Kuinka käyttää Windscriptiä

Viimeisin päivitys: 11.11.2019

Windscribe VPN: n käytön oppiminen on helppoa. Tällä palvelulla on kaikki ominaisuudet, jotta siitä tulee yksi markkinoiden mukavimmista ja yksinkertaisimmista VPN-verkoista.

Vaikka se’Kanadasta, Five Eyes -maasta, sijaitsevassa Windscribe-palvelussa on laaja valikoima suojaus- ja yksityisyysominaisuuksia tarjoamaan riittävän nimettömyyden yleisiin tarpeisiin tai enemmän. Monet palvelut väittävät, että niillä ei ole lokkeja, mukaan lukien yhteys- ja käyttölokit. Suurin osa heistä kuitenkin kirjaa joitain tietoja lopulta. Windscribe on puhdas tässä ja vain tilat “ei tunnistelokeja,” jolla on tosiaan järkeä (lue lisää Windscribe-sivustosta’s kirjauskäytäntö).

Tällä VPN-ratkaisulla on 480+ palvelinta yli 60 maassa, mikä on hyvä maailmanlaajuinen kattavuus. Pöytätietokoneiden ja selaimen sovellusten yhdistäminen antaa sinulle myös ylimääräisen suojaustason. Toinen hyvä asia Windscribe-ohjelmassa on, että voit käyttää omistettuja Windflix-palvelimia käyttääksesi Netflix-kirjastoja Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa ja Japanissa.


Annamme nyt sinulle lisätietoja siitä, kuinka Windscriptiä käytetään ja mitä se on’s hyvä.

Mihin Windscribe sopii

Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että Windscribe on hyvä kaikille yleisille tarpeille, jotka vaativat VPN: n. Nämä sisältävät:

 • IP-osoitteen väärentäminen
 • Pysyminen nimettömänä verkossa
 • Geo-vapauttaminen ja sensuroidun web-sisällön käyttö
 • Online-pelaaminen
 • P2P-tiedostonjako (torrentti) lukuun ottamatta kolmea merkittyä palvelinta (Intia, Venäjä ja Etelä-Afrikka)
 • Julkinen wifi-suojaus
 • Videon suoratoisto (Netflix ja muut)

Windscribe-julkaisusta lähtien VPN: llä on aika hyvät nopeudet, se’on mahdollista suoratoistaa videoita molemmissa HD ja 4K. Tämä riippuu tietysti myös laitteen ominaisuuksista. Suurten tiedostojen lataamisen tai lähettämisen pitäisi myös olla suhteellisen nopeaa. Kiitos sen Stealth VPN -ominaisuudet (hämärtäminen), voit käyttää Windscriptiä myös VPN-epäystävällisissä Internet-sensuurimaissa, kuten Kiinassa, Iranissa tai Venäjällä.

Joten kaiken kaikkiaan uskomme, että tämä on melko turvallinen ja yksityinen VPN useimpiin online-toimintoihin.

Kuinka ladata ja asentaa Windscribe

Windscribe-versioita on kaksi: Ilmainen ja Pro. Ilmaisen ja maksetun version välillä on kaksi suurta eroa. Windscribe Free VPN voi muodostaa yhteyden vain 10 sijaintia, ja kuukausittainen kaistanleveyden raja on 10 Gt. Tämä on tietenkin paljon enemmän kuin useimmat muut ilmaiset VPN-ratkaisut tarjoavat. Saatat jopa olla täysin tyytyväinen siihen, mitä tällä ilmaisella VPN-ohjelmistolla on tarjota.

Kaksi nopeinta tapaa ladata Windscribe on napsauttaa joko Aloittaa tai Lataa Windscribe-painike. Valitse seuraavaan vaiheeseen vain käyttöjärjestelmä.

Kun olet ladannut VPN-sovelluksen laitteellesi, Windscribe-asennuksen ei pitäisi tapahtua’t kestää yli minuutin. Käynnistä ohjelmisto napsauttamalla Seuraava jos suositellaan hyvin Pika-asennusvaihtoehto. Viimeistele toimenpide napsauttamalla Suorittaa loppuun. Kyllä se’kaikki. Itse asiassa se’s enintään 10 sekuntia.

Kuinka käyttää Windscribe VPN -sovellusta

Jotta voisit käyttää Windscriptiä, sinun on ensin tehtävä se Kirjaudu tilillesi. Ja sitä varten sinulla on ensin oltava tili!

windscribe arvostelu kuinka käyttää 1

Jos et’sinulla ei ole Windscribe-tiliä, napsauta Ei. Vapaa käyttäjä wannabes, tämä on myös sinun tilaisuutesi. Kun olet napsauttanut Ei, sinä’Siirretään omistetulle verkkosivulle, jolla voit joko kirjautua sisään tai luoda ilmaisen tilin. Jos haluat käyttää Windscribe VPN: ää ilmaiseksi, vain kirjoita käyttäjänimi ja valitse tilin salasana. Paina sitten -painiketta Luo ilmainen tili -painike, ja sinä’re hyvä mennä.

windscribe arvio kuinka käytät

Sähköpostiosoitteesi kirjoittaminen on valinnaista. Kuitenkin, jos et’t, kuukausittainen datarajasi laskee 2 Gt. Jos et’Jos välität väliaikaisen sähköpostiosoitteen, sinulla voi olla 10 Gt kuukaudessa.

