Τιμή VyprVPN

Οι υπηρεσίες VPN καθίστανται όλο και πιο σημαντικές, καθώς περισσότεροι άνθρωποι έχουν επίγνωση των κινδύνων ιδιωτικής ζωής που αντιμετωπίζουν online. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων επιλογών, με νέες που εμφανίζονται κάθε μέρα. Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, μπορεί να είναι εύκολο να παγιδευτεί σε όλες τις ελεύθερες εκδόσεις και τις συνδρομές που είναι διαθέσιμες.


Το VyprVPN είναι μια ελβετική υπηρεσία VPN που μας έφερε μια εταιρεία που ονομάζεται Golden Frog. Το VyprVPN παρέχει ασφαλή κρυπτογράφηση σε ένα ευρύ φάσμα πρωτοκόλλων και προσφέρει πρωτοποριακά πρωτόκολλα και υπηρεσίες cloud για καταβαλλόμενα μέλη.

Ενώ πολλοί ειδικοί συμφωνούν ότι οι πληρωμένες υπηρεσίες VPN είναι καλύτερες από τις δωρεάν υπηρεσίες, η μεγάλη ποικιλία μεταξύ όλων των πληρωμένων προγραμμάτων που προσφέρονται από τις μεγάλες εταιρίες VPN μπορεί να είναι συγκλονιστική. Έτσι για VyprVPN, εμείς’θα κάνουμε μια εις βάθος ανάλυση της τιμής VyprVPN για διαφορετικά σχέδια και μια σύγκριση όλων των χαρακτηριστικών για διαφορετικές υπηρεσίες.

Εμείς’θα αρχίσουμε με τη μετάβαση σε κάποια λεπτομέρεια για το VyprVPN γενικά, μιλώντας για την ασφάλεια και τις νομικές ιδιαιτερότητες, καθώς και για οποιαδήποτε άλλα πράγματα πιστεύουμε ότι πρέπει να γνωρίζετε. Μετά εμείς’θα κάνουμε μια ανάλυση των σημείων τιμών VyprVPN και θα δούμε πώς συγκρίνονται σε κλίμακα και λειτουργικότητα με τους ανταγωνιστές τους στον κλάδο.

Έτσι, για να ξεκινήσουμε, αφήστε’s ρίξτε μια ματιά σε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το VyprVPN.

Τι είναι το VyprVPN?

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το VyprVPN είναι μια λύση ηλεκτρονικού απορρήτου που προσφέρεται από μια ελβετική εταιρεία που ονομάζεται Golden Frog. Η εταιρεία προσφέρει πολλές υπηρεσίες σχετικές με την προστασία της ιδιωτικής ζωής, επικεντρωμένες στην πλατφόρμα VyprVPN. Η εταιρεία διέθετε μια ελάχιστη πολιτική υλοτόμησης, η οποία εμπόδισε σοβαρά τη δημοτικότητά της ανάμεσα σε σοβαρούς ειδικούς σε θέματα προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

Όλα αυτά άλλαξαν, ωστόσο, καθώς η εταιρεία έχει μεταφερθεί σε πολιτική μη καταγραφής 100%. Τώρα δεν τηρούν αρχεία καταγραφής των χρηστών τους και τα πρότυπα προστασίας της ιδιωτικής ζωής τους ελέγχονται από ανεξάρτητο κοινό με τις εκθέσεις που είναι διαθέσιμες στο κοινό για όσους μπορεί να ανησυχούν για τη καταγραφή των δεδομένων τους από VyprVPN.

Υπάρχουν κάποιες πιο σημαντικές λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε για την υπηρεσία πριν προχωρήσουμε. Πρώτα απ 'όλα, ο πελάτης χρησιμοποιεί κυρίως κρυπτογράφηση AES-256 bit μέσω πρωτοκόλλου OpenVPN, το οποίο θεωρείται ένας πολύ ασφαλής συνδυασμός και θα πρέπει να είναι ιδανικό για ό, τι χρειάζεστε. Προσφέρουν επίσης μια σειρά από άλλα πρωτόκολλα, καθώς και το ιδιόκτητο πρωτόκολλο Chameleon για premium μέλη.

Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι τα ίδια σε όλα τα σημεία τιμών VyprVPN, κάτι που είναι ωραίο, αφού σημαίνει ότι κερδίσατε’θ θυσιάστε την ασφάλεια σε περίπτωση που θέλετε να πάτε με το πρότυπο σχέδιο.

Υπάρχει επίσης ένας λειτουργικός διακόπτης θανάτου για τη θανάτωση της σύνδεσής σας σε περίπτωση αποτυχίας VPN. Αυτό θα διατηρήσει την ταυτότητά σας και θα είναι ασφαλές σε περίπτωση που το VPN σας σταματήσει ξαφνικά να λειτουργεί. Η υπηρεσία είναι επίσης αποτελεσματική για την εξουδετέρωση της θλίψης του ISP και του γεωφυσικού αποκλεισμού Netflix.

Το κεράσι στην κορυφή είναι ότι κάτω από την ελβετική δικαιοδοσία, δεν υπάρχουν αυστηροί νόμοι που να ρυθμίζουν τη χρήση VPN, ούτε ευρείες συμμαχίες πληροφοριών που μπορεί να αφορούν ορισμένους χρήστες VPN.

Έτσι, τώρα που εμείς’ρίξατε μια ματιά σε ό, τι μπορεί να κάνει η VyprVPN για εμάς, ας’s δείτε μια κατανομή των διαφορετικών τιμών VyprVPN.

