Yoga VPN Review

Så mycket som vi’Jag vill börja vår Yoga VPN-recension på en ljusare anmärkning, det enkla faktumet att det’s gratis skickar en kyla ner våra ryggar.


De flesta är medvetna om att de behöver ett VPN för att hålla sin information säker, men långsiktiga prenumerationer kan vara dyra. Som med allt gratis gör detta Yoga VPN till en spännande möjlighet. Den har dock ingen webbplats och informationen i App Store / Google Play Store är mycket oklar.

Som ett resultat finns det mycket saknad information om Yoga VPN-säkerhetsprotokoll och krypteringsprogramvara. Även om vi kan testa VPN för dess hastighet och manuellt kontrollera vilka appar den är tillgänglig för, finns det vissa saker vi är’Jag vill inte, och det’är dålig praxis att utelämna sådan information på förhand.

Ändå körde vi gamut och gav Yoga VPN en rättvis rättegång. Vi kontrollerade det för allt som en användare skulle kunna vinna på det: ta bort blockering av Netflix, torrenting och hur lyhörd deras supportteam var. Läs vidare om du vill veta mer om Yoga VPN.

Är Yoga VPN säkert att använda?

Delvis på grund av det faktum att Yoga VPN inte har en egen webbplats som kan ha innehållande ett FAQ-avsnitt, det finns otillräcklig information tillgänglig om de tekniska aspekterna av denna VPN.

Som sådan kan vi inte säga med säkerhet vilken krypteringsciffer som används av Yoga VPN. Vi’Jag hoppas att den stöder industristandarden AES-256-bitars kryptering, men utan någon form av bekräftelse i frågan kan vi helt enkelt inte säga säkert.

På samma sätt avslöjar företaget bakom Yoga VPN ingen information om de protokoll som stöds av tjänsten. Detta är en annan stor brist eftersom det utan att veta något om tekniken bakom det’är helt enkelt omöjligt att bedöma dess kapacitet för att säkra dina personuppgifter.

Slutligen gör Yoga VPN inga anspråk på att ha en kill-switch som skyddar dina data i händelse av att din anslutning tappas.

Varje VPN använder ett krypteringsciffer, och varje VPN måste stödja ett eller flera protokoll, men de som inte’t reklam för en kill switch generellt sett’t har en alls. Detta är nästan säkert fallet för Yoga VPN.

Integritet

Yoga VPN är registrerat i Hong Kong. Detta kan vara något av en besvikelse eftersom Hong Kong är under växande kontroll från folket’Kina - en av världen’s mest repressiva länder för nettofrihet.

Det är värre än att det bara samlar in all information den gillar. Alla dina loggar och lokala filer loggas av VPN, och det anger till och med öppet att det’ll lämna gärna all denna information.

Det faktum att den här tjänsten påstår att upprätthålla din integritetsskydd är därför yttersta.

Hastighet & prestanda

En av de enda informationen som Yoga VPN avslöjar är dess serverflotta, som den säger omfattar antingen 10 länder eller 30 länder och innehåller antingen 500 enskilda proxyer eller över 1 000 individuella proxyer.

Som ni ser är denna information till liten nytta för någon, särskilt med tanke på att dessa produktspecifikationer publicerades ungefär samtidigt.

Vi don’t tror särskilt på båda figurerna, vilket ger oss snabbhet. Helt enkelt, yoga’s hastigheter är oacceptabla i en modern VPN-tjänst.

Enkel användning & Stöd

Som vi nämnde tidigare har tjänsten inte en egen webbplats. Det innebär att det inte har sin egen FAQ-sektion eller kunskapsbas och att den inte heller har en livechattfunktion.

Utvecklarna tillhandahåller en e-postadress att kontakta om ett problem uppstår. För att vara brutalt ärlig, använde vi denna e-posttjänst för att fråga dem vilken krypteringsciffer Yoga VPN använder, och vi’jag har ännu inte hört något från dem. Gör det som du vill.

Yoga VPN för Netflix

Trots Yoga VPN’s katastrofala nedladdningshastigheter (som vi testade på YouTube), det lyckades faktiskt kringgå geo-restriktioner på amerikanska Netflix och BBC iPlayer.

Samtidigt som vi testade sina verkliga kapaciteter för vår Yoga VPN-granskning, fann vi att tjänsten strömmade innehåll till en ganska bra standard. Detta är ganska förvånande med tanke på hastighetstesterna.

Yoga VPN för torrenting

Inte många torrent på sina mobila enheter, men det’det är en fråga som är värd att kort täcka ändå. Svaret är nej, Yoga VPN stöder inte torrent eller P2P-anslutningar i det minsta.

Är det bra för användare i Kina?

Absolut inte. Yoga VPN är baserat där och det delar loggar utan hänsyn till sekretess. Att försöka förbigå Kinas stora brandvägg med en VPN-registrering till ett kinesiskt territorium är en katastrofal idé.

Appar och tillägg

När det gäller dess tillgänglighet når Yoga VPN nästan det absoluta minimum (för en gångs gång). Det är tillgängligt på iOS och Android utan extra stöd för stationära enheter eller Windows Phone.

Delvis för att det’Yoga är endast en mobil VPN och erbjuder inget stöd för routrar, vilket innebär att den inte kan kringgå geo-begränsningar på Amazon Firestick och andra sådana TV-enheter. Det betyder också att du inte kan använda Yoga VPN för Kodi.

Du kanske vill kolla in dessa guider:

Bästa VPN för Amazon Fire Stick

Bästa VPN för Kodi

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 88 = 93