Ανασκόπηση StartMail

Αν εσύ’πάντα πίστευα ότι το email σας είναι ασφαλές, ίσως χρειαστεί να το ξανασκεφτείτε.


Έχετε έρθει ποτέ σε επαφή με διαφημίσεις σχετικά με τις πρόσφατες αναζητήσεις σας στο διαδίκτυο στο Gmail σας; Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς η Google ξέρει τι ψάχνετε?

Η απάντηση είναι απλή. Παίρνουν ένα σύνθημα από τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι περισσότερες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάνουν χρήση των πληροφοριών σας

Αν και αυτό μπορεί να μην είναι μεγάλη υπόθεση για πολλούς ανθρώπους εκεί έξω. Ωστόσο, εάν είστε έξυπνος χρήστης και είστε πολύ συγκεκριμένοι για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο, υπάρχει ευτυχώς μια σειρά ασφαλών ιδιωτικών επιλογών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκεί έξω που μπορούν να έρθουν στη διάθεσή σας.

Και το StartMail είναι ένα από αυτά.

Τι είναι το StartMail?

Το StartMail είναι ένα ασφαλές πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προστατεύει τις συνομιλίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χάρη στα τελευταία πρωτόκολλα κρυπτογράφησης που χρησιμοποιεί η υπηρεσία. Εξασφαλίζει ότι κανένα από τα μηνύματά σας δεν εκτίθεται σε τρίτους και ότι παραμένετε προστατευμένο από ανεπιθύμητη διείσδυση και μαζική επιτήρηση.

Αφήνω’s γνωρίζετε περισσότερα για το StartMail και ρίξτε μια ματιά σε όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτή την υπηρεσία ένα από τα καλύτερα που έχουμε μαζί μας σήμερα.

Χαρακτηριστικά του Startmail

  1. Αποθήκευση 10 GB

Το StartMail σας παρέχει αποθήκευση 10 GB σε προσωπική θήκη, κάτι που είναι κάτι περισσότερο από αυτό που θα χρειαστεί να αποθηκεύσετε όλες τις ευαίσθητες πληροφορίες σας με ασφάλεια και ασφάλεια.

  1. Προσωρινές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η υπηρεσία σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εν κινήσει. Αυτό το χαρακτηριστικό φαίνεται να είναι πραγματικά βολικό όταν don’δεν θέλετε να μοιραστείτε την πραγματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με τον παραλήπτη και αναζητάτε κάτι πιο προσωρινό.

  1. Εύκολη ρύθμιση και ρύθμιση παραμέτρων

Η όλη διαδικασία που περιστρέφεται γύρω από τη ρύθμιση και τη διαμόρφωση του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πολύ απλή. Εσείς δεν’t πρέπει να κατεβάσετε οποιοδήποτε λογισμικό ή να εκτελέσετε βαριές εγκαταστάσεις.

  1. Συμβατό με IMAP / SMTP

Αν έχετε τη συνήθεια να διαχειρίζεστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσω προγραμμάτων τρίτων όπως το Outlook, το Apple Mail και το Thunderbird, το StartMail σας έχει καλύψει και εδώ.

Η υπηρεσία είναι συμβατή με όλα τα μεγάλα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρέχοντας έτσι πλήρη ευελιξία.

  1. Χρησιμοποιήστε τον δικό σας τομέα

Το e-mail του StartMail έχει την πλάτη σας ακόμη και όταν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε στο δικό σας τομέα ή υποτομέα. Η υπηρεσία σας επιτρέπει ακόμη και να έχετε προσαρμοσμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  1. Τιμολόγηση

Το StartMail σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε τα νερά. Μετά από αυτό, εάν σκοπεύετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία, μπορείτε να επιλέξετε το προσωπικό πρόγραμμα που σας κοστίζει $ 59.95 / έτος και σας παρέχει πρόσβαση με ιδιωτικά και κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε το επιχειρηματικό σχέδιο το οποίο κοστίζει $ 59.95 / γραμματοκιβώτιο / έτος.

