Hur man avblockerar Grindr

Vill du hitta det bästa sättet att avblockera Grindr så att du kan komma tillbaka på dejtingscenerna? Don’t oroa dig - vi’har du täckt.


Grindr har gått från en mycket nisch smartphone-app till ett globalt fenomen med över 4 miljoner användare. den’s befriade de i LGBTQ-samhället för att träffa likasinnade människor och för att göra deras kärleksliv rikare och mer spännande än någonsin.

Men det’Det är också kontroversiellt i många länder, med olika regeringar runt om i världen som hindrar sina medborgare från att använda det. Men lyckligtvis där’är ett sätt att komma runt de hatarna.

Du kan avblockera Grindr genom att använda ett VPN (eller Virtual Private Network). Vi rekommenderar starkt NordVPN som det bästa valet.

Få allt med en av de bästa VPN: erna i branschen. Dra fördel av NordVPN’s massiva serverlista, felfri sekretesspost och vattentäta säkerhetsfunktioner - allt från $ 3,49 / månad. Skaffa NordVPN

Idag ska vi’Jag visar dig exakt vilka steg du måste vidta för att använda en VPN och avblockera Grindr så att du kan komma tillbaka till ditt kärleksliv på nolltid.

Varför ett VPN bör vara en del av varje Grindr-användare’s verktygssats

Virtuella privata nätverk kanske inte är så sexiga, men de kan hjälpa dig att träffa din drömpartner. För dem som inte gör det’Jag vet att dessa appar skapar krypterade “tunnlar” mellan smartphones eller bärbara datorer och privata servrar. Data från användare passerar genom dessa servrar, som tilldelar användaren en anonym IP-adress, vilket gör deras identitet och plats nästan osynlig för utomstående.

Dessa egenskaper är fantastiska i situationer där statliga tjänstemän skulle älska att veta vem som besöker vissa webbplatser. Och de är absolut nödvändiga för alla Grindr-användare.

Neutralisera regeringscensur och befria ditt sexliv

Viktigast av allt kan VPN hjälpa till att arbeta runt regeringsblock som försöker torka Grindr från den lokala dejtingskartan. Här’är ett snabbt urval av länder som för närvarande implementerar dessa block delvis eller i sin helhet:

 • Saudiarabien - överraskande att viken monarkin har en mycket intolerant inställning när det gäller homosexuella dejting och har infört ett totalt förbud mot dejting plattformen sedan den först dök upp. Även VPN-användare dokumenterar regelbundet möten med “religiös polis” på sajten, som försöker fånga orörliga människor, så det’är en riktigt fientlig plats att ansluta sig till.
 • Kalkon - Ankara förbjöd appen först 2013, anspänd av en återupplivning av religiös fromhet under AKP-regeringen. Ingenting har förändrats sedan dess, men en livlig aktivistkampanj fortsätter att kämpa för att lossa bojorna.
 • iran - Den islamiska revolutionen har inte’Jag har varit snäll mot Iran’s gay dating scen, och användare där har aldrig haft tillgång till smartphone-appar. Det gör det inte’Det ser troligt ut att det kommer att ändras när som helst snart.
 • ryssland - Ryssland lider av en vokal, homofob nationalistisk rörelse, vars delar har använts för att hacking för homosexuella datingsidor. Och staten har också krabbats ned regelbundet, vilket gör Grindr till en utanför zon för många homosexuella singlar.
 • Ukraina - Dejtingsajter för homosexuella har undertryckts sedan en regeringsedikt 2017, som sprickades ner på alla sociala medieplattformar. Liksom med Ryssland har Ukraina en högerorienterad nationalistisk rörelse, som aktivt är fientlig mot LGBTQ-rättigheter, och online-datering har fångats i korselden.
 • indonesien - Jakarta har regelbundet blockerat och sedan tillåtit homosexuella datingsappar, men dess allmänna policy är en av fientlighet mot LHBTQ-rättigheter. Åtkomst till Grindr är långt ifrån säkert för både besökare och lokalbefolkningen.
 • UAE - Efter den saudiska ledningen har Förenade Arabemiraten lagt dejtingsajter för homosexuella väl och verkligen utanför gränserna för lokala användare, även om de fortfarande används allmänt med rätt tekniska korrigering.
 • egypten - Egypten är ett av de länder där, medan homosexuella dejting på nätet inte är’t förbjudet, gör staten det extremt farligt. Användare har regelbundet fångats upp i stickoperationer till “fånga” homosexuella, och ett direkt förbud är aldrig långt borta.

