Αναθεώρηση Runbox

Ψάχνετε για ένα νέο ασφαλές πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Η αναθεώρηση Runbox θα σας εξηγήσει τι θέλετε να μάθετε για αυτή την υπηρεσία.


Γιατί να επιλέξετε έναν ασφαλή πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου?

Η ένδειξη είναι στο όνομα! Οι περισσότεροι χρήστες στο διαδίκτυο είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί από τον τρόπο με τον οποίο οι μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν τα δεδομένα τους. Επιχειρήσεις όπως η Microsoft, το Facebook, το Google και το Twitter έχουν αντιμετωπίσει τον έλεγχο, τη διαμάχη και την νομική πρόκληση σε σχέση με την κατάχρηση δεδομένων. Από την καταγραφή εμπιστευτικών δεδομένων χρηστών και ηλεκτρονικών μηνυμάτων σάρωσης για διαφημιστικούς σκοπούς, μέσω της πώλησης σε ιδιωτικά δεδομένα για εμπορικές ρυθμίσεις, η γοητεία των πραγματικά ασφαλών ψηφιακών υπηρεσιών είναι ισχυρότερη από ποτέ.

Ασφαλείς πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσφέρουν ακριβώς αυτό - πλήρως ιδιωτικές και ασφαλείς υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και Office-based. Είτε αγοράζετε την υπηρεσία ως μεμονωμένος χρήστης, μια οικογενειακή ομάδα ή μια επιχείρηση, θα επωφεληθείτε από την πρωτοποριακή ασφάλεια και τις τεχνολογίες που προστατεύουν το απόρρητό σας. Αυτά συνδυάζονται με πολιτικές που διασφαλίζουν ότι τα δεδομένα σας δεν απελευθερώνονται ποτέ ή δεν πωλούνται.

Αυτοί οι πάροχοι λειτουργούν εντός του νόμου - σημειώνοντας για παράδειγμα ότι σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, οι κυβερνητικές οργανώσεις έχουν το δικαίωμα να σαρώσουν μεμονωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο, μπορούν να τα βγάλουν γύρω από αυτό, εντοπίζοντας τους διακομιστές τους στη Σουηδία, ο οποίος έχει μερικούς από τους αυστηρότερους νόμους περί ιδιωτικότητας στον κόσμο.

Ασφαλή πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιούνται από όλα τα είδη των ανθρώπων και για διάφορους λόγους. Δεν είναι’t υποστηρίζουν παράνομα την παράνομη συμπεριφορά, αλλά συχνά επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να λειτουργούν. Για παράδειγμα, οι νομικές και ιατρικές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ασφαλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως εναλλακτική λύση σε ανασφαλείς εμπορικές και mainstream προσφορές προκειμένου να πληρούν τις κανονιστικές απαιτήσεις.

Το Runbox είναι ένας τέτοιος ασφαλής πάροχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στην αναθεώρηση Runbox μας, εμείς’Θα εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη που προσφέρει στους πελάτες.

Τι είναι το Runbox?

Το Runbox προσφέρει e-mail και φιλοξενία ιστοσελίδων σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Το κεντρικό του κέντρο βρίσκεται στο Όσλο της Νορβηγίας και σε αυτό’λειτουργούσε από το 2000. Μέχρι σήμερα, έχει προσφέρει πάνω από ένα εκατομμύριο ηλεκτρονικά εισερχόμενα σε πελάτες παγκοσμίως και η επιχείρηση είναι περήφανη που λειτουργεί με ισχυρή ηθική στάση. Εκτός από την ιδιότητά του ως εργαζομένου, πιστεύει θεμελιωδώς το ανθρώπινο δικαίωμα να επικοινωνεί ιδιωτικά και την ανάγκη να συμβεί αυτό με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Χαρακτηριστικά Runbox

