Επισκόπηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου GMX

Πολλές εταιρείες παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προωθούν τα προϊόντα τους, αποδίδοντας λέξεις-κλειδιά όπως “αξιόπιστος”, “ασφαλής”, και “ασφαλής” στα εν λόγω προϊόντα. Ωστόσο, κάθε ένα από αυτά τα επίθετα είναι ανοικτό σε ερμηνεία. Επιπλέον, ορισμένες από τις ίδιες εταιρείες δεν είναι ασφαλείς πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Ασφαλείς πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τοποθετούν ένα ασφάλιστρο στην προστασία δεδομένων και τους χρήστες τους’ δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή. Εάν ενδιαφέρεστε για τη χρήση ενός ασφαλούς προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτοί οι πελάτες διαφέρουν ως προς την ποιότητα, την τιμή και την απόδοση. Κατά τη διεξαγωγή αυτής της επανεξέτασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου GMX, διατηρήσαμε υπόψη τις τρεις προαναφερθείσες ιδιότητες. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του ταχυδρομείου GMX έτσι ώστε να είστε σε θέση να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση όταν επιλέγετε έναν πάροχο υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η ψηφιακή ανταλλαγή πληροφοριών έχει διαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν τα άτομα, οι εταιρικές οντότητες και οι κυβερνητικοί φορείς, καθιστώντας την προστασία δεδομένων μια αναγκαιότητα ύψιστης σημασίας. Ένα VPN (Virtual Private Network) επιτρέπει στους χρήστες του να στέλνουν ή να λαμβάνουν πληροφορίες μέσω ενός κλειστού, θωρακισμένου συστήματος διακομιστών που χρησιμοποιούν ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο κρυπτογράφησης δεδομένων. Όταν τα VPN χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο ενός παρόχου υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι επικοινωνίες τους είναι θωρακισμένες.

Ένας ασφαλής πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενσωματώνει συνήθως ένα μείγμα τεχνολογιών VPN. Έχοντας αυτή τη γνώση κάτω από την παροιμιώδη ζώνη σας, πόσοι μεγάλοι πάροχοι υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να σκεφτούν ότι χρησιμοποιούν VPNs; Η απάντηση είναι “όχι πολλά,” Δυστυχώς. Οι μεγάλες εταιρείες που παρέχουν δωρεάν πλατφόρμα ψηφιακής επικοινωνίας όσον αφορά τη νομισματική τιμή το κάνουν σε βάρος των χρηστών τους” την ασφάλεια, το απόρρητο και τις προσωπικές πληροφορίες - το τελευταίο από τα οποία δεν είναι μόνο χρήματα, αλλά συχνά μοιράζεται με μια σειρά τρίτων οντοτήτων που ο χρήστης μπορεί ή δεν μπορεί να γνωρίζει.

“Όταν τα VPN χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο ενός παρόχου υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι επικοινωνίες τους είναι θωρακισμένες”

Σύντομη ιστορία της GMX και των υπηρεσιών ταχυδρομείου της

Μαζί με το Mail.com, το ταχυδρομείο GMX (Global Mail eXchange) Mail είναι θυγατρική του Ηνωμένου Διαδικτύου με έδρα τη Γερμανία. Το ταχυδρομείο GMX είναι δημοφιλές στους χρήστες της ηπειρωτικής Ευρώπης, του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών. Πριν βυθιστεί στο “χαρακτηριστικά” τμήμα αυτής της επανεξέτασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου GMX, σκεφτήκαμε ότι μια επισκόπηση της εταιρείας’η ιστορία της εταιρείας θα έδινε στους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες της GMX καλύτερη κατανόηση του προϊόντος.

