Apex Legends Lag Fix: 8 metoder


Apex Legends har nylig dukket opp som den nye Battle Royale sensasjonen. Så det’det er ikke rart at noen mennesker kan oppleve problemer mens de spiller spillet, og det er mest irriterende.

Når du spiller Apex Legends deg’Noen ganger opplever etterslep, jitters og gummistrikk under respawning.

Dette kan avskrekke spillere fra å delta i spillet, de som er mer opptatt av en sømløs spilleopplevelse som kjører uten vanskeligheter.

Selv om serverne har prestert bra når du vurderer at spillet har overgått alle forventninger, kan det være en vanskelig mulighet å etablere en solid spilleforbindelse.

Selv om Respawn jobber med løsninger, er her noen få rettelser for å forhindre at etterslepet ødelegger spillopplevelsen din.

Topp 8 Apex Legends etterslep-fikser

Det er noen måter å redusere eller fikse problemer med Apex Legends-etterslep på:

1. Sett minimumskrav til systemet

For å kunne glede deg over spillet, trenger enheten din å oppfylle minimumskrav:

 • OS: 64-biters Windows 7
 • PROSESSOR: Intel i3-6300 3,8 GHz / AMD FX-4350 4,2 GHz firekjerneprosessor
 • RAM: 6GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 640 / Radeon HD 7730 R9 290
 • GPU RAM: 1GB
 • Harddisk: Minimum 22 GB ledig plass

2. Oppgrader til anbefalte systemkrav

For 100% erfaring, bør du vurdere å oppgradere systemet til følgende:

 • OS: 64-biters Windows 75
 • PROSESSOR: Intel i5 3570K eller tilsvarende
 • RAM: 8GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 290
 • GPU RAM: 8GB
 • Harddisk: Minimum 22 GB ledig plass

3. Reduser andre enheter

Du’Jeg vil forsikre deg om at båndbredden din prioriterer Apex Legends mens du spiller.

Det er fornuftig å unngå å bruke andre enheter under prosessen, de som vil sap styrke fra internettforbindelsen din. Hvis ruteren din prioriterer feil enhet, kan du være i problemer.

Etabler en ren skifer ved å koble fra alle andre enheter og starte spillet ditt på nytt.

4. Stopp bakgrunnsnedlastinger

Unngå å laste ned noe mens du spiller, som inkluderer å slå av autooppdateringsfunksjonen som vanligvis er på som standard.

Ved å stoppe oppdateringer fra å skje mens du’spiller du’Jeg har mer båndbredde å spille!

5. Start spillet på nytt

Lukk spillet og start det på nytt.

Hvis jitteringen har stoppet, kan du ha løst problemet raskere enn du skjønte var mulig.

6. Forsikre deg om at systemet ditt er oppdatert

Dette tipset er bare for PC, der bildefrekvens- og ytelsesproblemer løper.

Du’Jeg trenger et relativt høyt spesifikke og moderne system for å spille spillet feilfritt.

7. Installer Apex Legends på nytt

Dette er siste utvei, men desperate tider krever desperate tiltak!

Hvis ingen av de ovennevnte rettelsene har fungert, kan det være nødvendig med en ren sletting og installering på nytt for å fikse Apex Legends etterslep.

8. Reduser etterslep med en VPN

Ukjent med deg kan Internett-leverandøren din (ISP) stryke båndbredden din for å redusere belastningen på nettverket, mens du øker pingen din betraktelig..

Ved å bruke et VPN (Virtual Private Network) kan du rute tilkoblingen din via en ekstern kryptert server på et sted du ønsker, og dermed endre IP-adressen din og forhindre at Internett-leverandøren reduserer tilkoblingshastigheten.

Sjekk ut vår “Beste VPN for spill” liste over et utvalg VPN-er som kan hjelpe deg med å unngå ISP-båndbredde og samtidig sikre trafikken.

Hva er Apex Legends?

Apex Legends har fulgt den vinnende formelen Fortnite med stor suksess.

