ZenMate Netflixille

Parafraasimalla Thomas Jefferson, yksi amerikkalaisista isistä, “Jos rajoitetaan pääsyä Netflix-sisältöön käyttäjän perusteella’Maantieteellinen sijainti on epäoikeudenmukainen, käyttäjällä ei ole vain oikeutta olla tottelematta sitä, vaan hänen on pakko tehdä niin.”


Vaikka miljoonat VPN-käyttäjät hallussaan “miksi?” ohittamalla maantieteellinen esto itsestään selväksi, “Miten?” on useimmiten edelleen kyseenalainen. Ja siellä tärkeä valinta tulee. Tai tarkemmin sanottuna oikean VPN-palvelun valinta seuraavaa Netflix-ohjelmaa varten. Onko ZenMate oikea valinta? Tai pitäisikö sinun huuhdella se historian tyhjennyspaikalla nopeammin kuin entinen’puhelinnumero? Hyvin… antaa’Selvitetään, tuleeko me?

Netflix-etuoikeus

Sinä kohtalokkaana Halloween-yönä vuonna 2017’Ve lopulta väsynyt rohkeuden katsoa kauhuelokuvaa, jonka työtoverisi yövuorosta kertoi sinulle.

Sormet vapisevat, kirjoitat hitaasti “Hostelli: Johtaja’s Leikkaa” Googleen’hakupalkki ja… PUOMI! Se’s Netflixissä, vain rajoitetun ajan! Onneksi sinulla on jo tilauksesi. Avaat suoratoistoalustan, kirjoita otsikko varovasti etsimäsi lasikuvakkeen viereen ja… Elokuvan sijasta saat “Tutustu otsikoihin, jotka liittyvät aiheeseen: Hostelli: Director’s Leikkaa” ikkuna.

“Mitä? Miten? Miksi?”, pyydät, vain sekunnin päässä kauheasta havainnosta, että odotuksesi, kuten useimmat slovakialaisen kidutuskampanjan asiat, ovat kauhistuneesti murtuneet.

Sinä’d luulen kaikkien’s Netflix-kirjastot olisivat yhtä suuret… oikea? No, Premier Copyrightholder on saanut joitain uutisia sinulle, toveri: jotkut Netflix-kirjastot ovat itse asiassa tasa-arvoisempia kuin toiset. Ja ensimmäinen yhtäläisten joukossa on - arvasit sen - Yhdysvaltain Netflix-kirjasto. Sisällön Pyhä Graali, jonka ystävällisen naapuruston elokuvateollisuus estää.

Kuulostaa epäoikeudenmukaiselta? Spoilerihälytys: Mitch, se voi olla.

VPN pelastamaan

Sinun on vanhurskaan raivon hallussa’Siirrät pölyn luotettavalta musketiltasi ja kiinnität vanhan kunnon bajonetin… kun muistat sen’On kulunut vuosikymmeniä siitä lähtien, kun ihmiskunta on keksinyt parempia työkaluja taistellaksesi maailmankaikkeudellesi annetusta oikeudesta katsella geosuojattua sisältöä Internetissä. Ei se’ei vetoomuksia verkossa.

Enter Virtual Private Networks (VPN): sovellukset, joiden avulla voit reitittää Internet-liikenteesi palvelimien kautta, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa. VPN: t piilottavat todellisen sijaintisi ja voivat saada Netflixin ja heidän ilkinsä tunnistamaan sinut vierailijaksi valitsemastasi maasta. ZenMate on yksi tällainen VPN.

…Vai onko se?

ZenMate vs. Netflix - takaisku

Nyt Nyt. Pidä hevosesi ennen kuin suljet ZenMate VPN -tilaustarjouksen, tilaa cowboy: kaikki VPN-sovellukset eivät tarjoa luotettavaa Netflix-estoainetta.

Kuten useimmat pätevät viihdeteollisuuden behemotit, myös Netflix on entistä viisaampi miljoonille vahvoille ihmisille, jotka yrittävät päästä aina toivottavaan Yhdysvaltain sisältökirjastoon.

Estä pesemättömien globaalien joukkojen katselu “Kapteeni alushousut: Ensimmäinen eeppinen elokuva” ja muut kielletyt amerikkalaisten elokuvien ja televisioiden helmet, Netflix alkoi estää tunnettuja VPN-palvelimia, pakottaen katsojat takaisin erotettuihin sisältögetoihin, joista he ovat tulleet.

Mikä, rakas maailman kansalainen, vie meidät ZenMate Netflix -ominaisuuksiin. Pystyykö se ohittamaan nämä vastatoimenpiteet ja avaamaan Yhdysvaltain sisältökirjaston himoitun holvin? Lyhyt vastaus on: teknisesti kyllä. Pitkä vastaus: selvitä alla.

Kenttätestaus - voi ZenMate poistaa Netflixin eston?

