Γρήγορη επισκόπηση

Οι περισσότεροι χρήστες στο διαδίκτυο πλέον γνωρίζουν ότι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των εταιρειών κοινωνικής δικτύωσης όπως το Google, το Facebook και η Microsoft είναι ένοχοι κατασκοπείας στους πελάτες τους’ δεδομένα για σκοπούς διαφήμισης και καταγραφής δεδομένων. Το σκάνδαλο συγκλόνισε τις τεχνολογικές βιομηχανίες και επηρέασε έντονα τις τιμές των μετοχών της εταιρείας όταν οι πελάτες έδειχναν την απογοήτευσή τους.

Αλλά τα καλά νέα για τα άτομα και τις επιχειρήσεις είναι ότι μια σειρά άριστων και ασφαλών εναλλακτικών λύσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι τώρα στην αγορά. Πολλοί από αυτούς τους παρόχους κερδίζουν σημαντική έλξη και κερδίζουν μεγάλο αριθμό πελατών, συχνά σε ειδικούς τομείς όπου απαιτείται απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας στις ρυθμιζόμενες αγορές.

Σήμερα εμείς’εκτελέστε μια πλήρη αναθεώρηση FastMail για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν αυτός ο ασφαλής πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι για εσάς. Από την τιμολόγηση του FastMail μέχρι τις ρυθμίσεις του διακομιστή FastMail, εμείς’Σας έχετε καλύψει τα δεδομένα που χρειάζεστε.

Γιατί να επιλέξετε έναν ασφαλή πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου?

Όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, ένα ασφαλές πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ακριβώς αυτό - εντελώς ασφαλές. Θα μπορούσατε να ζυγίζετε το FastMail εναντίον του Gmail μόνο για τις αξίες της μάρκας και αρχικά να επηρεάζεται από τον μεγαλύτερο πάροχο - αλλά εμβαθύνετε βαθύτερα στην προσφορά και εσείς’θα διαπιστώσουν ότι διαφέρουν πολύ. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να δείτε αυτό το παράδειγμα συγκεκριμένα παρακάτω στη σύγκρισή μας FastMail vs Gmail.


Οι μη ασφαλείς πάροχοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα παρέχουν συχνά δωρεάν υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - αλλά μπορούν να σαρώσουν τα δεδομένα σας για να το πουλήσουν ξανά σε διαφημιζόμενους, να τα καταγράψουν για δικούς τους σκοπούς μάρκετινγκ και να τα παραδώσουν σε οργανισμούς που το ζητούν.

Οι ασφαλείς πάροχοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσφέρουν κάτι πολύ διαφορετικό. Θα παρέχουν κρυπτογράφηση τελευταίας τεχνολογίας, έτσι ώστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας να μην μπορούν να εισχωρηθούν ή να σαρωθούν. Θα έχουν πολιτικές που εμποδίζουν τη σάρωση ή την ανάγνωση των δεδομένων σας. Θα δεσμευτούν επίσης να μην πουλήσουν ποτέ τα δεδομένα σας στους διαφημιζόμενους. Ορισμένοι προχωρούν ένα βήμα πιο πέρα ​​και επίσης εμποδίζουν τις κυβερνητικές οργανώσεις να έχουν πρόσβαση στο email σας.

Ασφαλίστε τους πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το νόμο

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η GCHQ και άλλες κυβερνητικές οργανώσεις επιτρέπεται νόμιμα να διαβάζουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μερικοί ασφαλείς πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα αποτρέψουν αυτό το γεγονός, εντοπίζοντας τις επιχειρήσεις και τους διακομιστές τους στην Ελβετία, η οποία έχει εξαιρετικά αυστηρούς νόμους περί ιδιωτικότητας. Με τη λήψη τέτοιων μέτρων, ο πάροχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να παραμείνει εντός του νόμου, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι χρήστες του έχουν το απόρρητο και την εμπιστευτικότητα της επικοινωνίας που απαιτούν.

