ZenMate για Netflix

Για να παραφράσω τον Τόμας Τζέφερσον, έναν από τους Αμερικανούς Ιδρυτικούς Πατέρες, “Εάν περιορίζετε την πρόσβαση στο περιεχόμενο Netflix βάσει του χρήστη’η γεωγραφική θέση της εταιρείας είναι άδικη, ο χρήστης δεν έχει μόνο το δικαίωμα να το παραβιάσει, είναι υποχρεωμένος να το πράξει.”


Αν και εκατομμύρια χρήστες VPN διατηρούν το “Γιατί?” της παράκαμψης του γεωφράγματος για να είναι αυτονόητη, το “πως?” είναι, συχνά, αμφισβητούμενο. Και εκεί έρχεται η σημαντική επιλογή. Ή, ακριβέστερα, η επιλογή της σωστής υπηρεσίας VPN για την επόμενη εκτόνωση Netflix. Είναι η ZenMate η σωστή επιλογή; Ή θα πρέπει να ξεπλύνετε την εκροή της ιστορίας πιο γρήγορα από την πρώην σας’του τηλεφωνικού αριθμού; Καλά… αφήνω’να βρούμε, εμείς?

Δικαίωμα Netflix

Σε εκείνη τη μοιραία νύχτα αποκριών το 2017, εσύ’βρήκατε τελικά το θάρρος να παρακολουθήσετε την ταινία τρόμου που σας είπε ο συνεργάτης σας από τη νυχτερινή βάρδια.

Τα δάχτυλά σας τρέμουν, πληκτρολογείτε αργά “Ξενώνας: Διευθυντής’s Cut” στο Google’s γραμμή αναζήτησης και… ΚΕΡΑΙΑ! Το’s στο Netflix, μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα! Ευτυχώς, έχετε ήδη συνδρομή. Ανοίξτε την πλατφόρμα ροής, πληκτρολογήστε προσεκτικά τον τίτλο δίπλα στο εικονίδιο γυαλιού και… αντί της ταινίας, παίρνετε το “Εξερευνήστε τίτλους που σχετίζονται με: Hostel: Διευθυντής’s Cut” παράθυρο.

“Τι? Πως? Γιατί?”, ρωτάτε, μόλις λίγα δευτερόλεπτα μακριά από την τρομερή συνειδητοποίηση ότι οι προσδοκίες σας, όπως και τα περισσότερα πράγματα σε ένα σλοβακικό μπουντρούμι βασανιστηρίων, έχουν καταστραφεί τρομερά.

Εσείς’νομίζω ότι ο καθένας’οι βιβλιοθήκες Netflix θα ήταν ίσες… σωστά? Λοιπόν, ο κύριος κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων έχει κάποια νέα για εσάς, σύντροφο: ορισμένες βιβλιοθήκες του Netflix είναι στην πραγματικότητα πιο ίσες από άλλες. Και το πρώτο μεταξύ ίσων είναι - το μαντέψατε - η βιβλιοθήκη των ΗΠΑ Netflix. Το Άγιο Δισκοπότηρο του περιεχομένου, γελοίο από τη φιλική βιομηχανία φιλικών γειτονιών σας.

Ακούγεται άδικο; Ειδοποίηση του σπόιλερ: Μιτς, μπορεί να είναι.

VPN στη διάσωση

Κατοχή με δίκαιη μανία, εσύ’αναμένετε να απορροφήσετε το πιστό σας μουσκέτο και να διορθώσετε το καλό παλιό ξιφολόγχο… όταν το θυμάσαι’εδώ και δεκαετίες από τότε που η ανθρωπότητα εφευρέθηκε καλύτερα εργαλεία για να αγωνιστεί για το δικαίωμά σου να βλέπεις το σύμπαν με γεωμετρία στο διαδίκτυο. Οχι αυτό’δεν είναι ηλεκτρονικές αναφορές.

Εισαγάγετε Εικονικά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN): εφαρμογές που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε ξανά την επισκεψιμότητα στο Internet μέσω διακομιστών που βρίσκονται σε χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα δίκτυα VPN αποκρύπτουν την πραγματική σας θέση και μπορούν να κάνουν το Netflix και το αναγνωριστικό τους να σας αναγνωρίσουν ως επισκέπτη από τη χώρα της επιλογής σας. Το ZenMate είναι ένα τέτοιο VPN.

