Harga VyprVPN

Perkhidmatan VPN menjadi lebih dan lebih menonjol, semakin banyak orang menyadari risiko privasi yang mereka hadapi dalam talian. Terdapat pelbagai pilihan yang tersedia, dengan yang baru muncul setiap hari. Dengan begitu banyak pilihan yang tersedia, ia boleh menjadi mudah ditangkap dalam semua versi percuma dan langganan berbayar yang tersedia.


VyprVPN adalah perkhidmatan VPN Switzerland yang dibawa kepada kami oleh syarikat yang dikenali sebagai Golden Frog. VyprVPN menyediakan penyulitan yang selamat ke atas pelbagai protokol, dan menawarkan protokol premium dan perkhidmatan awan untuk ahli berbayar.

Walaupun ramai pakar bersetuju bahawa perkhidmatan VPN berbayar adalah lebih baik daripada yang percuma, jumlah variasi antara semua pelan berbayar yang ditawarkan oleh syarikat VPN nama besar boleh mengejutkan. Jadi untuk VyprVPN, kami’akan melakukan pecahan mendalam harga VyprVPN untuk pelan yang berbeza, dan perbandingan semua ciri untuk perkhidmatan yang berbeza.

Kami’anda akan mula dengan terperinci mengenai VyprVPN secara umum, bercakap tentang keselamatan dan spesifikasi undang-undang, serta apa-apa perkara lain yang kami rasa anda patut tahu. Kemudian kami’akan melakukan pecahan harga harga VyprVPN, dan melihat bagaimana mereka membandingkan skala dan fungsi kepada pesaing mereka dalam industri.

Jadi, untuk memulakan kami, mari’s melihat beberapa butiran mengenai VyprVPN.

Apa itu VyprVPN?

Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, VyprVPN adalah penyelesaian privasi dalam talian yang ditawarkan oleh sebuah syarikat Switzerland yang dikenali sebagai Golden Frog. Syarikat itu menawarkan beberapa perkhidmatan yang berkaitan dengan privasi, memberi tumpuan di sekitar platform VyprVPN. Syarikat itu digunakan untuk mempunyai dasar pembalakan yang minimum, yang serius menghalang popularitinya di kalangan pakar privasi yang serius.

Walau bagaimanapun, semua ini telah berubah, kerana syarikat itu telah berpindah ke dasar tanpa pembalakan 100%. Mereka kini tidak menyimpan sebarang log pada pengguna mereka, dan piawaian privasi mereka kini diaudit secara bebas dengan laporan yang tersedia secara terbuka untuk sesiapa sahaja yang mungkin bimbang tentang pembalakan VyprVPN mereka.

Terdapat beberapa butiran yang lebih penting yang perlu anda ketahui mengenai perkhidmatan ini sebelum kita bergerak. Pertama sekali, pelanggan menggunakan penyulitan bit AES-256 berbanding protokol OpenVPN, yang dianggap gabungan yang sangat selamat, dan sepatutnya sesuai untuk apa sahaja yang anda perlukan. Mereka juga menawarkan pelbagai protokol lain, termasuk protokol Kepopularan proprietari mereka untuk ahli premium.

Ciri-ciri ini adalah sama di semua mata harga VyprVPN, yang bagus, kerana ia bermakna anda menang’t korban keselamatan sekiranya anda mahu pergi dengan pelan standard.

Terdapat juga suis bunuh berfungsi untuk membunuh sambungan anda dalam kes kegagalan VPN. Ini akan memastikan identiti anda dan selamat sekiranya VPN anda tiba-tiba berhenti bekerja. Perkhidmatan ini juga berkesan untuk melawan pembekuan ISP dan gejolak Netflix.

Ceri di atas adalah bahawa di bawah bidang kuasa Switzerland, tidak ada undang-undang yang ketat yang mengawal penggunaan VPN, atau mana-mana pakatan perisikan yang luas yang mungkin melibatkan beberapa pengguna VPN.

Jadi, sekarang kita’Anda telah melihat apa yang boleh dilakukan oleh VyprVPN untuk kami, mari’s melihat pecahan harga VyprVPN berbeza.

VyprVHarga PN

VyprVPN mempunyai struktur penentuan harga yang agak mudah, yang harga kompetitif dan mudah difahami. Walaupun anda pergi dengan rancangan mereka yang lebih murah, anda menang’t merasa seperti syarikat memberikan anda akhir pendek kayu.