Το GMX Mail ιδρύθηκε το 1997 - καθιστώντας την υπηρεσία άνω των 20 ετών. Από την αναπτυσσόμενη φούσκα dot-com μέχρι τη σύγχρονη εποχή των μιμών και εφαρμογών, το GMX Mail φαίνεται να έχει προσαρμοστεί επιτυχώς σε ένα γρήγορο παγκόσμιο τεχνολογικό τοπίο, τοποθετώντας το μεταξύ των πιο γνωστών συγχρόνων του ως πρωτοπόρος στις επικοινωνίες μέσω Διαδικτύου.

Τι μπορεί να κάνει η GMX’Οι λειτουργίες του Google κάνουν για εσάς?

Το MX mail παρέχει μια πλατφόρμα που είναι ταυτόχρονα ευχάριστη και εύκολη στην πλοήγηση. Παρόλο που το GMX Mail προσφέρει τις βασικές παροχές και υπηρεσίες που ο καθημερινός χρήστης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει περιμένει, υπάρχουν μερικοί βασικοί τομείς που η υπηρεσία σβήνει πραγματικά:

  1. Συνημμένα και αποθήκευση: Το GMX Mail πηγαίνει πάνω και πέρα, όταν πρόκειται για την παροχή χώρου αποθήκευσης στους χρήστες του. Το μέγιστο μέγεθος για συνημμένα αρχεία (ανεξάρτητα από το αν υπάρχει ένα αρχείο ή μια ομάδα αρχείων) ανά μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι 50 MB. Περισσότερο από το διπλάσιο του μεγέθους (25 ΒΜ) του Gmail και του Yahoo Mail. GMX’s Cloud παρέχει επίσης άνετη αποθήκευση 2GB.
  2. Διεπαφή: Το GMX Mail διαθέτει μια διασύνδεση που είναι τόσο οικεία και εύκολη πλοήγηση. Χρησιμοποιώντας ένα μπλε και λευκό σχέδιο χρωμάτων, ο ιστότοπος είναι εύκολος στα μάτια - χρήσιμος εάν περάσετε περισσότερο από μερικές στιγμές ελέγχοντας τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτή η αισθητική ευκολία στη χρήση μεταφέρεται από την ιστοσελίδα στο επίσημο GMXapp, το οποίο έχει βελτιστοποιηθεί τόσο για smartphones όσο και για tablet - το iPhone και το Android.
  3. Επικοινωνήστε με την εισαγωγή: μια μεγάλη gripe ότι πολλοί χρήστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν με τους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι η δυσκολία που αντιμετωπίζουν όταν πρέπει να εισαγάγετε τις επαφές. Το GMX επιτρέπει στους χρήστες του να προσθέτουν απευθείας επαφές στα βιβλία διευθύνσεων τους από διάφορες τοποθεσίες, όπως το Facebook. Βρίσκουμε αυτό το χαρακτηριστικό ιδανικό τόσο για τα άτομα όσο και για τις επιχειρήσεις, καθώς οι επαφές και οι πελάτες συνήθως διαδίδονται σε πολλαπλές πλατφόρμες.
  4. Γλώσσα: αυτό ήταν ένας τομέας θετικού ενδιαφέροντος για τους χρήστες του GMX Mail. Οι υπηρεσίες παρέχονται σε Eglish, Γερμανικά, Ισπανικά και Γαλλικά. Παρά τους άλλους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν πολυγλωσσικές λειτουργίες, αισθανθήκαμε ότι το GMX Mail’Η εφαρμογή του ήταν εξαιρετικά ομαλή και χωρίς προβλήματα. Επίσης, δεν προέκυψαν σημαντικές διαφορές στην ποιότητα της εμπειρίας (από τεχνική άποψη) κατά την εναλλαγή μεταξύ των ρυθμίσεων γλώσσας.
  5. Υποστήριξη πελατών: όχι μόνο ήταν η υποστήριξη πελατών γρήγορη, συνοπτική και ευγενική, αλλά η συνολική εμπειρία ήταν απλή και χωρίς προβλήματα. Σε σύγκριση με ορισμένους από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η GMX παρέχει άμεση πρόσβαση σε έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών. Αυτό ήταν εξαιρετικά αναζωογονητικό, δεδομένου ότι οι προηγούμενες εμπειρίες μας με τους ανταγωνιστές μας είδαν να αντιμετωπίζουμε αδιέξοδα και να μην βοηθήσουμε “Κοινοτικά Συμβούλια.”
  6. Τιμή: Βεβαίως, το νούμερο ένα σημείο πώλησης για το GMX είναι το σημείο πώλησης - αυτό’είναι δωρεάν! Δεδομένων όλων των χαρακτηριστικών, των λειτουργιών και των στοιχείων που προσφέρονται, μας εξέπληξε το γεγονός ότι το άνοιγμα λογαριασμού ήταν δωρεάν. Ενώ το GMX φαίνεται να παράγει τα έσοδά του από τη διαφήμιση στον ιστότοπό του (οι διαφημίσεις ποικίλλουν σε ποιότητα και αντικείμενο), οι διαφημίσεις δεν ήταν ενοχλητικές ή ακατάλληλες.