Πώς λειτουργεί το StartMail?

Σε μια εποχή που τρίτα μέρη, κλέφτες ταυτότητας, χάκερ και ακόμη κυβερνήσεις μπορούν να εισβάλουν στον ιδιωτικό σας χώρο και να αποκτήσουν πρόσβαση σε απροστάτευτες επικοινωνίες, το StartMail σας παρέχει αξιόπιστη και ασφαλή σύνδεση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η υπηρεσία βασίζεται στην κρυπτογράφηση PGP (Pretty Good Privacy) που γράφτηκε αρχικά το 1991. Το PGP χρησιμοποιεί ψηφιακά ζεύγη κλειδιών και κάθε ζεύγος αποτελείται από δύο κλειδιά: ένα δημόσιο κλειδί και ένα ιδιωτικό κλειδί. Το δημόσιο κλειδί, όπως υποδηλώνει το όνομα, μοιράζεται να κρυπτογραφεί το μήνυμα, ενώ το ιδιωτικό κλειδί παραμένει ιδιωτικό και χρησιμοποιείται για την αποκρυπτογράφηση του ταχυδρομείου.

Η εγκατάσταση και η διαμόρφωση του StartMail είναι σαν μια βόλτα στο πάρκο. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  1. Ξεκινήστε επιλέγοντας ένα όνομα χρήστη που δεν είναι ήδη κατειλημμένο. Η σελίδα εγγραφής θα σας ειδοποιήσει πότε θα είναι διαθέσιμο το όνομα που έχετε επιλέξει.
  2. Δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης λογαριασμού και συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις.
  3. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να δώσετε μια διεύθυνση αλληλογραφίας ανάκτησης έτσι ώστε να μην είστε κλειδωμένοι από το λογαριασμό σας σε απρόβλεπτες στιγμές.

Ο νέος λογαριασμός σας είναι έτοιμος για χρήση. Η υπηρεσία σάς επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα προς και από άτομα που δεν είναι ήδη χρήστες του StartMail.

Είναι ασφαλές το StartMail?

Σίγουρα. Το e-mail StartMail, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, χρησιμοποιεί το μοντέλο κρυπτογράφησης PGP. Η υπηρεσία δημιουργεί το απαιτούμενο δημόσιο και ιδιωτικό ζεύγος κλειδιών.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας δημόσιο κλειδί για εξερχόμενα μηνύματα. Το όλο θέμα είναι πολύ εύκολο να το καταλάβεις. Το StartMail διασφαλίζει ότι η προσωπική σας ταυτότητα παραμένει άθικτη και δεν μοιράζεται με κανέναν σε καμία χρονική στιγμή. Τι περισσότερο μπορεί να ζητήσει κανείς?

StartMail εναντίον ProtonMail

Για να εξετάσετε προσεκτικά τις υπηρεσίες και τις λειτουργίες του StartMail, αφήστε το’s το συγκρίνετε με το ProtonMail και δείτε πώς εκτελείται.

Χαρακτηριστικά SmartMail ProtonMail
Ιδιοκτήτης Surfboard Holding B.V Proton Technologies AG
Κυκλοφόρησε N / A 2014
Τοποθεσία Ευρώπη Ελβετία
Δωρεάν διαθέσιμη έκδοση Ναί Ναί
Κόστος 59,95 δολάρια / έτος για προσωπικό σχέδιο και 59,95 δολάρια / έτος / γραμματοκιβώτιο για επιχειρηματικό σχέδιο € 48.00 / έτος για πρόγραμμα Plus, € 75.00 / έτος / χρήστη για επαγγελματικό σχέδιο και € 288.00 / έτος για σχέδιο οραματισμού
Αποθήκευση γραμματοκιβωτίου 10 GB 500 MB - 20 GB ανάλογα με το σχέδιό σας
Μέγιστη. όριο προσκόλλησης N / A 25 MB
Χαρακτηριστικά ασφαλείας PGP AES, RSA και OpenPGP

Προτείνεται ότι:

Οι περισσότεροι ασφαλείς παροχείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 45