Testaa ZenMate’s Netflix-ominaisuudet, ennen kuin yritimme itse käyttää suoratoistopalvelua, käytimme Netflixiä’Oma nopeustesti sivustolla fast.com. Ja siellä tuli ensimmäinen hikeä: jostain syystä yrittäessäsi testata nopeutta ollessasi yhteydessä ZenMateen’USA: n itäinen palvelin, fast.com ei pystynyt suorittamaan testiä riippumatta siitä, mitä teimme, vaikka muut sijainnit, mukaan lukien US West ZenMate -palvelin, näyttivät toimivan hyvin.

Yrittäessämme pysyä varovaisesti optimistisina, jatkoimme sitten suoraan Netflixin Yhdysvaltain kirjastoon nähdäkseni, voisimmeko katsella kokki-d’amerikkalaisen elokuvan tuotantotapa - Kapteeni alushousut: ensimmäinen eeppinen elokuva.

Yhdysvallat - itärannikko

zenmate netflix us stream kapteeni alushousutKapteeni alushousut: Ensimmäinen eeppinen elokuva

Hoopla! Voila! Se toimi!

…Tuskin. Vaikka Netflix ei palauttanut pelättyä Proxy-virhettä, nopeudet olivat… ei heti kauppaa rikkovia, mutta niin alittavia he saattavat yhtä hyvin olla. Ohjelma oli alttiinen stutterille ja näytti kiihkeästi hypätä SD- ja HD-ominaisuuksien välillä.

Netflixin mukaan vaadittavat vähimmäisnopeudet ovat mukavat 3 Mbit / s SD: lle, 5 Mbit / s HD-tilassa, ja 25 Ultra HD -laitteelle laatu. Mikä asettaa Yhdysvaltain Zenmate Netflix -yhteyden suunnilleen nopeuden jonnekin välillä 3–5 Mbps. Kun otetaan huomioon alkuperäinen, VPN-vähennetty nopeus mitattiin nopeudella 140 Mbit / s, nämä nopeudet ovat väärin hitaita.

Yhdysvallat - länsirannikko

Mielenkiintoista, että yhteytemme Euroopasta ZenMateen’s Yhdysvaltain länsirannikon palvelin meni paljon paremmin:

zenmate netflix nopeustesti meille länsirannikollaEi riitä UHD-laatuun, mutta HD-virta oli jatkuvasti tasainen ja stutterless, mikä saattaa viitata siihen, että itärannikon nopeusongelmat voivat johtua siitä, että palvelimet ovat jo täynnä Netflix-addikettien raivokkaita laumoja..

Kanada

zenmate netflix nopeustesti Kanada

Liikkuessa pohjoiseen Yhdysvaltain länsirannikolta nopeus näytti hidastuvan jossain määrin, mutta Kanadan Netflix-kirjastoon oli pääsy.

Australia

zenmate netflix nopeustesti Australia

Tyynen valtameren ylittämisen jälkeen ZenMate laskeutui Aussien rannikolle suihkussa eikä pauhassa, minkä ansiosta voimme suoratoistaa Australian Netflix-sisältöä täydessä vakiomäärityksessä. Parempi kuin ei mitään, mutta tuskin suositeltavaa.

Alankomaat

zenmate netflix nopeustesti Australia

Siirtyessämme lähimpään omaan sijaintiimme, Hollannin palvelin oli ennustettavasti nopeampi, mutta onnistui silti pettymään. Vaikka se ei ollut läheskään yhtä hidas kuin ZenMate’ei-Euraasialainen “quagmires”, 31 Mbit / s riitti tuskin UHD-laadun Netflix-sisällön suoratoistoon.

UK

zenmate netflix nopeustesti uk

Kaikista odotuksista huolimatta ZenMate UK -palvelin osoittautui ryhmän nopeimmaksi suorittajaksi. Sen lisäksi, että nopeus oli enemmän kuin tarpeeksi nähdäkseen kapteeni alushousut kaikessa UHD-loistossaan, se oli myös melkein 60% nopeampi kuin Hollannin palvelin.

Japani

Konichiwa, tämä on välityspalvelimesi virhe puhumalla:

zenmate netflix japan proxy -virhe

Vapauta maantieteellisesti suljetut tilat välittömästi. Arigato.

ZenMate Netflix - helvettiin tehty ottelu?

ZenMate pystyy teknisesti poistamaan Netflix-kirjastojen lukituksen muissa maissa, mutta suurin osa palvelimista on alhaalta hitaita. Voimme vain kuvitella, mikä heidän nopeutensa voi olla henkilölle, jonka Internet-yhteys on alle 100 Mbit / s.

Kun ZenMate on runsaasti kilpailijoita, kuten NordVPN ja ExpressVPN, jotka tarjoavat ylivoimaisesti suuremmat nopeudet ja Netflixille optimoidut palvelinvaihtoehdot, ZenMate on purranut pölyä suudella streaming-pelissä.

Siksi vastauksemme ZenMate Netflix -kysymykseen on: don’t vaivaudu.

Suositus:

Paras VPN Netflixille

Onko ZenMate turvallinen?

ZenMate VPN-arvostelu

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − = 48