VyprVΤιμή PN

Το VyprVPN έχει μια αρκετά απλή δομή τιμολόγησης, η οποία είναι ανταγωνιστική και εύκολη στην κατανόηση. Ακόμα κι αν πάτε με το φθηνότερο σχέδιο τους, κερδίσατε’νιώστε σαν η εταιρεία σας δίνει το κοντό άκρο του ραβδιού.

Όλα τα σχέδιά τους σας παρέχουν πρόσβαση σε 70+ θέσεις διακομιστών και υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Αφήνω’s ρίξτε μια ματιά σε τι πραγματικά είναι τα σημεία τιμών VyprVPN:

  • Το Πρότυπο Πρότυπο σας δίνει πρόσβαση στην υπηρεσία VyprVPN και σας επιτρέπει να συνδεθείτε με έως και 3 ταυτόχρονες συσκευές. Οι ταυτόχρονες συνδέσεις είναι ωραίες για άτομα που χρειάζονται να χρησιμοποιήσουν ένα VPN σε πολλές συσκευές για πολλαπλούς σκοπούς. Το πρότυπο σχέδιο είναι 9,95 δολάρια το μήνα εάν πληρώνετε μηνιαία ή 60,00 δολάρια για ένα ολόκληρο έτος (5,00 δολάρια το μήνα).
  • Το σχέδιο Premium VyprVPN κοστίζει 12,95 δολάρια το μήνα ή 80,00 δολάρια για ένα ολόκληρο έτος, το οποίο υπολογίζεται σε 3,75 δολάρια το μήνα. Αυτό σας δίνει έως και 5 ταυτόχρονες συνδέσεις συσκευών, πρόσβαση στο ειδικό πρωτόκολλο Chameleon και πρόσβαση στην υπηρεσία cloud VyprVPN. Η μικρή αύξηση της τιμής σας δίνει μια αξιοπρεπή ποσότητα αυξημένης λειτουργικότητας, παραμένοντας ακόμα ανταγωνιστική.

Ένα πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι αν και η εταιρεία μπορεί να έχει πολιτική μη καταγραφής, θα χρειαστεί να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή μέσω του PayPal ή του Alipay για να δεσμευτείτε στην υπηρεσία ή να λάβετε την δωρεάν δοκιμή. Αυτό είναι ένα κομμάτι ενός bummer, ειδικά αν εσείς’σε ένα μέρος όπως η Κίνα, όπου η πρόσβαση στην υπηρεσία μπορεί να είναι δύσκολη για εσάς κατά πρώτο λόγο.

Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, η διαφάνεια, η υποστήριξη, η ασφάλεια και η συνολική εξαιρετική εξυπηρέτηση που προσφέρει το VyprVPN συχνά αποτελούν για μερικές από αυτές τις μικρές κόκκινες σημαίες. Αν αισθάνεστε άνετα με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας ή του λογαριασμού PayPal για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, δεν πρέπει’δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα.

Μια τελευταία σημείωση σχετικά με την δωρεάν δοκιμή: η δοκιμή που θα λάβετε θα ταιριάζει με το σχέδιο που δεσμεύεστε, οπότε αν θέλετε περισσότερη λειτουργικότητα για τη δωρεάν δοκιμή σας, θα χρειαστεί να πάτε με το premium plan.

Τώρα που εμείς’πέρασα τα διαφορετικά σημεία τιμών VyprVPN, πρέπει να κάνουμε μια δεύτερη για να συγκρίνουμε αυτές τις τιμές με άλλους ανταγωνιστές της βιομηχανίας και να δούμε πώς συγκρίνεται το VyprVPN από πλευράς λειτουργικότητας.

Πώς VyprVPN’s στοίβα των τιμών?

Υπάρχει ένας τόνος υπηρεσιών VPN που προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα ασφαλείας και λειτουργικότητας για ευρέως διαφορετικές τιμές. Ορισμένες από τις λιγότερο ασφαλείς υπηρεσίες VPN είναι, δυσνόητα, οι πιο ακριβές, ενώ οι υπηρεσίες μεγάλου ονόματος είναι συχνά διαθέσιμες για πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Αν σκεφτόμαστε το VyprVPN ότι υπολογίζεται κατά μέσο όρο περίπου 6,00 δολάρια το μήνα, μπορούμε να το συγκρίνουμε με τη μέση τιμή ανά μήνα για τους περισσότερους ανταγωνιστές και να δούμε αν τα διαφορετικά σημεία τιμών προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα στους ανταγωνιστές. Όπως συμβαίνει, το $ 6.00 / month συμβαίνει να είναι περίπου το μέσο όρο για τις περισσότερες υπηρεσίες VPN, με πολλές υπηρεσίες μεγάλου ονόματος να είναι ακριβότερες για τα πιο ασφαλή τους σχέδια.

Αυτό είναι όπου η απλότητα VyprVPN’το σημείο τιμής της αγοράς διαδραματίζει βασικό ρόλο - η υπηρεσία παραμένει φθηνή, ενώ εξακολουθεί να προσφέρει πολλές δυνατότητες ασφάλειας και σύνδεσης. Παρόλο που κάποιες άλλες υπηρεσίες προσφέρουν μεγαλύτερες εκπτώσεις για αγορά έως και 3 χρόνια υπηρεσίας κάθε φορά, συχνά δεν δίνουν’t προσφέρει την ίδια σειρά πρωτοκόλλων ή τοποθεσιών διακομιστών που εκτελεί το VyprVPN.

Συνολικά, τα σημεία τιμών VyprVPN είναι πολύ ανταγωνιστικά και πρέπει να αποτελούν μια σοβαρή επιλογή για όποιον αγοράζει ένα ασφαλές και αποδοτικό VPN.

Συνιστώμενη ανάγνωση:

VyprVPN αναθεώρηση

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 21