Αυτό είναι συχνά απαραίτητο ειδικά για επιχειρηματικούς σκοπούς. Για παράδειγμα, οι επιχειρήσεις σε ρυθμιζόμενες βιομηχανίες, όπως ο τραπεζικός, ο ιατρικός και ο νομικός τομέας, πρέπει να εγγυηθούν ότι η επικοινωνία τους με τους πελάτες και τις άλλες ομάδες των ενδιαφερόμενων μερών δεν μπορεί να προσεγγιστεί ή να εισέλθει σε πειρατεία. Οι ασφαλείς πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να διασφαλίσουν αυτό και να παρέχουν κανονιστική συμμόρφωση με τέτοιο τρόπο ώστε τα Hotmail, Facebook, Gmail και άλλα μεγάλα εμπορικά σήματα να μην μπορούν.

Έτσι λοιπόν, χωρίς άλλη πνοή, αφήστε’να προχωρήσουμε στην γρήγορη ανασκόπηση του FastMail και να δούμε πώς είναι αυτό.

Τι είναι το FastMail?

Η προσφορά FastMail έχει σχεδιαστεί για μεμονωμένους χρήστες, οικογένειες και επιχειρήσεις. Είναι απόλυτα ιδιωτική και ασφαλής και απαλλαγμένη από τη διαφήμιση. Περισσότεροι από 150.000 πελάτες χρησιμοποιούν την υπηρεσία σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 40.000 επιχειρήσεων. Η εταιρεία παρέχει επίσης αξιόπιστη και ασφαλή φιλοξενία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περισσότερα από 15 χρόνια, δίνοντάς της δοκιμασμένη και αξιόπιστη κατάσταση.

Χαρακτηριστικά FastMail

Το FastMail είναι χτισμένο σε μια πλατφόρμα σχεδιασμένη να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα. Βασικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:

 • Ένα όμορφα σχεδιασμένο και διαισθητικό περιβάλλον εργασίας χρήστη
 • Καμία διαφήμιση ανά πάσα στιγμή
 • Αποκτήστε πρόσβαση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο σπίτι, στην εργασία ή ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή ή την έκδοση προγράμματος περιήγησης ιστού
 • Πιέστε τις ειδοποιήσεις για το κινητό και τον ιστό, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την άφιξή τους
 • Εξαιρετικά χαρακτηριστικά anti-spam, έτσι ώστε τα εισερχόμενά σας να παραμένουν απαλλαγμένα από σκουπίδια
 • Μια ισχυρή δυνατότητα αναζήτησης
 • Η δυνατότητα να επικολλήσετε μήνυμα στην κεφαλίδα εισερχομένων σας για να δείξετε προτεραιότητα
 • Ομαδοποιημένα μηνύματα που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε συνομιλίες
 • Η δυνατότητα ανάκτησης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από άλλους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Outlook, το Gmail και το Yahoo! Ταχυδρομείο

Άλλες λειτουργίες του Office-style

 • Έξυπνο ημερολόγιο και χαρακτηριστικά επικοινωνίας
 • Η δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο μοιράζεστε τα γεγονότα

Οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να επιλέξουν επιπλέον προϊόντα όπως:

 • TopicBox - η οποία επιτρέπει σε οργανισμούς και ομάδες να μοιράζονται συνομιλίες ομάδας και να συνεργάζονται online
 • PoBox - η οποία προσφέρει προώθηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μεμονωμένες μάρκες και τομείς, που εργάζονται τόσο για τους ατομικούς όσο και για τους συγγενείς οργανισμούς

Πώς λειτουργεί το FastMail?

Η εταιρεία προσφέρει εξαιρετικά αυστηρές διαδικασίες και τεχνολογίες ασφάλειας που παρέχουν μια ασφαλή, χωρίς διαφημίσεις ηλεκτρονική εμπειρία. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από διάφορα ψευδώνυμα κατά τη λήψη μηνυμάτων και να επιλέξουν από διαφορετικούς τομείς για να κάνουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους αξέχαστα και επαγγελματικά.

