Επισκόπηση Mailfence

Από τότε που το Διαδίκτυο μετατράπηκε σε χάκερ’οι χρήστες έχουν ζητήσει ένα σύστημα που θα μπορούσε να αποτρέψει την πειρατεία, την κλοπή ταυτότητας και να δημιουργήσει ένα ασφαλέστερο περιβάλλον για την αποστολή και λήψη εμπιστευτικών δεδομένων μέσω αλληλογραφίας. Οι άνθρωποι βάζουν τις καρδιές, τα μυαλά τους και τα μετρητά στο ταχυδρομείο τους και οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε μπορεί να παρεμποδίσει, να αλλάξει ή να εμποδίσει αυτό είναι μια πιθανή απειλή.

Η Mailfence επιχειρεί να αποκλείσει τέτοιες δυνατότητες με μια εναλλακτική διαδρομή προς ασφαλέστερη αλληλογραφία. Το Mailfence είναι μια υπηρεσία που βασίζεται σε προγράμματα περιήγησης που εμποδίζει τους χάκερ και τους κλέφτες να αποκτήσουν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία σας. Αφήνω’με τα καλύτερα στοιχεία του Mailfence και προσπαθήστε να το καταλάβετε καλύτερα.

Τι είναι το Mailfence?

Ιδρύθηκε το 1999, η ContactOffice Group - η μητρική εταιρεία της Mailfence - τροφοδοτεί ένα ασφαλέστερο περιβάλλον εργασίας εδώ και 20 χρόνια και εκεί’δεν υπάρχει άλλη επιχείρηση που να κατανοεί καλύτερα το πρόβλημα του hacking από το Mailfence. Είναι ίσως η μόνη επιχείρηση που όχι μόνο δεν ξέρει τι κάνουν, αλλά είναι εξίσου καλά σε αυτό.

Το Mailfence είναι ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βασισμένο σε πρόγραμμα περιήγησης που διασφαλίζει την αλληλογραφία σας από πιθανή σάρωση και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Με την αδιάλειπτη χρήση του Mailfence ως τείχος προστασίας, μπορείτε να σώσετε τον εαυτό σας από την πειρατεία και την κλοπή ταυτότητας.


Χαρακτηριστικά Mailfence

  • Δεν απαιτεί εγκατάσταση ή ολοκλήρωση

Σε αντίθεση με τους συγχρόνους της, το Mailfence δεν σας παροτρύνει να εγκαταστήσετε plugins ή πακέτα λογισμικού. Με το Mailfence, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε ώρες ενσωματώνοντας τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε εφαρμογές τρίτων ώστε να το διατηρείτε ασφαλές. Το σύστημα που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια.

  • Προστατεύεται από το βελγικό νόμο

Μόνο μερικά εργαλεία προστασίας αλληλογραφίας παρέχουν στους χρήστες τους πρόσβαση στην ασφάλεια που δεσμεύεται από το νόμο. Η υπηρεσία Mailfence λειτουργεί με βάση τη νομιμότητα των βελγικών νόμων, γεγονός που διασφαλίζει ότι κανένας τρίτος δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση ή να κλέψει δεδομένα από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας.

  • Ασυναγώνιστη προστασία από την παρακολούθηση

Το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει την κίνηση σας μέσω του διαδικτύου είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα ασφάλειας. Το Mailfence χρησιμοποιεί την κατάλληλη κρυπτογράφηση για να διασφαλίσει ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν παρεμποδίζονται με κανέναν τρόπο.

  • Ψηφιακές υπογραφές για τη δημιουργία εμπιστοσύνης

Αυτό το εξαιρετικό χαρακτηριστικό διευκολύνει τους πελάτες σας να εμπιστεύονται τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνουν. Οποιαδήποτε αλληλογραφία που έχει ψηφιακή υπογραφή αποστέλλεται πραγματικά από εσάς, ενώ το υπόλοιπο είναι απλώς μια προσπάθεια να χαράξετε τα δεδομένα σας. Κάποιος μπορεί εύκολα να γεφυρώσει το χάσμα εμπιστοσύνης με τη βοήθεια τέτοιων ψηφιακών υπογραφών και να δημιουργήσει ένα ασφαλέστερο περιβάλλον εργασίας.

  • Χαρακτηριστικά ιδιωτικού απορρήτου και ασφάλειας

Το Mailfence παρέχει μια σειρά χαρακτηριστικών προστασίας προσωπικών δεδομένων και ασφάλειας και διασφαλίζει ότι όλα τα ευαίσθητα δεδομένα σας παραμένουν προστατευμένα. Η υπηρεσία παρέχει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και χρησιμοποιεί το OpenPGP μαζί με διάφορα άλλα πρωτόκολλα όπως IMAP, CalDAV, υποστήριξη LDAP κ.ο.κ. Ο πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι επίσης σε θέση να φιλτράρει τους ιούς και το spam.