Mer enn 50 millioner spillere har engasjert seg med plattformen den måneden den var’har vært ute for å prøve et spill som fokuserer på lagspill og forskjellige unike karakterer med spesielle evner.

Enten du’Hvis du er en veterinær i spillet eller bare ønsker å prøve noe nytt, kan Apex Legends være rett nede i gaten din. Den’er en kamp Royale-plattform sentrert om førstepersonsskyting, der lag konkurrerer i forskjellige omgivelser for å forbli den siste troppen som står.

Spillet er tilgjengelig på alle gode konsoller, og selv om det trekker sammenligninger med Fortnite, er det noen få nyanser med en attraktiv appell. Du’re falt ned på en øy som henter etter utstyr, men alltid involvert i et teamorientert oppsett. Ingen solo-modus gjør det veldig interaktivt, der det vanligvis er 20 grupper med 3 som konkurrerer i hvert spill.

Med massevis av verktøy tilgjengelig i spillet, er det virkelig noe for enhver smak med denne flotte plattformen. Apex Legends har åtte forskjellige karakterer med spesielle trekk, inkludert favoritter som Gibraltar, en vandretank og Wraith, en ninja-soldat som kan gå usynlig.

Å velge de riktige karakterene for hvert lag er en strategisk prosess, der du’Jeg vil ha krigere hvis ferdighetssett kompletterer hverandre.

Hvorfor har Apex Legends blitt så populært?

Battle Royale-spill er tidvis ensomme og frustrerende, der flere spillere blir droppet ned på en øy og kjemper til der’ingenting igjen. Når dette er sagt, spiller millioner av spillere fra hele verden spill av denne art.

Der’er noe med en virkelig tilfeldig opplevelse som appellerer til massene, og denne iboende egenskapen har katapulert kamp Royale-spill i forkant av spillsamfunnet.

Men å bli droppet ned på en øy, finne alt du trenger med en gang, og deretter bruke de neste tjue minuttene på å prøve å overliste konkurransen, er ikke alltid den mest morsomme opplevelsen.

Å tilbringe mer tid i lobbyer enn faktiske spill er heller ikke morsomt, men heldigvis takler Apex Legends noen av de nevnte vanskeligheter med sin nye estetiske.

Spillet satt i Titanfall-universet, og traff 10 millioner spillere i løpet av tre dager etter lanseringen! Den’s fortsatte å utvide sitt publikum siden den gang, og hovedgrunnen til populariteten er konseptet om å forene spillere mot et felles mål.

Apex Legends gjør det å drepe mennesker mer utfordrende, men der’er noe med bevegelsen som’er rask og flytende. Skyting er svært intuitivt, og når den utføres riktig der’er en følelse av tilfredshet i motsetning til ingen andre.

Legendene på plattformen har sine egne personligheter, og tilfører akkurat det rette nivået av kompleksitet til saksgang uten å komplisere ting for mye. Men noe av det største som gjør at spillerne kommer tilbake er pingsystemet.

Dette dreier seg om interplayer-kommunikasjon, som ikke kunne’t være noe enklere eller innsiktsfullt. Pingsystemet fungerer deretter: du kan pinge noe og sende et varsel til en kombinasjon av spillere.

Hva’Det er flott at det fungerer på nesten hva som helst, sammen med å være kontekstsensitivt. Når noen foreslår et landingssted, kan andre spillere pinge det stedet for å bekrefte at de spiller der.

Dette hjelper med teamarbeid, spesielt å etablere rapport med dine medspillere. Ping et våpen, ammunisjon, beliggenhet, fiende og mye mer. Men du’Jeg vil redusere ping der det er mulig, spesielt hvis du’re å utvikle seg i spillet.

Å bli altfor avhengig av ping kan eliminere noe av intuisjonen og kompleksiteten som gjør Apex Legends så unik, så husk å redusere ping der det er mulig og hold deg innenfor rammen av en god utfordring.

Likevel er Ping et robust system som overvinner manglende evne til å bruke en mikrofon, og til slutt gi spillerne uendelig kraft og visdom.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =