Onko Google Chrome incognito todella yksityinen?


Yhä useammat ihmiset investoivat kyberturvallisuuteen ostamalla virustorjuntaohjelmia tai maksamalla tilauksia aitoille verkkoyrityksille saadakseen tietoja, jotka muuten lataavat muilta (riskialttiilta) sivustoilta. Google Chromen inkognito -järjestelmästä tuli luonnollisesti osa Internet-surffailua. Mutta onko Google Chrome incognito todella yksityinen?

Pian se’s jolla on yksi’henkilöllisyys piilotettu; hyödyllinen ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat pitää heidän selaushistoriansa yksityisenä. Piilotettua tietoa ei voida hakea jälkikäteen, mikä tekee siitä tehokkaan työkalun paikallisessa laskennassa. Voiko Google Chrome incognito olla todella yksityinen, kun Internet-palveluntarjoajalla on kaikki valtuudet nähdä Internet-toimintasi?

Rajoitetun pääsyn ohittaminen inkognito-sovelluksella

Useimmissa organisaatioissa ja laitoksissa Internet-yhteys on rajoitettu tietyille sivustoille. Itse asiassa jotkut ohjelmistot, kuten torrentit, ovat poissa käytöstä, ja niiden käyttämiseksi sinun on ohitettava suojaus. Rajoitetun pääsyn ohittaminen ja yksityinen selaaminen ovat kaksi eri termiä, joten voit kysyä, mihin Google Chromen inkognito-sovellusta käytetään? Inkognito-tilassa voit piilottaa selaushistorian vain käyttäjiltä, ​​jotka käyttävät tietokonetta tai mobiililaitetta, mutta ei työnantajalta tai laitokselta, joka on Internet-yhteyden tarjoaja. Myös, vierailemasi verkkosivustot tietävät myös IP-osoitteesi.

Piilottaa incognito IP-osoitteen?

Valitettavasti se voitti’t ja tämä on yksi Incognito-moodin keskeisistä haitoista. Voit piilottaa vain selaushistorian.

Internetiä käytettäessä saatat kohdata sivuston, jonka hallitus on kieltänyt, tai verkon tietoturva on rajoittanut sen pääsyä verkkoon. Tällaisten rajoitusten ohittamiseksi tarvitaan VPN, joka piilottaa IP-osoitteesi. Voit tarkistaa parhaan vaihtoehdon Paras VPN for Chrome -sivultamme.

Toisaalta inkognito-asetus on hyödyllisempi, kun käytetään verkkokahvilaa esimerkiksi. Et halua jättää Facebook- tai Twitter-tiliäsi kirjautuneena verkkokahvilaan, koska muukalainen saattaa varastaa henkilöllisyytesi. Tällaisessa tilanteessa on parempi käyttää inkognito-tilaa, joka säästää hälinästä poistaa koko historia tietokoneelta.

Joissain tapauksissa jotkut tietokoneet tai ohjelmistot eivät ehkä tyhjennä kaikkia tietoja tarpeen mukaan. Joten onko Google Chrome incognito todella yksityinen? Ei oikeasti, koska jos käytät sitä työssä tai koulussa, Internet-palveluntarjoajalla ja työnantajalla on pääsy selaushistoriaasi. Se on yksi harvoista inkognito-tilan haitoista, jossa ei ole mahdollista olla nimettömänä tai piilottaa henkilöllisyyttäsi (IP-osoitteesi) Internetissä surffailtaessa..

Safarin yksityinen selaaminen vs. Chrome incognito

Yksityisen selaamisen ymmärtämiseksi paremmin meidän on tarkasteltava kahta yleisimmin käytettyä selainta. Chrome ja Safari.

Safari-selaimen on kehittänyt Apple, kun taas Chrome-selaimen on kehittänyt Google. Chrome voi ajaa useilla alustoilla kuten MacOS, Linux, iOS, Android ja Windows. Safari on yksinomainen MacOS- ja iOS-laitteille. Sen katsotaan olevan vuonna 2005 kehitetyn yksityisen selaamisen edelläkävijä Macintoshille, kun taas inkognito-tila asetettiin Chromen käyttäjille vuonna 2008. Paitsi aikaisemmassa Safari 6.0 -versiossa oli myös ‘yksityinen selaaminen’ ominaisuus, mutta sillä oli myös ‘Pyydä verkkosivustoja olemaan seuraamassa minua’ asetus.

Chromen incognito -puoli

Yksi Safarin yksityisen selaamisen ja Chromen incognito-etuna on, että se tukee yksityistä selaamista yhdellä välilehdellä muiden normaalien välilehtien rinnalla. Että’s inkognito-tilan haitta - sinun on avattava erillinen ikkuna selaamisen aikana. Google Chromen incognito-yksityisvälilehteä ei voi avata normaalin rinnalla. Molemmat ominaisuudet ovat erillisiä toisin kuin iOS-laitteissa, joissa voit käyttää molempia eri välilehdissä, vaikkakin samassa ikkunassa. Joten mihin Google Chromen inkognitoon käytetään?

Google Chromen incognito-yksityisen asetuksen edut:

  • Selkeiden hakujen tekeminen, joihin aiempi selaushistoria ei vaikuta.
  • Sisäänkirjautumistietojen vahingossa tapahtuvan tallentamisen estäminen.
  • Useiden tilien allekirjoittaminen samanaikaisesti useiden välilehtien avulla.
  • Automaattisen täyttöominaisuuden roolin minimointi sivustoissa, joihin satunnaisesti pääsee esimerkiksi. Facebook.
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 66 = 71