Οι ρυθμίσεις του διακομιστή FastMail προσθέτουν φίλτρα υψηλής τεχνολογίας που αποτρέπουν τυχόν ανεπιθύμητα μηνύματα και επιτρέπουν την εύκολη οργάνωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η εταιρεία διαθέτει ισχυρά κέντρα δεδομένων που χρησιμοποιούν ισχυρά φυσικά μέτρα για να αποτρέψουν οποιαδήποτε επίθεση.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί πρωτόκολλα ασφάλειας αιχμής και επενδύει στις τελευταίες τεχνολογίες για να παραμείνει μπροστά από το παιχνίδι ασφαλείας. Το FastMail είναι ένα από τα πιο μακροχρόνια ασφαλή συστήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη βιομηχανία και έχει κερδίσει μια εξαιρετική φήμη για την υπηρεσία του.

Τιμολόγηση FastMail

Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές τιμολόγησης FastMail για να διαλέξετε. Για $ 3 το μήνα, ή $ 30 το χρόνο, το βασικό πακέτο σας δίνει 2 GB αποθήκευσης και πλήρη υποστήριξη, καθώς και συγχρονισμό κινητού τηλεφώνου. Το πρότυπο πακέτο είναι $ 5 το μήνα ή $ 50 το χρόνο. Σας δίνει 25 GB αποθήκευσης και τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τομέα σας.

Είναι ασφαλές το FastMail?

Ναι, και η εταιρεία λέει ότι αποτρέπει καθημερινά 30.000.000 μηνύματα spam! Οι διακομιστές, οι τεχνολογίες κρυπτογράφησης, τα κέντρα φυσικών δεδομένων και οι διαδικασίες εργασίας, εγγυώνται στους πελάτες τους μια ασφαλή, ασφαλή και ιδιωτική εμπειρία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να έχετε ενεργοποιημένη την επαλήθευση ταυτότητας σε δύο βήματα για βελτιωμένη ασφάλεια όταν εργάζεστε εν κινήσει ή χρησιμοποιώντας μια συσκευή.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί SSL για κρυπτογράφηση και στη συνέχεια κρυπτογράφηση στις ρυθμίσεις του διακομιστή FastMail προτού προχωρήσει. Έχει επίσης πολιτικές που προστατεύουν τον πελάτη’σε όλα τα σημεία. Ποτέ δεν πωλεί δεδομένα στους διαφημιζόμενους και έχει άριστο ιστορικό στην παράδοση.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί χρήστες που προτιμούν να χρησιμοποιούν ένα VPN για να τους βοηθήσουν να ανώνυμα στο διαδίκτυο. Εξάλλου, τα VPN παρέχουν στους χρήστες ασφαλή σήραγγα για μεταφορά δεδομένων, καθώς και κρύβουν την πραγματική διεύθυνση IP τους χρησιμοποιώντας ένα άλλο από μια θέση της επιλογής τους.

Η χρήση του VPN και του FastMail μπορεί να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη προστασία στους χρήστες και πάντα συνιστούμε να χρησιμοποιείτε και τα δύο ταυτόχρονα. Αν ναι’t γνωρίζετε ποιο VPN θα επιλέξετε, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα από τα κορυφαία VPN στη λίστα μας - NordVPN ή ExpressVPN.

Υπηρεσία FastMail

Η εταιρεία προσφέρει επίσης 24/7 υποστήριξη πελατών και αυτό το χαρακτηριστικό παίρνει μεγάλη ανατροφοδότηση από τους πελάτες που μπορεί να έχουν ερωτήματα ή χρειάζονται βοήθεια. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας ή δημιουργήστε ένα εισιτήριο και μία από την ομάδα θα απαντήσει εντός 24 ωρών.

FastMail vs Gmail

Έτσι, ως μέρος της αναθεώρησης FastMail, εμείς’σε σύγκριση με το FastMail vs Gmail για να σας δώσουμε μια γρήγορη ματιά στο πώς οι παροχείς διαφέρουν.

