Windscribe inte ansluter – En felsökningsguide


Alla VPN, inklusive till och med elitleverantörer som Windscribe, är sårbara för anslutningsproblem, till exempel att vägra att ansluta eller koppla ner mitt i en nedladdning.

Det finns fall då detta har att göra mer med din internetleverantör eller din plats. Därför kan du försöka en liknande leverantör, som NordVPN.

Om du’som en användare av Windscribe, kommer den här bloggen att diskutera några av de vanligaste Windscribe som inte ansluter till problem, och hjälper dig att lösa dem - säkerställa säker, privat surfning varje gång du loggar in.

Första saker först: prova grunderna innan du gräver vidare

Som vanligt med internetappar finns det några enkla åtgärder som alltid bör försökas innan du kontaktar supportteamet eller börjar spela med portinställningar.

I fallet med att Windscribe inte ansluter, finns det några enkla åtgärder som måste vidtas först:

  1. Prova att koppla bort, stänga Windscribe-klienten och starta om den
  2. Om det inte gör det’t fungera, starta om ditt system och försök igen
  3. Om det inte gör det’Det fungerar, det kan vara en bra idé att installera Windscribe-appen från början

Du’d bli förvånad över hur ofta en av dessa tre åtgärder kan lösa en anslutningsproblem med Windscribe. Så don’t antar att du’har stött på ett oerhört komplicerat tekniskt problem. Frågan kan mycket väl vara djup.

Problem nr 1: hastighet

Ibland kan användare’t ansluta för att deras internet helt enkelt är för långsamt. Generellt sett du’Jag behöver en robust anslutning för att få ut mesta möjliga av VPN: er. Kom ihåg att de kommer att raka en bit av din bandbredd på grund av kryptering, och alla försenade anslutningar kommer att kämpa.

Vad du ska göra om Windscribe hastigheter don’t mäta upp?

Om hastighet är frågan kan vissa lösningar vara till hands.

  1. Kontrollera att du ansluter till en server nära din plats. Det kan vara så att bördan att dirigera trafik halvvägs över hela världen är för mycket för Windscribe och din långsamma anslutning. Att byta till en server i närheten löser ofta problemet.
  2. Du kanske vill experimentera med portar. Med Windscribe kan du välja vilka portar du använder. Vissa kan begränsas av ditt lokala nätverk eller konfigureras dåligt för VPN-användning. Så prova några alternativ. Du kan bli förvånad över hastighetsökningarna som kan resultera.

Protokoll kan också vara felaktiga i vissa fall. Windscribe ger dig möjligheten att byta från OpenVPN’s TCP till UDP eller IKEv2. För att göra det, gå till “Inställningar” menyn och sedan “Förbindelse.” På denna sida växlar du till protokollet och ansluter igen. Det kan ha en betydande effekt på nätverkshastigheter.

Det kan också finnas utrymme att köra ett VPN-genomslag på din router. För att göra detta, du’Jag behöver åtkomst till routern’s firmware (så det kanske inte är bekvämt för anställda eller studenter). Om du har åtkomst går du till konfigurationssidan och väljer alternativet märkt något liknande “IKEv2 passerar igenom.” Eller kontakta din routerleverantör och be om en specifik lösning.

Problem nr 2: programvarukonflikter

VPN: er misslyckas ofta på grund av lokala programvarukonflikter. Oftast är brandväggar eller andra VPN-klienter de skyldiga.

Medan brandväggar ger en värdefull försvarslinje mot inkräktare kan de också utplåna legitim trafik, så det kan vara nödvändigt att inaktivera din brandvägg för att få ut mesta möjliga av Windscribe.

Som för andra VPN-klienter installerar de flesta sina egna TAP-drivrutiner eller uppdaterar de befintliga, vilket ofta leder till att Windscribe inte fungerar.

Hur man löser Windscribe-programvarukonflikter

Som vi nämnde tidigare är brandväggar ofta den främsta misstänkta när Windscribe börjar släppa. Men även efter att du har inaktiverat din brandvägg kan anslutningsproblem kvarstå. Så vad ger? den’s troligt att andra konflikter orsakar problemet.

