Kajian peti masuk Runbox

Mencari klien e-mel yang baru? Kajian Runbox kami akan menjelaskan apa yang ingin anda ketahui mengenai perkhidmatan ini.


Kenapa memilih klien e-mel yang selamat?

Petunjuk itu dalam nama! Kebanyakan pengguna dalam talian sangat berhati-hati sekarang tentang cara syarikat besar menggunakan data mereka. Firma seperti Microsoft, Facebook, Google, dan Twitter telah menghadapi cabaran, kontroversi dan cabaran undang-undang berhubung penyalahgunaan data. Dari pembalakan data pengguna sulit dan mengimbas e-mel untuk tujuan pengiklanan, melalui penjualan pada data peribadi untuk pengaturan komersial, daya tarikan perkhidmatan digital yang benar-benar selamat lebih kuat dari sebelumnya.

Pelanggan e-mel selamat menawarkan hanya itu - e-mel yang sepenuhnya peribadi dan selamat dan perkhidmatan berasaskan Pejabat. Sama ada anda membeli perkhidmatan ini sebagai pengguna individu, kumpulan keluarga atau perniagaan, anda akan mendapat manfaat daripada keselamatan dan teknologi terkini yang melindungi privasi anda. Ini digabungkan dengan dasar yang memastikan data anda tidak dilepaskan atau dijual.

Pembekal ini beroperasi dalam undang-undang - mencatatkan contohnya di negara-negara seperti UK, organisasi kerajaan mempunyai hak untuk mengimbas e-mel individu. Walau bagaimanapun, mereka boleh mendapatkan sekitar ini dengan mencari pelayan mereka di Sweden, yang mempunyai beberapa undang-undang privasi yang ketat di dunia.

Pelanggan e-mel selamat digunakan oleh semua orang dan atas alasan yang berbeza. Mereka tidak’t menyokong tingkah laku haram dalam apa jua cara tetapi sering membenarkan perniagaan untuk beroperasi. Sebagai contoh, perniagaan undang-undang dan perubatan menggunakan platform e-mel selamat sebagai alternatif kepada tawaran komersil dan arus perdana yang tidak selamat untuk memenuhi keperluan peraturan.

Runbox adalah salah satu pembekal e-mel yang selamat, dan dalam kajian Runbox kami, kami’akan melihat ciri dan faedah yang ditawarkan kepada pelanggan.

Apa itu Runbox?

Runbox menawarkan e-mel dan hosting web kepada pelanggan di seluruh dunia. Ibu pejabatnya berada di Oslo, Norway dan ia’s telah beroperasi sejak tahun 2000. Setakat ini, ia telah menawarkan lebih daripada satu juta peti masuk e-mel kepada pelanggan di seluruh dunia, dan perniagaan bangga untuk beroperasi dengan pendirian etika yang kuat. Serta menjadi milik pekerja, ia secara asasnya percaya kepada hak asasi manusia untuk berkomunikasi secara peribadi, dan keperluan untuk ini berlaku dalam cara yang mesra ekologi.

Ciri Runbox

  • E-mel selamat yang menggunakan teknologi penyulitan terkini
  • Pengurusan pengesahan terbaik dalam kelas
  • Kebolehpercayaan yang sangat baik, terima kasih kepada rangkaian pelbagai lapisan dan lapisan redundansi pelayan
  • 25GB ruang bagi setiap pengguna individu
  • Keupayaan untuk menyatukan e-mel merentas platform yang berbeza dalam satu ruang dan pandangan
  • Keupayaan mudah alih penuh, jadi anda boleh menyegerakkan e-mel anda semasa dalam perjalanan
  • Keupayaan untuk mencipta pelbagai alamat e-mel ganti dan domain untuk semua tujuan
  • Tambahan pengehosan web yang tersedia, serta pilihan untuk memasang pakej perisian WordPress dan lain-lain.
  • Keupayaan untuk menyesuaikan penyelesaian e-mel (cth. Untuk perniagaan dan jenama)
  • Sepenuhnya bebas dari sebarang pengiklanan.

Cepat, mudah dan menarik

Sistem ini direka untuk mesra pengguna dan mempunyai antara muka intuitif yang kelihatan baik sementara tidak runcit. Tiada pengiklanan sama sekali dan ia’cepat dan mudah untuk mula menggunakan e-mel baru anda, dengan 100 alamat alternatif tersedia seperti yang anda perlukan dalam langganan asas.

Faedah perniagaan

Untuk perniagaan, Runbox menawarkan peluang untuk berkongsi penyelesaian komunikasi profesional dan segera tanpa kos yang tinggi untuk menjalankan pelayan dalaman. Perkhidmatan ini mempunyai uptime yang luar biasa dan beroperasi dengan selamat sepanjang waktu, menyediakan perniagaan dengan keselamatan dan kepercayaan yang mereka perlukan dalam privasi data. Perisian sumber terbuka membantu menjimatkan kos sambil mengekalkan kualiti dan integriti perkhidmatan. Runbox juga menawarkan pelan harga kepada perniagaan yang sepenuhnya fleksibel dan berskala.

