Windscriptiä ei yhdistä – vianetsintäopas


Kaikki VPN: t, mukaan lukien jopa eliittitarjoajat, kuten Windscribe, ovat alttiita yhteysongelmille, kuten yhteyden epääminen tai katkaiseminen latauksen keskellä..

Joissakin tapauksissa tämän on tehtävä enemmän Internet-palveluntarjoajan tai sijainnin kanssa. Siksi samanlaisen palveluntarjoajan, kuten NordVPN: n, kokeilu saattaa tehdä tempun.

Jos sinä’Windscribe-käyttäjänä, tässä blogissa käsitellään joitain yleisimpiä Windscribe-liittymättömiä ongelmia ja auttaa sinua ratkaisemaan ne - varmistamalla turvallinen, yksityinen selaaminen joka kerta kun kirjaudut sisään.

Ensimmäiset asiat ensin: kokeile perusteita ennen kuin kaivaat eteenpäin

Kuten Internet-sovellusten tapaan, on joitain yksinkertaisia ​​toimenpiteitä, jotka tulisi aina kokeilla ennen kuin otat yhteyttä tukitiimiin tai aloitat pelaamisen porttiasetuksilla.

Jos Windscribe ei muodosta yhteyttä, on ensin suoritettava muutamia yksinkertaisia ​​toimia:

  1. Yritä irrottaa, sulkea Windscribe-asiakas ja käynnistää se sitten uudelleen
  2. Jos ei’Älä toimi, käynnistä järjestelmä uudelleen ja yritä uudelleen
  3. Jos ei’Koska työ on hyvä, voi olla hyvä idea asentaa Windscribe-sovellus uudelleen tyhjästä

Sinä’d yllättyä siitä, kuinka usein yksi näistä kolmesta toiminnasta voi ratkaista Windscribe-yhteysongelman. Joten älä’olettaa sinua’olet kohdannut innostuneesti monimutkaisen teknisen ongelman. Aihe voisi hyvinkin olla ihon syvä.

Ongelma # 1: nopeus

Joskus käyttäjät voivat’t muodostaa yhteyttä, koska heidän internetyhteys on yksinkertaisesti liian hidas. Yleisesti ottaen sinä’Tarvitsen vankan yhteyden saadaksesi kaiken hyödyn VPN: istä. Muista, että ne avaavat osan kaistanleveydestäsi salauksen takia, ja kaikki laiminlyödyt yhteydet kamppailevat.

Mitä tehdä, jos Windscribe nopeudet eivät riitä’t mitata?

Jos kysymys on nopeudesta, jotkut ratkaisut saattavat olla käsillä.

  1. Tarkista, että muodostat yhteyden palvelimeesi lähellä sijaintiasi. Voi olla, että liikenteen ohjaamisen taakka puolivälissä ympäri maailmaa on liian suuri Windscribe-palvelulle ja hitaalle yhteytellesi. Vaihtaminen läheiselle palvelimelle ratkaisee ongelman usein.
  2. Voit kokeilla portteja. Windscribe antaa sinun valita, mitä portteja käytät. Paikallinen verkko voi rajoittaa joitain niistä, tai VPN-käyttöä varten on määritetty heikosti. Joten kokeile muutama vaihtoehto. Saatat yllättyä siitä mahdollisista nopeudenkorotuksista.

Protokollat ​​voivat joissain tapauksissa olla myös syyllisiä. Windscribe antaa sinulle mahdollisuuden siirtyä OpenVPN: stä’s TCP UDP: hen tai IKEv2: een. Suorita se niin, suuntaa “Asetukset” valikko ja sitten “yhteys.” Tällä sivulla vaihda protokolla ja muodosta yhteys uudelleen. Sillä voi olla merkittävä vaikutus verkon nopeuteen.

Voi myös olla mahdollisuus VPN-läpiviennin suorittamiseen reitittimelläsi. Voit tehdä tämän sinä’Tarvitsen pääsyn reitittimeen’s firmware (joten se ei välttämättä ole kätevä työntekijöille tai opiskelijoille). Jos sinulla on käyttöoikeus, siirry asetussivulle ja valitse jotain vastaava vaihtoehto “IKEv2 kulkee läpi.” Tai ota yhteyttä reitittimen toimittajaan ja kysy erityistä ratkaisua.

Ongelma 2: ohjelmistoristiriidat

VPN: t epäonnistuvat usein paikallisten ohjelmistoristiriitojen takia. Useimmiten syylliset ovat palomuurit tai muut VPN-asiakkaat.

Vaikka palomuurit tarjoavat arvokkaan puolustuslinjan tunkeilijoilta, ne voivat myös hävittää laillisen liikenteen, joten saattaa olla tarpeen poistaa palomuuri käytöstä, jotta saat parhaan hyödyn Windscribe-palvelusta..

Kuten muutkin VPN-asiakkaat, suurin osa asentaa omat TAP-ohjaimet tai päivittää olemassa olevat, mikä usein johtaa siihen, että Windscribe ei toimi.

Kuinka ratkaista Windscribe-ohjelmistokonfliktit

Kuten aiemmin mainitsimme, palomuurit ovat usein tärkein epäilty, kun Windscribe alkaa pudota. Mutta jopa palomuurin käytöstä poistamisen jälkeen yhteysongelmat voivat jatkua. Joten mitä antaa? Se’todennäköisesti muut konfliktit aiheuttavat ongelman.

