ZenMate VPN δωρεάν δοκιμή

Το ZenMate είναι ένα Γερμανικό Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο (VPN), το οποίο έχει ένα ευρύ φάσμα σε όλο τον κόσμο. Ενώ το ZenMate VPN προσφέρει μια σειρά αμειβόμενων πακέτων, οι άνθρωποι τείνουν να πηγαίνουν πρώτα για δωρεάν δοκιμή ή κάποιο άλλο τρόπο χρήσης του VPN χωρίς να πληρώνουν.


Η δωρεάν έκδοση ZenMate προσφέρει υποστήριξη P2P, αποδέσμευση Netflix και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Αλλά μπορεί να υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα για να σκεφτείτε πριν να το καταστήσετε VPN της επιλογής σας. Άφησε λοιπόν’να μάθετε περισσότερα και να αξιολογήσετε εάν η δωρεάν δοκιμή ZenMate και άλλες ελεύθερες επιλογές είναι τόσο ελκυστικές όσο φαίνεται.

Πώς λειτουργεί το δωρεάν δοκιμαστικό έργο ZenMate?

Το ZenMate προσφέρει μερικές διαφορετικές επιλογές αν θέλετε να δοκιμάσετε το VPN χωρίς να πληρώνετε: τον ελεύθερο πελάτη ZenMate, τη δοκιμή ZenMate Premium 7 ημερών και την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών. Αυτά είναι πολύ διαφορετικά πράγματα, έτσι don’t τους συγχέει.

Το βασικό δωρεάν πακέτο ZenMate

Το ZenMate Free είναι μια απογυμνωμένη έκδοση της εταιρείας’με το κύριο VPN και έρχεται με τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • ZenMate’Δεν έχει 100% καμία πολιτική αρχείων καταγραφής. Αυτό θα κάνει τις συνήθειες περιήγησης στον ιστό ανώνυμο σε όλους (συμπεριλαμβανομένου του ZenMate) ενώ το Zenmate VPN είναι ενεργοποιημένο. Το’αξίζει να σημειωθεί ότι το 100% χωρίς καταγραφή δεν απέχει πολύ από το καθολικό με δωρεάν δίκτυα VPN.
  • Μια επιλογή από τέσσερις τοποθεσίες διακομιστών - αυτό είναι ένα μικροσκοπικό δείγμα του ZenMate’που περιλαμβάνει 30 ξεχωριστές χώρες.
  • Ισχύουν όρια ταχύτητας 2MB / s.
  • Οι πελάτες μπορούν να μεταφορτωθούν για Windows, MacOS, Android και iOS. Υπάρχουν επίσης επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Opera, Firefox και Chrome.
  • Χρησιμοποιεί IPSec, IKEv2 & Πρωτόκολλα L2TP. Οι αμειβόμενες εκδόσεις έρχονται επίσης με το OpenVPN, προσφέροντας περισσότερη προσαρμογή και γενικά υψηλότερο επίπεδο προστασίας.
  • Διαφήμιση. Αυτό μπορεί να είναι ένας διακόπτης συμφωνίας για ορισμένους χρήστες. Το ZenMate προβάλλει διαφημίσεις μέσω του δωρεάν πελάτη VPN, ο οποίος χρηματοδοτεί την υπηρεσία.
  • Χρήση σε μία μόνο συσκευή. Σε αντίθεση με άλλες εκδόσεις του ZenMate, το δωρεάν πακέτο επιτρέπει στους χρήστες μόνο μία σύνδεση.

Η δωρεάν δοκιμή ZenMate VPN Premium

Η ελεύθερη έκδοση που περιγράφηκε παραπάνω στερείται μερικών χαρακτηριστικών που εσείς’d από τα υψηλής ποιότητας VPN, αλλά αυτό’είναι τέλεια εφικτή, και κερδίσατε’t πρέπει να παραδώσει όλες τις λεπτομέρειες πληρωμής για να ξεκινήσετε. Αλλά αν είστε στην ευχάριστη θέση να δώσετε στο ZenMate τα στοιχεία πληρωμής σας, ίσως είναι καλύτερο να δώσετε δωρεάν τη δωρεάν δοκιμή Premium.

Το ZenMate Premium προσθέτει μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά πάνω από την δωρεάν έκδοση’Έχετε ήδη εξετάσει:

  • Η δυνατότητα χρήσης του ZenMate’που μπορεί να οδηγήσουν σε πολύ υψηλότερες ταχύτητες.
  • Δεν υπάρχουν καθόλου περιορισμοί ταχύτητας.
  • Το εργαλείο Smart Locations, το οποίο βρίσκει αυτόματα τον ταχύτερο διαθέσιμο διακομιστή, εξοικονομώντας χρόνο στους χρήστες.
  • Πλήρης υποστήριξη για torrents και άλλη κίνηση P2P.
  • Δεν υπάρχουν διαφημίσεις σε κανένα στάδιο.
  • Χρήση σε έως και 5 διαφορετικές συσκευές. Αυτό κάνει το πακέτο Premium πολύ πιο χρήσιμο για οικογένειες ή μικρές επιχειρήσεις.