Perkhidmatan hebat

Terdapat juga pasukan perkhidmatan pelanggan pakar di tangan dan komitmen yang besar untuk perkhidmatan. Runbox memastikan bahawa mana-mana tiket dijawab dengan cepat dan pelanggan telah memberi komentar dengan baik mengenai perkhidmatan yang mereka terima.

Mesra alam

Dan sebagai sesuatu yang sedikit berbeza yang akan menarik pelanggan hijau, syarikat juga beroperasi pada tenaga boleh diperbaharui. Pelayannya dijalankan pada 100% sumber kuasa hidro bersertifikat, membantu untuk menyokong ekonomi rendah karbon dan meminimumkan penggunaan gas rumah hijau yang merosakkan.

Harga runbox

Terdapat tiga tahap pakej yang berbeza dengan Runbox, bergantung kepada keperluan penggunaan anda dan sama ada anda pengguna individu atau kumpulan / perniagaan. Pakej Micro adalah $ 19,95 dan mempunyai ruang penyimpanan e-mel 1 GB, dan 1 MB storan fail. 5 domain hosting e-mel dimasukkan. Untuk pakej Sederhana, anda’anda akan membayar $ 34.95 USD dan mendapatkan 5GB ruang dan 500 MB storan e-mel. Pelan Maks berharga $ 79.95 dan menawarkan penyimpanan 25GB untuk e-mel dan penyimpanan 2 GB, dengan 25 domain hosting e-mel.

Perkhidmatan hosting untuk e-mel, web dan nama domain juga adalah kos efektif dan mudah untuk bolt-ke penyelesaian pengurusan e-mel utama.

Adakah Runbox selamat

Ya, ia terletak di Norway atas alasan, kerana negara mempunyai undang-undang privasi yang sangat ketat, jauh seiring dengan Swedia.

Walau bagaimanapun, untuk perlindungan tambahan, ramai pengguna memilih menggunakan VPN (Virtual Private Network) sebagai tambahan kepada Runbox. VPN boleh membantu pengguna menjadi lebih tanpa nama dalam talian, kerana ia menyediakan terowong yang selamat untuk semua data mereka. Ia juga menyembunyikan lokasi sebenar mereka dengan memalsukan alamat IP mereka.

Atas sebab itu, kami benar-benar akan mengesyorkan menggunakan Runbox dan VPN yang dipercayai (yang boleh anda dapati dalam senarai 10 VPN terbaik).

Runbox vs ProtonMail

Biarkan’s menyimpulkan kajian Runbox kami dengan menimbangnya dengan salah satu pelanggan e-mel yang paling popular di pasaran hari ini, ProtonMail.

Runbox ProtonMail
Pengasas Runbox Solutions Andy Yen, Wei Sun dan Jason Stockman
Dikeluarkan 2011 2013
Lokasi Sweden Switzerland
Versi percuma tersedia Percubaan percuma 30 hari Ya
Kos Pakej mikro: $ 19.95 dengan ruang storan e-mel 1 GB dan storan fail 1 MB. 5 domain hosting e-mel dimasukkan.
Pakej sederhana: $ 34.95 USD dengan storan e-mel 5GB ruang / 500 MB.
Pelan maksimum: $ 79.95, penyimpanan 25GB untuk e-mel / penyimpanan 2 GB, ditambah 25 domain hosting e-mel.
EUR 5-30 / bulan
membayar storan tambahan, domain atau alamat untuk EUR1-2 sebulan.
Penyimpanan peti mel 25 GB untuk akaun individu Versi percuma: 500 MB
Dibayar: 20 GB
Maks. had lampiran 130 MB 25 MB dan 100 lampiran
Ciri-ciri keselamatan Akhir untuk menamatkan penyulitan
Pelbagai lapisan pelayan dan lapisan redundansi untuk menjamin masa tambahan
Pengesahan dua tahap seperti yang diperlukan
Undang-undang Norway diterapkan
Proses dan prosedur yang menjamin integriti data pengguna
Proses log masuk 2-faktor pengesahan
Penyulitan akhir-ke-akhir untuk memastikan privasi yang lengkap

Ringkasnya

Sekiranya anda ingin tahu bahawa e-mel anda bebas daripada mata yang prying, data anda dilindungi daripada akses digital, dan anda boleh menikmati komunikasi dengan selamat dalam talian tanpa pengiklanan, Runbox adalah pilihan yang baik untuk dipertimbangkan. Ia mempunyai beribu-ribu pelanggan gembira di seluruh dunia, telah beroperasi selama beberapa tahun dan mempunyai etos yang dipimpin oleh etika yang kuat, dengan nilai yang disokong oleh struktur pemilikan pekerja dan komitmen berterusan untuk peningkatan berterusan dan penghantaran pelanggan.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5