…Ή μήπως είναι?

ZenMate vs. Netflix - το pushback

Τωρα τωρα. Κρατήστε τα άλογά σας πριν κλείσετε τη συμφωνία συνδρομής VPN ZenMate, διαστημικό καουμπόη: κάθε εφαρμογή VPN δεν διαθέτει αξιόπιστο αποκωδικοποιητή Netflix.

Όπως και οι πιο εξειδικευμένοι μεγιστάνες της βιομηχανίας ψυχαγωγίας, το Netflix γίνεται ολοένα και πιο σοφός στο πλήθος εκατομμυρίων ανθρώπων που προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στην ολοένα και επιθυμητή βιβλιοθήκη περιεχομένου των Η.Π.Α..

Για να αποφύγετε την παρακολούθηση των αβλαβών παγκόσμιων μαζών “Captain Underpants: Η πρώτη επολική ταινία” και άλλων απαγορευμένων πολύτιμων λίθων αμερικανικού κινηματογράφου και τηλεόρασης, η Netflix άρχισε να αποκλείει τους γνωστούς διακομιστές VPN, αναγκάζοντας τους θεατές να επιστρέψουν στα γκέτο διαχωρισμένου περιεχομένου που προέρχονταν από.

Όποιος, αγαπητός πολίτης του κόσμου, μας φέρνει στις δυνατότητες του ZenMate Netflix. Είναι σε θέση να παρακάμψει αυτά τα αντίμετρα και να ξεκλειδώσει την πολυπόθητη θόλο της αμερικανικής βιβλιοθήκης περιεχομένου; Η σύντομη απάντηση είναι: τεχνικά, ναι. Η μακρά απάντηση: μάθετε παρακάτω.

Δοκιμή πεδίου - μπορεί το ZenMate να ξεμπλοκάρει το Netflix?

Για να ελέγξετε το ZenMate’με τις δυνατότητες Netflix, προτού επιχειρήσουμε να χρησιμοποιήσουμε την ίδια την υπηρεσία ροής, χρησιμοποιήσαμε το Netflix’δοκιμάστε τη δική σας ταχύτητα στο fast.com. Και ήρθε ο πρώτος λόξυγκας: για κάποιο λόγο, όταν προσπαθούσε να δοκιμάσει την ταχύτητα ενώ ήταν συνδεδεμένος με το ZenMate’ο αμερικανικός διακομιστής East, το fast.com δεν μπόρεσε να εκτελέσει τη δοκιμή ανεξάρτητα από το τι κάναμε, παρόλο που άλλες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένου του διακομιστή West ZenMate της Η.Π.Α., φάνηκαν να δουλεύουν καλά.

Προσπαθώντας να παραμείνουμε προσεκτικά αισιόδοξοι, προχωρήσαμε κατευθείαν στη βιβλιοθήκη Netflix των ΗΠΑ για να δούμε αν θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε το chef-d’Έργο της αμερικανικής κινηματογραφίας - Captain Underpants: Η πρώτη επολική ταινία.

ΗΠΑ - Ανατολική Ακτή

Zenmate netflix us ρεκόρ καπετάνιο καπετάνιοCaptain Underpants: Η πρώτη επολική ταινία

Hoopla! Voila! Δούλεψε!

…Μετά βίας. Ενώ η Netflix δεν επέστρεψε το τρομακτικό σφάλμα του Proxy, οι ταχύτητες ήταν… όχι άμεσα θραύση, αλλά τόσο συντριπτική θα μπορούσε να είναι. Η εκπομπή ήταν επιρρεπής σε τραύλισμα και φάνηκε να τρέχει τρομακτικά ανάμεσα στις ιδιότητες SD και HD.

Σύμφωνα με την Netflix, οι ελάχιστες ταχύτητες που απαιτούνται για την άνετη ροή είναι 3 Mbps για SD, 5 Mbps για HD, και 25 για Ultra HD ποιότητα. Το οποίο θέτει κάπου την ταχύτητα της αμερικανικής σύνδεσης Zenmate Netflix μεταξύ 3 και 5 Mbps. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η πρωτότυπη ταχύτητά μας, χωρίς VPN, μετρήθηκε στα 140 Mbps, αυτές οι ταχύτητες είναι άσχημα αργές.

