Επισκόπηση SCRYPTmail

Από όλα τα εργαλεία που βασίζονται στο διαδίκτυο χρησιμοποιούν καθημερινά, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ίσως το λιγότερο ασφαλές. Οι γίγαντες των τεχνολογιών όπως το Google και το Yahoo έχουν συμβάλλει ενεργά στους χρήστες τους’ προστασία της ιδιωτικής ζωής για χρόνια με την πώληση δεδομένων σε εταιρείες τρίτων μερών, και ειδικότερα η Google βοήθησε την NSA να κατασκοπεύει τους πολίτες των ΗΠΑ εδώ και χρόνια.


Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι στρέφονται τώρα σε πιο ασφαλείς υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να αποτρέψουν τυχαία την παράδοσή τους σε κάθε Tom, Dick και Harry. Το SCRYPTmail είναι μία από τις υπηρεσίες που υπόσχονται μεγαλύτερη ασφάλεια για τους χρήστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έτσι εμείς’θα το ρίξετε μια ματιά στο SCRYPTmail μας.

Τι είναι το SCRYPTmail?

Το SCRYPTmail διαφημίζεται ως υπερ-ιδιωτική υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσφέρει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Αναπτύσσεται από τον Σεργκέι Κρούτοφ, σύμβουλο προστασίας δεδομένων με έδρα το Spokane, Ουάσινγκτον.

Πριν από την έναρξη του SCRYPTmail τον Νοέμβριο του 2014, ο Krutov ανέπτυξε ή συν-ανέπτυξε διάφορα προγράμματα, μεταξύ των οποίων το Minapsys, ένα online εργαλείο συνεργασίας ομάδας και το EASYWEB, ένα εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων απομακρυσμένου υπολογιστή.

Ενώ η Minapsys χρησιμοποιείται τώρα από ορισμένες εταιρείες της Big Pharma, είναι δύσκολο να αποκτηθεί μια ακριβής εικόνα του Krutov’της βιομηχανικής εμπειρίας. Αυτό, φυσικά, είναι αρκετά σημαντικό που βλέπει, καθώς φαίνεται να αναπτύσσει πλήρως το SCRYPTmail χωρίς οποιαδήποτε πληροφορία από άλλους.

Στη συνέχεια, υπάρχει το ζήτημα της υπηρεσίας’s ιστορία ανάπτυξης. Σύμφωνα με τον ιστότοπό του, δεν έχουν υπάρξει ενημερώσεις από τις 15 Ιανουαρίου 2015 - λίγο περισσότερο από δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του. SCRYPTmail’Το τελευταίο tweet, επιπλέον, δημοσιεύτηκε σχεδόν δύο χρόνια αργότερα (Δεκέμβριος 2016).

Αυτοί οι παράγοντες καθιστούν ελαφρώς δύσκολο να εμπιστευθεί σωστά το SCRYPTmail ως υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φιλική προς την ιδιωτικότητα που παρουσιάζει. Ρεαλιστικά, αυτό’είναι απίθανο ένας προγραμματιστής, που εργάζεται μόνος του, να μπορεί να αντισταθεί στις επιθέσεις από τους χάκερς, ειδικά όταν δεν το κάνει’t φαίνεται να την ενημερώνει, ποτέ.

Παρ 'όλα αυτά, ο σκοπός της επισκόπησης του SCRYPTmail μας είναι να δώσουμε στην υπηρεσία μια δίκαιη δίκη, οπότε αφήστε’s εξετάστε προσεχτικά ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του για να δείτε πώς συγκρατεί.

Χαρακτηριστικά του SCRYPTmail

Όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται μέσω του SCRYPTmail προστατεύονται με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Αυτό επεκτείνεται σε συνημμένα, τα οποία μπορούν επίσης να κρυπτογραφηθούν. Όπως και με το Gmail, αυτά τα συνημμένα μπορούν να έχουν μέγεθος μέχρι και 50 GB.

Εκτός από αυτό, το SCRYPTmail χρησιμοποιεί έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, ο οποίος δημιουργεί ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στο σημείο πρόσβασης. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να ενεργοποιήσουν και τις κλειδώματα PIN στην εισερχόμενη αλληλογραφία τους.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά είναι οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μιας χρήσης. Μπορείτε να έχετε μέχρι τρία από αυτά ταυτόχρονα και μπορείτε να τα διατηρήσετε όσο θέλετε.

Αυτό είναι εξαιρετικό για την αποφυγή των ανεπιθύμητων μηνυμάτων και ειδικά για την πλοήγηση σε ιστότοπους που απαιτούν τα στοιχεία επικοινωνίας σας, αλλά δεν έχουν πρόσβαση’t ακόμα κέρδισε την εμπιστοσύνη σας.

Τέλος, το SCRYPTmail χρησιμοποιεί το KeePass, έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης που σας επιτρέπει όχι μόνο να παρακολουθείτε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης μη επαναχρησιμοποιούμενους αλλά και να κρυπτογραφείτε τον αποθηκευτικό χώρο του κωδικού πρόσβασης για να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνει τελείως ασφαλής.

Δυστυχώς, το SCRYPTmail δεν παρέχει ορισμένες λειτουργίες που είναι συμβατές με άλλες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό περιλαμβάνει προσαρμοσμένες εφαρμογές για Android και iOS, παρόλο που εκατομμύρια άνθρωποι στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της κινητής τους συσκευής.

Στη συνέχεια υπάρχει η αδυναμία των χρηστών να κάνουν εναλλαγή μεταξύ των γλωσσών - είναι διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά. Αυτό φαίνεται σαν μια τεράστια επίβλεψη, ειδικά βλέποντας το SCRYPTmail’s προγραμματιστής δεν είναι ο ίδιος η μητρική αγγλόφωνη ομιλητής.