Windscribe muistuttaa sinua tästä tietysti:

windscribe nopeasti lisätä sähköposti

Windscribe ilmainen VPN

Kuten me’Ve selittänyt, tämän palvelun ilmaisille käyttäjille on asetettu joitain rajoituksia. Ensinnäkin sinä’uudelleen ei saa käyttää kaikkia palvelimen sijainteja. Sinä’rajoitettu seuraaviin 10 sijaintiin:

 • Yhdysvallat
 • Kanada
 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Hongkong
 • Ranska
 • Saksa
 • Alankomaat
 • Sveitsi
 • Norja
 • Romania

Eikä varmasti ole maailmanlaajuinen kattavuus, mutta se’on edelleen enemmän kuin mitä ilmaisimmat VPN-asetukset tarjoavat.

Toiseksi siellä’s 10 Gt kuukausittainen liikennekatto. Tämä on taas paljon enemmän kuin suurimmalla osalla VPN: itä on tarjottavanaan. Vertailun vuoksi TunnelBearin ilmainen versio tarjoaa sinulle 500 Mt. Tietenkin, jos sinä’uudelleen kova torrenteri, saatat löytää 10 Gt melko tyytymätöntä. Tästä huolimatta yleiseen käyttöön tämän pitäisi olla vain riittävä.

Kolmanneksi voit’t käyttää Windscribe Free VPN for Netflix -sovellusta, koska omistettuja WINDFLIX-palvelimia ei löydy’t saatavilla.

Se’On myös todennäköistä, että ilmainen versio on jonkin verran hitaampaa, koska miljoonat käyttäjät voivat helposti ylikuormittaa palvelimia näissä 10 paikassa. Mutta kaiken kaikkiaan uskomme, että tämä on yksi markkinoiden parhaista ilmaisista VPN-palveluista.

Windscribe Pro VPN

Pro-versio tarjoaa rajoittamaton tietoliikenne, 480+ palvelinta yli 60 maassa, Netflix Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa ja Japanissa nopeamman nopeuden mukana. Olemme havainneet, että Windscribe on luotettava palvelu a “ei tunnistelokeja” käytäntö ja muutama hyödyllinen ominaisuus. Pro-version hinnoittelu on melko kohtuullinen ottaen huomioon sen yksityisyyden taso ja monipuolisuus. varten $ 4,08 / kk vuosisuunnitelmasta tai 9,00 dollaria kuukausisuunnitelmasta - se’s ei ole ollenkaan paha.

Kuinka suojautua Windscribe VPN: llä

Joten, nyt sinulla on joko ilmainen tai Pro-tili ja sinä’kirjautunut sisään myös.

kirjaudu sisään

Oletuksena Windscribe VPN -asiakas tarjoaa optimaalisen sijainnin, joka on yleensä lähin ja nopein VPN-palvelin.

luota palvelimen valinta

Joten muodostaaksesi yhteyden oletuspalvelimeen, sinun tarvitsee vain napsauttaa Virtanappi oikealla. Kerran se’s päällä, sinä’Yhdistetään muutamassa sekunnissa.

Kun olet avannut sijaintiluettelon, voit myös valita haluamasi sijainnin tai jonkin erillisistä palvelimista.

luota palvelinluettelo

Kuten voit nähdä, vasemmalla puolella olevat signaalipalkit osoittavat selvästi kunkin palvelimen kuormituksen. Jos haluat luoda luettelon suosikkipaikoista, napsauta sydänkuvake sijaintinimen oikealla puolella. Jos haluat muodostaa yhteyden toiseen sijaintiin, napsauta maa- tai kaupunkipalvelinta, jolloin sovellus muodostaa yhteyden automaattisesti. Sinä et’t on irrotettava ja kytkettävä uudelleen. Tämä säästää paria tarpeettomia napsautuksia. Me todella pidämme siitä Windscribestä.

Jos haluat vuodonsuojaus, kytke päälle Palomuuriominaisuus (päällä oletuksena). Tämä palomuuri toimii oikeasti tappaa kytkin, mikä on elintärkeää luotettavan tietosuojatyökalun kannalta.