ΗΠΑ - Δυτική Ακτή

Είναι αρκετά ενδιαφέρον, η σύνδεσή μας από την Ευρώπη στο ZenMate’ο αμερικανικός διακομιστής της δυτικής ακτής προχώρησε πολύ καλύτερα:

Zenmate netflix ταχύτητα δοκιμή μας δυτική ακτήΔεν ήταν επαρκής για την ποιότητα του UHD, αλλά η ροή HD ήταν σταθερά ομαλή και ακατανόητη, πράγμα που μπορεί να υποδηλώνει ότι τα προβλήματα ταχύτητας στην Ανατολική Ακτή θα μπορούσαν να προκληθούν από το γεγονός ότι οι εξυπηρετητές ήταν ήδη υπερφορτωμένοι με οργισμένες ορδές των addicts Netflix.

Καναδάς

Zenmate netflix ταχύτητα δοκιμής

Προχωρώντας προς τα βόρεια από την δυτική ακτή των ΗΠΑ, η ταχύτητα φαινόταν να μειώνεται σε κάποιο βαθμό, αλλά η καναδική βιβλιοθήκη Netflix ήταν προσβάσιμη.

Αυστραλία

zenmate netflix ταχύτητα δοκιμής Αυστραλία

Μετά τη διέλευση του Ειρηνικού, το ZenMate προσγειώθηκε στην ακτή της Αυστραλίας με ένα κλαψιά και όχι ένα κτύπημα, επιτρέποντάς μας να μεταδώσουμε το περιεχόμενο της Australian Netflix σε πλήρη Τυπική Ορισμός. Καλύτερο από το τίποτα, αλλά δεν συνιστάται.

Ολλανδία

zenmate netflix ταχύτητα δοκιμής Αυστραλία

Κινούμενος πιο κοντά στη δική μας θέση, ο ολλανδικός εξυπηρετητής ήταν προβλέψιμα ταχύτερος, αλλά κατάφερε να απογοητεύσει. Αν και δεν ήταν τόσο αργή όσο το ZenMate’της μη Ευρασιατικής “quagmires”, Τα 31 Mbps ήταν μόλις αρκετά για να μεταδώσουν περιεχόμενο Netflix ποιότητας UHD.

Ηνωμένο Βασίλειο

δοκιμή ταχύτητας zenmate netflix uk

Ενάντια σε όλες τις προσδοκίες, ο διακομιστής ZenMate UK αποδείχθηκε ο γρηγορότερος εκτελεστής της δέσμης. Όχι μόνο ήταν η ταχύτητα περισσότερο από αρκετό για να δει Captain Underpants σε όλη του UHD λάμψη, αλλά ήταν επίσης περίπου 60% ταχύτερα από ό, τι ο ολλανδικός διακομιστής.

Ιαπωνία

Konichiwa, αυτό είναι το σφάλμα του Proxy που μιλάει:

zenmate netflix japan proxy error

Απενεργοποιήστε αμέσως τους γεωφυσικούς χώρους. Arigato.

Το ZenMate Netflix - ένας αγώνας που έγινε στον κόπο?

Ενώ το ZenMate είναι τεχνικά ικανό να ξεμπλοκάρει τις βιβλιοθήκες Netflix σε άλλες χώρες, οι περισσότεροι διακομιστές είναι υπερβολικά αργός. Μπορούμε μόνο να φανταστούμε ποιες θα είναι οι ταχύτητες τους για κάποιον με σύνδεση στο Internet κάτω από 100 Mbps.

Με πολλούς ανταγωνιστές, συμπεριλαμβανομένων των NordVPN και ExpressVPN, που προσφέρουν τις συντριπτικά υψηλότερες ταχύτητες και τις επιλογές server που έχουν βελτιστοποιηθεί με Netflix, το ZenMate χτυπάει τη σκόνη από το στόμα στο παιχνίδι streaming.

Για το λόγο αυτό η απάντησή μας στην ερώτηση ZenMate Netflix είναι: don’t ενοχλεί.

Προτείνεται ότι:

Καλύτερο VPN για το Netflix

Είναι ασφαλές το ZenMate?

Ανασκόπηση VPN ZenMate

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + = 13