Επισκόπηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου TorGuard

Γνωρίζατε ότι το 92% του κακόβουλου λογισμικού αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου?


Τα μηνύματά μας δεν είναι πλέον ασφαλή. Είναι σημαντικό να σκεφτείτε δύο φορές πριν να μοιραστείτε τις ευαίσθητες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ποτέ δεν γνωρίζετε πότε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας θα πάρει χάκερ ή παρεμβάλλεται από τρίτους, και καταλήγετε να αποκαλύπτετε όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες για αυτούς.

Για να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε πλήρως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν είναι βιώσιμη λύση, αυτό που είναι σημαντικό είναι να είστε συγκεκριμένοι για τις απαιτήσεις σας και να επιλέξετε έναν πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσφέρει ασφαλείς υπηρεσίες. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο TorGuard είναι μια αποτελεσματική υπηρεσία από την άποψη αυτή, η οποία είναι γνωστό ότι παρέχει προστασία από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από άκρο σε άκρο.

Τι είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο TorGuard?

Μετά την τεράστια επιτυχία του TorGuard VPN, ο TorGuard εισήγαγε πρόσφατα το δικό του ασφαλές πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ονομάζεται TorGuard Email. Με την ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα ζήτημα αυτές τις μέρες, ασφαλείς πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι η ανάγκη της ώρας, και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο TorGuard πληροί όλες τις ανάγκες σας τέλεια.

Η υπηρεσία είναι εξοπλισμένη με το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης OpenPGP και διασφαλίζει ότι όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παραμένουν ασφαλή και ιδιωτικά. Το TorGuard σας παρέχει επίσης μια σειρά χαρακτηριστικών, διασφαλίζοντας έτσι ότι δεν μπορείτε’t πρέπει να συμβιβαστούν σχετικά με τα χαρακτηριστικά λόγω της ιδιωτικής ζωής.

Έτσι είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο TorGuard αξίζει όλη τη διαφημιστική εκστρατεία; Πρέπει να το δοκιμάσετε; Αυτή είναι η επανεξέταση αυτή. Αφήνω’s έχουν μια πιο προσεκτική ματιά σε όλα τα χαρακτηριστικά του TorGuard, και να δούμε πώς η υπηρεσία εκτελεί από την άποψη της ασφάλειας και της προστασίας.

Λειτουργίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου TorGuard

 1. Χρησιμοποιεί ασφαλή κρυπτογράφηση OpenPGP

Εάν ασχολείστε συχνά με εμπιστευτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και χρειάζεστε 100% εγγύηση ότι όλα τα ευαίσθητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα δεδομένα σας είναι ασφαλή, το TorGuard έχει καλύψει τις ανάγκες σας. Η υπηρεσία διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας είναι ιδιωτικά και ασφαλή, χάρη στη συμβατότητά της με το OpenPGP.

 1. Προστασία από επιθέσεις MITM

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο TorGuard διασφαλίζει ότι έχετε μια ασφαλή εμπειρία σε όλη την έκταση. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι αποτελεσματικό για να σας προστατεύει από επιθέσεις όπως οι επιθέσεις Man-in-the-Middle και άλλες απειλές. Αυτό είναι απλά επειδή η υπηρεσία κρυπτογραφεί όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, εξασφαλίζοντας έτσι ότι τρίτα μέρη δεν αποκτούν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο περιεχόμενό σας.

 1. Αποτρέπει τη χρήση των πληροφοριών σας στο μάρκετινγκ και τις διαφημίσεις

Πολλοί πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θυσιάζουν το απόρρητό σας. Αυτή είναι μια περιοχή όπου το TorGuard ρίχνει όλες σας τις ανησυχίες και κρατά όλα τα μηνύματά σας κρυπτογραφημένα, προσφέροντας ταυτόχρονα λειτουργίες υψηλού επιπέδου και σημαντικές ρυθμίσεις. Το TorGuard κρυπτογραφεί το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα πρότυπα και διασφαλίζει ότι καμία από τις πληροφορίες σας δεν μοιράζεται, πωλείται ή δεν αναπαράγεται με οποιονδήποτε τρόπο.

 1. Αποκτήστε πρόσβαση σε ηλεκτρονικά ταχυδρομεία εν κινήσει παγκοσμίως

Δεν έχει σημασία από ποια γωνιά του κόσμου έχετε πρόσβαση στο email σας, TorGuard’Οι διακομιστές της μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασφαλές δακτύλιο κλειδιού PGP για να διατηρείτε τα e-mail σας ασφαλή και προστατευμένα ανά πάσα στιγμή.

 1. Υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή αντιμετωπίζετε δυσλειτουργίες στη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου TorGuard, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με το εξαιρετικά ικανό προσωπικό τους και να λύσετε τα ερωτήματά σας εν κινήσει.

 1. Μια σειρά χαρακτηριστικών

Το TorGuard διασφαλίζει ότι εκτός από την παροχή της καλύτερης ασφάλειας, η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαθέτει επίσης όλες τις τελευταίες λειτουργίες. Για να συμβαδίσει με αυτό, ο πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας εξυπηρετεί με μια σειρά από συναρπαστικά χαρακτηριστικά για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών, μαζική εισαγωγή, αποθήκευση κλειδιών, προηγμένη αναζήτηση, σημειώσεις κλπ..