Το πιο αμφιλεγόμενο χαρακτηριστικό είναι ότι το SCRYPTmail είναι δωρεάν. Ενώ ο καθένας αγαπά να πάρει καλά πράγματα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει για αυτούς, η πραγματικότητα είναι ότι το καλύτερο λογισμικό συνήθως πρέπει να χρηματοδοτείται από την πληρωμή των πελατών.

Πώς λειτουργεί το SCRYPTmail?

Στις βασικές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα δεδομένα είναι πράγματι κρυπτογραφημένα, αλλά στη συνέχεια διαβιβάζονται μέσω διακομιστών, συνήθως τρίτων, που έχουν τη δυνατότητα να αποκρυπτογραφούν τα περιεχόμενα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το SCRYPTmail, από την άλλη πλευρά, προσφέρει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο με την κλασική έννοια: χρησιμοποιώντας μια μυστική φράση η οποία στη συνέχεια μοιράζεται μόνο μεταξύ του αποστολέα και του παραλήπτη.

Αυτή η μυστική φράση (ή κλειδί) θα πρέπει να επικοινωνεί με τον άλλο χρήστη εκτός του SCRYPTmail, καθώς δεν θα είναι σε θέση να αποκρυπτογραφήσει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς αυτό.

Αυτό αναιρεί τη δυνατότητα ‘μεσάζοντες’ επιθέσεις, όπως παρακολούθηση, παρακολούθηση και hacking. Οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να αλλάζουν τις μυστικές τους φράσεις όποτε το επιθυμούν.

Το SCRYPTmail κρυπτογραφεί τα μεταδεδομένα σας και προστατεύει τα προσωπικά σας εισερχόμενα μέσω κρυπτογράφησης AES-256-bit. Ως αποτέλεσμα της μη πρόσβασης στο κοινόχρηστο κλειδί σας, ακόμη και το SCRYPTmail δεν μπορεί να προβάλλει τα περιεχόμενα των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Είναι ασφαλές το SCRYPTmail?

Η κρυπτογράφηση AES-256-bit είναι πολύ ασφαλής. Αυτός ο κωδικός δημιουργεί ένα “μπρελόκ” για τα εισερχόμενά σας που είναι πρακτικά αδιαπέραστα και απλά δεν είναι δυνατή η πρόσβαση μέσω επιθέσεων βίαιης δύναμης. Το’είναι τόσο ασφαλές, στην πραγματικότητα, ότι αυτό’s που χρησιμοποιούνται από κυβερνητικούς και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

Ακόμη και αν κάποιος παίρνει φυσικά τη συσκευή σας, ο έλεγχος ταυτότητας δύο σημείων στο σημείο σύνδεσης θα πρέπει να είναι αρκετός για να τα αποβάλει.

Ως εκ τούτου, έχουμε εμπιστοσύνη στο SCRYPTmail’την ικανότητα του χρήστη να διατηρεί τα δεδομένα χρήστη ασφαλή και ανέγγιχτα.

Είναι ανώνυμο το SCRYPTmail?

Το SCRYPTmail επιτρέπει στους χρήστες του να πληρώνουν μέσω του Bitcoin, πράγμα που καθιστά μια πιο ανώνυμη διαδικασία εγγραφής. Οι χρήστες είναι επίσης σε θέση να εγγραφούν μέσω του Tor και το ίδιο το SCRYPTmail μπορεί επίσης να τρέξει στο ίδιο το δίκτυο Tor.

Η μεγάλη ανησυχία, ωστόσο, είναι ότι το SCRYPTmail βασίζεται στις Η.Π.Α. Αυτό σημαίνει αυξημένη εποπτεία και δυνατότητα δεδομένων που ταξιδεύετε πέρα ​​από τα σύνορα.

Αυτό θα μπορούσε ασφαλώς να κάνει τους χρήστες παρανοϊκούς να χρησιμοποιούν το SCRYPTmail και να ρίξουν μια ματιά στην εταιρεία’ο καναρινός εντάλμος των ενταλμάτων αυτών καθιστά τους φόβους αυτούς πιο βάσιμοι. Αμέσως μετά τη δήλωση, “Έχουμε έρθει σε επαφή με την υπηρεσία επιβολής του νόμου, αλλά δεν έχουμε αφήσει ποτέ δεδομένα χρήστη,” ο Κανάριος δηλώνει ότι και όλα τα 8 αιτήματα επιβολής του νόμου για ΠΕ και χρόνους πρόσβασης είχαν χορηγηθεί.

Ακόμη χειρότερα, η λέξη σχετικά με τα καναρίνια εγγυήσεων είναι ότι, αν κάποιος δεν έχει’t έχουν ενημερωθεί, τότε οι χρήστες θα πρέπει να υποθέσουν ότι η εταιρεία έχει επιληφθεί κλήτευσης και τα δεδομένα της έχουν παραβιαστεί. Η εντολή SCRYPTmail εγγυάται καναρίνι’έχει ενημερωθεί από τον Μάιο του 2017.

Με το SCRYPTmail’, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς με ακρίβεια ποιες πληροφορίες θα μπορούσαν να διεκδικήσουν οι αρχές. Ωστόσο, δεν συμβαίνει’t φαίνονται καλά.

συμπέρασμα

Η επισκόπησή μας μέσω του SCRYPTmail εντοπίζει την υπηρεσία που χρειάζεται μια ενημέρωση και πιο αυστηρές πρακτικές απορρήτου. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει’Πολλές νέες πληροφορίες σχετικά με το SCRYPTmail είναι επίσης ένα κακό σημάδι. Εν ολίγοις, συμβουλεύουμε τους χρήστες να ακολουθήσουν μερικά από τα πιο καλά θεωρημένα ονόματα στον ασφαλή τομέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − 40 =