UltraVPN granskning

VPN: s värld är full av leverantörer med liknande specifikationer på ytan, men stora skillnader när du tittar under huven. Så var skyddar nätverket’s UltraVPN-stativ i VPN-världen?


Mot bakgrund av saker pratar USA-baserade UltraVPN ett bra spel, med en snygg webbplats, bra kryptering, en “ingen loggning” policy och ett världsomspännande servernätverk. Lägg till P2P-kompatibilitet, uppmärksam kundsupport, en 30-dagars återbetalningsgaranti och en app som även VPN-användare på entry level kommer att hitta enkla att använda, och de tidiga tecknen är bra.

Men som alla veteran VPN-användare kommer att acceptera, det’är viktigt att se djupare, och det’exakt vad den här UltraVPN-granskningen gör. Varje VPN har sina brister, och UltraVPN är inget undantag. Så låt’har en närmare inspektion och upptäck om det kan vara säkerhets- och integritetslösningen du’har längtat efter.

Säkerhet och integritet

UltraVPN har följande säkerhetsfunktioner:

 • 256-bitars AES-kryptering, som är militärklass och bör visa sig vara olämplig för angripare
 • En säker brandväggsfunktion för att skapa en extra barriär mellan lokala nätverk och den bredare webben
 • OpenVPN som sitt tunnelprotokoll för alla andra plattformar än iOS och IKEv2 på iOS (liksom andra plattformar): båda är säkra alternativ
 • Killbrytare ingår för att stänga av all trafik om din VPN-anslutning misslyckas.
 • Aktivt DNS-läckskydd säkerställer att din identitet maskeras hela tiden och hålls hemlig även från din internetleverantör

Allt detta är uppmuntrande. UltraVPN tillhandahåller en bra grundläggande uppsättning säkerhets- och sekretessverktyg. Det kommer att ändra din IP-adress och kryptera dina data från det ögonblick som de lämnar din enhet.

där’ingen Stealth VPN-inställning gör dock UltraVPN mindre pålitlig i länder som Kina. Ett stealth-läge hjälper också att dölja det faktum att du använder en VPN och lägger till en annan dimension i sekretessinställningarna.

Det finns det’t verkligen några bonusfunktioner antingen, till exempel Tor via VPN eller multihop. Medan detta inte gör’t gör UltraVPN dåligt för säkerheten på något sätt, det gör tjänsten svagare än vissa av de andra.

Har UltraVPN loggar?

Platsen att börja här är UltraVPN Privacy Policy, och direkt från kick-off finns det några problem. Till exempel anger policyn att VPN’moderbolaget Network Protect samlar in användare’ “namn, e-postadress och telefonnummer” när du skapar konton. Vissa VPN: er kräver ingen av den informationen. De flesta kräver bara e-postmeddelandet. Inte många ber om alla dessa identifierare, och det’är en röd flagga för integritet.

Ännu mer problematiskt är det faktum att sekretesspolicy-dokumentet säger nästan ingenting om data som samlas in via VPN själv, snarare än via webbplatsen. Detta är en enorm fråga för alla som bryr sig om deras integritet.

Network Protect är ett USA-baserat företag som i sig är något av en fråga. USA är inte en sekretessvänlig jurisdiktion. Om du’UltraVPN är intresserad av att hålla dina strömnings- eller surfvanor privata och borta från FBI eller upphovsrättsorgan, är en leverantör att undvika.

Så don’t luras av UltraVPN’s marknadsföringsmaterial.

Hastighet och prestanda

Vissa användare kommer att kunna förlåta ett VPN om det ger snabba varma hastigheter. UltraVPN säger att det fungerar med noll bandbreddskåpor, vilket är uppmuntrande och lite optimistiskt “ingen hastighetsförlust” politik. Naturligtvis är detta fullständigt nonsens - det är inte möjligt för VPN att inte minska din anslutningshastighet.

Hur mäter VPN sig i hastighetstester? När vi satte UltraVPN genom dess steg, hittade vi en rad resultat, i överensstämmelse med vårt avstånd från servrarna. Sammantaget skulle vi överväga hastigheterna för UltraVPN definitivt genomsnitt.

Server täckning

UltraVPN erbjuder servrar på 14 platser över hela världen och totalt över 100+ “Super snabb” servrar. Det där’är ett litet nätverk jämfört med industrigiganter som NordVPN eller ExpressVPN, som har tusentals servrar.

