Pysäytä palvelinluettelo

Suuri palvelinkanta on yleensä vankka osoitus siitä, että VPN-palveluntarjoaja tarjoaa hyvää palvelua. Esimerkiksi NordVPN: llä on nimensä yli 5000 yksityisomistuksessa olevaa palvelinta, ja ExpressVPN: llä on palvelimia yli 90 maassa. Nämä palveluntarjoajat tunnetaan nopeista nopeuksistaan ​​sekä kyvystään ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja sisällön suodattaminen.


Sekä NordVPN että ExpressVPN ilmoittavat ylpeänä palvelimiensa määrän kotisivujensa yläosassa, ja monet muut VPN-palveluntarjoajat, joilla on suuret palvelinlaivastot, tekevät saman. Toisaalta Windscribe ei. Yksinkertaisin selitys on, että sijainti sisältää vain vähän yli 480 palvelinta.

Mutta monimutkaisempi syy on se, että Windscribe tietää, että palvelimien lukumäärä ei ole niin tärkeä kuin luulet saavasi. Vaikka runsaasti palvelimia on olennainen osa sitä, miten NordVPN ja ExpressVPN harjoittavat liiketoimintaa, se ei’t kertoa koko tarinaa. Monet palveluntarjoajat käyttävät virtuaalista (“väärennös”) palvelimia, suorita huonosti suoriutuvia palvelimia tai sijoita ne haitallisiin paikkoihin.

Sellaisena me’aiomme kaivaa utelias tapausta Windscribe nähdäksesi onko se’on todella taitava palvelinlaivastollaan vai onko sillä oikeutta hämmentyä alhaisista numeroista.

Kuinka suuri on Windscribe-palvelinluettelo?

Tarkemmin sanottuna Windscribe VPN omistaa 480+ palvelinta. Hyvä asia on, että nämä kaikki ovat ‘todellinen’ palvelimet, ei virtuaaliset. Palvelimet ovat hajallaan yli 100 sijainnissa yli 60 maassa.

Se’s täällä, että Windscribe-palvelinluettelo alkaa näyttää vaikuttavammalta. Esimerkiksi IPVanishilla on yli 1 300 palvelinta, mutta ne ovat hajallaan vain yli 50 maassa. Samoin TorGuardilla on yli 3000 palvelinta yli 50 maassa - kaksikymmentä kertaa palvelimien määrä, mutta vähemmän maita.

Siksi Windscribe alkaa muistuttaa toista VPN-palveluntarjoajaa: Astrill VPN, jolla on vähän yli 320 palvelinta, mutta jolla on suurempi levinneisyys kuin useimmat tarjoajat tarjoavat ja mikä tärkeintä, nopeampi. Antaa’Katso tarkemmin Windscriptin leviämistä’palvelimille nähdäksesi kuinka hyvin se on tässä suhteessa optimoitu.

Windscribe-palvelinluettelon leviäminen

Englanninkielisille markkinoille tyydyttävät VPN-palveluntarjoajat yleensä sekoittavat palvelimia Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa, ja Windscribe ei eroa toisistaan. Yhteensä 60% sen palvelinmaista sijaitsee näillä alueilla.

Hyvä uutinen on, että Windscribe jättää enemmän palvelimia muulle maailmalle kuin useimmat VPN-palveluntarjoajat. Alan johtaja NordVPN omistaa täysin 68% palvelinmaistaan ​​Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa, kun taas IPVanishilla on 69%.

Hajottaaksesi numerot vähän enemmän, Windscribe jakaa palvelinmaat sellaisenaan:

  • Pohjois-Amerikka: 3 (5%)
  • Eurooppa: 33 (56%)
  • Aasia: 12 (20%)
  • Etelä-Amerikka: 3 (5%)
  • Lähi-itä, Intia ja Afrikka: 7 (12%)

Se’Siksi on kiistanalaista, että Windscribellä on yksi markkinoiden tasapuolisimmista palvelimista.

Ainoa vakava huolenaihe on se, että afrikkalaiset palvelimet sijaitsevat joko Pohjoisessa (Tunisia) tai Etelä-Amerikassa (Etelä-Amerikassa), mikä jättää suurimman osan Saharan eteläpuolisesta Afrikasta - lähes miljardi ihmistä - ilman kunnollista pääsyä palvelimille..

