Getflix Review

En Aussie-utmanare med ett öga på film- och TV-fans, levererar Getflix allt strömmande tvångssätt kan kräva, och lite mer på sidan. Läs mer i Getflix-recensionen nedan.


Som namnet antyder är Getflix en smart DNS- och VPN-leverantör som bygger runt och ger kvalitetsströmningstillgång till mer än 350 globala kanaler. Men är det mer än ett tillägg för Netflix eller YouTube-fans, och levererar det vad allmänna VPN-användare behöver? Låta’s ta reda på det!

Getflix kommer från Australien, där det har blivit markerad för användare som vill blanda integritet och underhållning. Det som gör Getflix VPN annorlunda är hur allt är skräddarsytt för streaming från History Channel och NBC Golf till Vudu och Syfy.

Getflix VPN-plattformar

Men naturligtvis, som namnet antyder, Getflix’det mest populära fokuset är att hjälpa användare att komma åt Netflix från hela världen - närmare bestämt USA: s Netflix-bibliotek.

I teorin erbjuder detta ett smakfullt utbud av alternativ för film-, TV-, sport- och dokumentärälskare. Som vi’Jag ser i denna Getflix-granskning, den levererar mycket av det den lovar, med några förbehåll som vi’Jag kommer till om ett ögonblick.

Säkerhet och integritet: Är Getflix säkert att använda?

På ytan erbjuder Getflix ett ganska stabilt utbud av säkerhetsfunktioner. Detta inkluderar:

 • PPTP, SSTP och L2TP
 • OpenVPN (UDP)
 • SHA-256-kryptering

Emellertid lämnar deras kryptering i vissa fall utrymme för förbättringar, med äldre standarder som används i vissa protokoll. Medan de påstår sig använda SHA-256 för sin VPN-kryptering, där’är inget riktigt bevis eller beskrivning av detta på deras webbplats eller i deras appar.

DNS-routningssystemet Getflix lägger till ytterligare ett lager av anonymitet när du använder strömningswebbplatser, och vi kunde inte’t hittar bevis för att användare skulle riskera DNS-läckage när de använder Getflix VPN heller.

Faktum är att deras Getflix VPN-sida är ganska bar och det finns väldigt få detaljer - vilket alltid är en dålig sak, inte bra.

Doest Getflix VPN behåll loggar?

Getflix VPN påstår sig ha en åtagande att hålla noll loggar, vilket är en viktig aspekt av en pålitlig VPN.

Vidare, medan du vann’inte loggas medan du använder Getflix VPN, det gör de dela lite information med tredje parter. Getflix kommer att be dig om samtycke om delning finns på bordet, men att sälja dina data är inte’t väldigt lugnande. där’s inte heller någon klar bekräftelse eller förnekande om de håller loggar över din aktivitet.

den’Det är uppenbart att Getflix är inriktad på att erbjuda det maximala utbudet av strömningsalternativ och inte för att ge militär säkerhet.

Så om du behöver en VPN för att hålla dina e-postmeddelanden skyddade eller din finansiella data säker, det’är nästan säkert inte för dig.

Hastighet och prestanda

Hastighet är en intressant aspekt när du använder Getflix. Det här att komma ihåg är Getflix kommer i två delar: Smart DNS-routern och VPN. Du kan använda ett eller annat (eller båda), och hastigheterna du upplever är relaterade till vilka element som är aktiva.

När vi skriver denna Getflix-granskning har vi funnit att strömningshastigheter när du bara använder tjänsten Smart DNS är imponerande. Netflix var tillgängligt via ett stort antal servrar. Geoblockerarna gjorde det inte’Det utgör mycket av ett problem, medan filmerna fungerade smidigt och pålitligt. Det där’är inte något du kan säga om alla VPN: er.

Men baksidan är det hastigheter doppar betydligt när du använder VPN utöver Smart DNS. Så om du vill strömma privat, med hela sviten med IP-adressskydd, kan du stöta på långsammare hastigheter.

Sammantaget var vårt Getflix-granskningsteam ganska imponerat av vad det hade att erbjuda på hastighets- och prestandafronten.

Användarvänlighet och multiplatformsstöd

Getflix-appar är tillgängliga för en mängd olika plattformar, inklusive:

 • Windows
 • Mac
 • Apple TV
 • Roku
 • Android
 • iOS
 • PS3
 • PS4
 • Nintendo Wii och Wii U
 • Xbox 360
 • WD TV Live

Detta gör det ett av de mest anpassningsbara alternativen för hemunderhållningscentra, och vi fann att det var en bris att lägga till den till konsoler och TV-apparater.

Men det’s inte alla. Getflix har också utvecklat en Android-app som låter dig konfigurera dina IP-inställningar när du’är ute och går. Återigen, det’är ett snyggt tillägg till VPN, som sätter det över konkurrensen.

Att använda Getflix är extremt lätt, så där’du behöver inte vara orolig för hur du använder Getflix om du’är ny för VPN: er. När du’har laddat ner klienten, kan du få tillgång till servrarna med några klick och konfigurera alternativet DNS-spoofing från klienten’s främre del.