UltraVPN har 57 servrar i Nordamerika, 20 i Europa, 17, i Asien, 9 i Afrika, 13 i Sydamerika och 7 i Oceanien, så fokus ligger på USA och Västeuropa. Trots det finns det några praktiska serverplatser som Grekland, Sydafrika och Indonesien som du vann’t hittar alltid i andra nätverk.

Användarvänlighet och multiplatformsstöd

UltraVPN använder en VPN-klient för separata enheter, och du kan ladda ner appen för följande plattformar:

 • Windows (XP och senare)
 • Mac (Mountain Lion 10.8 och senare)
 • Android (KitKat 4.4 och senare)
 • iOS (8.0 och senare)
 • Fire TV (andra generationen och senare)

Som du kan se kan du ladda ner VPN för en anständig spridning av enheter, och klienter är bakåtkompatibla med vissa ganska föråldrade operativsystem. Det där’s något som XP eller äldre MacOS-användare kommer att uppskatta som det’är inte rutin med moderna VPN: er.

Tillägget av en Fire TV-app är också bra att se, vilket ger säkerhet och möjligheten att avblockera innehåll för användare av Amazon’s strömningsenheter.

När du avfyrar skrivbordet eller mobilappen, du’Jag får en standardkarta som visar serverplatser. Du kan växla om Kill Switch är aktiverad och appen visar tydligt vilka P2P-specialservrar som är tillgängliga.

När du ansluter, du’Jag får se en hastighetsläsning direkt, vilket gör det enkelt att söka efter bästa prestanda.

Det finns några snygga extra, också. Till exempel kan användare också välja att ladda ner ett separat webbläsertillägg som fokuserar enbart på Netflix-användare. Men konfigurationsalternativen är relativt grundläggande, och där’är ingen Linux-klient - en nedslående försummelse för allvarliga säkerhetsfans.

Avblockering av Netflix och andra streamingplattformar

Att arbeta kring geo-blockering har nu blivit en av de främsta anledningarna till att installera ett VPN, så det’är ett viktigt område för alla UltraVPN-granskningar. Och det’s ett område där leverantören presterar relativt bra.

Vi laddade upp appen och anslöt till en amerikansk East-server och vi kunde komma åt Netflix utan uppenbara problem.

Detsamma gäller för åtkomst till Netflix-innehåll utanför USA. Faktum är att UltraVPN har gått utöver andra leverantörer här och lagt till en funktion som heter “Ultra Fix”, som tilldelar användare till den bästa Netflix-servern för visning av USA-innehåll. Om du tänker resa globalt, bör detta innebära att du kan hålla kontakten med dina favoritprogram hemma.

den’det är ingen överraskning att upptäcka att UltraVPN fungerar lika bra när man arbetar runt de blockeringssystem som införts av streamingplattformar som Hulu och Amazon Fire. Koppla VPN’s Amazon Fire / Firestick-klient med ett Prime-konto är ett bra sätt att maximera dina visningsalternativ.

P2P och torrenting

På vissa sätt är P2P ett område där UltraVPN presterar ganska bra.

För en sak är säkerhetsfunktionerna fantastiska, och vi kunde inte’t upptäcka eventuella IP-läckor (medan Kill Switch ger extra skydd).

UltraVPN tillhandahåller också en portfölj av P2P-servrar som är dedikerade till torrenting. Med tanke på de anständiga hastigheterna för många servrar i UltraVPN-nätverket bör det vara möjligt att hitta en snabb P2P-anslutning. Dessutom finns det inga gränser för nedladdning, oavsett hur många TV-program eller filmer du torrent - något som’är inte en given med ens de bästa VPN: erna.

Men som nämnts är UltraVPN inte en mycket integritetsvänlig tjänst. De är amerikanska-baserade, med omfattande informationsdelningsåtgärder ingår i dess sekretesspolicy. Torrenters måste känna sig säkra mot laglig snooping, tyvärr, användare av UltraVPN kan bara’Det känns som att deras nedladdningar är isolerade från extern övervakning, så vi kan’t rekommenderar det som ett praktiskt verktyg för P2P-nedladdningsfläktar.

Online-censur i Kina och på andra håll

De allra bästa globala VPN: erna fungerar i världen’s mest repressiva länder lika bra som de gör i USA eller Europa, vilket erbjuder ett kraftfullt sätt för individer att besegra övervaknings- och kontrollsystem som den berömda Great Firewall. Så hur tjänar UltraVPN användare i despotiska regimer?

Tyvärr gör inte UltraVPN det’t arbetar i folket’Kina eller Hong Kong, och finns kvar på listan över blockerade VPN: er. den’är ett praktiskt antiövervakningsverktyg i länder som Sydafrika, Brasilien eller Indonesien, men kan’man kan inte lita på i Kina eller Saudiarabien. Å andra sidan har det några få ryska servrar, och användare där rapporterar utmärkta prestanda - något som skiljer det från många andra USA-baserade leverantörer.

