Snabba VPN-granskning


Översikt

Speedify är en snabbhöjande tjänst och VPN i ett, Speedify är vad du behöver om du’letar efter en supersnabb och supersäker anslutning.

Speedify VPN är ett mobilfokuserat virtuellt privat nätverk som ökar din internethastighet. För att hålla din privata data säker använder den AES-256-GCM och ChaCha 256-bitars kryptering (som båda är väsentligen ogenomträngliga för hackare).

När vi testade vattnet för den här Speedify VPN-granskningen fann vi att anslutningen är blixtnedgång tack vare en teknik som kallas Channel Bonding. Vad den här funktionen gör är att det låter VPN dra ut allt tillgängligt ‘internet juice’ och skapa en snabbare anslutning. Speedify kombinerar olika internetkanaler, inklusive ditt mobilnät, Wi-Fi-anslutning och Ethernet-anslutning, för att skapa en snabbare och mer stabil anslutning.

Om anslutningen emellertid går förlorad oavsett kanalbindning har Speedify en Kill Switch-funktion. Detta stänger av all internettrafik och skyddar din IP-adress och annan säker information från upptäckt. Den här funktionen är avgörande eftersom din IP-adress kan samlas in inom några sekunder efter att den har avslöjats för en extern källa.

En av våra favorit saker med denna VPN är att de erbjuder en startplan så att du kan testa VPN utan att göra ett åtagande. Med Startplan får du upp till 5 GB säker data per enhet per månad gratis. Du gör inte’behöver inte ens registrera dig för ett konto.

Nästa alternativ är Individuell plan, som ger dig obegränsad dataöverföring över fem enheter för antingen $ 8,99 per månad eller $ 49,99 per år. Speedify accepterar stora kreditkort och betalkort, Amazon Pay och PayPal.

En av de största nackdelarna med Speedify är att du inte kan använda Netflix med det. Detta beror på att Netflix-innehåll är licensierat per region vilket ledde till att de hindrar användningen av proxyservrar.

Speedify tillåter strömning, men bara på vissa servrar, så vi rekommenderar att du kontrollerar om det finns’s en P2P-server nära dig innan du investerar. Speedify är registrerat i USA och har för närvarande servrar i nästan 30 länder (en anständig siffra). Tyvärr för Speed-användare, efter skärpningen av VPN-kontrollåtgärder, har Speedify inte varit tillgängligt i Kina eller Ryssland.

Om du av någon anledning behöver kontakta kundtjänstteamet på Speedify kan du göra det via e-post eller sociala medier. Knowledge Base är en annan plattform som du kan använda för att söka efter information innan du skickar e-post till supportteamet. Det finns ingen livechatt så att du kanske väntar på några dagar.

Vi har funnit att Speedify har ett mycket intuitivt och användarvänligt gränssnitt som’är likartad på alla mobila och stationära versioner. Tjänsten är tillgänglig genom användning av anpassade iOS-, Android-, Windows- och Mac-appar.

Låta’s få en mer detaljerad titt på var och en av dessa i vår Speedify VPN-granskning.

Är Speedify VPN säkert att använda?

Som vi nämnde i översikten använder Speedify VPN AES-256-GCM och ChaCha-chiffer för att säkerställa dataskydd. AES-256-GCM används i de flesta fall, medan ChaCha 256-Bit används för den prestandafördel som det ger på processorer som inte’t har hårdvaru AES-stöd (i huvudsak äldre mobila enheter).

För användare som inte är det’När det gäller sekretess är det möjligt att inaktivera kryptering och dra nytta av hastighetsförbättringen.

En nackdel med sekretessfronten är att Speedify är baserat i USA. USA, som medlem av Five Eyes intelligensallians, är känd för att ha genomfört massövervakning samt företagsövervakning.