Appar och tillägg

Om du vill anpassa Getflix, att lägga till OpenVPN är en möjlighet. Vi lyckades få igång den här Getflx-granskningen på några minuter, även om det tar lite mer arbete.

Använda Getflix för Netflix och Kodi

Med ett sådant namn, är det säkert att använda Getflix för Netflix är ingen brainering? Det verkar vara fallet och VPN’s streaming-funktionalitet går långt utöver den populära film- och TV-plattformen.

Vi fann att åtkomst till Netflix från länder utanför dess täckningszon var enkelt och pålitligt. Vi var dock tvungna att göra en liten finjustering:

Vi var fortfarande tvungna att sätta upp ett Netflix-konto med ett US-postnummer - en liten punkt men det’är lätt att förbise.

Bortsett från det var streamingprestanda bra. Vi kan också använda servrar runt om i världen för att komma åt Netflix utan problem.

Valet av strömningstjänster är stort - och Getflix-webbplatsen ger användbar vägledning om åtkomst till dessa webbplatser. Så var du än går bör geo-blockerare inte’t äventyrar dina underhållningskontrollvanor.

Så fungerar Getflix för Kodi?

Du kan hitta många sätt att konfigurera Getflix på Kodi. Men den viktigaste frågan är om det’är effektiv som VPN för att se till att du gör det’är skyddad när du använder Kodi.

Tyvärr visar våra tester att med Getflix på Kodi finns det betydande förseningar och minskningar i hastighet, vilket leder till buffring och strömning av stamstammningsproblem.

Vi’Jag rekommenderar att du använder en annan av våra bästa VPN för Kodi istället.

Getflix för P2P och torrenting

Medan Getflix är ett utmärkt alternativ för att få tillgång till mainstream-underhållningsplattformar, är torrenting något annorlunda. I detta fall gör inte Smart DNS det’Det gör mycket skillnad, och VPN: s kvalitet har mycket mer effekt.

Lyckligtvis har den här tjänsten vissa dedikerade servrar bara för att strömma. den’Det är naturligtvis viktigt att om du’använder du Getflix VPN för dina strömmande behov, du’Jag måste ansluta till dessa servrar eftersom det finns olika krypterings- och säkerhetsåtgärder.

Att tillåta strömning är ett plus. Och att ha en betydande mängd av specialiserade torrenting-servrar är ett stort plus i våra böcker.

Kundsupport

Getflix har följande supportalternativ:

 • 24/7 Live support
 • En FAQ-databas
 • Supportbiljett i appen

getflix support

Om du har problem med att installera Getflix DNS-system eller dess VPN bör du inte hitta en lösning’t vara svårt. Vi fann att den enorma kunskapsbasen innehöll i stort sett allt vi kunde tänka på, med oändliga guider som ger steg-för-steg-instruktioner.

Och när vi prenumererade fann vårt granskningsteam för Getflix att supporten som tillhandahålls för vanliga och fria användare är utmärkt. Den enda frågan var hastighet. Vi var tvungna att fylla i supportbiljetter och personalen tog några timmar att svara. Men det’är en mindre kritik, och du kan i allmänhet se fram emot starkt stöd om du väljer Getflix.

Prissättning

Getflix har följande prisplaner:

 • 1 månad: $ 4,95
 • 3 månader: $ 12,95 (motsvarande $ 4,32 / månad)
 • 6 månader: $ 22,95 (motsvarande $ 3,83 / månad)
 • 12 månader: 39,90 $ (motsvarande $ 3,33 / månad)
 • 24 månader: $ 54,90 (motsvarande $ 2,29 / månad)

Getflix VPN-prissättning

Som vi nämnde tidigare inkluderar Getflix-priset båda en 14-dagars rättegång och betalda prenumerationer. Gratisversionen är ett bra sätt att lära känna klienten men gör det inte’t inkludera VPN.

Betalningar för prenumerationer kan göras via Visa, MasterCard, American Express, Discover och JCB-kort, medan PayPal är ett annat alternativ. Kontraktsvillkoren varierar från en månad till 3 månader, 6 månader, 12 månader och 24 månader, med priser som minskar när du väljer längre scheman.

En annan sak som vi måste nämna är att du kan få ett reducerat Getflix-pris när du lägger till extra anslutningar. Du får 25% reduktion när du lägger till extra konton (om du redan har två). Så familjer som vill ha separata VPN-skivor för olika medlemmar eller småföretag kan hitta det här kostnadseffektivt.

Sammantaget fann vi att priset var bra för det Getflix erbjuder - speciellt om du’återgår till streaming. I så fall det’är svårt att slå.

Slutsats

Australien’s Getflix tillhandahåller en fix av snabbströmning och smidig DNS-förfalskning, vilket gör att underhållningsälskare kan arbeta runt de irriterande landsspecifika blockaderna. Vi älskade utbudet av tillgängliga kanaler och skulle inte ha några problem att rekommendera det till streamers.

Den fristående VPN är en annan historia och vann’t överträffa branschledare som ExpressVPN eller NordVPN. den’är tillräckligt solid, om det är lite långsamt, och det finns några reservationer om säkerhet. Så don’köp Getflix för allroundprestanda. Få det att njuta av TV och filmer istället.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =