ZoogVPN Review

ZoogVPN är snabbt och säkert med torrenting aktiverat och kan vara ett bra val för nybörjare och resenärer. Började 2013, det’s växer ständigt för att möta användare’ strömning och strömning av behov och översyn av säkerhetshot och begränsningar online. Denna ZoogVPN-granskning kommer att kasta mer ljus på vad de erbjuder förutom god säkerhet, integritet och appar för flera plattformar.


Är ZoogVPN säkert att använda?

ZoogVPN har följande säkerhetsfunktioner:

 • AES 256-bitars chiffer
 • OpenVPN-, IKEv2 / L2TP- och PPTP-protokoll
 • Dödsbrytaren

Även om det inte finns’t många säkerhetsfunktioner, ZoogVPN täcker grunderna ganska bra. Om du vill ha grundläggande skydd - borde det räcka. Om du behöver något extra, till exempel multi-hop, ett stealth-protokoll eller split tunneling, du’Jag måste titta någon annanstans.

Vi körde några tester för att se om det fanns läckor, och lyckligtvis fanns det inga DNS / IP-läckor helst. För en primär säkerhetsnivå fungerade ZoogVPN-tunneln i ZoogVPN som förväntat.

Den fria planen erbjuder endast OpenVPN-protokoll som är krypterade via en svagare 128-bitars chiffer.

Har ZoogVPN loggar?

ZoogVPN gör inte’t logga in specifika användaraktiviteter. Detta gällde efter att de bytte plats från Isle of Man till Grekland där sekretesslagarna är mer avslappnade, men det lagrar e-postadresserna som användaren har tillhandahållit och även bandbreddanvändningen. Sammantaget vi’d säger det ZoogVPN gör en del loggning men inte för mycket för att orsaka oro.

Hastighet och prestanda

Med ett litet nätverk som täcker 27 länder ger det obegränsad bandbredd för de betalda abonnenterna. Prestandan är anständig om än omöjlig att märka - verkligen tillräckligt för strömmande eller strömmande om det finns’s en VPN-server nära din plats.

den’Det är viktigt att notera att prestanda kan variera baserat på olika faktorer. Därför rekommenderar vi att prova ZoogVPN och se hur det fungerar med din anslutning.

Användarvänlighet och stöd för flera plattformar

Det finns ZoogVPN-klientappar för dessa plattformar:

 • Windows
 • Mac OS
 • Android
 • iOS
 • Chromebook
 • Amazon FireTV
 • Android TV
 • Björnbär
 • Linux

ZoogVPN erbjuder också konfigurationshandledning för DD-WRT-, tomat- och Mikrotik-routrar.

Android- och Windows-apparna kör OpenVPN som standard, medan Mac- och iOS-apparna kör IKEv2 som standard. Det är dock möjligt att manuellt konfigurera andra protokoll som L2TP och PPTP.

Att installera ZoogVPN-applikationen är mycket enkelt. Allt du behöver göra är att ladda ner installationsprogrammet och starta det. När den har installerats öppnas den automatiskt och ber dig att ange dina ZoogVPN-referenser. Klientgränssnittet är mycket enkelt och okomplicerat.

Du kan bara klicka “Ansluta” för att automatiskt välja en lämplig server, eller du kan klicka på pilen längst ner i applikationen för att se listan över tillgängliga servrar för manuellt att välja en server.

Alternativmenyn och gränssnittet ställs in annorlunda jämfört med andra VPN: er. Det är uppfriskande enkelt och okomplicerat och erbjuder ett modernt gränssnitt. Det finns applikationer för en rad enheter som är mycket enkla att navigera och kräver helt enkelt att du klickar på den enhet du vill komma igång.

Avblockering av Netflix och andra streamingplattformar

ZoogVPN är bra för innehållsströmmar som vill antingen granska geografiska begränsningar på en webbplats eller åtminstone komma åt innehåll som vanligtvis inte är tillgängligt via proxyservrar. ZoogVPN’Målet är att säkerställa att kunder säkert och privat kan komma åt webbplatser som Netflix, Hulu eller Xfinity. Även om dessa webbplatser vanligtvis ändrar sina säkerhetsåtgärder, blockerar ZoogVPN fortfarande Netflix och andra streamingwebbplatser.

Baserat på hastighets- och prestandatesterna har ZoogVPN visat sig vara det tillräckligt bra för Netflix användare. På vissa servrar, speciellt Chicago, blockerade ZoogVPN Netflix och säkerställde att din IP-adress var säker. Förhoppningsvis de’Jag lägger till några servrar till som kan kringgå Netflix’s geo-restriktioner.

Förutom Netflix kan ZoogVPN användas för att avblockera webbplatser som ITV-nav, Amazon, Hulu och BBC iPlayer. Det senare är tillgängligt med strömningsservrar i Storbritannien, som är markerade med en uppspelningsikon.

P2P och torrenting

Torrenting är tillgängligt med ZoogVPN, men det verkar bero på vilken server du använder. För att ta reda på vilka som fungerar har ZoogVPN en liten P2P-ikon bredvid servern som kommer att stödja torrenter. Men den totala hastigheten för ZoogVPn är låg och som sådan är den isn’t rekommenderas för torrentanvändare.

Istället erbjuder vi att välja ett av de bästa VPN: erna för P2P.

Online-censur i Kina och på andra håll

ZoogVPN själv påstår sig arbeta för användare i Kina eller någon mycket begränsad region inklusive Ryssland och Förenade Arabemiraten. Denna tjänst erbjuder skuggning funktion för att ge åtkomst i Kina och andra kraftigt censurerade länder.

Detta gör ZoogVPN till ett ganska bra val för användare som lever under censuriska regimer.

Kundsupport

Under supportavsnittet på ZoogVPN-webbplatsen hittar du en:

 • 24/7 livechatt
 • VPN-installationsguiden
 • Vanliga frågor
 • Resurser
 • E-poststöd

Det nyligen tillagda 24/7 livechattalternativet är lätt tillgängligt på alla sidor du navigerar till. Det är snabbt och vänligt och ger totalt sett ett mycket professionellt intryck.

Prissättning

ZoogVPN erbjuder en gratis plan som är begränsad till 2 GB dataöverföring per månad och tillgång till endast tre servrar men är bra för små surfbehov.

För de betalda planerna finns det bara en grundplan, uppdelad i tre olika prenumerationspriser:

 • $ 8,99 för en månad
 • 3,33 $ per månad under sex månader
 • $ 1,25 per månad under två år

Med de betalda prenumerationerna inkluderar de fem samtidiga anslutningar, och erbjuder en garanterad 7-dagars pengarna-tillbaka.

ZoogVPN accepterar olika typer av betalningsmetoder som kredit- / betalkort, JCB, Paymentwall, PayPal, UnionPay och Bitcoin.

Slutsats

Detta är en billig och lättanvänd VPN för nybörjare och de som reser mycket tack vare dess enkla installationsfunktion. Det kan avblockera Netflix USA, tillsammans med andra geo-blockerade tjänster. där’är också en gratis plan, vilket gör detta verktyg mycket bekvämt att prova innan du köper.

Totalt sett trots bristen på avancerade funktioner, vi kan rekommendera ZoogVPN för ett antal användningsområden - från grundläggande surfskydd till geo-avblockering.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 64 = 71