Om du tittar på sidan Integritetspolicy (som vi gjorde för denna Speedify VPN-granskning) är det första du ser följande med stora fetstil; “TL; DR: Vi loggar INTE vad du gör eller vilka webbplatser du besöker via Speedify-tjänsten”. Eftersom ingenting är TL för oss för R, vi vet att de loggar en massa andra saker dock, så…

Snabba VPN DNS-läckskydd och dödsbrytare

Smartphone- och PC-användare kan använda den universella Speedify VPN UI-appen för att få tillgång till internet. Windows-appen användes för att erbjuda användare en funktion som kallas “Super Secure Mode,” som hittades under inställningar->Integritet.

Super Secure Mode var en kombination av Internet Kill Switch och DNS-läcksskydd. Nyare versioner av Speedify erbjuder inte längre Super Secure-läget, som istället separerades i sina separata delar (DNS-läckskydd och kill-switch). DNS-läckskyddet hjälper till att förhindra Windows från att köra DNS-förfrågningar utanför VPN-tunneln. Detta eliminerar eller åtminstone kraftigt minskar risken för att läcka DNS-frågor till din internetleverantör.

Även om DNS-läckskydd inte är tillgängligt som en funktion på Android och iOS, är detta inte’t en anledning att oroa sig för mycket. Behovet av denna funktion på Windows återspeglar de problem som OS har med DNS-läckor. Både Android och iOS har inbyggt DNS-läckskydd, men bara Windows-versionen kräver en separat funktion.

Killbrytaren finns också på smartphones: iOS-användare hittar den under Inställningar->Sekretess, medan Android-användare måste använda den ursprungliga Alltid på VPN-funktion.

Hastighet & Prestanda

Speedify VPN driver ett relativt litet nätverk med cirka 200 servrar i 28 länder. Majoriteten av dessa servrar finns i Europa och Nordamerika. På grund av detta kanske användare i Asien och Afrika inte får samma hastigheter som sina motsvarigheter i Europa och Nordamerika.

När du använder VPN kan användare välja vilken server de vill ansluta till baserat på staden eller landet, eller alternativt kan du be den att välja den snabbaste servern som finns tillgänglig. Som nämnts ovan finns det också alternativ för servrar som tillåter P2P-överföringar.

För vår Speedify VPN-granskning använde vi en iPhone 6 för att köra hastighetstester och se skillnaden mellan bara en Wi-Fi-anslutning kontra en kombinerad 4G- och Wi-Fi-anslutning. Efter en serie tester fann vi att den kombinerade hastigheten var 70% högre än Wi-Fi-hastigheten.

Speedify’s kanalbindningsfunktion är bra för många användningsområden, inte minst som online-spel. Det ökar inte bara anslutningshastigheten utan hjälper också att göra anslutningen mer stabil genom att bekämpa paketförlust.

Nätverksbyte

En av de mest irriterande sakerna när du’om du använder ditt Wi-Fi-nätverk, är det när det plötsligt tappar och avbryter musiken eller videon du tidigare haft. Detta inträffar när du flyttar till ett område där Wi-Fi-signalen är svag. När detta inträffar tar det några sekunder för din mobildata att slå in, varför det slutar bli ett avbrott.

Att arbeta med den här Speedify VPN-granskningen tyckte att det är mycket enkelt att växla mellan servrar. Inte bara det, utan du kan göra det utan att tappa din anslutning. Det där’s på grund av en funktion som heter “Failover-skydd” - det håller dig ansluten till internet via ditt mobildatanätverk tills Wi-Fi-nätverket blir tillgängligt.

Serveranslutningar

Det finns tillfällen då en användare vill ansluta till servrar på en viss plats eller land. Appen är konfigurerad för att ansluta till den närmaste geografiska servern eftersom det ger den snabbaste anslutningen. Naturligtvis är ett av orsakerna till att ha ett VPN i första hand åtkomst till regionlåst innehåll som kräver anslutning till en server i nämnda region.