Jotkut asiakkaat ovat esimerkiksi ilmoittaneet vakavista ristiriitoista Killer-tuotemerkin, erityisesti tuotemerkin, kehittämien verkkotuotteiden kanssa’s ethernet-ohjain. Näissä tapauksissa tappaaja asennetaan uudelleen’S kuljettajilla oli usein vaadittu vaikutus.

Muissa tapauksissa käyttäjät ilmoittavat ristiriidassa verkkoselainten kanssa, kuten Firefox. Windscriptilla on suosittu selainlaajennus, ja tämä toimii yleensä saumattomasti Mozillan kanssa’selaimessa, mutta joskus siitä voi tulla pois käytöstä tai toimintahäiriöstä.

Tässä saattaa olla syytä poistaa ublock-lisäosa käytöstä, joka toimii Windscriptin kanssa. Jos näin ei ole’Älä yritä päivittää Firefox-asennusta. Se voi usein tyhjentää mitä tahansa konflikteja.

Viimeinkin virustentorjuntaohjelmien on tiedetty aiheuttavan ongelmia Windscribe-ohjelmaan. Esimerkiksi Kaspersky ja Norton’S-tuotteet kasvavat säännöllisesti Windscribe-tukifoorumeilla. Jos voit vaihtaa AV-palveluntarjoajia, ongelma saattaa ratkaista. Mutta siirtyminen IKEv2: een sallii Windscriptin olemassaolon rinnakkain ongelmallisten virustorjuntapakettien kanssa, joten kokeile ensin.

Ongelma 3: lähiverkkoon (LAN) liittyvät ongelmat

Käytätkö Windscribe VPN: ää kirjastossa, työpaikalla tai koulussa? Joissain tapauksissa paikallisverkkoasetukset häiritsevät virtuaalisia yksityisiä verkkoja - usein ilman, että järjestelmänvalvojat tietävät siitä. Mutta yleensä järjestelmänvalvojat tietävät tarkalleen mitä tekevät.

Yritä löytää kiertotapa paikallisen VPN-estämisen suhteen

Jos VPN: n käyttöä ei kielletä missä olet, ota yhteys verkonhallintaan, ja heidän pitäisi pystyä ratkaisemaan tilanne. Ongelman todennäköisesti aiheuttaa kuitenkin tietoinen VPN-lohko koulussasi tai työpaikallasi.

Tässä tapauksessa voi olla ratkaisu. Siirry Windscribe-sovellukseen “asetukset” ja napsauta “yhteys” välilehti. Nyt, valitse “Stealth tai WStunnel” vaihtoehto protokollien mukaan. Tämä saattaa hyvinkin peittää sen, että käytät VPN-verkkoa.

Voit vaihtoehtoisesti yrittää käyttää portteja 80 tai 443. Joissakin tapauksissa tämä voi tehdä salatun liikenteen erottamattomaksi yleisestä verkkoliikenteestä. Yksi kahdesta pyrkii toimimaan.

Yhteyden katkeamista ei voi kestää? Vaihda NordVPN: ään - palveluun, jolla on luotettavin palvelinkanta. Hanki NordVPN

Entä jos pystyt’t ratkaise Windscribe-yhteysongelmat?

Joskus mikään ei tunnu toimivan, mutta älä’t epätoivo. Jos sinä’Olen kokeillut kaiken, se’On aika hankkia asiantuntija-apua. Windscribellä on arvostettu tukitiimi, ja he ovat tottuneet melkein mihin tahansa “Windscribe ei yhdistä” tiedustelu.

Ennen kuin otat heihin yhteyttä, se todella auttaa purkamaan diagnoositietoja sovelluksestasi. Se saattaa kuulostaa tekniseltä, mutta se’Se ei todellakaan ole kovaa.

Kun kohtaat yhteysongelman, odota muutama minuutti. Avaa nyt Windscribe-asiakas ja siirry “Asetukset” valikko. Valitse “debug” vaihtoehto sitten “Lähetä loki.” Tämä lähettää tukitiimille yksityiskohtaisen raportin, joka kuvaa mitä tapahtui Windscribe-sovelluksen sisällä, kun epäonnistut yhteyden muodostamiseen.

Mutta sinä’uudelleen ei valmis. Kun sinä’Olemme lähettäneet virheen lokin Windscriptille, johtaja yritykselle’tukisivu. Valitse “Lähetä lippu” nappi.

Kun lippu lähetetään, se tulee automaattisesti yhdistää vianetsintäraporttiin, sallimalla Windscribe’joukkue pohtia, miksi sovellus yrittää muodostaa yhteyden.

Don’t tyydy huonoista yhteyksistä, kun käytät VPN: tä

Jos koet jatkuvasti Windscribe-yhteysongelmia, niin’s ei ole hyväksyttävää. Tänään’digitaaliseen ympäristöömme, tarvitsemme vankkaa tietoturvaa, eikä kenenkään käyttäjän tulisi hyväksyä toissijaisia ​​palveluita - varsinkin kun maksat kuukausimaksuja etuoikeudesta.

Joten jos pystyt’t yhdistämisen jälkeen kokeilla kaikkea mitä me’Olen puhunut, ole valmis vaihtamaan palveluntarjoajia. VPN-verkkojen on pysyttävä reagoivina asiakkaiden tarpeisiin, jalat jalat ovat ainoa tapa varmistaa, että näin tapahtuu.

Suositeltu lukema:

Windscribe-arvostelu

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − = 45