Χρησιμοποιώντας την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών από το ZenMate

Αν και’s τεχνικά δεν είναι “δωρεάν δοκιμή”, ZenMate’η εγγύηση επιστροφής χρημάτων ουσιαστικά σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες σας χωρίς να πληρώνετε μια δεκάρα, επομένως ανέρχεται στο ίδιο πράγμα.

Η εγγύηση ισχύει για όλα τα προϊόντα ZenMate, συμπεριλαμβανομένου του πακέτου Ultimate. Αυτό έρχεται με ένα “ροή εγγύηση,” το οποίο παρέχει στους πελάτες επιστροφή χρημάτων για την επόμενη πληρωμή συνδρομής τους εάν οι υπηρεσίες streaming δεν είναι διαθέσιμες’t μέχρι πρότυπο. Έτσι, αν εσείς’ένα ανεμιστήρα Netflix, αυτό’είναι καλό να έχουμε.

Εδώ’s πώς να εξαργυρώσετε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών αν χρειαστεί:

1. Αγοράστε τη συνδρομή ZenMate της επιλογής σας.

2. Όταν εσύ’θέλετε να ακυρώσετε, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ZenMate’της Εξυπηρέτησης Πελατών. Τα στοιχεία επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να βρεθούν σε αυτόν τον ιστότοπο.

3. Όταν στέλνετε το μήνυμά σας, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το λογαριασμό σας ZenMate.

4. Συμπεριλάβετε τα στοιχεία πληρωμής σας και διευκρινίστε ότι ζητάτε ακύρωση.

Βεβαιωθείτε ότι ακυρώσατε τη συνδρομή σας πριν παρέλθει η περίοδος των 14 ημερών. Αν ναι’t, θα χρεωθείτε ολόκληρο το κόστος συνδρομής για το πακέτο που επιλέξατε.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή ZenMate Premium

Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε τη δοκιμή Premium, αυτό θα πρέπει να είναι γρήγορο και απλό. Εδώ’προβολή:

1. Κάντε λήψη του δωρεάν πελάτη VPN ZenMate.

2. Εγγραφείτε εδώ για λογαριασμό ZenMate.

3. Όταν αυτό’s, ελέγξτε τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Θα πρέπει να λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επαλήθευσης από το ZenMate.

4. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο επαλήθευσης που παρέχεται. Αυτό θα ξεκινήσει την επταήμερη δοκιμή Premium.

5. Τώρα, όταν φορτώνετε το πρόγραμμα-πελάτη ZenMate, εσείς’θα είναι σε θέση να βιώσουν τι Premium έχει να προσφέρει. Αλλά θυμηθείτε: μετά την παρέλευση των 7 ημερών, εσείς’θα επανέλθω στην υπηρεσία ZenMate Free.

Πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν επιλέγετε ένα δωρεάν πακέτο ZenMate

Όταν πρόκειται για την επιλογή μεταξύ του δωρεάν ZenMate VPN και των Premium ή Ultimate πακέτων τους, πρέπει να λάβετε υπόψη ορισμένα πράγματα.

Το πιο σημαντικό, η ελεύθερη έκδοση έχει επικριθεί από ορισμένους αξιολογητές για αποτυχημένες δοκιμές διαρροής IP. Η πολιτική απορρήτου υποδεικνύει επίσης ότι το ZenMate συλλέγει πληροφορίες διεύθυνσης IP χρήστη όταν συνδέεται στην υπηρεσία (όχι όμως κατά τη διάρκεια των περιόδων σύνδεσης).

Η θέση του ZenMate είναι επίσης μια ανησυχία. Ενώ η Γερμανία είναι γενικά ισχυρή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, οι υπηρεσίες ασφαλείας της έχουν ιστορικό συνεργασίας με την NSA ή τη Βρετανία’της GCHQ και η χώρα είναι μέλος της συμμαχίας κοινής ασφάλειας 14 μάτια.

Τέλος, η δωρεάν έκδοση βασίζεται στη διαφήμιση, η οποία τείνει να απαιτεί την παρακολούθηση χρηστών.

Απολαύστε ένα premium VPN δωρεάν

Το ZenMate είναι ανάμεσα στον κόσμο’αλλά είναι’δεν είναι για όλους. Ωστόσο, αν έχετε καταφύγει’t δειγμάτων αυτό που αυτή η γερμανική εταιρεία έχει να προσφέρει, οι δωρεάν δοκιμαστικές επιλογές τους κάνουν τόσο εύκολο.

Σας συνιστούμε να προχωρήσετε πρώτα στη δοκιμή δωρεάν Premium, επειδή το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επαληθεύσετε έναν λογαριασμό ZenMate. Ωστόσο, είναι δυνατή και η δοκιμή του ZenMate Ultimate. Απλά θυμηθείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας πριν αρχίσουν να φτάνουν οι μηνιαίες τιμές.

Προτείνεται ότι:

ZenMate VPN Review

Είναι ασφαλές το ZenMate?

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − = 82