Ändra din server kunde inte’t vara enklare. När du öppnar VPN’s gränssnitt, oavsett om du’åter på mobil eller skrivbord, leta efter panelen som säger “Ansluten” och visar serverns placering. Klicka var som helst i panelen och du’Jag kommer till en rullgardinsmeny. När du bläddrar nedåt’Jag får möjlighet att ansluta till den snabbaste servern, en torrentvänlig server eller att välja efter land och stad.

Hur man laddar ner & installera Speedify VPN

Det kan inte bli enklare att ladda ner och installera detta VPN. Vi har gått igenom processen för denna Speedify VPN-granskning; allt du behöver göra är att:

 • Besök deras nedladdningssida
 • Välj ditt operativsystem
 • Starta appen och följ instruktionerna för att konfigurera den

Speedify’s webbplats är bra eftersom det’är organiserade med både nybörjare och erfarna tekniska proffs i åtanke. När du laddar deras startsida, du’presenteras med en snabb översikt över produkten och två stora knappar med alternativen för endera “Ladda ner” eller “Läs mer”.

Speedify är enkelt att ladda ner och installera även för användare som är nya i VPN: er. Vidare, med en gratis 5 GB Startplan, kommer låga nivåer aldrig att behöva gå djupare in i plattformen om de inte’t vill.

Hur man använder Speedify VPN

Som vi’Vi har just sagt att det är mycket enkelt att komma igång med detta VPN. Återigen, eftersom appen erbjuder en rekommenderad server, gör du inte’t behöver tekniska färdigheter för att ställa in det. Å andra sidan, om du vet att du vill ladda ner torrenter eller få tillgång till regionblockerat innehåll kan du leka med det och testa hastigheten på några olika servrar.

När du’har gjort det här, du’är klar för din första 5 GB per månad. Du kan övervaka denna användning när som helst genom att klicka på högerpilen på hastighetspanelen. Detta leder dig till en delad panel där du’Jag hittar din dagliga och månatliga användning av appen.

För tyngre användare, du’Jag vill uppgradera till det obegränsade datapaketet så du måste investera i den personliga planen. För att göra det, du’Du måste skapa ett konto och välja om du vill betala varje månad eller årligen.

Apps & Extensions

Vi har tillflyktsort’Jag testade all mjukvara för den här Speedify VPN-granskningen, men den har en ganska omfattande uppsättning applikationer och tillägg. Det finns appar tillgängliga för iOS och Android i deras respektive butiker. Dessutom kan du ladda ner den till din Windows- eller Mac-dator. Tyvärr stöder Speedify inte Linux, och det fungerar inte heller med din router.

Systemkrav för Speedify VPN:

 • Windows 7+
 • MacOS 10.10+
 • iOS 9.0+
 • Android 4.4 Kitkat+

Tillsammans med dessa appar kan du också använda Speedify med både Kodi och Amazon Fire TV (Fire Stick). Men det är för närvarande inte tillgängligt på smarta TV-apparater eller spelkonsoler.

Trots att installationen på Amazon Fire TV inte är så enkel som att installera VPN på din telefon eller dator, erbjuder Speedify Customer Service Knowledge Base en artikel som ger steg-för-steg-instruktioner.

I själva verket är hela Speedify Knowledge Base väl anpassat. Artiklarna är en blandning av uppdateringar om programvaran, svar på vanliga frågor och nyheter om branschen.

Snabba VPN för Netflix

Vi har mest dåliga nyheter när det gäller användning av Speedify och Netflix. Enligt Speedify’s webbplats, Netflix gör det inte’t låter dig strömma filmer när du är ansluten via VPN.

Det tillåter dig dock att se innehållet baserat på det område som VPN: n har ställts in på. För denna Speedify VPN-granskning kunde vi se vad’är tillgängliga på USA: s Netflix men när vi försökte spela vår favoritavsnitt av Parks & Rekreation, det gav oss så frustrerande “Du verkar använda en proxy” felmeddelande.