Windscribe’Mobiilisovellukset ja selainlaajennukset näyttävät ja toimivat samalla tavalla kuin työpöytäsovellukset. Chromella, Firefoxilla ja Opera VPN -laajennuksilla on kuitenkin joitain lisäominaisuuksia. Tämä tekee niistä hyödyllisen lisäyksen muihin alustoihin.

Poista VPN-asetukset

Suurin ero sovellusten välillä on niiden tarjoamissa asetuksissa ja ominaisuuksissa. Joten anna’Näemme mitä nämä ovat ja millaisia ​​mukautuksia Windscribe VPN sallii.

Mobiilisovellukset

Windscribe on äskettäin julkaissut kokonaan uudet mobiilisovellukset, joiden suunnittelu vastaa selaimen laajennuksia.

Windscribe iOS -sovellus tarjoaa vähiten määriä asetuksia ja mukautusvaihtoehtoja. Jos napautat 3-palkki-kuvake vasemmassa yläkulmassa ja valitse yhteys, sinä’Löydät:

Windscribe iOS-sovelluksen asetukset

Kaikki mitä voit tehdä täällä on vaihtaa IKEv2- ja OpenVPN-protokollien välillä, valita haluamasi portti, kytkeä palomuuri (tap-kytkin) päälle tai pois päältä ja sallia niiden verkkojen sallittu luettelo, joille voitit’t käytä VPN: tä.

Sen sijaan Windscribe for Android tarjoaa vähän enemmän tarjottavaa:

Sulje Android-sovelluksen asetukset

Täällä meillä on jaettu tunnelointi, Android’kotimainen “Aina päällä oleva VPN” joka toimii tappikytkimenä, paketin koon valintana ja vaihtoehtona sallia LAN-liikenne. siellä’s on myös yleinen asetus yhteyden muodostamiseen automaattisesti sovelluksen käynnistämisen jälkeen.

Kuten voimme nähdä, ei iOS- eikä Android-sovellus tarjoa runsaasti ominaisuuksia tai mukautusvaihtoehtoja. Mutta jos sinä’Kun käytät ilmaista Windscribe-tiliä, sen pitäisi olla riittävä yleiseen huijaus-IP-verkkoselaamiseen.

Selaimen laajennukset

Selaimen laajennukset tarjoavat pitkän luettelon ainutlaatuisista asetuksista, mikä tekee niistä loistavan lisäyksen työpöydän ominaisuuksiin. Selaimen laajennuksen asetusvalikkoa kutsutaan Yksityisyysasetukset. Voit näyttää tämän näytön napsauttamalla 3-palkki-kuvake ja valitse Yksityisyysasetukset.

Tässä’s luettelo hyödyllisistä ominaisuuksista, jotka Chromen, Firefoxin ja Opera Windscribe-sovellukset ovat sinulle:

Sulje Chrome-laajennuksen tietosuoja-asetukset

Pöytäsovellukset

Windscribe-työpöytäsovellukset ovat parhaiten varusteltuja. Ne’uudelleen myös todennäköisesti suosituin. Jos napsautat 3-palkki-kuvake vasemmassa yläkulmassa ja valitse Asetukset, avaat Windscribe Preferences -ikkuna.

Tuuleta yleiset asetukset

Tässä ikkunassa on 5 välilehteä: Yleinen, Yhteys, Välityspalvelin, Jaa ja Debug. Yleiset-välilehti on oletusvälilehti, kun avaat Asetukset-ikkunan. Se sisältää vaihtoehtoja, jotka liittyvät Windscribe VPN -sovelluksen yleiseen käyttäytymiseen.

Yhteysvälilehti on enemmän teknisiä asetuksia.

Luo yhteysasetukset

Kokeneemmille VPN-käyttäjille tämä välilehti on lähellä paratiisia. Tässä’mitä voit optimoida, muokata ja mukauttaa tällä näytöllä:

 • Palomuuritila: Automaattinen (oletus), Manuaalinen ja Aina päällä
 • Yhteystila: Automaattinen (oletus) tai Manuaalinen. Jos valitset Manuaalinen, voit valita haluamasi protokollan (IKEv2, UPD, TCP, Stealth tai WStunnel) sekä sille osoitetun portin..
 • API-resoluutio: Automaattinen (oletus) tai Manuaalinen IP. Jotkut verkot (esimerkiksi Kiina) voivat estää tai muuttaa DNS-pyyntöjäsi, ja tämä voi aiheuttaa virheen Windscribe-palvelussa. Tämän asetuksen avulla voit määrittää IP-osoitteen manuaalisesti pääsyä varten Windscribe-sovellusliittymään (Application Programming Interface). Seuraava asetus liittyy myös tähän virheeseen.
 • DNS irrotettuna: valitse mitä DNS-palvelimia käytetään, kun et käytä Windscribe-palvelua
 • Ohita SSL-virheet: valitse tämä valintaruutu ohittaaksesi SSL-virheet ja kirjaudu sisään uudelleen.
 • Sulje kaikki TCP-liitännät pakottamalla yhteyden muodostamisen jälkeen

Päällä Välityspalkki-välilehti, Voit määrittää LAN-välityspalvelimen seuraavasti:

Luo välityspalvelimen asetukset

Jaa-välilehti on hieno ominaisuus, jonka avulla voit jälleen jakaa suojatun VPN-yhteytesi hotspotina, jotta muut käyttäjät tai muut laitteet voivat hyödyntää sitä.