  • Ασφαλές email που χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία κρυπτογράφησης
  • Βέλτιστη διαχείριση αυθεντικότητας στην κατηγορία
  • Εξαιρετική αξιοπιστία, χάρη στα πολυεπίπεδη στρώματα δικτύων και πλεονασμάτων διακομιστών
  • 25 GB χώρου ανά μεμονωμένο χρήστη
  • Δυνατότητα ενοποίησης των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διαφορετικές πλατφόρμες σε ένα ενιαίο χώρο και προβολή
  • Πλήρεις δυνατότητες κινητής τηλεφωνίας, ώστε να μπορείτε να συγχρονίζετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εν κινήσει
  • Η δυνατότητα δημιουργίας μιας σειράς εναλλακτικών διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τομέων για όλους τους σκοπούς
  • Διαθέσιμα πρόσθετα φιλοξενίας ιστοσελίδων, καθώς και η επιλογή εγκατάστασης του WordPress και άλλων πακέτων λογισμικού.
  • Δυνατότητα προσαρμογής των λύσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (π.χ. για επιχειρήσεις και εμπορικά σήματα)
  • Πλήρως δωρεάν από οποιαδήποτε διαφήμιση.

Γρήγορη, εύκολη και ελκυστική

Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλικό προς το χρήστη και έχει μια διαισθητική διασύνδεση που δείχνει καλή, ενώ είναι uncluttered. Δεν υπάρχει καμία διαφήμιση καθόλου’μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γρήγορα και εύκολα το νέο σας email, με 100 εναλλακτικές διευθύνσεις διαθέσιμες καθώς τις χρειάζεστε στη βασική συνδρομή.

Επιχειρηματικά οφέλη

Για τις επιχειρήσεις, το Runbox προσφέρει την ευκαιρία να μοιραστείτε μια επαγγελματική και άμεση λύση επικοινωνίας χωρίς το υψηλό κόστος λειτουργίας των εσωτερικών εξυπηρετητών. Η υπηρεσία έχει εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας και λειτουργεί με ασφάλεια όλο το εικοσιτετράωρο, παρέχοντας στις επιχειρήσεις την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που χρειάζονται στην προστασία προσωπικών δεδομένων. Το λογισμικό ανοιχτού κώδικα συμβάλλει στη μείωση του κόστους διατηρώντας ταυτόχρονα την ποιότητα και την ακεραιότητα της υπηρεσίας. Το Runbox προσφέρει επίσης σχέδια τιμών σε επιχειρήσεις που είναι πλήρως ευέλικτες και επεκτάσιμες.

Εξαιρετική εξυπηρέτηση

Υπάρχει επίσης μια εξειδικευμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο χέρι και μια μεγάλη δέσμευση στην υπηρεσία. Το Runbox εξασφαλίζει ότι τα εισιτήρια απαντώνται γρήγορα και οι πελάτες έχουν σχολιάσει ευνοϊκά την υπηρεσία που έχουν λάβει.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Και ως κάτι διαφορετικό που θα προσελκύσει τους φιλικούς προς το περιβάλλον πελάτες, η εταιρεία λειτουργεί επίσης με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Οι διακομιστές του λειτουργούν με 100% πιστοποιημένες πηγές υδροηλεκτρικής ενέργειας, συμβάλλοντας στην υποστήριξη της οικονομίας χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και στην ελαχιστοποίηση της χρήσης επιβλαβών αερίων θερμοκηπίου.

Τιμολόγηση του Runbox

Υπάρχουν τρία διαφορετικά επίπεδα πακέτου με το Runbox, ανάλογα με τις απαιτήσεις χρήσης σας και αν είστε άτομο ή ομάδα / εταιρικός χρήστης. Το πακέτο Micro είναι 19,95 δολάρια και διαθέτει 1 GB χώρου αποθήκευσης email και 1 MB αποθήκευσης αρχείων. Περιλαμβάνονται 5 τομείς φιλοξενίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για το μεσαίο πακέτο, εσείς’θα πληρώσει $ 34,95 δολάρια και θα πάρει 5GB χώρο και 500 MB αποθήκευσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το πρόγραμμα Max κοστίζει 79,95 δολάρια και προσφέρει 25 GB αποθηκευτικού χώρου για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 2 GB αποθήκευσης αρχείων, με 25 τομείς φιλοξενίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το διαδίκτυο και το όνομα τομέα είναι επίσης οικονομικά αποδοτικές και είναι εύκολο να βρεθούν στην κύρια λύση διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Είναι ασφαλές το Runbox

Ναι, βρίσκεται στη Νορβηγία για κάποιο λόγο, καθώς η χώρα έχει εξαιρετικά αυστηρούς νόμους για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, ευθυγραμμισμένος με τη Σουηδία.