Snabba VPN för Torrenting

Å andra sidan, om du’är någon som gillar att torrent och ladda ner filmer och TV-program, då du’Jag ska ha tur med Speedify. Av juridiska skäl är torrenting och annan P2P endast tillgänglig på vissa servrar.

För att ställa in VPN för torrenting, ändra servern från “Snabbaste servern” till “Torrentvänlig server” och du’är bra att gå. Om du’använder du det här alternativet, du’Jag vill definitivt uppgradera till det obegränsade betalda medlemskapet.

Är det bra för användare i Kina?

Tyvärr är VPN svårt att använda i Kina. Under 2017 utfärdade båda Kina ett förbud mot de flesta privata VPN-programvaror. Som ett resultat kommer det att vara svårt att få appen och den’s osannolikt att vara mycket pålitlig. Det finns många bra alternativ för användare i begränsade länder, men Speedify VPN är helt enkelt inte en av dem.

Stöd

Speedify VPN erbjuder några olika alternativ att vända sig till när det gäller kundsupport. För det första kommer användarna att vilja granska Speedify Knowledge Base som erbjuder en omfattande lista över artiklar som besvarar de vanligaste frågorna.

Vi fann att Knowledge Base är lätt att navigera - där’s en sökfält och föreslagna artiklar för att hjälpa dig hitta svaret på din fråga.

Om du emellertid har ett mer komplext eller unikt problem, du’Jag måste kontakta dem via e-post (med kontaktformuläret på deras webbplats). Med tanke på att många andra VPN erbjuder ett live-chat-kundservicealternativ, så var vi det’t för imponerad för att få en autosvar med sin kontortid.

Vår erfarenhet av att skriva denna Speedify VPN-granskning har varit att responstiden på dessa e-postmeddelanden verkar bero på förfrågan, med enkla frågor besvarade inom en timme (naturligtvis under öppettider) och mer komplicerade frågor som förblir obesvarade under en dag eller två. Vi hoppas se Speedify lägga till en livechattfunktion när deras användarbas fortsätter att expandera.

Prissättning

Speedify har hållit saker enkelt med tre medlemsnivåer, som alla inkluderar de standardalternativ vi’har behandlats i denna artikel. Det finns två personliga planer för medlemskap och ett alternativ för företagsmedlemskap.

Startplan - Gratis

 • Begränsad till 5 GB per månad
 • Max 1 enhet

Individuell plan - $ 8,99 / månad eller $ 49,99 / år

 • Obegränsad data
 • Max 5 enheter

Familjeplan - $ 14,95 / månad eller $ 74,95 / år för 5 användare

 • Admin-instrumentpanelen
 • Obegränsad data

Teamplan - $ 8,99 / månad eller $ 49,99 / år per användare

 • Betala per användare
 • Obegränsad data
 • Ytterligare företagsfunktioner inklusive centraliserad kontohantering, Team Management API och URL API för mobilappar
 • Dedikerat Team Server-alternativ för $ 120 / månad eller $ 900 / år

Alla betalade planer har en 30-dagars återbetalningsgaranti. Vi’Jag ska erkänna att jag inte har provat det för denna Speedify VPN-granskning, men ordet på gatan är att det inte finns några problem.

Slutsats av vår Speedify VPN-granskning

Våra största klagomål mot Speedify är att det’är registrerade i USA och att det inte gör det’t erbjuder support för Netflix. Från säkerhetssynpunkt, ChaCha 256-bitars och AES-256-kryptering, dödsbrytaren och DNS-läckskydd (på Windows och Mac) säkerställer att din information förblir säker.

Speedify’s kanalbindningsteknologi är en unik funktion som skiljer den från konkurrensen. Det faktum att deras gratistjänst har ökats från en mäktig 1 GB till 5 GB betyder att den’är ett utmärkt val för lätta VPN-användare, och till mindre än USD $ 5 (på en årlig plan), det’Det är också mycket prisvärt för tunga användare.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4