Hur du installerar Kodi på Apple TV – steg-för-steg-guide


Kodi är utan tvekan den mest populära hemmabioprogramvaran. den’är närvarande på ett otroligt stort utbud av plattformar och kommer med en enkel installationsmetod. Men Apple’s tvOS App Store vann’t ger dig tillgång till den här applikationen och här’varför.

Är det möjligt att installera Kodi på Apple TV?

Om du inte gjorde det’Apple vet inte att Apple är ganska begränsande när det gäller appar som dyker upp i företaget’s många app-butiker. De måste uppfylla en strikt uppsättning riktlinjer som minimerar prestandaproblem och problem relaterade till skadlig kod. Än sen då’s problemet med Kodi?

Tja, Kodi är en oerhört kapabel applikation. Det integreras djupt med kompatibla plattformar, vilket är ett problem för Apple. Med detta sagt, där’det är inget sätt för Kodi’s utvecklare för att ta bort många funktioner och fortsätta att stödja Kodi i det tillståndet.

Fortfarande här’är ingenting att oroa sig för. Du kan fortfarande köra Kodi på TV utan problem - du behöver bara hitta en lösning. Så låt’s talar om hur du installerar Kodi på Apple TV.

Hur du installerar Kodi på Apple TV 4

där’är ett par sätt att få din Kodi att köra på Apple TV 4. Du kan antingen använda Cydia Impactor eller Apple’s Xcode för detta ändamål.

Observera att båda dessa metoder kräver att du har ett utvecklarkonto. Ett gratis låter dig använda Kodi upp till sju dagar innan du måste installera om programvaran, medan ett betalt konto gör att du kan använda Kodi upp till ett år.

Gå till Apple om du vill skapa ditt konto’s utvecklarwebbplats.

Hur man installerar Kodi på Apple TV via Cydia Impactor

Den enklaste metoden att få Kodi att köra på din Apple TV är via Cydia Impactor. Detta är en enkel applikation som inte’t kräver avancerad kunskap. Med andra ord, vi’är mer än säker på att du’Jag går igenom följande procedur utan problem.

 • Se först till att ladda ner Cydia Impactor och installera den på din dator. Denna applikation kommer gratis och det’är helt säkert att använda.
 • Du behöver också en installationsfil av Kodi, som finns i IPA-filformatet. Denna fil är inte’t erbjuds på Kodi’s officiella webbplats. Istället kan du ladda ner den från KodiIPA.com - där du’Jag hittar den senaste versionen.
 • Anslut nu din Apple TV till din dator med en USB-kabel.
 • Starta Cydia Impactor.
 • Dra och släpp den nyligen nedladdade Kodi IPA-filen till Cydia.
 • Därefter måste du välja din Apple TV från rullgardinsmenyn.
 • Du’Vi blir ombedda att logga in med ditt Apple-ID, så se till att göra det.
 • Slutligen kommer Cydia att börja installera Kodi, och det kan ta flera minuter tills processen är klar.
 • Det där’det är det! Du kan nu koppla bort Apple TV från din dator. Ställ in det igen, slå på det, och Kodi väntar bland de installerade apparna.

Hur man installerar Kodi via Apple’s Xcod

Därefter kommer vi att visa dig en annan metod som inkluderar Apple’s verktyg för utveckling av programvara som heter Xcode. Du kommer att agera som en utvecklare som har en applikation som måste testas. Låta’s kolla in hur det görs.

 • Först måste du ladda ner Xcode till din Mac och installera den. Mycket snart, du’Jag behöver också Kodi’s DEB-fil från dess officiella webbplats (välj “iOS” på den sidan och ladda ner DEB-filen). Och slutligen ladda ner en applikation som heter iOS App Signer.
 • För nu, vi’Jag använder Xcode. Så starta applikationen.
 • Först måste du skapa ett nytt projekt. På vänster sida av “Välkommen” ruta, välj ‘tvOS > Ansökan.’
 • Välj på höger sida ‘Enkelvy-applikation.’
 • Klick ‘Nästa,’ och du’Jag blir ombedd att ange information. Du kan skriva in vad som helst i ‘produktnamn’ och ‘organisations namn’ fält. Skriv sedan in ‘com.codingexplorer’ för ‘Organisationsidentifierare’ och ‘com.arcade.kodiappletv’ för ‘Bundle Identifier’.
 • Innan vi kan fortsätta måste du välja ‘Snabb’ och det föredragna programmeringsspråket. Välj sedan ‘Universell’ när du blir frågad om den enhet du vill använda.
 • När Xcode har laddats helt kan du se ett meddelande som säger att det där’är ett fel. Du kan klicka på en knapp som säger: ‘Fixa problemet.’
 • Du’Vi blir ombedda att ange ditt Apple-ID, så se till att göra det. När Xcode har löst felen, du’Jag kommer tillbaka till huvudskärmen.
 • Starta nu iOS App Signer på din Mac. Placera din Kodi DEB-fil i ‘Indatafil’ och du kan använda standardvärden för andra fält. Skriv längst ner ‘Kodi’ i ‘App-visningsnamn’ fält. Klicka på ‘Start.’
 • När iOS App Signer har gjort jobbet går du tillbaka till Xcode.
 • Se till att din Apple TV är ansluten till din Mac och välj den från sidopanelen till vänster. Klicka på din Apple TV och klicka sedan på ‘+’ -knappen på höger sida av skärmen.
 • Leverera din nyligen extraherade Kodi-fil och Xcode skickar den till din Apple TV.
 • Det där’det är det! Slå på din Apple TV så kommer Kodi att vänta på dig.

Som ni ser kräver denna metod en viss kunskapsnivå och kommer med många steg. Så vi rekommenderar starkt att du provar Cydia Impactor först. Men det’Det är alltid bra att ha ett alternativ.

Hur du installerar Kodi på Apple TV 3

Tyvärr har vi dåliga nyheter för dem som använder Apple TV 3. Den här enheten är mycket mer restriktiv än andra Apple TV-generationer, och den gör inte’t låter dig installera ‘obehörig’ appar. Det betyder att du kan’t installera Kodi på Apple TV 3, åtminstone inte direkt.

Fortfarande kommer vi att erbjuda en livskraftig lösning. Om du har en Mac, du’har tur för att du kan installera Kodi på din Mac och sedan spegla din dator’s skärm till din Apple TV 3. Detta kan göras via AirPlay (som kommer inbyggt) - men det finns enklare lösningar för skärmspegling.

AirParrot är kanske den mest kapabla skärmspeglingsapplikationen som kan spegla en enda app. Med andra ord kan du spegla Kodi till din Apple TV 3 medan du använder ett annat program på din Mac. Du kan prova AirParrot gratis och sedan du’Jag måste betala $ 12,99 för att låsa upp applikationen helt.

Var vis & Skydda alla dina Kodi-relaterade aktiviteter

Slutligen vill vi ge dig ytterligare ett råd. Vi rekommenderar starkt att du inte använder Kodi utan ett kapabelt VPN. Det där’beror på att olika Kodi-tillägg förlitar sig på problematiska piratkopierade filkällor, vilket är något som snabbt kan få dig till problem.

Kolla in vår lista över bästa VPN för Apple TV

En VPN som’s optimerad för Kodi kommer att se till att du’är skyddad online. Ingen (inklusive din Internetleverantör) kommer att se vad du gör online eller vilka typer av mediefiler du strömmar. Och viktigast av allt, Kodi vann’t lider av buffring eller prestationsrelaterade problem.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − 50 =