Kundsupport

Även de mest snygga programmerade, snabbaste och mer pålitliga VPN: erna utvecklar ibland brister eller servicestörningar, och dessa problem innebär att ett effektivt kundsupportsystem är absolut nödvändigt. Tyvärr är detta ett område där VPN: er varierar mycket, även till samma prispunkt.

UltraVPN erbjuder följande supportalternativ för användare att prova:

 • En omfattande kunskapsbas med sökbara vanliga frågor och artiklar om avgörande ämnen.
 • E-postkontaktformulär via Knowledge Base som gör det möjligt för användare att kontakta VPN direkt.
 • En direkt telefonstödslinje (för amerikanska användare): (001) 833 262 8846
 • Live support via onlinechatt (igen via Knowledge Base längst ner på skärmen)

Vad’saknas här? Överraskande lite. där’är inget UltraVPN kundforum, vilket är lite nedslående. Men med telefon-, livechatt-, e-post- och FAQ-support tillgängliga bör kunderna kunna hitta svar på de flesta frågor.

Svarstiderna är anständiga, om inte fantastisk, men den faktiska kvaliteten på det tillhandahållna stödet är stark. UltraVPN verkar ha bemannat deras supportteam väl, med personliga och välinformerade expertis.

På den negativa sidan är Knowledge Base en stor resurs i teorin, men de faktiska innehållskategorierna kan göra med fler poster. Några vanliga sökningar (t.ex. “WebRTC” eller “Kina”) komma upp tomma när de ska täckas i någon form. Förhoppningsvis det’är ett problem som utvecklarna enkelt kan avhjälpa.

Prissättning

UltraVPN erbjuder en mängd olika prisalternativ för kunder att tänka på:

 • 1 månad - vanligtvis prissatt till $ 9,99, men regelbundet rabatterat till $ 7,99
 • 6 månader - vanligtvis prissatt till $ 9,99 per månad, men rabatteras regelbundet till $ 5,99 per månad
 • 1 år - vanligtvis prissatt till $ 7,50 per månad, men ofta rabatt till $ 3,75 per månad

Utöver de rabatter som anges ovan planerar UltraVPN regelbundet 60% besparingar på alla sina paket, så se upp för dessa erbjudanden. Medan det nominella priset är’Det konkurrenskraftiga, med de olika rabatter som tillämpas, kommer UltraVPN nära leverantörer som NordVPN i värdepapper.

UltraVPN erbjuder inte en gratis provversion. Istället fungerar det en “prislöfte”, vilket garanterar att ge kunderna en full återbetalning inom 30 dagar från början av sina prenumerationer. den’s a “inga frågor ställda” pengarna-tillbaka-garanti, så du inte’t behöver tillhandahålla bevis på tekniska problem eller brist på prestanda. Använd bara ditt konto för att behandla återbetalningen, och det bör inte vara svårigheter.

När användare kommer att betala inkluderar betalningsmetoderna Visa, Mastercard, Discover, PayPal och American Express. Det där’Det är bekvämt för vardagliga användare, men frånvaron av kryptovalutautbetalningar (eller någon typ av digital plånbok bortsett från PayPal) är en stor svaghet. Det betyder att användare måste ange sin adress, namn och kreditkortsinformation - anförtro dem till deras VPN’s skydd. Med tanke på loggningsproblemen vi’Vi har redan pratat om det, det kan vara en risk säkerhetsmedvetna köpare’t villig att ta.

Sammantaget erbjuder UltraVPN anständigt värde för pengarna. Priser kan slås av tjänster med ett liknande rykte, men återbetalningsgarantin kan göra det svårare för människor som är arenor’t säker på om det’s VPN för dem. Men om du vill göra säkra betalningar, gå någon annanstans.

Slutsats

Det finns många VPN-er som kämpar för att höja huvudet ovanför vattnet, erbjuder standardfunktioner och visar tillräckligt med svagheter för att få dem ur strid. UltraVPN är en leverantör över genomsnittet, men den faller definitivt in i den kategorin. Hastigheter, kryptering, läcksskydd, priser och Netflix-blockering är solida. Klienten är välgjord och VPN tillhandahåller många plattformar. Men loggningsproblem, ett litet serversamhälle och betalningssäkerhetsproblem gör allt detta till en andra rangordnad VPN som säkerhetsbaserade köpare bör undvika.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − = 88