Windscribe-jakoasetukset

Sinun tarvitsee vain napsauttaa Käytössä -valintanappi että Suojattu yhteyspiste -osa, ja kirjoita verkon nimi ja salasana. Jos toinen laite muodostaa yhteyden tähän yhteyspisteeseen, kaikki verkkotoiminnot välitetään välityksellä Windscribe-palvelimien kautta.

Vielä yksi erinomainen turvaominaisuus on Välityspalvelimen yhdyskäytävä. Tämän avulla voit määrittää HTTP- tai SOCKS5-välityspalvelimen Windows- tai Mac-tietokoneelle. Tällä tavalla voit määrittää Smart TV: n, PlayStation-laitteen tai Xboxin käyttämään suojattua VPN-yhteyttä.

Viimeinkin meillä on Debug-välilehti, missä voit lähettää ja katsella lokit, poistaa IPv6 käytöstä ja niin edelleen.

Luo vianmääritysasetukset

Tuotekuvauksen pääominaisuudet

Windscribe VPN: ssä on enemmän hienoja ominaisuuksia, jotka on mainitsemisen arvoista ennen hyvästit.

Portin uudelleenohjaus

Tämä ominaisuus vaatii staattisen IP: n, joka sinun on ensin ostettava. Staattisia IP-osoitteita on saatavana kahta tyyppiä: Datacenter (2 dollaria / m) ja asuinrakennusta (8 dollaria / m). Näiden erojen välillä on selvä ero, että Static Static IP on tehokkaampi kaikenlaisia ​​lohkoja vastaan, koska se käyttää asuinyhteyttä.

Kun sinulla on staattinen IP, voit ottaa tämän ominaisuuden käyttöön Windscribe-tilisi kautta ja määrittää sen verkkosivustolla olevien ohjeiden mukaisesti..

R.O.B.E.R.T.

Tämä on loistava ominaisuus estää haittaohjelmia ja mainoksia. Nyt se’s käytettävissä kaikille laitteillesi. Uudelleen, sinun on kirjauduttava sisään Windscribe-tiliisi, jotta voit ottaa tämän ominaisuuden käyttöön.

Valittavana on 4 kokoonpanoa:

 1. Liikuntarajoitteinen: mitään DNS: tä ei suodateta.
 2. Haittaohjelma / Phishing / bottiverkkoja: tämä on oletusasetus. Se estää kaikki tunnetut haittaohjelmat, tietojenkalastelu ja bottiverkkotunnukset.
 3. Haittaohjelma / Phishing / bottiverkkoja / mainokset / Trackers: Vaihtoehdon 2 lisäksi tämä vaihtoehto estää myös tunnetut mainosten jakelu- ja seuranta-verkkotunnukset.
 4. Haittaohjelmat / tietojenkalastelu / robottiverkot / mainokset / jäljittäjät / sosiaaliset verkot: Vaihtoehdon 3 lisäksi tämä vaihtoehto estää myös tunnetut sosiaaliset verkostot niiden seurantakäytäntöjen vuoksi.

ScribeForce

Suojataksesi koko joukkueesi, voit nyt luoda joukkuetilin Windscribe-palvelun avulla. ScribeForce on saatavana hintaan 3 dollaria kuukaudessa joukkueen jäsentä kohti. Voit asettaa tämän ominaisuuden verkkosivustolle ja nauttia keskitetyn laskutuksen mukavuudesta.

johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että Windscribe on monipuolinen VPN-palvelu, joka tarjoaa sinulle kohtuullisen online-tietoturvan ja yksityisyyden kaikkiin yleisiin tarpeisiisi. Jos pysyt asioiden laillisella puolella, sinun pitäisi olla hieno käyttämällä joko ilmaista tai pro-versiota.

Windscribe tarjoaa tukea yleisimmille alustoille. Pöytätietokoneen VPN-ohjelmiston ja selaimen laajennuksen käyttö antaa sinulle myös korkeamman online-tietoturvan. Kaiken kaikkiaan tämä on erittäin hyvä palvelu, jolla on paljon säätämismahdollisuuksia. Toivomme tehneemme selväksi, kuinka Windscribe VPN -sovellusta käytetään. Lisätietoja on Windscribe VPN -katsauksessa.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 20 =

Adblock
detector