Πώς λειτουργεί το TorGuard Email?

Το TorGuard βασίζεται στο ασφαλές πρωτόκολλο κρυπτογράφησης PGP / GPG το οποίο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τη διατήρηση της ασφάλειας σας. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο λειτουργεί προστατεύοντας τα δεδομένα σας, ανεξάρτητα από τον τρόπο πρόσβασης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Το TorGuard κρατά τα e-mail σας ασφαλή, ανεξάρτητα από το πώς έχετε πρόσβαση σε αυτά. Από κινητές συσκευές έως προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζονται σε προγράμματα περιήγησης και άλλους υπολογιστές-πελάτες, το e-mail TorGuard είναι προσβάσιμο παντού και παρέχει ασφάλεια 100%.

Είναι ασφαλές το TorGuard Email?

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο TorGuard είναι απολύτως ασφαλές, καθώς βασίζεται στο πρωτόκολλο OpenPGP. Για να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 1. Δημιουργήστε το email σας κάνοντας κλικ στο Νέο μήνυμα. Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας και εισάγετε τουλάχιστον έναν παραλήπτη.
 2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο PGP Sign / Encrypt. Καθώς το κάνετε αυτό, θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο λέγοντας ότι το OpenPGP δέχεται μόνο απλό κείμενο. Θα σας ζητήσει να κάνετε κλικ στο OK για να καταργήσετε τυχόν μορφοποίηση.
 3. Κάντε κλικ Εντάξει.
 4. Τώρα, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργήσατε ενώ παράγετε το κλειδί σας νωρίτερα. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο σήμα και κρυπτογραφήστε.
 5. Αυτό θα κρυπτογραφήσει το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και το κείμενο του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου θα μοιάζει τώρα με έναν κώδικα που λειτουργεί με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η κρυπτογράφηση.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το TorGuard προστατεύει τις ευαίσθητες πληροφορίες σας και διατηρεί το email σας ασφαλές.

Είναι ανώνυμο το TorGuard Email?

Το TorGuard Email δεν είναι μόνο εντελώς ανώνυμο, αλλά η πρόσφατα εισαγόμενη ενημερωμένη έκδοση βελτίωσε ακόμη περισσότερο την πλατφόρμα. Το νέο σύστημα webmail αποτελείται από μια σειρά από λειτουργίες, όπως:

 • Μια βελτιωμένη διεπαφή χρήστη που διευκολύνει τους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Βελτιστοποίηση κινητού τηλεφώνου που διασφαλίζει ότι το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο δεν είναι μόνο αναγνώσιμο, αλλά και ταιριάζει στο μέγεθος της οθόνης στο οποίο είναι προσβάσιμο
 • OpenPGP κρυπτογράφηση που διατηρεί το email σας ασφαλή ανεξάρτητα από τη συσκευή στην οποία έχετε πρόσβαση

Η κρυπτογραφημένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποστηρίζεται από το TorGuard παρέχει σε όλους τους χρήστες δωρεάν αποθηκευτικό χώρο 10 GB. Ωστόσο, αν χρειαστεί, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε μηνιαίες, τριμηνιαίες και ετήσιες επιλογές χρέωσης για περισσότερη αποθήκευση.

Για να το ξεπεράσουμε όλα, το email έρχεται με μια σειρά από λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας όπως:

 • Ασφάλεια από άκρο σε άκρο και προστασία
 • Μηδενικό μάρκετινγκ και διαφήμιση
 • Εμπιστευτική μυστικότητα
 • 24/7 αποκλειστική υποστήριξη
 • Συμβατότητα με όλες τις μεγάλες πλατφόρμες και συσκευές

TorGuard Email vs. ProtonMail

Αφήνω’s δείτε πώς το TorGuard εκτελεί σε σύγκριση με το ProtonMail.

Χαρακτηριστικά Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο TorGuard ProtonMail
Ιδιοκτήτης TorGuard Proton Technologies AG
Κυκλοφόρησε 2019 2014
Τοποθεσία N / A Ελβετία
Δωρεάν διαθέσιμη έκδοση Ναί Ναί
Κόστος $ 6.95 χρεώνονται μηνιαίως ή $ 15.95 χρεώνονται τριμηνιαία ή $ 49.95 χρεώνονται ετησίως € 48.00 / έτος για πρόγραμμα Plus, € 75.00 / έτος / χρήστη για επαγγελματικό σχέδιο και € 288.00 / έτος για σχέδιο οραματισμού
Αποθήκευση γραμματοκιβωτίου 10 GB 500 MB - 20 GB ανάλογα με το σχέδιό σας
Μέγιστη. όριο προσκόλλησης N / A 25 MB
Χαρακτηριστικά ασφαλείας OpenPGP AES, RSA και OpenPGP

Προτείνεται ότι:

Οι περισσότεροι ασφαλείς παροχείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 36