’s, förresten) visade 800 servrar:

Easy Hide IP-prissättningsfunktioner

Vår fråga besvarades inom 10 minuter av samma Veronika, det verkar:

Easy Hide IP-kundservice

Det där’Det är faktiskt allt bra att dela samma supportpersonal över alla dina VPN-produkter, men det betyder att listan över funktioner på deras prissida troligen är BS. Deras vanliga frågor är inte’Det är väldigt lätt att navigera, och totalt är det inte’t ett användarvänligt, nybörjarvänligt VPN-erbjudande.

Slutsats

Det här är inte’t en bra VPN, och innan vi använde den var vi ganska förvirrade över vad den faktiskt erbjöd, vad den kunde eller inte kunde’t gör. Efter att ha använt det såg vi att det var ganska OK - ytterligare ett genomsnittligt erbjudande från ett företag som tillverkar genomsnittliga produkter.

Vi gillade att det har industristandardprotokoll, ganska OK-hastigheter och bra, hårt arbetande och lyhörd supportpersonal. Priset är också bra för vad det erbjuder - även om vi kan tänka på många bättre VPN med mycket bättre prissättning.

Vad vi inte gjorde’det var inte bristen på en kill-switch, inget stöd för Netflix, torrenting eller Kina, oklara funktioner, den manuella inställningen för sina mobilappar och bara övergripande utseende och känsla för VPN.

Vi kan rekommendera detta VPN för dig om du av någon anledning inte gjorde det’t njuta av de 50+ bättre VPN-erna vi’har redan granskat.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3