Διαστρέψτε την κριτική

Η εύρεση ενός ασφαλούς ιδιωτικού προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανοιχτού κώδικα είναι μια σκληρή δουλειά στις μέρες μας. Οι χρήστες επιδιώκουν την κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για να αποτρέψουν την έκθεση σε ευαίσθητα δεδομένα.


Εάν είστε θύμα ηλεκτρονικής κατασκοπείας και επιθυμείτε να τερματίσετε την ενόχληση λογοκρισίας, τότε’την ώρα που ψάχνετε για μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με υψηλή ασφάλεια και υψηλού απορρήτου. Ενώ ασφαλείς πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, αυτό’είναι σημαντικό να διαλέξετε τα σωστά που ποτέ δεν θα παρεμβαίνουν ή θα σας κατασκοπεύουν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Τι είναι το Disroot?

Το Disroot είναι μια σουίτα ανοικτού κώδικα που συνδυάζει κρυπτογραφημένες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ασφαλείς υπηρεσίες cloud. Απορρίψτε’η αξίωση της φήμης οφείλεται κυρίως στην ελεύθερη ιδιωτική υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της, αποκλείστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση είτε μέσω προγράμματος περιήγησης ιστού είτε μέσω προγράμματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, η Disroot παρέχει επίσης μια σειρά υπηρεσιών κοινής ωφέλειας όπως φιλοξενία αρχείων, αποθήκευση σύννεφων, εφαρμογές γραφείου και αποκεντρωμένη συνομιλία μέσω εξωτερικών συνεργατών.

Αποσύνδεση

Η αποδυνάμωση σας φέρνει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις ιδιωτικές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βρίσκονται σε εξέλιξη. Το’είναι μια πλούσια σε χαρακτηριστικά και ισχυρή πλατφόρμα που παίρνει τους χρήστες’ ιδιωτικότητας και ασφάλειας. Προσπαθεί να παρέχει υπηρεσίες με βάση το “αρχές της ελευθερίας, της ιδιωτικής ζωής, της ομοσπονδίας και της αποκέντρωσης.”

Αφήνω’s ρίξτε μια ματιά στα σημαντικά χαρακτηριστικά που σας έφερε η Disroot.

  1. Κρυπτογραφημένο ιδιωτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το μήνυμα "disroot email" υποστηρίζει τόσο το πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται στο πρόγραμμα διασύνδεσης όσο και το πρόγραμμα-πελάτη επιφάνειας εργασίας Η κρυπτογράφηση SSL εξασφαλίζει την πύλη επικοινωνίας μεταξύ σας και του διακομιστή αλληλογραφίας. Έτσι αντί να στηρίζεται σε ένα παραδοσιακό “καρτ ποστάλ” προσέγγιση, Disroot ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κάνει χρήση του “φάκελος” για να προστατεύσετε τις ευαίσθητες πληροφορίες σας με προστασία SSL / TLS.

  1. Πολιτική μη κατασκοπείας

Η αποδυνάμωση τηρεί αυστηρή πολιτική απορρήτου. Σε αντίθεση με πολλούς από τους δημοφιλείς ανταγωνιστές, το e-mail Disroot δεν ασχολείται με πρακτικές εξόρυξης δεδομένων. Όλες οι πληροφορίες χρηστών αντιμετωπίζονται πάντα υπεύθυνα. Η κοινή χρήση δεδομένων από τρίτους δεν χρησιμοποιείται ποτέ και δεν υπάρχει υπηρεσία παρακολούθησης ή παρακολούθησης για την παραβίαση του απορρήτου σας.

  1. Πολιτική χωρίς διαφημίσεις

Οι διαφημίσεις είναι μια απαγορευμένη οντότητα στο Disroot. Θα εντυπωσιαστείτε από την καθαρή, επαγγελματική και χωρίς διασύνδεση διασύνδεση.

  1. Ασφαλείς υπηρεσίες cloud

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα εξατομικευμένα δεδομένα σας ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε, χάρη στην ασφαλή υπηρεσία cloud. Το Disroot, σε συνεργασία με το Nextcloud, σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε όλους τους τύπους αρχείων στην αποθήκευση cloud. Μπορείτε να αποθηκεύσετε, να συγχρονίσετε και να μοιραστείτε τα αρχεία, τα χρονοδιαγράμματα και τις επαφές σας σε διαφορετικές συσκευές χωρίς να ανησυχείτε για μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Απορρίψτε’η υπηρεσία σύννεφων HIPAA και GDPR είναι συμβατή με το cloud, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι για την κορυφαία ασφάλεια και ιδιωτικότητα.