FastMail Gmail
Ιδιοκτήτης FastMail Pty Ltd Google
Κυκλοφόρησε 1999 2009, μετά από 5 χρόνια beta δοκιμών
Τοποθεσία ΗΠΑ ΗΠΑ
Δωρεάν διαθέσιμη έκδοση Ναι, δοκιμάστε το δωρεάν για 30 ημέρες. Ναί
Κόστος Βασικά: $ 3 / μήνα, $ 30 / έτος
Πρότυπο: $ 5 / μήνα, $ 50 / έτος
Επαγγελματική: $ 9 / μήνα, $ 90 / έτος
N / A
Αποθήκευση γραμματοκιβωτίου Βασική συσκευασία: 2 GB
Πρότυπο πακέτο: 25GB
Επαγγελματική συσκευασία: 100 GB
Οι χρήστες λαμβάνουν το καθένα 15GB, που μοιράζονται μαζί με άλλες υπηρεσίες Google (Google Drive και Google +)
Μέγιστη. όριο προσκόλλησης 50MB
Το συνολικό μήνυμα δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 70 MB σε μέγεθος
25 MB ανά μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το Google Drive προσφέρει τη δυνατότητα να μοιράζονται 100 GB εγγράφων.
Χαρακτηριστικά ασφαλείας Πλήρης κρυπτογράφηση
Κορυφαίο λογισμικό ασφαλείας
Τα ισχυρά κέντρα δεδομένων και οι πολιτικές που διασφαλίζουν ότι δεν θα υπάρχουν δεδομένα πελατών θα διαμοιραστούν ή θα πωληθούν στους διαφημιζόμενους
Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι κρυπτογραφημένα, αλλά μόνο για δεδομένα που διατηρούνται στην εταιρεία’s διακομιστές. Τα δεδομένα παραμένουν ευάλωτα και δεν κρυπτογραφούνται όταν μεταβιβάζονται σε άλλους διακομιστές.

συμπέρασμα

Εν ολίγοις, η ανασκόπηση FastMail βρήκε τον ασφαλή πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να προσφέρει πολλά οφέλη. Το’είναι μια δοκιμασμένη υπηρεσία με 15 χρόνια στην επιχείρηση, και αυτή τη στιγμή έχει κερδίσει έναν μεγάλο αριθμό οπαδών. Η υπηρεσία χρησιμοποιείται από ιδιώτες, οικογένειες και επιχειρήσεις που θέλουν την εγγύηση ασφαλούς και εμπιστευτικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χωρίς διαφήμιση.

Το FastMail διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες που το καθιστούν κηλίδα και εύκολο στη χρήση, με ένα διαισθητικό και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον και τη δυνατότητα πρόσβασης στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας. Τα χαρακτηριστικά του Office με το ημερολόγιο και τη διαχείριση επαφών είναι επίσης προχωρημένα και προσφέρουν ταχύτητα και αποδοτικότητα καθώς εργάζεστε με τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία σας.

Για μια ποιοτική προσφορά, η υπηρεσία είναι επίσης οικονομικά αποδοτική. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από μια δοκιμή 30 ημερών για να δουν αν είναι για αυτούς και στη συνέχεια να επιλέξουν από οικονομικά αποδοτικά μηνιαία ή τιμολογιακά σχέδια ή το ετήσιο σχέδιο με έκπτωση. Ως υπηρεσία ανάπτυξης cloud, οι ενημερώσεις λογισμικού είναι αυτόματες και οι τεχνολογίες ασφαλείας, οι αναβαθμίσεις, οι ενημερώσεις κώδικα και οι ενημερώσεις κώδικα εγκαθίστανται πάντα όταν χρειάζονται και χωρίς να διακυβεύονται οι υπηρεσίες.

Εν ολίγοις, το FastMail είναι μια εξαιρετική υπηρεσία και αξίζει τη φήμη και τη θέση του στην αγορά. Το’ένα ασφαλές πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα συνιστούσαμε σε όσους αναζητούν ασφαλέστερη, πιο ιδιωτική και κηλίδα εμπειρία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Περιμένουμε επίσης να δούμε ότι συνεχίζει να εξελίσσεται για να παραμείνει μπροστά από το παιχνίδι στον χώρο της αγοράς ασφάλειας!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 68 =

Adblock
detector