Till exempel har vissa kunder rapporterat om allvarliga konflikter med nätverksprodukter utvecklade av Killer-märket - särskilt märket’s Ethernet-kontroller. I dessa fall ska du installera om Killer’s förare hade ofta den erforderliga effekten.

I andra fall rapporterar användare konflikter med webbläsare som Firefox. Windscribe har ett populärt webbläsarförlängning, och det fungerar vanligtvis sömlöst med Mozilla’s webbläsare, men ibland kan den bli otillgänglig eller dysfunktionell.

Här kan det vara värt att inaktivera tillägget uBlock som fungerar med Windscribe. Om detta inte gör det’t fungerar, prova att uppdatera din Firefox-installation. Det kan ofta spola ut alla konflikter som handlade om.

Slutligen har antivirusprogram varit kända för att orsaka problem med Windscribe. Till exempel Kaspersky och Norton’s produkter dyker upp regelbundet på Windscribe supportforum. Om du kan byta AV-leverantörer kan det lösa problemet. Men att byta till IKEv2 tillåter ofta Windscribe att existera tillsammans med problematiska antiviruspaket, så försök först.

Problem nr 3: problem med lokalt nätverk (LAN)

Använder du Windscribe VPN på ett bibliotek, på en arbetsplats eller i skolan? I vissa fall stör lokala nätverksinställningar virtuella privata nätverk - ofta utan att administratörer vet om det. Men för det mesta vet administratörer exakt vad de gör.

Försök hitta en lösning för lokal VPN-blockering

Om det inte finns något förbud mot VPN-användning där du är, kontakta nätverksansvariga och de ska kunna lösa situationen. Emellertid orsakas problemet troligen av ett medvetet VPN-block från din skola eller arbetsplats.

I det här fallet kan det finnas en lösning. Gå till appen Windscribe “inställningar” och klicka på “Förbindelse” flik. Välj nu “Stealth eller WStunnel” alternativ under protokoll. Detta kan väl dölja det faktum att du använder ett VPN.

Alternativt kanske du vill prova att använda portar 80 eller 443. I vissa fall kan detta göra krypterad trafik oskiljbar från allmän webbtrafik. En av de två tenderar att arbeta.

Tål inte anslutningen sjunker? Byt till NordVPN - tjänsten med den mest pålitliga serverflottan. Skaffa NordVPN

Tänk om du kan’t lösa dina anslutningsproblem med Windscribe?

Ibland verkar ingenting fungera, men inte’t förtvivlan. Om du’Vi har provat allt, det’det är dags att få hjälp med experter. Windscribe har ett högt ansett supportteam, och de är vana vid nästan vilket som helst “Vindskriven ansluter inte” fråga.

Innan du kontaktar dem hjälper det verkligen att extrahera viss diagnostisk information om din app. Det låter kanske tekniskt, men det’är verkligen inte svårt.

Vänta ett par minuter när du stöter på ett anslutningsproblem. Öppna nu Windscribe-klienten och gå till “Inställningar” meny. Välj den “Debug” alternativ, då “Skicka logg.” Det här skickar en detaljerad rapport till supportteamet och beskriver vad som hände i Windscribe-appen när du inte anslöt.

Men du’är inte färdig. När du’Vi har skickat felsökningsloggen till Windscribe, chef till företaget’s support sida. Välj den “Skicka biljett” knapp.

När din biljett skickas in ska den automatiskt matchas med din felsökningsrapport, vilket tillåter Windscribe’s team för att borta ned varför appen kämpar för att ansluta.

Don’t nöjer dig med dålig anslutning när du använder ett VPN

Om du kontinuerligt upplever anslutningsproblem med Windscribe, det’är inte acceptabelt. Idag’s digitala miljö, vi behöver klippfast säkerhet, och ingen användare bör acceptera andra klassers tjänster - särskilt när de betalar månatliga avgifter för privilegiet.

Så om du kan’t ansluta efter att ha provat allt vi’har pratat om, var beredd att byta leverantör. VPN måste hålla sig lyhörda för kundernas behov, och att rösta med fötterna är det enda sättet att se till att det händer.

Rekommenderad läsning:

Windscribe Review

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 53 =