Ανασκόπηση LuxSci

Ο ορισμός ενός ασφαλούς προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου. Σήμερα’όχι μόνο για την ασφαλή και κρυπτογραφημένη αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά και για την παραμονή της ανωνυμίας.


Πολλοί πάροχοι υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στην αυξανόμενη ζήτηση, αλλά οι λύσεις όπως το LuxSci κατέκτησαν την τέχνη της παροχής στους καταναλωτές της επιθυμητής κρυπτογράφησης και ανωνυμίας, όλες ταυτόχρονα.

Τι είναι το LuxSci?

Το LuxSci είναι ένα ασφαλές πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λειτουργεί εξασφαλίζοντας τα ποικίλα κανάλια μέσω των οποίων εισέρχονται και εξέρχονται τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το LuxSci είναι ίσως ο πιο διαφοροποιημένος και δυναμικός ασφαλής πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Παρέχει κρυπτογράφηση συμβατή με HIPPA, επεκτείνει την υποστήριξη για PGP και ασχολείται επίσης με απευθείας μετάδοση SMTP. Το LuxSci υποστηρίζει επίσης μεταδόσεις S / MME και TLS, εξασφαλίζοντας πλήρη ασφάλεια για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε και λαμβάνετε.

Το e-mail της LuxSci είναι γρήγορο, αξιόπιστο και συνεργάζεται με σχεδόν κάθε δημοφιλές πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χαρακτηριστικά του LuxSci

 1. Κλείσιμο κρυπτογράφησης

Το Luxsci διατηρεί τα μηνύματά σας ασφαλή, κρυπτογραφώντας το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τέλος, το οποίο μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί από τον δέκτη μόνο με ένα μοναδικό κλειδί. Η συμμετοχή δημόσιων και ιδιωτικών κλειδιών καθιστά την κρυπτογράφηση και την αποκρυπτογράφηση ένα ομαλό έργο και εξασφαλίζει ταχύτερη και ασφαλέστερη μετάδοση δεδομένων μέσω του ιστού. Αυτή η κρυπτογράφηση παρέχει στους χρήστες εγγύηση ότι δεν παρακολουθούν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 1. Ασφαλής προώθηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου TLS

Το LuxSci σάς επιτρέπει να προχωρήσετε και να περιορίσετε όλους τους κανόνες προώθησης email που αφορούν το διακομιστή και να διευκολύνετε την επίτευξη της απαιτούμενης ασφάλειας και ανωνυμίας. Αυτή η λειτουργία λειτουργεί μόνο όταν ο δέκτης στο άλλο άκρο διαθέτει ένα διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ακολουθεί τα πρωτόκολλα Secure TLS.

 1. Προστατευμένα στοιχεία σύνδεσης

Η πλήρης κρυπτογράφηση εξασφαλίζει πλήρη ασφάλεια χωρίς κενά. Το LuxSci σας παρέχει ένα προστατευμένο χαρακτηριστικό σύνδεσης μέσω του οποίου μπορείτε να συνδεθείτε και να αποσυνδεθείτε από οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς να ανησυχείτε για τα προσόντα σας που προσγειώνονται σε λάθος χέρια.

 1. Ορίστε τους παραλήπτες για εξαίρεση από την κρυπτογράφηση

Αν υπάρχουν πληροφορίες που δεν απαιτούν κρυπτογράφηση ή πρέπει να αποστέλλονται σε πολλά άτομα, τότε μπορείτε να αφήσετε την κρυπτογράφηση για αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι επιχειρήσεις συχνά πρέπει να στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πολλούς παραλήπτες κάθε τόσο. Αυτό το χαρακτηριστικό LuxSci έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ποιοτική εμπειρία χωρίς να παρεμποδίζει την ασφάλεια.

 1. Κρυπτογράφηση από την πλευρά του διακομιστή

Δεν χρειάζεται να προσθέτετε πρόσθετα ή να εγκαταστήσετε πακέτα λογισμικού. Η κρυπτογράφηση από την πλευρά του διακομιστή που παρέχεται από το LuxSci είναι απλά ασύγκριτη. Μπορείτε να πάρετε έναν τόνο χαρακτηριστικών για να εργαστείτε μαζί του και να απολαύσετε πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

 1. Μπορείτε να απαλλάξετε τα μηνύματα από την κρυπτογράφηση

Το LuxSci σας επιτρέπει να μην κρυπτογραφείτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όχι μόνο με βάση τους παραλήπτες αλλά και με βάση τα μηνύματα που έχετε στείλει. Με το LuxSci, είναι πλέον δυνατή η εξαίρεση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την κρυπτογράφηση με βάση το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 1. Email marketing

Εκτός από την παροχή τόνος εκπληκτικών χαρακτηριστικών, το email LuxSci παρέχει επίσης μια σειρά από εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να επιλέξετε από μια επιλογή προτύπων, ενώ η προσαρμογή επιτρέπεται επίσης.

Περαιτέρω, η υπηρεσία παρέχει επίσης εκτεταμένες αναλύσεις που σας βοηθούν να μετρήσετε πόσο επιτυχής μια συγκεκριμένη καμπάνια θα αποδειχθεί πριν να τεθεί σε λειτουργία, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο.