Siitä huolimatta’on syytä pitää mielessä, että Windscribe on suhteellisen uusi VPN-palveluntarjoaja, ja se, että sillä on jo niin kunnollinen levitys niin varhaisessa vaiheessa kehitystyötä, merkitsee hyvää tulevaisuudelle. Seuraava askel on tietysti nähdä, kuinka hyvät nämä palvelimet todella ovat.

Luo palvelimen nopeus

Oma kokemuksemme Windscribe-palvelimista on, että ne tarjoavat yhdenmukaiset yhteysnopeudet kautta linjan, ja se ei ollut’t kunnes pääsimme Tokion palvelimiin (testaus Isosta-Britanniasta), että meillä alkoi olla pieniä nopeuden ongelmia.

Testasimme Windscribe VPN: ää useita kertoja päivän aikana varmistaaksemme, että olimme raskaita’t vain onnekas ensimmäistä kertaa ja näki samanlaisia ​​tuloksia kussakin tapauksessa.

Varmistaaksesi kaksinkertaisen varmuuden, kuulimme myös joitain käyttäjien arvosteluja verkosta, missä asiat tulivat mielenkiintoisia. Jokaisella näytti olevan täysin ainutlaatuinen kokemus Windscribe-palvelusta; se oli joko täysin keskimääräinen, salamannopea tai tuskallisesti hidas.

Mitä kaikki voisi olla samaa mieltä siitä, että Windscribe’Palvelimen nopeudet olivat jatkuvasti keskimääräisiä, jatkuvasti nopeita tai jatkuvasti hitaita. Tämä vastasi omia kokemuksiamme, joissa, kuten mainittiin, nähtiin jatkuvat (hyvät) nopeudet monilla palvelimilla.

Tämä on hyvä alueille, joilla Windscribe tarjoaa harvemman kattavuuden, ja antaa meille suuren luottamuksen tähän VPN-palveluntarjoajaan’palvelinluettelo.

Pysäytä palvelimet ja suoratoisto

Tavallisilla palvelimillaan Windscribe ei ole hyvä ehdokas yrittämään ohittaa maantieteellisiä rajoituksia suoratoistosivustoilla, kuten Netflix tai BBC iPlayer.

Onneksi Windscribellä on neljä asiantuntijapalvelinta Netflixille. Niitä kutsutaan WINDFLIX: ksi, ja ne sijaitsevat Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Japanissa.

Toisaalta Windscribe voi poistaa BBC iPlayer -sovelluksen vain staattisella IP-osoitteella, joka maksaa ylimääräiset 2 dollaria kuukaudessa. Joko niin, tarjoaja’Näiden sivustojen sisällön virtausmahdollisuuden tulisi olla riittävän luotettava kokeakseen ultra HD -laatuisen videon.

Windscribe-palvelimet ja torrentit

Windscribe sallii P2P-verkottumisen kaikilla palvelimillaan lukuun ottamatta kolmea: Intia, Venäjä ja Etelä-Afrikka.

Tämä palautuu ongelmaan, joka meillä oli aikaisemmin kattavuuden puuttumisen vuoksi Saharan eteläpuolisessa Afrikassa. Etelä-Afrikan käyttäjät tuskin pystyvät käyttämään Windscriptiä torrentiaan ollenkaan, elleivät he’olet valmis ottamaan yhteyden palvelimeen, joka on yli 6000 km päässä (lähin on Tunisia).

Tietysti Windscribe-yhteydet ovat yleensä vakaita riippumatta etäisyydestä sinun ja palvelimen välillä. Mutta 6000 km aiheuttaa silti merkittävän nopeuden laskun riippumatta siitä.

Vaikka Windscribe VPN voi olla kunnollinen valinta faneille faneille alueilla, joilla on parempi kattavuus, niin monet afrikkalaiset käyttäjät jätetään kylmään..

johtopäätös

Vaikka Windscribellä on yksi markkinoiden tasaisimmin levitetyistä paljaan metallin palvelinlaivastoista, nämä palvelimet eivät ole ilman ongelmia. Paljon riippuu esimerkiksi siitä, kuinka WINDFLIX-palvelimet pysyvät aktiivisina, ja torrent-tuen puute tärkeissä paikoissa voi olla kaupan rikkoja.

Suorituskyvyn ja saatavuuden suhteen johdonmukaisuudesta huolimatta Windscribe on varmasti hyvä valinta käyttäjille niillä alueilla, joille se sopii.

Suositus lukee

Windscribe-arvostelu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 + = 60