“Το GMX mail παρέχει μια πλατφόρμα που είναι τόσο άνετη όσο και εύκολη στην πλοήγηση”. Οι χρήστες μπορούν επίσης να διαχειρίζονται πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα λογαριασμό και μπορούν να επιλέξουν από έναν αριθμό τελικών τομέων. GMX Mail’οι premium χρήστες του συστήματος αντιμετωπίζονται με ακόμα περισσότερες επιλογές. Ως πρώτοι χρήστες GMX, τα παραπάνω χαρακτηριστικά επέτρεψαν μια συντριπτικά ευχάριστη εμπειρία.

Η GMX δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των χρηστών

Το GMX Mail ήταν χωρίς σφάλματα, χωρίς προβλήματα, και είχε λάβει πολύ λίγο spam σε σύγκριση με άλλους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εξετάσαμε. Ο φάκελος ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του GMX ήταν συνήθως κενός και η πλειοψηφία της αλληλογραφίας μας που λάβαμε ήταν εξουσιοδοτημένη και έγκυρη. Γνωρίζοντας ότι όλη η αλληλογραφία μας ήταν κρυπτογραφημένη ήταν το κερασάκι στην μεταφορική θήκη ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Εάν τυχόν εκδοθεί κάτι τέτοιο αναφορικά με την ασφάλεια των χρηστών ή το απόρρητο, απολάβαμε το γεγονός ότι μπορούμε να φτάσουμε σε έναν ενεργό αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών με σχετικά ευκολία.

Για όσους χρησιμοποιούν άλλο παροχέα υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς το παρόν, σας επιβάλλουμε να διαβάζετε μέσω της συμφωνίας περί απορρήτου που έχετε υπογράψει με τον εν λόγω πάροχο υπηρεσιών. Μπορούμε σχεδόν να εγγυηθούμε ότι θα αναζητήσετε μια εναλλακτική λύση - και μετά την έρευνά μας, πρέπει να πούμε ότι το GMX Mail παρέχει την τέλεια λύση. Μια εταιρεία η οποία επιτυγχάνει τη σωστή ισορροπία μεταξύ της ικανοποίησης των απαιτήσεων της αγοράς, της προστασίας των καταναλωτών και της παρουσίασης των χρηστών της με μια αναζωογονητική ισορροπία αξιοπιστίας και προσβασιμότητας, χωρίς να είναι αδέξια ή οπτικά ελκυστική.

Συνολικά, η αλληλογραφία GMX ικανοποίησε όλες τις απαιτήσεις μας όταν αναζητούσε έναν νέο πάροχο υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ξεπέρασε τις προσδοκίες σε όλους τους τομείς. Προχωρώντας προς τα εμπρός, είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πώς η GMX αναπτύσσει το προϊόν της. Ας ελπίσουμε ότι έχετε βρει αυτή την επανεξέταση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου GMX και η απόδοσή της έχει τόσο ενημερωτικό όσο και χρήσιμο.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − 23 =