  • Καθαρή διεπαφή

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του Mailfence είναι ότι η εύκολη στη χρήση του interface είναι σίγουρα καθαρή, ομαλή και γρήγορη.

  • Τιμολόγηση

Ο πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι διαθέσιμος δωρεάν και περιλαμβάνει τρία επιπλέον προγράμματα - Entry, Pro και Business, ξεκινώντας από € 2,50 ανά μήνα. Η Mailfence αποδίδει το 15% των ετήσιων εσόδων του προγράμματος Pro στο Electronic Frontier Foundation και στο Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τα Ψηφιακά Δικαιώματα.

Προηγμένα εργαλεία

Το Mailfence είναι ένα πλήρες σύνολο εργαλείων από ένα απλό πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εκτός από την παροχή μέγιστης ασφάλειας, η υπηρεσία επιτρέπει να έχετε ψευδώνυμα, τα δικά σας ονόματα τομέα και πρόσβαση σε γραμματοκιβώτια τρίτων. Εκεί’είναι επίσης ένα εύχρηστο ημερολόγιο που μπορεί να μοιραστεί εύκολα και με ασφάλεια με άλλους.

Με το Mailfence, έχετε χώρο για τα έγγραφά σας όπου μπορούν να επεξεργαστούν και να μοιραστούν. Και για να έχει κάποιος να μοιραστεί αυτά τα έγγραφα, υπάρχει μια επιλογή για την προσθήκη επαφών και ομάδων επαφών. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να τα εισάγετε, να τα ομαδοποιήσετε (αν θέλετε) και να αρχίσετε να μοιράζεστε!

Είναι ασφαλές το Mailfence?

Η απάντηση ενός λέξης είναι: ναι. Το Mailfence είναι ασφαλές και σας παρέχει, εμένα και όλους τους άλλους, την απαιτούμενη προστασία κατά της πειρατείας, της παρακολούθησης, της παραβίασης της ιδιωτικής ζωής και της κλοπής ταυτότητας. Το Mailfence είναι ένα σύστημα κρυπτογράφησης που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, το οποίο διασφαλίζει ότι όλα τα δεδομένα είναι σωστά κρυπτογραφημένα.

Είναι ανώνυμο το Mailfence?

Διάφορες απειλές στο διαδίκτυο έχουν κάνει τους χρήστες να ζητούν ένα σύστημα που παρέχει ανωνυμία και το Mailfence το κάνει ακριβώς αυτό. Μπορείτε να είστε δημοσιογράφος, επιχειρηματίας, κοινωνικός ακτιβιστής ή πολιτικός και να χρησιμοποιήσετε το Mailfence χωρίς μια χροιά αμφιβολίας. Εσείς, η κίνησή σας, τα δεδομένα και η ιδιωτική ζωή είναι στα σωστά χέρια με το Mailfence.

Αρκετά σενάρια Mailfence λαμβάνει υπόψη για να εξασφαλίσει την κατάλληλη ανωνυμία:

  • Εξυπηρετεί ως VPN
  • Υποστηρίζει crypto-νομίσματα

Mailfence vs ProtonMail

Χαρακτηριστικά Mailfence ProtonMail
Ιδιοκτήτης ‎Ομάδα ContactOffice Proton Technologies AG
Κυκλοφόρησε 2013 2014
Τοποθεσία Βέλγιο Ελβετία
Δωρεάν διαθέσιμη έκδοση Ναί Ναί
Κόστος € 30.00 / έτος για το σχέδιο εισόδου
€ 90,00 / έτος για το πρόγραμμα Pro
Προσαρμοσμένη τιμή για επιχειρηματικό σχέδιο
€ 48.00 / έτος για σχέδιο Plus
€ 75.00 / έτος / χρήστη για επαγγελματικό σχέδιο
€ 288.00 / έτος για σχέδιο οραματισμού
Αποθήκευση γραμματοκιβωτίου 500 MB - 20 GB ανάλογα με το σχέδιό σας 500 MB - 20 GB ανάλογα με το σχέδιό σας
Μέγιστη. όριο προσκόλλησης 50 MB 25 MB
Χαρακτηριστικά ασφαλείας AES, OpenPGP AES, RSA και OpenPGP

Προτείνεται ότι:

Οι περισσότεροι ασφαλείς παροχείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 78 =

Adblock
detector