  1. Ιδιωτική σουίτα γραφείου

Επεξεργαστείτε έγγραφα με τη βοήθεια του EtherPad ή εκτελέστε τους υπολογισμούς υπολογιστικών φύλλων μέσω του EtherCalc. Και οι δύο αυτές εφαρμογές σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εργάζεστε σε συνεχή βάση σε πραγματικό χρόνο απευθείας μέσω του προγράμματος περιήγησης. Ενώ η επιλογή για δημιουργία παρουσιάσεων ή διαγραμμάτων δεν είναι διαθέσιμη μέχρι τώρα,’είναι μόνο μια αρχή και πολλά νέα χαρακτηριστικά αναμένεται να βγουν στο εγγύς μέλλον.

  1. Υπηρεσία συνομιλίας

Παρόλο που χρησιμοποιούμε την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως τον κύριο τρόπο επικοινωνίας, η ευκολία της υπηρεσίας συνομιλίας μπορεί μερικές φορές να φανεί χρήσιμη. Μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα με τους συνεργάτες, τους υπαλλήλους ή τους πελάτες σας μέσω της υπηρεσίας συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο.

Το Disroot κατανοεί τις λεπτότερες απαιτήσεις σας και σας φέρνει μια αποκεντρωμένη υπηρεσία ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Προστατευμένη με το πρωτόκολλο OMEMO, η Disroot chat έχει τη δυνατότητα κρυπτογράφησης των μηνυμάτων σας έτσι ώστε να μην υπάρχει παραβίαση πληροφοριών.

  1. Κοινωνικό δίκτυο

Οι χρήστες με αποσαφήνιση μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δικό τους μη κερδοσκοπικό κοινωνικό δίκτυο - τη Διασπορά. Το’μια κοινοτική διαχειριζόμενη, κατανεμημένη κοινωνική πλατφόρμα βασισμένη σε τρεις βασικές έννοιες: αποκέντρωση, ελευθερία και ιδιωτικότητα.

  1. Άλλες υπηρεσίες κοινής ωφελείας

Υπάρχουν πολλά άλλα βοηθητικά προγράμματα που προσφέρει η Disroot. Αυτό περιλαμβάνει φόρουμ συζήτησης, κάδο απορριμμάτων, πλατφόρμα πολλαπλών μηχανών αναζήτησης, δημοσκοπήσεις, πίνακες έργων - ο κατάλογος συνεχίζεται. Το καλύτερο μέρος είναι ότι η πλατφόρμα είναι πλήρως ανοιχτού κώδικα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Disroot

Η χρήση του Disroot είναι πολύ απλή. Απλά πρέπει να εγγραφείτε σε ένα λογαριασμό Disroot και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε για να έχετε πρόσβαση σε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Δεν χρειάζεται να απομνημονεύσετε πολλούς συνδυασμούς ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης. Το Disroot προσφέρει ένα εσωτερικό ταμπλό από τον οποίο μπορείτε εύκολα να πλοηγηθείτε στην υπηρεσία της επιλογής σας.

Είναι Disroot ασφαλής?

Εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια, τότε μπορείτε να θέσετε όλες τις αμφιβολίες σας για να ξεκουραστείτε. Το Disroot είναι μια αρκετά ασφαλής υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχεδιασμένη ειδικά για να προσφέρει στους χρήστες πλήρη ηρεμία από όλους τους τύπους αδυναμιών ασφαλείας.

Το’είναι μια πλατφόρμα που προωθεί πρακτικές ανοιχτού κώδικα και ηθικής διαδικτύου. Υπάρχει μια πρόσθετη έμφαση στη διαφάνεια. Η απλή ύπαρξη του Disroot είναι να οικοδομηθεί ένα ομοσπονδιακό, αποκεντρωμένο και ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον, όπου οι χρήστες μπορούν να λειτουργήσουν με ασφάλεια χωρίς να ανησυχούν για την ευαισθησία των ευαίσθητων πληροφοριών τους.

Διαστρέψτε εναντίον ProtonMail

Χαρακτηριστικά Διαγραφή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ProtonMail
Ιδιοκτήτης Μη κερδοσκοπικό ίδρυμα “Stichting Disroot.org” Proton Technologies AG
Κυκλοφόρησε 2015 2014
Τοποθεσία Ολλανδία Ελβετία
Δωρεάν διαθέσιμη έκδοση Ναί Ναί
Κόστος Ελεύθερος Ελεύθερος; € 48.00 / έτος για πρόγραμμα Plus, € 75.00 / έτος / χρήστη για επαγγελματικό σχέδιο και € 288.00 / έτος για σχέδιο οραματισμού
Αποθήκευση γραμματοκιβωτίου 1 GB 500 MB - 20 GB ανάλογα με το σχέδιό σας
Μέγιστη. όριο προσκόλλησης 50 MB 25 MB
Χαρακτηριστικά ασφαλείας SSL / TLS, OMEMO, HIPPA AES, RSA και OpenPGP

Προτείνεται ότι:

Οι περισσότεροι ασφαλείς παροχείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 57