Semua rancangan mereka memberikan anda akses kepada 70+ lokasi pelayan dan sokongan untuk pelbagai peranti. Biarkan’s melihat apa sebenarnya harga mata VyprVPN:

  • Pelan Standard memberikan anda akses kepada perkhidmatan VyprVPN, dan membolehkan anda berhubung dengan sehingga 3 peranti serentak. Sambungan serentak bagus untuk orang yang perlu menggunakan VPN pada pelbagai peranti untuk pelbagai tujuan. Pelan standard ialah $ 9.95 sebulan jika anda membayar bulanan, atau $ 60.00 untuk satu tahun penuh ($ 5.00 sebulan).
  • Pelan Premium VyprVPN kos $ 12.95 sebulan, atau $ 80.00 untuk setahun, yang berfungsi untuk $ 3.75 sebulan. Ini memberikan anda sehingga 5 sambungan peranti serentak, akses kepada protokol Khameleon khas mereka, dan akses kepada perkhidmatan awan VyprVPN. Peningkatan kecil dalam harga memberikan anda peningkatan fungsi yang lebih baik, sambil tetap berdaya saing.

Satu perkara yang perlu diingat ialah walaupun syarikat mungkin mempunyai dasar pembalakan, anda masih perlu membayar dengan kad kredit atau melalui PayPal atau Alipay untuk melakukan komitmen atau menerima percubaan percuma. Ini adalah sedikit kegagalan, terutamanya jika anda’semula di tempat seperti China di mana mengakses perkhidmatan mungkin sukar untuk anda di tempat pertama.

Di samping itu, bagaimanapun, ketelusan, sokongan, keselamatan, dan perkhidmatan hebat keseluruhan yang ditawarkan oleh VyprVPN sering kali merangkumi beberapa bendera merah kecil ini. Jika anda selesa menggunakan kad kredit atau akaun PayPal anda untuk menggunakan perkhidmatan ini, anda sepatutnya’t lari ke sebarang masalah.

Satu nota terakhir mengenai percubaan percuma: percubaan yang anda terima akan sepadan dengan pelan yang anda lakukan, jadi jika anda mahukan lebih banyak fungsi untuk percubaan percuma anda, anda perlu pergi dengan pelan premium.

Sekarang kita’telah melalui pelbagai harga VyprVPN yang berbeza, kita perlu mengambil yang kedua untuk membandingkan harga ini kepada pesaing lain dalam industri, dan melihat bagaimana VyprVPN membandingkan dari segi fungsi.

Bagaimanakah VyprVPN’s harga naik?

Terdapat satu ton perkhidmatan VPN di luar sana yang menawarkan pelbagai tahap keselamatan dan fungsi untuk harga yang berlainan. Beberapa perkhidmatan VPN yang kurang selamat adalah, membingungkan, yang paling mahal, sementara perkhidmatan nama besar sering tersedia untuk harga yang sangat kompetitif.

Jika kita memikirkan VyprVPN sebagai purata sekitar $ 6.00 sebulan, kita dapat membandingkan ini dengan harga purata sebulan untuk kebanyakan pesaing, dan lihat jika mata harga berbeza menawarkan sebarang kelebihan yang signifikan untuk pesaing. Oleh kerana itu berlaku, $ 6.00 / bulan berlaku sekitar purata bagi kebanyakan perkhidmatan VPN, dengan banyak perkhidmatan nama besar sebenarnya lebih mahal untuk rancangan mereka yang lebih selamat.

Di sinilah kesederhanaan VyprVPN’harga titik s memainkan peranan utama - perkhidmatan masih murah sementara masih menawarkan banyak pilihan keselamatan dan sambungan. Walaupun beberapa perkhidmatan lain menawarkan diskaun yang lebih besar untuk membeli sehingga 3 tahun perkhidmatan pada satu masa, mereka sering tidak’t menawarkan rangkaian protokol atau lokasi pelayan yang sama yang dilakukan oleh VyprVPN.

Secara keseluruhan, titik harga VyprVPN sangat berdaya saing, dan harus menjadi pilihan yang serius bagi sesiapa di pasaran untuk VPN selamat dan kos efektif.

Disyorkan baca:

Kajian VyprVPN

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 + = 57