Ωστόσο, για περισσότερη προστασία, πολλοί χρήστες επιλέγουν να χρησιμοποιούν ένα VPN (Virtual Private Network) εκτός από το Runbox. Τα VPN μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να είναι πιο ανώνυμοι στο διαδίκτυο, καθώς παρέχουν ένα ασφαλές τούνελ για όλα τα δεδομένα τους. Επίσης, κρύβει την πραγματική τους θέση με την παραποίηση της διεύθυνσης IP.

Για το λόγο αυτό, θα συνιστούσαμε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε τόσο το Runbox όσο και ένα αξιόπιστο VPN (το οποίο μπορείτε να βρείτε στη λίστα των 10 καλύτερων VPN).

Runbox vs ProtonMail

Αφήνω’s ολοκληρώνουν την αναθεώρηση του Runbox, σταθμίζοντας το εναντίον ενός από τους άλλους πιο δημοφιλείς ασφαλείς πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην αγορά σήμερα, το ProtonMail.

Runbox ProtonMail
Ιδρυτής Λύσεις Runbox Τον Andy Yen, τον Wei Sun και τον Jason Stockman
Κυκλοφόρησε 2011 2013
Τοποθεσία Σουηδία Ελβετία
Δωρεάν διαθέσιμη έκδοση Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών Ναί
Κόστος Μικρή συσκευασία: 19,95 δολάρια με 1 GB χώρου αποθήκευσης email και 1 MB αποθήκευσης αρχείων. Περιλαμβάνονται 5 τομείς φιλοξενίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Μεσαίο πακέτο: $ 34.95 USD με 5GB χώρο / 500 MB αποθήκευσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Μεγαλύτερο σχέδιο: 79,95 δολάρια, 25 GB αποθήκευσης για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / 2 GB αποθήκευσης αρχείων, καθώς και 25 τομείς φιλοξενίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
EUR 5-30 / μήνα
πληρώστε για επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους, τομείς ή διευθύνσεις για 1 έως 2 ευρώ ανά μήνα.
Αποθήκευση γραμματοκιβωτίου 25 GB για μεμονωμένους λογαριασμούς Δωρεάν έκδοση: 500 MB
Πληρωμή: 20 GB
Μέγιστη. όριο προσκόλλησης 130 MB 25 MB και 100 συνημμένα
Χαρακτηριστικά ασφαλείας Κρυπτογράφηση από το τέλος μέχρι το τέλος
Πολλαπλά στρώματα διακομιστών και πλεονασμάτων για την εγγύηση του χρόνου λειτουργίας
Ο έλεγχος ταυτότητας σε δύο στάδια, όπως απαιτείται
Εφαρμόστηκε νορβηγική νομοθεσία
Διαδικασίες και διαδικασίες που εγγυώνται την ακεραιότητα των δεδομένων των χρηστών
Διαδικασία σύνδεσης ταυτότητας με 2 παράγοντες
Κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για την εξασφάλιση πλήρους απορρήτου

Συνοψίζοντας

Εάν θέλετε να μάθετε ότι τα μηνύματά σας είναι απαλλαγμένα από αδιάκριτα μάτια, ότι τα δεδομένα σας προστατεύονται από την ψηφιακή πρόσβαση και ότι μπορείτε να απολαμβάνετε την επικοινωνία με ασφάλεια online χωρίς διαφήμιση, το Runbox είναι μια εξαιρετική επιλογή. Έχει χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες παγκοσμίως, λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια και έχει έντονα ηθική με ηθική, με αξίες που υποστηρίζονται από τη δομή ιδιοκτησίας των εργαζομένων και τη συνεχή δέσμευση για συνεχή βελτίωση και παράδοση πελατών.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − = 90