Min utvärdering av expatnätverket


Eftersom resor och rörelsefrihet blir ett så utbrett sätt att leva syftar My Expat Network till den här demografin. Som sådan är syftet med vår utvärdering av My Expat Network att avgöra om det uppfyller det löfte.

Det som slog oss med tjänsten är att den fokuserar på streaming av regionblockerat innehåll. Som sådant borde My Expat Network idealiskt vara utmärkt med snabbhet.

Även om det’s definitivt en VPN, My Expat Network gör det inte’t presenterar sig som sådan, utan snarare som ett verktyg för att titta på (mestadels) engelskspråkig TV utomlands. Ändå har tjänsten vissa problem på detta område. Läs vidare för att ta reda på mer.

Är Mitt Expat-nätverk säkert att använda?

Vi’glädjer mig med att rapportera att tjänsten använder AES-256-bitars kryptering för att säkra användaranslutningar. Detta är en bra chiffer att använda mot stora delar av VPN-industrin. Mitt expatnätverk stöder OpenVPN och IKEv2 protokoll, som är två av de säkraste protokollen i branschen idag.

Tyvärr slutar de goda nyheterna där; Mitt expatnätverk har inte en kill switch i sitt arsenal. Detta innebär att förlora din VPN-anslutning kan göra din data osäker, vilket en kill switch vanligtvis skulle ta hand om.

Det finns också många rapporter om att My Expat Network är mottagligt för IP- och DNS-läckor.

Integritet

Mitt expatnätverk är baserat i Hong Kong, vilket är bättre än länder som USA, Kina eller Ryssland. Ändå tycker vi att detta är lite oroande. 1997 överlämnade Storbritannien kontrollen över Hong Kong till Kina, vilket innebär att den kinesiska regeringen gradvis får kontroll på territoriet.

Detta inkluderar implementering av kinesiska lagar i Hong Kong över tid, och om du vet något om kinesisk nettofrihet, du’Jag vet det “frihet” är knappast det ord du bör använda för att beskriva det. Detta betyder att VPN-baserade i Hong Kong, precis som i Kina, så småningom kommer att övervakas kraftigt av myndigheterna.

Med det sagt lagrar My Expat Network mycket lite information om din aktivitet, så det skulle inte’T brukar vara orolig.

Hastighet & Prestanda

Det första du borde veta om My Expat Network är att det var designat för expat för att strömma TV i utlandet. Det gör VPN’s imponerande hastigheter nedslående, särskilt när det finns många konkurrerande tjänster som gör att användare kan göra detsamma.

Enkelt uttryckt, medan vi testade anslutningshastigheter för vår utvärdering av My Expat Network, stod vi inför nästan smärtsamt långsamma anslutningar som bara kunde hantera YouTube-videor i 480p.

För att göra saken värre har My Expat Network bara servrar i tolv länder, som alla finns i Europa, Nordamerika och Australien.

Mitt expatnätverk spärrar inte bara videoinnehåll i standarddefinition, det blockerar bara tolv länder. Med indisk, japansk och koreansk tv som har så enorma fanbaser, saknar My Expat Network verkligen mycket.

Enkel användning & Stöd

där’s lite behov av stöd i de tidiga stadierna av att använda My Expat Network. den’är bland de snabbaste tjänsterna i sitt slag att installera och konfigurera.

Men om du behövde support finns det ett e-postsystem tillgängligt. Tjänsten gör det inte’Jag har ett alternativ för livechatsupport, vilket är olyckligt.

Det intryck vi skapade när vi undersökte för vår utvärdering av My Expat Network är att den inte är inriktad på experter utan snarare för icke-specialister..

Prissättning

Prissättningen för de olika My Expat Network-paketen är ganska komplicerad. Att välja ditt prenumeration innebär att du väljer ett land som ska blockeras - vi’Använd Storbritannien som exempel - och sedan den enhet du vill använda (PC / Mac / Router eller Tablet / Mobile).

Oavsett vilken enhet du väljer, kostar en unblockerare i Storbritannien £ 5,00 / mo för ett paket för en månad, £ 4,50 / mo under sex månader och £ 4,00 / mo under tolv månader.

Dessa paket är ungefär samma för varje valuta; 4,80 € / mo för en tolvmånaders prenumeration på europeiska servrar, 5,60 USD / mo för amerikanska servrar, och så vidare.

Men om du vill använda flera anslutningar (upp till 5), flera enheter eller avblockera flera länder måste du prenumerera på hela paketet. Detta kostar £ 8,00 / mo för en enda månad, £ 7,20 / mo för sex och £ 6,40 / mo för tolv.

Kort sagt, My Expat Network är orimligt dyrt. Du kan få en mycket bättre VPN för mindre.

Mitt expatnätverk för Netflix

Som vi nämnde tidigare är My Expat Network utformat för expats för att strömma TV. Mitt expatnätverk blockerar Netflix och andra streamingplattformar, men hastigheterna är inte stora och inte heller är platslistan.

Mitt expatnätverk för torrenting

Mitt expatnätverk nämner inte att det finns någonstans i sina servicevillkor, men det förklarar kort att intrång i upphovsrätten strider helt mot reglerna.

Är det bra för användare i Kina?

Med tanke på de oro som vi angav ovan angående Hong Kong’gradvis assimilering till kinesisk jurisdiktion, förmodligen inte.

Ändå finns det en chans att det faktiskt kommer att fungera för användare som försöker kringgå Great Firewall of China. Även om det gör det, kan användare i landet dock använda mycket mer säkerhet och integritet än My Expat Network kan erbjuda.

Apps & Extensions

Mitt expatnätverk är tillgängligt på ett relativt genomsnittligt sortiment av operativsystem: Windows, macOS, Linux, iOS och Android. Det är också tillgängligt att använda på routrar, vilket är bra för att täcka hela ditt hemnätverk i ett slag.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + = 17