Dessutom har datingsidan använts i Malaysia som ett verktyg för att samla in underrättelser för att upptäcka homosexuella män, och Libanon har genomfört ett off-and-on-förbud. I alla dessa länder försöker staten avskräcka människor från att registrera sig, och många av dem använder falska profiler för att fånga in användare när de försöker skapa kontakter.

Inget av dessa länder har emellertid kunnat förhindra lokal tillgång till Grindr. Det där’s eftersom VPN: er används på rätt sätt kan kringgå till och med den mest vattentäta censuren. Men kom ihåg, om du loggar in på dejting-appen i repressiva länder, det’är bäst att vara vaken. För att hjälpa dig att vara säker kan du läsa igenom vår LGBTQ-säkerhetsguide online - den’är en bra resurs för alla, men särskilt de som vill slå censur på nätet.

En historia med chockerande dataintrång

Tyvärr är regeringens övervakning och censur inte’t den enda frågan som Grindr-användare möter. Över hela världen måste användare kämpa med hotet från hackare. Personlig information på dejtingsajter är alltid en lukrativ resurs, både för riktade phishers och direkt utpressare (som Ashley Madison visade). Och kunniga hackare har länge haft Grindr i sina korsstolar.

Det här har inte’Jag har inte fått hjälp av säkerhetsbrister i själva appen. Till exempel visade cybersecurity-experter 2018 hur appen läckte platsdata och meddelanden som skickats av användare, även om de hade valt bort platstjänster.

I en annan exponering 2018 rapporterade Buzzfeed att datingappen hade delat information om användare’ HIV-status med tredje parter.

Då där’s den trassliga frågan om vem som styr Grindr. Appen ägs för närvarande 60% av ett kinesiskt företag, men den amerikanska staten försöker ändra detta, med hänvisning till nationella säkerhetsproblem. Å ena sidan kan användare vara obekväma att dela personuppgifter med en kinesisk organisation. Å andra sidan väcker möjligheterna att överlämna data till NSA enorma oro för privatlivet. Hur som helst är det att skydda din identitet bli en viktig del av vardagens användning av Grindr.

VPN kan leverera åtminstone en del av detta skydd. De kan begränsa mängden platsdata datingsplattformen har om användare och begränsa identifierbar information till vad de anser att det är nödvändigt att tillhandahålla. Det skulle göra det mycket svårare att bygga profiler för användare för utpressning och phishing samtidigt som riskerna för övervakning också begränsas.

Hur man använder ett VPN för att avblockera Grindr var du än är

Så låt’antar att du vill ha tillgång till Grindr säkert i en repressiv jurisdiktion, eller att du vill anonymisera din användning i andra delar av världen. Vi vet att en VPN är en del av lösningen, men inte alla VPN kommer att göra det. Att besegra sofistikerad regeringsövervakning ställer intensiva krav på VPN: n, och de flesta leverantörer kan’inte kan lita på. Med det i åtanke, vi’Vi har satt upp en lista över länder, tillsammans med det VPN som du valt att använda inom sina gränser:

 • Saudiarabien - NordVPN
 • Ryssland - NordVPN
 • Förenade Arabemiraten - NordVPN
 • Indonesien - NordVPN
 • Iran - NordVPN
 • Turkiet - ExpressVPN
 • Egypten - ExpressVPN
 • Ukraina - ExpressVPN

Du’Jag kommer antagligen märka ett mönster som dyker upp här. Det finns hundratals VPN: er runt, men bara en handfull är tillförlitliga nog för att tillhandahålla tillförlitlig avblockering och dataskydd. Både ExpressVPN och NordVPN är utmärkta produkter och vann’t svikna dig.

Spela säkert på och offline med genom att använda Grindr med en högkvalitativ VPN

Om du tänker bredda dina romantiska horisonter via en smartphone-datingsapp bör ingenting komma i vägen. Om bara stater världen över tänkte på samma sätt, men tyvärr inte’t. För många regeringar sätter restriktioner för hur medborgare kan möta, och många kopplar ihop dessa begränsningar med kriminalisering av homosexuella livsstilar. Så vi måste slå tillbaka.

VPN erbjuder ett sätt att göra det. Dessa extremt användbara appar ger användare i länder som Saudiarabien eller Ryssland tillgång till Grindr (eller något annat dateringsverktyg), oavsett regeringsblock. Och de hjälper användare överallt att begränsa risken för dataöverträdelser och eventuellt undvika förlägenhet eller utpressning.

Kom bara ihåg. Om du använder ett VPN, använd ett bra. Gratis VPN: er vann’t ger tillräckligt skydd, så du’Jag måste förmodligen betala. Vi borde inte’t måste betala för kärlek, men i en värld där människor kan dödas för sin sexualitet, det’är ofta ett pris vi’d vara dumt att inte betala.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 9