Gratis VPN för Google Chrome år 2020


Införandet av Chrome-webbläsaren tillbaka 2008 verkade som en frisk luft. Utmärkta hastigheter, förlängningar och en mycket lättare programvara jämfört med Internet Explorer - Chrome levereras på alla dessa fronter och mer. Så det’är lätt att se varför det så småningom blev världen’s mest använda webbläsare.

Tiderna har dock förändrats sedan det första släppdatumet för Chrome för över ett decennium sedan. Under den tiden har online-sekretess alltmer blivit ett hett ämne. Människor från hela världen är nu tyngre än någonsin för att hålla sig säkra och anonyma online. Detta är knappast förvånande med tanke på det ständigt ökande antalet dataintrång som inträffar över hela världen.

Med det i åtanke kanske du bara undrar hur du kan skydda dig när du använder Google Chrome. Svaret? Tja, du’Jag kommer att upptäcka att den perfekta lösningen kommer i form av ett VPN. Det finns en hel mängd alternativ som vann’t kostar dig ett öre också - med flera gratisalternativ tillgängliga på marknaden.

Tack vare användarvänligheten och mängden tillägg som finns tillgängliga i Chrome-webbläsaren är det en absolut bris att få en VPN igång. Så om du’d vill upptäcka mer om vilket gratis Chrome VPN du vill välja, fortsätt bara att läsa - följande artikel kommer att täcka exakt det!

Anledningar till att du behöver ett Google Chrome VPN

Som vi berörde tidigare i artikeln är det mycket viktigt att hålla dig skyddad online. När allt kommer omkring ökar mängden dataöverträdelser, så du’Jag måste göra vad som krävs för att hålla de trevliga tjuvarna i fjärr.

Att installera ett gratis VPN på Google Chrome kunde inte’t vara lättare. Men du kanske bara kämpar för att bestämma vilken som är rätt för dig. Om det’s du, du behöver inte’oroa dig, eftersom nästa avsnitt kommer att ge våra topp 5 rekommenderade gratis VPN för Chrome.

Topp 5 bästa gratis VPN för Google Chrome

1. ZenMate

ZenMate servicelogotyp Besök ZenMate

ZenMate är tillgängligt som webbläsarextensions på Chrome och erbjuder fyra platser via sin gratistjänst. En 100% utan loggningspolicy garanterar att din personliga information och internetaktivitet kommer att förbli långt borta från alla nyfikna ögon, så det’Det är väl värt att prova.

Deras gratisversion är dock begränsad till bara 2 Mbps hastighet när de är anslutna till tjänsten. För att komma runt detta har du inget annat val än att uppgradera till den ultimata versionen som prissätts från $ 2,25 per månad om du tar ett 2-årigt abonnemang.

2. Hotspot Shield

Hotspot Shield-logotyp Besök Hotspot Shield

Hotspot Shield är tillförlitlig och enkel att installera och är ett perfekt val för Google Chrome tack vare sin dedikerade förlängning som finns tillgänglig via Chrome Web Store. Omedelbart säkerställa all din personliga information som lösenord och adresser, använder den här tjänsten militärklass 256-bitars kryptering.

Det drar också nytta av en snabbare och starkare anslutning allt tack vare deras proprietära protokoll som heter Catapult Hydra. Så det’Det är tydligt att se att förbättrad online-säkerhet är möjlig med Hotspot Shield’s gratis version.

Naturligtvis kan du alltid uppgradera till premiumversionen riskfri om du’Jag gillar att få ut det mesta av VPN: n. Det finns en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti som erbjuder stor sinnesfrid.

3. TunnelBear

TunnelBear-servicelogotyp Besök TunnelBear

TunnelBear är väl etablerat under många år och är ofta den första samtalshavnen för dem som söker en pålitlig och gratis Chrome VPN. Efter att ha genomgått två oberoende säkerhetsrevisioner av det respektabla säkerhetsföretaget Cure53, kan du vara säker på att TunnelBear tar din integritet på allvar.

Som de andra VPN-erna vi’som vi nämnt i den här listan kan du enkelt ladda ner och installera en dedikerad Chrome-tillägg. Men kom ihåg att du bara får 500 MB data varje månad, vilket du’Jag kommer förmodligen hitta dig själv att använda upp på nolltid. Detta kan dock vara tillräckligt för enstaka användare.

4. Windscribe VPN

Windscribe VPN-tjänstlogotyp Besök Windscribe

Windscribe Free är ett utmärkt val för en Chrome VPN på grund av dess användarvänlighet, generösa månatliga bidrag på 10 GB och det faktum att det kommer med en inbyggd skadlig programvara och annonsblockerare. All Windscribe’s funktioner är tillgängliga via gratistjänsten. Detta inkluderar möjligheten att komma åt de amerikanska eller brittiska versionerna av Netflix var du än är i världen.

En strikt policy för icke-loggar finns också, vilket innebär att din internetaktivitet vann’t spåras av tjänsten. Den enda information som lagras av Windscribe VPN är den totala mängden bandbredd du har använt under en 30-dagarsperiod och när du senast använde tjänsten. Du kan uppgradera till Windscribe Pro för så lite som $ 4,88 per månad med den årliga planen.

Slutsats

Som du kan se, du’de är definitivt inte brist på alternativ när det gäller att välja en gratis VPN att använda med Google Chrome. Genom att konfigurera och använda ett av de nämnda VPN: erna i Chrome-webbläsaren, du’Jag är på god väg till att njuta av säker och anonym surfning.

Kom dock ihåg att varje gratis Chrome VPN har sina nackdelar. Den viktigaste är att du bara har tillgång till en begränsad mängd data som varje VPN. Detta är förståeligt eftersom varje företag kommer att driva sina användare mot att köpa ett prenumeration på deras respektive premiumtjänst.

Men om du’om du bara har kommit igång med en Chrome VPN eller sällan använder en, kommer alla av de tidigare nämnda VPN: erna definitivt att passa räkningen. Ser som de’det är gratis, det kan vara värt att experimentera med var och en för att upptäcka vilken som passar dina behov bäst. Hursomhelst, du kan’t gå fel om du’ser allvarligt med att skydda din integritet online.

Rekommenderade läsningar:

Bästa VPN för Chrome

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 87