 1. Τιμολόγηση

Το email LuxSci προσφέρει τέσσερα σχέδια για να διαλέξετε. Το κοινόχρηστο επιχειρηματικό σχέδιο παρέχει πρόσβαση σε 50 χρήστες με κόστος $ 10. Μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα Shared Enterprise που διατίθεται σε $ 25 για 50 χρήστες και προσφέρει μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες όπως απομόνωση διακομιστών και άλλα. Εάν θέλετε να προσθέσετε απεριόριστους χρήστες, μπορείτε να επιλέξετε να πάτε για ένα συγκεκριμένο επιχειρηματικό σχέδιο που σας κοστίζει 67,50 δολάρια το μήνα. Υπάρχει ένα άλλο σχέδιο που ονομάζεται Dedicated Enterprise, το οποίο κοστίζει 407,50 δολάρια και έρχεται με τα καλύτερα χαρακτηριστικά.

Πώς λειτουργεί το LuxSci σε κινητά?

 • Βήμα 1: Ο χρήστης διαμορφώνει ένα “Ανταλλαγή” λογαριασμό στο κινητό τους διευκολύνοντας το LuxSci να κάνει την κρυπτογράφηση πριν σταλεί τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι κινητές συσκευές πρέπει να συνδεθούν με το luxsci.mobi
 • Βήμα 2: Πελάτης’το κινητό τηλέφωνο κατεβάζει όλα τα δεδομένα όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τις λίστες εργασιών, τα βιβλία διευθύνσεων και τα ημερολόγια.
 • Βήμα 3: Κάθε φορά που λαμβάνεται ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μήνυμα ή ping, τα πιο πρόσφατα δεδομένα μεταφορτώνονται στο τηλέφωνο και γίνονται οι απαιτούμενες αλλαγές σύμφωνα με τη νέα αλληλογραφία ή το ping που λάβατε. Όλα αυτά συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο.
 • Βήμα 4: Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανάλογα με την ταχύτητά σας. Εάν είστε κάποιος που λαμβάνει πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τότε αυτή η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να σας βοηθήσει να συνεχίσετε να ενημερώνετε τα δεδομένα στο τηλέφωνό σας σε πραγματικό χρόνο.
 • Βήμα 5: Όλες οι αλλαγές που κάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, στο βιβλίο διευθύνσεων, στο ημερολόγιο ή στις λίστες εργασιών ενημερώνονται άμεσα στο email σας. Οι ενημερώσεις σας συγχρονίζονται συνεχώς με το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αμέσως μόλις αρχίσετε να τις πληκτρολογείτε.

Είναι ασφαλές το LuxSci?

Οι ηγέτες των επιχειρήσεων βασίζονται στο LuxSci για την κρυπτογράφηση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, επειδή είναι ασύγκριτα ασφαλείς, πιο γρήγορες και εξαιρετικά αξιόπιστες. Το γεγονός ότι το LuxSci χρησιμοποιεί τα πρωτόκολλα μετάδοσης HIPAA και SMTP TLS εγγυάται ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ασφαλή και μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν μόνο από εξουσιοδοτημένους κατόχους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Είναι το LuxSci ανώνυμο?

Το LuxSci είναι ίσως ο μόνος ασφαλής πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχει την απαιτούμενη ανωνυμία για μια δεκαετία τώρα.

LuxSci’το νέο ανώνυμο SMTP επιτρέπει στους χρήστες να αποκρύπτουν την τοποθεσία, την ταυτότητα και τις λεπτομέρειες του προγράμματος περιήγησης από τους παραλήπτες. Οι πληροφορίες αυτές όταν αποκαλύπτονται στον παραλήπτη μπορούν να επηρεάσουν το γενικό κίνητρο της επιχείρησης και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ειδικότερα. Παρέχοντας την απαιτούμενη ανωνυμία, η LuxSci έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό της και οι άνθρωποι είναι πολύ ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες.

LuxSci εναντίον ProtonMail

Χαρακτηριστικά Το ταχυδρομείο LuxSci ProtonMail
Ιδιοκτήτης Lux Scientiae Proton Technologies AG
Κυκλοφόρησε N / A 2014
Τοποθεσία ΗΠΑ Ελβετία
Δωρεάν διαθέσιμη έκδοση Οχι Ναί
Κόστος Κοινό επιχειρηματικό σχέδιο για $ 10. Το σχέδιο κοινής επιχείρησης για $ 25. Αφιερωμένο επιχειρηματικό σχέδιο για $ 67,50 το μήνα. Αφιερωμένη επιχείρηση για $ 407,50. Ελεύθερος; € 48.00 / έτος για πρόγραμμα Plus, € 75.00 / έτος / χρήστη για επαγγελματικό σχέδιο και € 288.00 / έτος για σχέδιο οραματισμού
Αποθήκευση γραμματοκιβωτίου 500 GB - απεριόριστη ανάλογα με το σχέδιό σας 500 MB - 20 GB ανάλογα με το σχέδιό σας
Μέγιστη. όριο προσκόλλησης N / A 25 MB
Χαρακτηριστικά ασφαλείας Υποστήριξη HIPAA, υποστήριξη PGP, S / MIME AES, RSA και OpenPGP

Προτείνεται ότι:

Οι περισσότεροι ασφαλείς παροχείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =