Hur du avblockerar Snapchat


Snapchat förbjuden på din plats? Inte längre! Vår guide om hur du avmarkerar Snapchat visar dig hur du börjar skicka snaps till dina bästa vänner och värsta fiender direkt.

Snapchat är populärt för meddelanden och bildsändning. Det låter dig samla dina favorithistorier och snaps när du utforskar historier som har tagits av världen’s bästa evenemang och utgivare.

Appen gör kommunikationen enkel och rolig. Men det’s olyckligt att det är oåtkomligt i vissa regioner. Vissa länder tillåter inte användning av Snapchat och andra sociala appar på grund av cybersäkerhetsskäl. Du kan inte komma åt Snapchat i exempelvis ett land.

Det är olyckligt att högskolor, universitet och vissa arbetsplatser också begränsar användningen av Snapchat. I sådana situationer kan du’Använd inte appen såvida du inte vet hur du blockerar Snapchat.

Varför vissa länder och institutioner begränsar Snapchat

De flesta arbetsgivare och skolor insisterar på att den som använder institutionen’s nätverk för åtkomst till internet bör bara använda det för det avsedda arbetet. Användningen av internet för andra ändamål anses vara slöseri med tid och resurser. Det är därför de flesta institutioner blockerar åtkomst till sociala mediesajter som Snapchat.

Länder som Kina och Bangladesh har förbjudit användning av Snapchat på grund av internetbestämmelser. Kina censurerar till exempel sitt internet för att skydda det “cyberspace-suveränitet.”

Den typen av internetcensur blockerar allt som anses vara ogynnsamma data från främmande länder. Det begränsar också åtkomsten till vissa webbplatser, men sociala medieappar och webbplatser är mest drabbade. En nätverksadministratör kan å andra sidan blockera åtkomst till alla webbplatser eller tjänster med några knapptryckningar och några musklick.

Lyckligtvis finns det ett enkelt sätt att lära sig hur man blockerar Snapchat och använder det var som helst.

Hur du avblockerar Snapchat

Eftersom censur på internet i vissa länder är stark och kan verka okrossbar, oroar många Snapchat-användare hur de kommer åt den. Med hjälp av ett betrodd VPN-verktyg är det möjligt att komma åt Snapchat var som helst i världen.

En VPN-klient förser dig med ett krypterat och säkert nätverk som är etablerat via offentliga internetanslutningar. Genom att göra det kan användarna dölja sin verkliga identitet på internet. En bra VPN döljer dina internetaktiviteter från din internetleverantör och regeringen.

VPN ger dig också möjlighet att undvika censur som hanteras av arbete, skola, din internetleverantör eller regering och gör att du kan dölja din plats. Sammanfattningsvis öppnar en VPN åtkomst till allt geografiskt blockerat innehåll. Detta gör det till det perfekta verktyget för att komma åt Snapchat från platser där det är blockerat.

VPN-tjänster täcker din internetanslutning med ett lager av kryptering. Därför avlägsnar det inte bara webbplatser utan erbjuder också skydd för personlig integritet och data.

Välja den bästa VPN för att avblockera Snapchat

Bästa VPN för streaming

Huvudsyftet är att lära sig att använda Snapchat på skolwifi eller arbeta wifi. Men du bör också tänka på att ett VPN kan användas för andra ändamål. Förutom att du blockerar Snapchat och andra sociala nätverk kanske du måste överväga VPN’s andra egenskaper.

Vår rekommendation är att använda NordVPN, alias marknadens säkraste och mest pålitliga VPN.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10Flatt integritetspraxis, avancerade säkerhetsfunktioner och pålitliga geo-blockering av funktioner gör NordVPN till den obestridda industriledaren. Oavsett vilka behov du har, har du täckt denna VPN - allt från bara $ 3,49 / månad.

 • Utmärkt säkerhet
 • Bra serverlista
 • Fantastiskt för Netflix
 • Bra för strömning
 • Mycket lätt att använda
 • Överkomliga priser

Fortfarande på staketet? Här’vad du ska tänka på när du letar efter den bästa VPN:

Anslutningshastighet

VPN-tjänsten du väljer bör ge dig snabba, krypterade anslutningar. Om hastigheten är rätt bör du inte ha några problem när du skickar eller tittar på Snapchat-baserade videor eller annat videoinnehåll. Du bör dock notera att din totala hastighet kommer att variera beroende på din baslinjehastighet.

Stöd med flera plattformar

Snapchat är endast tillgängligt på Android- och iOS-enhetsplattformar, men du kanske vill överväga en VPN’s förmåga att stödja flera plattformar. De flesta har skrivbordsenheter, så det är vettigt att söka efter en VPN som stöder ditt stationära OS - Windows, Mac, Linux, etc..

Flexibiliteten att växla från en enhet till en annan med samma VPN kan hjälpa dig att blockera webbplatser och skydda din internetanslutning för strömningstjänster och spelservrar på vilken enhet du väljer att använda.

Kundsupport

Ibland kan du få problem med dina VPN-anslutningar, och det betyder att du kan ha svårt eller helt omöjligt att använda Snapchat. I sådana situationer kan du behöva snabb hjälp för att återansluta eller ställa frågor angående VPN-tjänsten.

VPN-leverantören bör därför ha dedicerad kundsupport såväl som ett vanligt frågeavsnitt på leverantörens webbplats. Kundsupport ska kunna svara snabbt och erbjuda hjälp när det behövs.

Global server täckning

Som Snapchat-fan kommer du att titta på många strömmande videor och lyssna på massor av strömmande musik. Även om vissa innehållsleverantörer kan begränsa lyssnande eller visning av innehåll till endast angivna regioner, kommer ett globalt VPN-nätverk att ge dig tillgång till allt innehåll. VPN bör ha servrar i så många länder som möjligt för att möjliggöra ett mer flexibelt sätt att avblockera innehåll.

Pris

De ledande VPN: erna kan kosta lite mer jämfört med mindre VPN: er. Men kostnaden matchar vanligtvis den erbjudna tjänsten. Det finns också gratis VPN-tjänster som kan vara användbara om de fungerar bra på din önskade enhet.

Med alla överväganden på plats kan en VPN göra det enkelt och säkert att använda Snapchat, samtidigt som den erbjuder samma säkerhet och tillgång till innehåll för andra internetaktiviteter. Med det här i åtanke, här’hur man använder Snapchat på skolwifi, arbetar wifi eller begränsade regioner med hjälp av ett VPN:

 • Först måste du gå igenom de bästa VPN-leverantörerna och välja en som du känner att passar dina behov.
 • Registrera dig för VPN-tjänsten genom att välja en prisplan och skaffa användaruppgifter (det vill säga VPN-användarnamn och lösenord)
 • Installera sedan VPN-klienten på din enhet
 • Starta VPN och anslut till en server utanför din region efter installationen. (ett VPN levereras med en lista över servrar du kan välja mellan)
 • Ladda ner Snapchat-appen när du har anslutit dig till servern. Ladda ner appen från Google Play Store för Android-enheter. Ladda ner appen från App Store för iOS-användare.
 • Installera Snapchat på din enhet, registrera dig för ett konto med din e-postadress eller logga in om du redan har en. Du kan nu använda Snapchat så länge du håller ditt VPN aktivt.
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 82 =